Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaLeeX
Inka lebirintus: ugye van lent egy nagy terem ahova kiérkezel (feljössz a lépcsõn), onnan van 4 út, majd van egy felsõ szint is ahonnan látod ugyanazt a termet csak egy szinttel magasabbról. Hogy a fenébe találok ki? Egyáltalán melyik szinten kavarogjak, alul vagz fölül?
Mert mondták itt nekem, hogy jeleket nézzek a padlón de azóta is rohangáltam vagy 1 órát és egy jelet sem láttam a földön csak néhány terembe a falon ilyen hülye ikonokat.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Szerezz még 1 csatahajót. Bár szerintem ha ügyes vagy 1-el is meg lehet csinálni. De most szerezhetsz a legkönnyebben hajókat, akár fullos legénységgel is. Ugyanis a készítõk elég hülyén oldották meg, hogy a csaj ne haljon meg mert kell a történetben ezért sérthetetlen. Megoldhatták vola hogyha meghal akkor game over, de így vidd magaddal hajót foglalni (más tisztet ne vigyél) és vagdosd le az ellenfeled majd menj szépen egy távoli sarokba és várd amig a csaj levág mindenkit, esetleg segíthetsz neki pisztollyal...
Én a kalóz sziget melletti Man-O-Wart ugyan két csatahajóval foglaltam el de a másik alig csinált valamit. A kalózokat meg elég könnyû kinyírni. Mondjuk nekem van egy 8-as célzás és 6-os ágyús tisztem, szóval úgy könnyû.
A greenfordot támadó hajókat is inkább egy csatahajóval vertem le, mert ha volt még két fregattom azokat mindig elsüllyesztették. Így inkább eladtam õket csata elõtt...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Már végignyomtam a játékot és most csak úgy játszogatok a játékkal.Tudja valaki hogyan lehet kalózzá válni,ha lehet egyáltalán?A kalóz szigeten a kikötõtõl jobbra van egy "furcsa ház",ahol négy kötekedõ arc fogad,a ház kétszintes,de nincs benne senki.Errõl tud valaki valamit?
BaLeeX
akarom mondani kajálok

BaLeeX
Bocs a sok hejesírási hibáért, kajárol éppen félkézzel.

BaLeeX
1. Ha közel mész és elkezded lõni az erõdöt a fedélzetrõl kézzel akkor sem lõnek vissza? Ha nem, akkor sincs nehéz dolgot, süllyessz el pár angol hajót és máris nem fognak szeretni. Esetleg vállalj el a francia kormányzónál pár küldetést az angolok ellen.
2. Ahhoz képzettség is kell. Ha megvan, akkor a felszereléseknél menj rá a 4lövetûre és vedd elõ.
3. Kocsmákban lehet tiszteket felvenni néha. Kapitányt cserélni a hajóácsnál tudsz eladásnál, vagy ha közel mész a hajóddal a másikhoz és megjelenik az átrakodás ikon. Hajót cserélni meg csak így tudzs.

TopGun
ENNYIRE NEM LEHETSZ LAMA! Elengeded a rovidcsovut! megfogod a 4 csovut es losz vele! persze ha van hozza kepzettseged!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

BaLeeX
Ok, azt fogom tenni.

barret
figyeld a padlót! az egész kóceráj 15 perc...minden sarkon vannak nyilak,utánuk menj!

Bérbe vehet? reklámfelület...

BaLeeX
Én most már a templomban bojongok az utolsó helyszínen csak 1 óra után meguntam és abbahagytam. Merre kell menni a labirintusban? 😊)

BaLeeX
Na, a kérdésed elég érdekesen van megfogalmazva vagy lehet csak én vagyok kevés hozzá, de nem nagyon értem. 😊

Ha a Greenford ostromára gondolsz, az nagyon egyszerû. Lõjjél magadnak (vagy vegyél) egy battleshipet, legyen egy jó tüzéred, rakass rá 24-es ágyukat meg legyen javító képességed, hogy csata közben tudd javítani a hajót. Nem árt még 1 vagy 2 hajó mert akkor néha rájuk lõ az erõd és nem rád.
Szóval kezdésnél ott állsz a fort mellett az övölben, szépen vitorla nélkül fordulj rá és lõdd bombával. A battleshippel minden körben kinyírtam egy ágyúját és kb. 10x kell ezt megcsinálni utána mehetsz kardozni. Azért jó a másik két hajó, mert így talán nem mindig rád lõ az erõd viszont egyszer megszívtam, mivel nekem jött az a barom és õ süllyesztett el a végén. Ha kinyírtad az erõdöt partraszállás elõtt azért még tankold át egy másik hajódról a battleshipre a legénységet fullra. (így több hp lesz a katonáidnak és több az esélyed bent)
Három helyszín van. Az elsõ nem nehéz, a másodikál jó ha van egy 4 lövetûd azzal irtod õket amig a megmaradt 1 vagy 2 megmaradt katonádat levágják aztán aki még él azt lekardozod. Tuti tipp a 3. helyszínre: indulásnál kezdj el rohanni jobbra majd fel a lépcsõn. Ott állj meg a közepén és szépen egyesével kardozd le mind a 4-et...

