Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barret
az ellenséges hajót kartáccsal lõdd,fogy a legénysége mint állat!akkor menj át,mikor már csak 5-10 fõ van rajta! akkor 1-2 ellenség lesz csak,és tiéd a hajó. a fegyvervásárlás a szintedtõl függ,5-ös szinten csak gyenge fegyvereket vásárolhatsz!tehát tápolj minél többet,és megjelennek a jó fegyverek is!

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
erõs pisztolyt vásárolni kell! a csáklyázáskor a hajód legénységi létszáma a mérvadó! saját embereidet nem szükséges átvinned...

barret
majdnem a játék eleje óta"becsületes" a rangom! minek nyomjam feljebb? sokat kell érte a redmondi papnak fizetni!
ennyi elég a küldetések megkapásához!

barret
majd késõbb menni fog!amugy ezeken a hajókon mindig 4 fõ van...könnyû öket elfoglalni!

Néha nekem is elõfordult, hogy valami miatt romlott a hírnevem. ne gatyáz, ha van lovéd a papoknál 5 rugóért javíthatod a hírneved (sokszo 5 rugóért egyenesen hõs leszel és mindenki imádni fog, meg talpat nyalni 😊).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Top Gun:

Ez érdekes, mert mindig fizetek az embereimnek, sõt még a morált is szoktam fokozni némi pénzzel. A szállítást úgye 1 hónapon belül kell megejteni, a franciáktól Oxbay kb. 10 nap mire odaérek a kereskedõ csak a szokásos szöveget nyomja és a küldi nincs teljesítve. A státuszom mitõl romlik? Mindenkivel jóban vagyok kivéve a kalózokat azok hullanak rendesen, ha kalóz csatázik valakivel általában beállok segiteni a megtámadottnak, mégis folyamatosan megyek minuszba.
Thx!

Nemo me impune!

TopGun
A fekete kor a torrel azt jelenti, hogy nem fizettel az embereidnek, ha szallitos kuldit kapsz a leheto legrovidebb ido alatt probald leszallitani a cel allomasra! ne csatazz, elotte MINDIG! ments es ha kell toltsd vissza az allast inkabb, ha nem tudod kikerulni a csatat!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Sziasztok!

Nekem is az a gondom mint Raphael-nek, kaptam egy árúszállítos küldit Oxbay-be, a tengeren egy nap múlva bejelenti, hogy e hírnevem lecsökkent (neutral-ról minusz írányba) megyek a kereskedõhöz nézz rám mint birka. A küldi azóta is ott van a könyvben mint nem megoldott feladat, a fõküldi szépen megy tovább. Egy idõ múlva én lettem a 'Hét tenger ördöge' szintén kint a tengeren jelentette be, aztán egy kis intro után kaptam egy fekete halálfejes kört egy tõrrel beszúrva az asztalba, ennek okán a következõ kép, hogy ott logok a árbocon felkötve, game over. Ez mitõl lehet?

Nemo me impune!

Önszorgalomból próbálod, vagy már ott jársz, hogy el kell foglelni?
Ha ott jársz a játékmenetben, akkor én anno 2 csatahajóval elfoglaltam. Az elsõvel odaáltam tök közel aztán lõtem mint barom (a hajó védetségét addigra fejleszd ki mert az kell), amikor már csak kb az egy negyed "életereje" volt meg a hajonak odamentem a távolabbi fullos csatahajomhoz (az addig simán lõte mert az erõd engem támadott), hajócsere, parancsba kiadtam, hogy huzzon el, viszamentem az erõdhöz tök közel ismét aztán adtam neki. Egyszercsak megjelenik egy ilyen tûz ikon, vagy mi, hogy be lehet menni az erõdbe. Mondjuk én közelharcra skilleztem az emberemet, mert a behatoláshoz már nem maradt sok legénységem, így gyakorlatilag egyedül kellet az erõdben levágnom mindenkit, de meglett. nyilván van más taktika is, de én így csináltam.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

barret
lõdd oxbay-t!az könnyû...greenford még nekem sem megy...

barret
a kocsma mögött volt a megoldás...elbújt a kis geci!

Bandew
A második részét leírja a napló egy korábbi feljegyzésben. Meg kell keresni egy titkos ügynököt, aki beépült a franciák közé. Oxbayben lesz a kocsmában.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

barret
redmond kocsma oxbay küldi után.

barret
nah,megoldottam...megvan daniella!

barret
ÉS UTÁNA MIT KELL CSINÁLNI? nathaniel hawk elköszön,és a kalandkönyvben csak annyi utalás van,hogy térjek rá a feladat második részére! elakadtam help!

barret
hehe...

Bandew
LoL

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

barret
ez miatt ujra kezdtem a játékot...

TopGun
Hali! elarulod milyen taktikaval es hajoval foglaltad el Greenfordot?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Bandew
Mert így van a sztoriban. Elsüllyed. A kapitány túléli, és vár a parton.

barret
a kis kék hajót(albion)hogy kell megvédeni,és bevinni a kikötõbe? szét kell oxbayben azt a 3 hajót lõni? mert ha redmondban kikötök,oknélkül elsüllyed!

barret
igy van!

pluhi
Ja, Oxbay Canyon.
barret
asszem a világitotoronytól az út oda vezet.

