4315
-
Joey #3795 Kurva jó game volt, msot kéne az a kis patch ami engedélyezi a végigjátszás után is a játékot. -
Joey #3794 nA MEGVAN! Használtam a csajnál lévő varázsgömböt, ami a fekete gyöngy szintjét majdnem teljesen levitte..És elküldtem a tenger alá!! -
#3793 NEkem olyan volot hogy amikor háborús területről váltottam térképre akor kilépett és " a program szabálytalan műv hajt végre meg még más is szabájtalan műveletet hajtott végre, aztán lefagyott de ez vidkártya driverel volt kapcsolatban, meg lett csinálva és minden simán ment.. -
#3792 Cheat !!!!!
NE cheatelj amíg legalább 1szer végig nem vitted a játékot,
pontosan hol akadtál el? Szólj és segítünk... -
Joey #3791 nekem nem volt, én is magyarítással megyek. Az utolso pályán viszont elakadtam és nemtudom a játék csalásait aktiválni:) cheat!! -
Rusy #3790 jók a savéid, nem volt olyan hogy visszatöltötted és a tengeren kiirja hogy a program szabálytalan műveletet hajtott végre és kilép, magyarítással nyomod? -
#3789 Én javítás nélkül nyomtam de minden stimmelt -
Rusy #3788 Valaki mondja már meg hogy van hozzá valami patch azóta, kb fél éve játszottam vele, nagyon tetszett csak nem bírtam menteni, mer állandóan kiakadt, nem töltötte vissza a savékat, magyarítással nyomtam de annélkül se volt jó, azóta van valami változás, mer szívesen elkezdeném újból -
#3787 Tudtok jó csempészutakat?
Pl: F&F ből Dousentbe jól lehet csempészni egyik város exportja az a másik csempészete, meg el lehet e kerülni az őrjáratokat? Szted? -
#3786 Lehet: legyél jó fiú, bánd meg bűneid gyónj meg és ez anyagi javakban is nyomatékosítsd a papoknak...
Egyébként tök poén ez a rang csak nem kifizetődő, nemtudom mi ennek a fokozatnak az ellenkezője , mi vagy ha ultrajó vagy, és papok milyen küldetést adhatnak. -
Joey #3785 Hallod Jonny, szted vhogy változtatni lehet ezen a 7 tenger réma rankon?:))))))))) nemártana! -
#3784 Meg modokat ha van még akor fel tudod valami ftpre rakni?
Mert nagyon kellene,, Jó munkát! :) -
#3783 Nagyon megköszönném! -
steweee #3782 azt hiszem nekem megvan vhol egy cdmen, de most megyek dolgozni, majd holnap estefelé megkeresem -
#3781 LÉgyszi ha megtalálod birj már egy linket met én már mindenütt kerestem -
Joey #3780 én a pirates.srv.hu n néztem meg, de nem találom, pedig vhol olvastam hogy van egy ilyen mod. Ha megtalálnám a keresőbe rákeresve, simán lehelehetne vhonnan máshonnan szedni. -
#3779 Franc 2 millio ( vagy 1 nulával kevesebbb nem tudom már) xpt ad a kinyírásáért és utánna bejön az outro, lemegy és kidob a főmenübe , naez a baj, oly szivesen eltölteném azokat a rengeteg xpvel járó felylődéseknek a cuccait meg szivesen harcolnék a kormányzó hajójával, lécc havki tud vagy joey ha te olyan modot amivel folytatni lehet a játékot ezután is akor dobjatok már be egy linket léccccccccccccc -
#3778 Ja kalózhajót(élőholt hajót) úgy kell hogy : Lövöd, elfogy a töltényed töltögetsz, amig ujra nem töltött adig mindíg a gyorsmenüben a hajó mellé rakatod magad és hogy el ne találjon amikor a lőtávjába érsz akor is elrakatod magad, majd hafeltöltődtél akor póbálj beállni a hajó orához vagy farához és akor lőjed ö csak 2 de te 100 ágyúval találsz,és így tovább, nekem a fél életem megvolt amikor elsüllyedt. -
#3777 Mos akor bevetted az erődöt? Mert szivesen megcsinálom de ha már kész akor minek( fuf most értem haza) -
Joey #3776 Megvan már az erőd. én marha nem tettem ki daniellet a parton,p ersze hogy senki nem közdött ott:D most éppen ott tartok hogy a Fekete Gyöngy el harcolok Rhael Koa nal, de vmi atomnehéz az a hajó...kemény!!! elloptam az angol kormányzo hajóját, de még azzal sembírtam szétlőni, boardolni nem lehet..:) HÁt sok sikert all, én is probálkozok! -
steweee #3775 megvan a leírás?hiába angolul van, alapfokon is lehet könnyen érteni.bár monjuk én könnyen beszélek. -
Joey #3774 kösz.. De miután segítettem neked,te is segíthetnél nekem. Ha átküldöm azt a mentésem amim van, megprobálod nekem megcsinálni?? Annyit pénzt zavarsz el belőle amennyit akarsz csak a hajóm maradjon meg, meg egy kis pénz! na? mit szólsz hozzá? Én már feladtm :( -
#3773 Nekem benne lévő embereket nem jelzett csak ki kell lőni az ágyúkat álj meg egyhelyben és lőjed, jobat nem tudok
Végigvittem jujj de király vagyok, na lehet folytatni mivel nem zárult le a történet, figy joey tudsz olyan helyet ahol olyan modot lehet letölteni ami engedéllyezi hogy játsz az után is miután vége a játéknak, voltt egy egy oldalon Ezen de itt nem elérhetőek a letöltések légyszi mondjon már valaki egy jo modos magyar oldalt vagy egy olyan modot amivel folytatni lehet a játékot hogyha a történetnek vége........ -
Joey #3772 és mikor nyirodik ki? nekem még legalább 2000 katona van benne mikor elsüllyedek. olyan 1900 körül. MÉg ha le is megy 0 ra, akkor még a 100% os testét is szét kell lőnöm. Ezt lehetetlen szétlőni, pedig 24 fontos ágyúim vannak...Sőt még szintet is lépek alatta, 250, majd 500, később 1000 tapasztalati pontot kapok egy ágyú szétlövéséért..mennyit kell még lőnni??