[Walaki]D`Lair
Oxbay?...😄D a dzsungel felõl kell gyalog bemenni...😊))

(nekem amúgy ugyanezzel a technikával lett Battleship-em...😊)))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

barret
tápolj még egy kicsit! simán lenyomtam elsõre az összes helyszint az erõdben.

[Walaki]D`Lair
áááh....4-et simán le lehet gyakni...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

BaLeeX
Kösz, Isla Muellénél volt.
Na, akkor következõ kérdés: hogyan foglalom el Greenfordot?
Van 1 battleshipem meg két fregattom. Szijjellövöm semmi gond. Utána gyorsan áttankolom maxra a legénységem egy másik hajóról majd irány a vár. Ugye a gond ott kezdõik, ha szétlõttem az erõdöt hiába lövöm tovább nem csökken az emberek száma és az erõdben meg ilyen 100 hp-s katonák jönnek rám. Az udvarom még simán kinyírom õket, legutóbb maradt 2 emberem itt még, majd a következõ helyszínen egy nekirontott 4-nek azt levágták, majd a következõ is odament pisztollyal meg faszán csak õt tudtam lõni szóval õt is levágták. Na nagynehezen legyaktam a maradék 2-õt vagy 3-at. Aztán következõ helyszín: 4-en jönnek rám, egyedül vagyok, mindegyiknek kb. 100hp-ja, na köszi...
Ez lenne az utolsó helyszín vagy van még ezután is? Valami ötlet? Jól jönne a kis sérhetetlen szõkeség az oldalamra.

[Walaki]D`Lair
Nemtom, még nem tartok ott, rég játszottam vele....na majd hétvégén...😄

BaLeeX
Addig viszont segíthetnél nekem ha éppen más nem tud értelmes választ adni. A vihar után vagyok megöltem a kalózt és az õ hajójával furikázok.
Kérdésem: hol találom a legénységemet a hajóimat meg a tisztjeimet akik a viharban tûnhettek el?

BaLeeX
Nem tudom milyen lehetõségeid vannak, de hajórablással lehet csak nagyokat kaszálni. Efoglalsz egy csatában 1-2-t majd irány a kikõtõ, eladod a kereskedõnek a rajta lévõ cuccokat, lövedékeket (~4-6k) irány a hajóács eladod az ágyukat róla, azaz egy sima 12-esre cseréled le õket (~6-26k) majd eladod a hajót (~10-90k).
Viszont egy idõben volt két xebec-em na akkor szívtam a legjobban a játékban. Ugyanis nem rossz hajók csak elég lassan fordulnak és baszott lassúak. Bele telt vagy 4-5 óra játékidõmbe mire szereztem egy fokkal jobb hajót na onnét már nagyon könnyû volt még jobbat szerezni. Most két Fregattom van. (feltéve ha megtalálom hova tûntek a legénységemmel együtt )

BaLeeX
Baszok én rá, a kérdésemre válaszolj.

[Walaki]D`Lair
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Black Pearl a hajó!!!!!!!!!! HUÉÉÉÉÉÉÉÁÁÁÁÁÁ

BaLeeX
Ok, kösz a tippet!

Még két kérdés ami még így visszaolvasva sem világos:
- írtátok, hogy találkoztatok a Black Pearl-el és hajójával. Mitõl függ, hogy találkozol-e vele? Meg lehet ölni? El lehet foglalni a hajóját?
(ha a fõszálhoz kapcsolódik a dolog akkor vegyétek úgy, hogy nem kérdeztem semmit mivel akkor mindenképpen bekövetkezik a dolog és majd akkor meglátom)
- hol illetve mikor lehet Man-O-War hajót szerezni?

TopGun
Daniellet egyenlore ne keresd! majd elobukkan ha az arulot megtalalod, folytasd a tortenetet es kapsz ra utalast, latogasd a kormanyzokat.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

BaLeeX
Én is ugyanitt tartok, remélem valaki megszán minket a válasszal.

