4315
-
#3675 Nemtom mennyi adomány kell, valószínűleg sok.
Oxbayben nézd meg a másik várost (Greenford talán) vagy menj a világítótoronyhoz. -
Joey #3674 a hajónaplo szerint Danielle oxbay ban van, de ott snki nem tud róla inft adni. Kb emnnyi adományozás után lépek fel tovább
jófiúra?
vagy nem 7 szigetes gazember vagy mi..ez nem akarok lenni:) egy csomo kaloz hajót már kifoztottam:) -
#3673 Nézd meg a hajónapót. Sajna többet nem tudok segíteni fél éve nyomtam a gammát és a memóriám csak 1 hónapig terjed :D -
Joey #3672 És vajon hol van Danielle? nem találom oxbayban sehol..Most mihez kezdjek?:( -
#3671 A templomoknak kell adományozni pénzt. -
Joey #3670 Helo all!!
A játékban nekem már a címem, 7 tenger réme, és gözöm sincs,hogy udnám ezt megváltoztani, mert így senki nem ad munkát, és gőzöm sincs, hogy hogy jussak pénzhez. A kalozoktol harcban megszereztem egy gályát, de a pénz mégis kevés. Valami tipp?? Thx előre is. Kereskedők sem adnak munkát.. -
blackgamer #3669 hülye vagyok tehát Oxbay-ba küld Redmondból és Oxbay szigetén akad ki
most jól irtam?
mindegy a hiba a lényeg -
blackgamer #3668 Hello!
van egy pont amikor kiakad a gépem
amikor a Oxbay szigetére küld a kormányzó, akkor amikor a szigeten (Redmond) lehorgonyzok,
kékképernyő (kékhalál?) jön be és egy fileba (c:\windows\memory.dmp) teleirja a winyót
nektek nincs ez a probléma? mi lehet a gond? -
steweee #3667 ahh, kár. -
#3666 pirates of the burning sea egy MMORPG lessz, vagyis Massive Multiplayer Online Role Playing Game!
Tehát netenn lehet nyomatni :)
Csak gondolom ezis fizetős lessz mint a többi MMORPG :( -
#3665 Ugyanaz a csapat, az Akella csinálja azt is.
A történet különböző lesz. -
steweee #3664 biztosan kissé le vagyok maradva, de a sea dogs folytatása ez a játék, a következő része meg a pirates of the burning sea lesz?csak a biztonság kedvéért kérdezem, hogy ugyanaz a csapat írta/írja a progit, vagy csak névhasonlóság van, mint az ufonál -
#3663 Egy irás hibát találtam a magyarittásba:
Redmond Soldier_dialog.h
ez:
"Te... hukk... te szarházi! Bántottad a... hukk... barátomat!",
"Milyen barátodat? Egyedük vagy itt,
Egyedük!
Nah ez akkor van ha Redmondi kocsmában leülsz beszélgetni azzal a fickóval aki elmondja hogy egy katona belekötött vag valami ijesmi és elkisér a katonához, persze csak ha megkéred rá :) -
kalvin_imarow #3662 köszi :-) mekkora hülye vagyok
-
#3661 Felfogadtam egy tiszted de hogy lehet neki fegyvert adni? -
#3660 Van egy Configure Caribbean Pirates nevű parancsikon a start menüben, ott lehet állítani. -
kalvin_imarow #3659 Köszönöm megoldódott a problem még egy kérdésem lenne az hogy hol lehet a játékban felbontást állítani vagy ha nemis a a játékban akkor melyik fájlban kell durkálni kösz a segítséget -
#3658 Nah megva :)
Ugye most nemlessz baj ha nemmegyek a kormányzóhoz hanem éllek egy kis magánéletet? -
#3657 Mijen redmondi erőd????
Elviszem oda de elkezd rám lőni a mocsok. -
#3656 www.hcgamer.hu
ott keress rá a game adatlapjára és ott megtalállod, leis van irva hogy hova kell rakni.
Amúgy: Itt a link. -
#3653 Mármint abba a kikötőbe lőnek szétt ahonan a hajót kelett kisérnem. -
#3652 www.hcgamer.hu -n keress rá az game adatlapjára, ott megfogod találni.
Kérdés: Vanaza küldetés amikor meg kell akadájozni hogy egy hajó lőszereket vigyen Oxbay-ba.
Hajót kinyirtam. De most amikor beszállok a hajómba azonnal széttlőnek :(
Most miafaszt kell csinálni???????????????????????????????????????????? -
kalvin_imarow #3651 sziasztok!!
Végig játszottam a gamét de sajna azt vettem észre hogy miután kinyírtam a fekete gyönygyöt azután vége a játéknak segítsetek légyszives hogy milyen fájlokat kell letölteni ahhoz hogy játszhassak a játékkal tovább köszönöm
Attila -
#3650 Sorry, de nemtom, mert rég jártam már ott, de ittvan neked egy LINK -
steweee #3649 na,utoljára hozom fel, remélem segít vki!:( -
steweee #3648 hi, tud vki segíteni? fontos lenne -
steweee #3647 na, karácsony felé elkezdtem, és állati! nem kell röhögni, más már azóta 2X túlvan rajta, de egyszerűen ahányszor csak elkezdtem korábban, mindik kinyírtak a fracia támadásnál, mert nem tudtam a hajót mozgatni.(w,a,s,d)a franc!!!kurzornyílra nem mozdult.és nagyon tetszik.már bebarangoltam az összes szigetet, most azt a küldit kellene teljesíteni ahol az áruló Rhoul Rhimest kellene elkapni vhol - kalózok szigete, már beszéltem a kocsmában vkivel aki utalt rá, a kalózvezérrel van vmi partyja, de nincs a házban, a muksi meg nem beszél velem - de nincs sehol. volt egy másik sziget is, ahol volt egy kunyhója, de ott azt írta ki hogy másütt kellene keresni. semmilyen szállítós vagy egyéb küldit nem kapok egyik szigeten sem, mit csináljak, hol keressem. olvastam korábban hogy a magyarosítás esetleg okozhat gondokat a játékmenetben.ez lehet a hiba? -
#3645 Nah végigolvastam a fórumot
Most már csak a játékkel... Jövő hétenn megis lessz -
#3644 cheatek nem chatek ^^ -
#3643 Hi.
Akinek kellenek chatek az itt találl.
Jték könyvtárába vannak azok a *.c kiterjesztésű filek és azokba belelehet turkeszolni.
Sail módba meg lehet gyorsabbitani * gomb megnyomásásnál való gyorsittást is ^^
Oldalonn levan irva minden ami kell. -
neménvoltam #3642 tom, most a labirintusnál vagyok a végén -
#3641 Nézzed meg a hajónaplót!!
Ha valamejik cimre rámészbenne és nyomsz egy entert akkor előjön egy bővebb infó. -
neménvoltam #3640 nem zártak be a bányába, de a csávó télleg lent volt, most ott tartok, hogy Greenfordba köll mennem csak nemtom minek :) -
#3639 Ha rosszul emlékszem, akkor bocsi, de a csaj a világítótoronynál a rabszolga meg a bányában van.
Asszem a bányába majd úgyis bezárnak :) ,akkor találkozol vele, ha akarod, ha nem. -
neménvoltam #3638 én is ugyanitt akadtam el. beszéltem a csávóval a házban a bánya előtt, aki azt modta, hogy keressek egy bizonyos Legorio Brado nevű rabszolgát, csak nem találom őt... -
kalvin_imarow #3637 ---((((((üdv megint sikerült az előző hozzászólásomban leírt problémát megoldanom. viszonon akadt egy újjabb miután a papnak vissza vittem az iratait (és kizsaroltam belőle 5000 pénzt) vissza térek oxbaybe daniellat megtalálni de fogalamam sincs hoyg hol lehet ráadásul még a barlangokat sem találom plz segítsetek mert itt rohadtul elakadtam)))))))---
plz segítsetek ebben a kérdésemben mert már a barlangot megtaláltam de ott sincs ez a szemét daniella -
#3636 Hi megint :)
halottam hogy a gammához van olyan patch amit ha felrakok akkor játék vége utánn is szabadonn hajózhatok meg vállalhatok melléküldiket.
Ha tud erről valaki valamit akkor plz dobjon be ide egy letöltési cimet.
Thx előre is! -
#3635 Nincs mit, én is ma bányásztam elő újra ezt a jó kis gammát, csak azt nem értem hogy miért indul újra miatta a gépem néha. Viszont néha meg 1-2 órai játék után sincs semmi baja... -
neménvoltam #3634 ohh thx -
#3633 A Fekete sziget majd a történet végén lesz asszem de addig még én sem jutottam el sajna :D