Pirates Of The Caribbean
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bérbe vehet? reklámfelület...
ennyi elég a küldetések megkapásához!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ez érdekes, mert mindig fizetek az embereimnek, sõt még a morált is szoktam fokozni némi pénzzel. A szállítást úgye 1 hónapon belül kell megejteni, a franciáktól Oxbay kb. 10 nap mire odaérek a kereskedõ csak a szokásos szöveget nyomja és a küldi nincs teljesítve. A státuszom mitõl romlik? Mindenkivel jóban vagyok kivéve a kalózokat azok hullanak rendesen, ha kalóz csatázik valakivel általában beállok segiteni a megtámadottnak, mégis folyamatosan megyek minuszba.
Thx!
Nemo me impune!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Nekem is az a gondom mint Raphael-nek, kaptam egy árúszállítos küldit Oxbay-be, a tengeren egy nap múlva bejelenti, hogy e hírnevem lecsökkent (neutral-ról minusz írányba) megyek a kereskedõhöz nézz rám mint birka. A küldi azóta is ott van a könyvben mint nem megoldott feladat, a fõküldi szépen megy tovább. Egy idõ múlva én lettem a 'Hét tenger ördöge' szintén kint a tengeren jelentette be, aztán egy kis intro után kaptam egy fekete halálfejes kört egy tõrrel beszúrva az asztalba, ennek okán a következõ kép, hogy ott logok a árbocon felkötve, game over. Ez mitõl lehet?
Nemo me impune!
Ha ott jársz a játékmenetben, akkor én anno 2 csatahajóval elfoglaltam. Az elsõvel odaáltam tök közel aztán lõtem mint barom (a hajó védetségét addigra fejleszd ki mert az kell), amikor már csak kb az egy negyed "életereje" volt meg a hajonak odamentem a távolabbi fullos csatahajomhoz (az addig simán lõte mert az erõd engem támadott), hajócsere, parancsba kiadtam, hogy huzzon el, viszamentem az erõdhöz tök közel ismét aztán adtam neki. Egyszercsak megjelenik egy ilyen tûz ikon, vagy mi, hogy be lehet menni az erõdbe. Mondjuk én közelharcra skilleztem az emberemet, mert a behatoláshoz már nem maradt sok legénységem, így gyakorlatilag egyedül kellet az erõdben levágnom mindenkit, de meglett. nyilván van más taktika is, de én így csináltam.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
LoL
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Battleshpiet meg vehetsz, vagy foglalj el.
köszi
Live your life like it\'s your last day...
ui: tedd fel a magyaritást, hátha segit ilyen esetekben megérteni a feladatot.. Link valahol lentebb.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu