4315
  • Joey
    a ládás küldetéssel énsem tudtam mit kezdeni. menj el a világítótoronyvba, ott van egy kodolvaso faszi..Aztán jön greefort ostroma...én azt nem tudom végigvinni..
  • Johnyy
    ??????????? Hova menjek??????????
  • Johnyy
    Melyik erőddel küszködsz, én akármelyiket le tudom rombolni 3 csatahalyó felszerelve a legjobbb ágyúkkal,,OKé greenwo.. ban azt mondják hogy menjek el a bányába, ott meg azt mondjákhogy van egy muki aki felírta a táblák tartalmát, most azt sem tudom hogy hova menjek a ládás küldivel se,, ennek ellenére van egy ultrabrutál haderőb király fegyvereim és egy halom aranyam
  • Joey
    HÁt ez az erőd...
  • Joey
    oké. az angol leírása nekem is megvan.
  • steweee
    na, sikerült továbbjutni, de nem volt egyértelmű.igazából nem is kellett sehova menni, csak a csajszival mikor beszéltem nem voltak ott a hajók a partnál.mászkáltam mindenfelé, aztán mikor körbejártam a szigetet és megint visszajutottam danielle-hez, akkor már ott vártak a hajók.elég lett volna csak kimenni és rögtön vissza is jönni arra a helyszínre.azóta megvolt a vihar, most isla muellére megyek a hajómhoz meg daniellehez
  • steweee
    ha adsz emilcímet, elküldöm rá a leírást.remélem tudsz angolul, de nem túl bonyolult
  • Joey
    persze hogy nem..mert a csaj után greenfortban kell érdeklődni. Ő nem azt mondja hogy oxbay városábanvan, hanem hogy Oxbayban! Az meg az egész szigetre vonatkozik. Ugyhogy menj el Greenfortba ott kérdezd meg a kocsmárost. H aígy sem jó, akkor írj vissza és megprobálok segíteni.
  • Johnyy
    Szintén, Amikor a csaj eltűzött oxbaybe az agyagtáblákért a papos küldetés után, akor elmegyek oxbaybe és ott mi van hova kell menni , a kocsmában nem mondanak semmit a terepen meg va összvissz egy barlang tele élőholtal ,mostmár holt holtal......... ?
  • Joey
    én nekem ilyen nincs. nekem már a kereskedő is azt mondja hogy azt hitte megdöglöttem és hogy a holtestem felzabálták a keselyük. Meg hogy ezt szeretné... ehhh

A rangom: Hét tenger Réme
  • Johnyy
    hehe kigyűl 100 000 eket csempésztem most van egy Csatahalyóm meg a második legjobb hajóm,,, Amúgy a csatahajónál van jobb, lehet venni jobbat a játékba?
  • Johnyy
    Le írást ilaszetek már be hozzászólásként
    !!!!!!!!!!: könyű pénzszertési lehetőség: alkudjatok a kapitányoknál adig lehet alkudni amíg ő fizet neked azért hogy nállad szolgálhasson én aszem egy 10 000 et fizettetem mindegyikkel( hehe) az uzsorásnak nem kell visszafizetni, ha nem fizetsz időben akor jól lehord és annyi, vehetsz ujjabb kamukölcsönt fel,, hehehe
  • Joey
    passzold már át a leírást ah van...nem úgy értem a végét hogy a játék vége...
  • steweee
    nem ez nem a vége.leírás szerint játszok.ez csak a 13 küldi, és van 20. a viharos az egy másik.
  • Joey
    na.akkor mostott vagy ahol én, csak egyel mögöttem. menj be a rendmonti kaloztanyára, keresd meg a fővezért, és vegyél fel egy hajót..azzal menj isla mulléba, ott lesz a legénységed a hajóddal..asszem ez a vége.

u.i: nem kerültél viharba és úgy estél redmondra?
  • steweee
    hol lehet megnéni hogy a hajónak hanyas a szintje?egyáltalán van neki olyan?nem csak a tiszteknek?
    ott akadtam most el, hogy befenyítettük redmond kormányzóját, silehardot, és a csajszival a redmondi tengerpartra menekültünk a vallatás után.azt mondja menjek a greenfordi börtönbe és szabadítsak ki vkit, ami ugye oxbay-en van, de a hajó nincs sehol.se ott a tengerparton, se a kikötőbe.hová lett?
  • Joey
    persze nemmindenhol 9-10 a szám, asszem még csak max 7 van ami a legmagasabb asszem a közelharcnál.. máshol ilyen 4-5 max 6, van ahol csak 1 pl a vezetőképességénl, van ahol meg csak 3, pl ágyuk és pontosság..dehát van tüzér tisztem..egyszerűen enmértem.
  • Joey
    és hogy tudom elérni hogy szintet lépjek? az én katonám moast vhol a 15 ös szinten van, a hajóm is asszem 3 as szintű...teneked milyen hajód volt?
  • grebber
    Na én ugy foglaltam el hogy mindenemet 9-10re fejlesztettem a hajom ekkor már 1-es szintű volt és szétlöttem egyszerüen ágyúval amiért kurva sok sziontet léptem fel a városban meg szétkardoztam és löttem mindenkit nem is vol tnehéz!!!!!
  • Joey
    tehát akkor az én problémámra senki nem tudja a maegoldást?
  • steweee
    azt még sehogy, mert az csak ezután jön.amúgy megoldódott a probléma, észrevettem a hajók közötti pallón a lakat ikont, csak nem tudtam hogy aktiválni.a quick actionra lép tovább.most már menni fog a dolog
  • Joey
    Sztem steweee prbáld meg az akció gombot használni. Náalm ez a control billentyű, nemtudom alapértelmezésben milyen. Ha megölsz mindenkit és megjelenik egy kis lakat, akkor elvielg tovább kell hogy menjen. Nemértem mérnem. Ésha bejártad az összes szintet a hajón, és a legvégén megnyomod az akció gombot, akkor a rakományt is eltudod vanni, vagy parancsnonot tudsz a hajódra tenni.

Jonny! neked meg azt javaslom, ha nem félsz belevágni,hogy támadj meg egy olyan kalozhajót, ami jó nagy, és foglald el. (előtte persze vegyél fel egy tisztet). Aztán miután a hajót csákjázás után elfoglaltad, nevezd ki kapitánynak oda az egyik tiszted. Aztán köss ki vhol egy kolonián, és a hajóácsnál ad el a megszerzett hajót:) ez nagyon egyszerű és gyors pénzkeresési lehetőség, én így tudtam már szert tenni, 4 csatahajóra:) pedig az asszem 200.000 arany.

Más: A greenforti erődöt hogy foglaltad el steweee? én most ott vagyok, de nemtudok továbblépni..ha tudsz segyíts! thx
  • Johnyy
    Én most indulok a kormányzó gyüjteményéért, még tengeri csatában nem vettem részt , mive a legdurvább hajóra gyüjtök h,hahah már van 60000 em
  • steweee
    légyszi segítsen vki, mert nem tudom végigvinni a játékot emiatt.a problémát már leírtam, de leírom megint röviden, tömören.ha elfoglalok egy hajót, akkor ha levágom az összes ellent, akkor mit kell ahhoz csinálni hogy visszatérjen a rendes játékmenet(világtérkép/kikötőben úszkáló hajó)mert ha elfoglalok egy hajót, akkor átmenve amit tenni tudok az hogy kinyitom az ott lévő ládákat és felveszem ami van benne, és ennyi.nem jelenik meg sem a karadterképernyő, sem menteni nem lehet, de ami a legszörnyűbb, hogy mást sem lehet, nem megy tovább a történet.miért, és mit kell csinálni vagy nyomni hogy tovább menjen?
  • grebber
    Ja van hozzá patch is ami arra jó ha kipörgeted a gamet tudsz tovább játszani!!!!
  • Joey
    Arsenal! Elhiszem hogy neked könnyű volt, de nekem ez most nehéz..Hogy lőtted szét az erődöt? segíts lécci!
  • grebber
    Ez pedig könnyű játék volt!!!
    Jöhetne már a folytatás!!
  • Joey
    melyik küldtetést teljesíted épp?? lehet azért nem mert nem az a cél, vagycsak egyszerűen elfogyott a pénzed:D
  • Joey
    Hát ha csak megjavult, akkor az csak jó. Én viszont változatlanul nem tudom az erődet kinyiírni:D g**ci erőd
  • Johnyy
    Problem megoldva nagyon érdekes egy letöltött ilesztőprogram ,( legujabb) nem jó de a gamerről leszedett meg jó volt a pirateshez ezaz!!!
    Az mért van hogy amikor megbíz a kormányzó hogy keresem meg az árulót akkor nem tudok se eladni se venni a hajómra mért van ez, mondjuk ha jól emlékszem a hajómat greefortban hagytam
  • steweee
    ott járok, hogy megtalálom rhoul rheims-et a conceciao-i kocsmában, majd tengerreszálláskor el kellene foglalni a hajóját a papírokért.meg is kezdődik a tengeri csata, levágom az ellent, átmegyek, kifosztom a ládákat, de onnan hogyan tovább?nem lehet semmit csinálni?miért van ez?mit kell ilyenkor tenni?vagy hogy lehet visszatérni a normál hajózási módba?csak az f1-re reagál(töltés, kilépés stb.)help. plíz!!!
  • Joey
    Jonny! Én Ati kártyát ezért nem vennék. Mert ahhoz eddig nem gyártottak olyan játékot aminek nem lenne vmi baja vele. Az ati ezért egy rakás szar. Egyik játék sem támogatja, majdnem minden offical játék oldalon fenn vanszinte a játékhoz egy külön ati patch. Sztem ehhez is kell lennie vhol.

MÁs: Megprobáltam hogy felveszek egy tüzért a hajómra, így el is találok minden sortuzre egy ágyút, de amit kilőttem újra "visszanő". Meddig kell ezt a szart lőni? én már tényleg nem értek semmit. Ez volt az utso menedék, de ez sem vált be..
  • Johnyy
    ... Haladás már van szöveg is amiben azt közli hogy az "ati3duag.dll file okozott hibát
    névszerint valami ilyesmit :page_fault_in_nonpaged_area ..... biztos,,, ezen a kátyán működnie kell mivel zsír új
    és csúcstechnika ,(kivéve a 9800 asokat, de az nem érdekes), na most videokártyaproblem vagy másik játékot tegyek fel, amugy most menyiért lehet meg venni ?
    Más: Ha például leütök pár embert azért nem kapokxp-t mert kiirtottam oxbayt(ha már halyón elhagyni nem tudom) és nem nagyon felylődtem le, és mivel lehet kaszítozni xp-t
    Egyébként volt olyan hogy felkínálták hogy vigyek el valakit valami szigetre 800 aranyért , majd visszatöltötem az állást és már egy másik fickó ugyanazért az útért 3000-ajánlt...
  • Joey
    áhh nemtalálom, no mind1, ez az erődös dolog most nem hagy nyugodni..
  • Davidka
    Top 3 Gamez
  • Davidka
    Hát kb. Program files/xy/pirates of the caribbean - nem emléxem ki csinálta...
  • Joey
    és hol pontosan?:)))
  • Davidka
    Hát igen :)
  • Davidka
    Várjunk csak, nem is biztos... Nézd meg van-e ilyen fájl a játék mappájában: seadogs.c és init_pc.c
  • PiszkosFred
    De legalább van benne kihivas...