-
Joey #3771 KÉt csatahajóval és 2 gályával nem tudom szétlőni. Ilyen nincs... -
#3770 Na én húzok folytatni , kiváncsi vagyok, beszartak e a greenforti emberek :)))) (tőllem) -
#3769 Jaja, én az előb a szobor megszerzésre gondoltam, ahol most jársz te: fuf elfoglaltam az erődöt így:
Vegyél 2 csatahajót tuningold ágyúkkal vegyél 2 kisebb hajót javíttasd meg mindegykitet menny el az erődhöz és lője a másik csatahajódnak add ki a parancsot az erőd irtására adig remélhetőleg azerőd a ki hajókat lövi ami jó , mondjuk igyisugyis el fognak süllyedni aztán mindíg amikor rád lő az erőd tedd be a gyorsutazást az erődhöz és akor jóesetben célttévesztenek az ágyúk, ha kinyírtad a gyorsmenüben szálj partra 3 szintnyi piros az ellenség vigyél magaddal 4lövetű pisztolyt és vigyázz a társaidra ha megvanakor király vagy, én is 5ször süllyesztettek el 6.jára sikerült,, hmm nemtudom lehet hogy kevesebb volt.
Szólj ha kész. ( a legénységedet a saját hajódét tedd maxra.) -
Joey #3768 Az addig oké, de mivan ha ott nincs semmi hajó???Mert ott nincs hajó. És most hol tartasz?Nekem azt mondta Danielle,hogy ő greenfortot szárazföldön közelíti meg, enyém a tenger..ilyenkor mivan? itt tartasz? -
#3767 Nem tudom mit értessz rang alatt , hét tenger réme vagyok!
Amúgy greenfortot nem kell megsemisíteni csak azt a kis fika hajót megcsákjázni és megszerezni a szobrot és eltűnni onan! -
Joey #3766 Jonny neked mi a karaktered rangja?? -
#3765 JO, -
Joey #3764 így asszem én sem..nem ugrik be pontosan mit kell csinálni. probáld a kalandkönyv alapján. úgy menni fog! -
#3763 VAgy ha kemény csávónak tettetem magam akor megmondja hogy a csajom is volt már ott de akor is elküldődök ugyan oda
a krapekot meg nemtom hogy lehetne megszöktetni -
#3762 BEszéltem a csávóval hogy vigyem ki majd a könyvem szerint el kell húznom aba az i... m.. nevű szigetre és ott se nem van semmi -
Joey #3761 a bánya a kanyonban van..ott keresd..Ott kellene bemenni a bányába, mivolt ott? -
#3760 Nem, ahogy mondtad greenf....-ból elküldtek a bányába gondolom a világitó t- tól nem messze van azaz aminek a bejáratát kettő piros őrzi, beszéltem a főnökel és mondtam gogy a redmondi kormányzó küldött és ő elárulta hogy öszetörtek az izék és egy csávó felírta a tartalmukat... ittt ,a bányába bekukkantottam de ott nem volt semmi érdekes -
Joey #3759 mi van a kalandkönyvedben? így per pill nemtudom hol tartasz..voltál már a bányában ahonnan egy ipsével megszöksz??? -
#3758 Engem redmond támadott meg és ott az ágyúkat kellett kilőni
és slussz, A oxbay-i v toronynál nincs senki, ott holl kellene lenie a faszinak, mondjuk még kövek se meg azok az átiratok se vannak meg azokat meg kell szerezni vagy nem
a torony ajtai meg zárva vannak,,,, ha eljutnék az ostromig akor tudnánk együtt szemvedni de nem tudok, váááá -
Joey #3757 És meddig kell lőni ezt az reődítményt? mert néztem benne, hogy vagy 3000 katona van.gondolom ha az lemegye 0 ra akkor van bevédve az erőd..de azt mire szétlövöm úgy, hogy 2800 ig lemegy, már a hajóm is süllyed szinte..pedig nagyon korszerű ágyúim vannak. 24 S es..szted mivan ilyenkor? -
#3756 OKOKOKOK Én az imént romboltam porig redmondot reélem grenfort is,, Köszi!!!