Bandew
Manowart tudtommal csak a játék vége fele szerezhetsz, de nem könnyû.
Battleshpiet meg vehetsz, vagy foglalj el.

barret
nem megy a topic!

barret
nekem is rossz 98 se-vel!a térképen csak a betük látszanak,a többi fekete.és már le is fagyott! xp-vel megy rendesen,csak gyakran resetel...

FrezeR
tudnátok segiteni egy problémában? a tesóm gépén a játék folyton kifagy a térkép nézetben. eltelik 4-5 mp és kilöki az asztalra. mitõl lehet? gf mx440/64mb-os kártya van a gépben ha ez mond valamit..
köszi

Jó már megvan, meg is csináltam, köszi mindenkinek.

Live your life like it\'s your last day...

Lacc
Elvileg most nekem a "Kalózszigetre" kellene mennem a Kalandkönyv szerint. Na most ez hol van? 😄
Direkt mondja is a kormányzó, hogy jobban jársz ha "a hátsó úton" szivárogsz be a városba, nem pedig szembõl. Hogy miért, azt már tapasztaltad.. Kikötsz valahol, és sétálsz. Csak jegyezd meg hol =)

ui: tedd fel a magyaritást, hátha segit ilyen esetekben megérteni a feladatot.. Link valahol lentebb.

barret
a térképen nem kellene megállnia...

Néha azt csinálja játék, hogy mikor két sziget között hajózok, kb. a felénél a térképen a hajóm megáll. Kint megyek rendesen, de a térképen meg se moccan, és akármeddig megyek se érek oda a szigetre. Ez miért van? Ilyenkor elvesztem, vagy mi?

Ott tartok, mikor a kormányzó megkér, hogy menjek vissza oxbay-be. Mindig kilõnek a franciák, már próbáltam a célponthoz hajózással is a kikötõhöz menni, de nem megy, mert kilõnek. Egyáltalán a kikötõbe kell menni?

barret
asszem én nem vártam meg a társaimat,mert elvesztek!akkor lõttek a küldinek! és ezt a küldit muszály befejezni?

barret
az oxbay-os küldit félbehagytam,és nem tudom folytatni...már sok idõ telt el azóta!

TopGun
Eleg sokszor megtamadtak eddig kis miturgasz hajocskak es eddig sosem vertem oket pofan, nehogy leteljen az egy honap, de ha igyvan akkor mostantol reszkess lesz nekik, az 1 osztalyu battlashipem amit ugyan vettem nem zsakmanyoltam, eleg kemeny dio lesz nekik, a vivas nem gond, lenyomom oket, van egy tuti soretes pisztolyom ami nagyon huzos fegyver! mellettem harcol Danielle is, ugyhogy meg konyebb a hajo elfogas, csak jo tisztek kellenek hozza, milyen tiszteket erdemes felvenni?

barret
érdekelne az oxbay-os küldetés!az utolsó bejegyzésem ugy kezdõdik,hogy a hajóács elrejtett a franciák elõl,bla-bla-bla.én itt elakadtam már régen.és a fojtatást sehogy sem találom meg!azt hiszem utána még értesitettem a pajtit a találkáról.ez a küldi már régóta függõben van,és az orrgyilkosos is! állandóan megölnek!tán a megbízót kéne eltennem láb alól? help!

TopGun
Aham, ertem, akartam is kerdezni mar, ha kapok egy kuldit egy kereskedotol es kozben megtamadnak es csatazom akkor ugrott a kuldi igaz? mert csata kozben is megy az ido?

TopGun
Aham! ertem! koszi a tanacsot! termeszetesen van meg olyan allasom ahol tamadni kellene, de el tudok huzni kalandozni siman, ezekszerint akkor nincs idohoz kotve mikor ostromlom meg az erodot igaz?

TopGun
Aham, ertem! akkor szerinted kezdjem ujra? vagy kinlodjak az ostrommal??

TopGun
Es mostmar mindent pontokkal oldasz meg??

TopGun
Koszi! nem is gondoltam, hogy ennyi minden fontos a gyozelemhez! 😞(

TopGun
Aham! akkor nekem meg sokaig kell varnom! 😞( legalabb 4 szintet, mert nincs hajo vedelmem, es kepzett tuzer sem vagyok! 😞((

TopGun
accuracy az a pontossag ugye? hany pontnak kell lennie? ami mar eleg? es minek kell meg magasnak lenni?

TopGun
Hi! ezt tudom! mar megtortent, csak az erodot kellene sz*rra lonom, de eddig mindig ok voltak a jobbak, pedig 1 Battle ship, egy galya, meg meg valamilyen hajoval nyomatom oket, de elobb elsullyesztik a ket kiserom es utana engem, ok kozben max 4-5 agyut vesztenek a 35-40-bol! 😞(( embert egyet sem! pedig mindenfajta loszerrel lovom oket!

Hmuda
Én egyetlen fregattal bevettem, csak magas skillek kellenek hozzá és gyerekjáték. Ha eddig nem raktál accuracyra és ehhez extra képességeket, akkor sajna rohadt nehéz lesz, mivel ha jól emlékszem kb 5-6 ágyútorony van.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

[Walaki]D`Lair
Lehet benne kalózkodni? 😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Csudri
A bolttal szemben!

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

Oxbayben hol van a hitelezõ?