Neked addig adok pár tippet: ez a vihar a történet része. Douwesenen elõször el kell menni a városba majd a kocsmában érdeklõdni, a kocsmáros majd mondja, hogy éppen senki nem keres embert (ugye nincs semmi pénzünk és hajónk sem) hanem menj a szigeten a kalóz táborhoz (ahonnan jöttél a partotérés után ott van egy szobor, attól jobbra). Odamész és 3 lehetõséged van:
- öreg kalózt megölöd és te leszel a kapitány, kapsz 300 emberrel egy 3. osztályú hajót amivel mehetsz ahova akarsz
- felajánlod a kalóznak, hogy ha elvisz Oxbay-be de az út végén elveszik mindened és partra tesznek az oxbayi világítótoronynál de nincs hajód, az öreg a toronynál viszont ad egy abszolút gagyi halászhajót amin még ágyúhely sincs.
- ha egyik ajánlatát sem fogadod el a kalóznak utána egyszerre jön valami régi ismerõsöd aki megkér, hogy szerezz vissza neki valamit Isla de muellén és ad egy hajót ami nem túl nagy de nem emléxem pontosan milyen.

Én az elsõt választottam.

Na nekem is van egy kérdésem: méghozzá ezután ugye visszatérünk az oxbay-i világítótoronyhoz de a csaj még mindig nem ért ide. Hol találom?
A magyarításban kicsit bugos a Kalandkönyv, mivel mostanában egy csomószor megjelenik, hogy bejegyzés a kalandkönybe és nem jelenik meg ott semmi új.
De a magyarosítás még így is istencsászár, anélkül még sehol nem lennék.

Szóval valaki help!

BaLeeX
Igen köszi, meg is leltem csak kereséglni kellett kicsit. Az elsõ faszi tényleg közel a bejárati kapuhoz egy házban a következõ meg jön egyszerre ahogy ezután kimegyek a városkapun.

TopGun
KICSIT OLVASSATOK MAR vissza a forumban! kb 5x lett leirva mit kell csinalni!

TopGun
Hello! Falais de Fleurban a ficko, valamelyik kapu melletti hazban talalhato.

barret
én csak oxbayt tudtam elfoglalni,és csak akkor amikor a kalózmuff mondta! õ a szárazföldön segitett!

BaLeeX
Kösz akkor próbálkozok.

BaLeeX
Jaj még egy kérdés:
Hogyan lehet megoldani, hogy tiszteket adjak a hajóm legénységéhez? Mert gondolom valahogyan meg lehet oldani, hogy én vagyok a kapitány és van mondjuk egy jó célzó meg ágyuzó tisztem és azt berakni mellém és akkor jobban célzunk.
Az is elég érdekes, hogy kapitányt váltani csak a hajóácsnál a menüben tudok. Biztos én vagyok a béna de még nem jöttem rá a dologra.

Bandew
Igen, az az egyetlen küldi ahol a kocsmáros sem segít. 😄
Lehet, hogy most kikészülsz, de én senkitõl sem tudtam segítséget kérni. Egyszerûen elindultam a városban és minden házba bementem, mindenkivel beszéltem. Azért annyit segítek neked, hogy egy házban van.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

BaLeeX
Feltennék egy kérdést, mivel van amivel nem boldogulok.

Szóval megkaptam azt a küldetést az Oxbay-i hajóácstól, hogy vigyek el egy ládikát a Redmondi kocsmába. Elõtte lakapcsolt két ürge akiket nem lehetett megsebezni, a hajóács szerint Falaise De Fleur-ben van az ember akitõl kapta a kis ládát de én nem találom. A kocsmárostól meg mástól sem tudtam rákérdezni. Hol keressem?

Bandew
Tényleg elég lineáris. A lényeg, hogy mindig a kocsmárossal beszélj.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

BaLeeX
Ne a végigjátszásd keresd, hanem töltsd le a magyarítást és JÁTSZ. Mi élvezet van abba ha leírás alapján végignyomod? Mellesleg nagyon lineáris a játék, mindent leírnak, hogy mit kell csinálnod általában még össze sem tudod keverni.

Nagyon jó a játék megerõsítem. Tegnap álltam csak neki. Viszont kibaszottul meg is szopatott, mivel az Angol kormányzó amikor elrendelte, hogy fegyverezzem fel a hajómat és segítsek visszavenni Oxbay-t (elõtte ugye a legénység a flottámmal visszajött redmondba, én a francia hajón menekültem) aztán ugye börtönbe csuktak és mikor kiengedtek volt 1 hajóm a 3 helyett... Méghozzá egy Xebec (vagy mi) a 2. helyen volt egy király gyors galleon na az faszán eltûnt most szereztem még egy Xebec-et de nem tudok új hajókat foglalni, mert vagy csapatostul járnak, vagy szétlõnek de álltalában elmenekülnek és nem érem utol õket a 10-es sebességemmel... Szóval itt kicsit elqrták a játékot, mert akkor legalább megkaphattuk volna a hajót amit elcsórtunk a franciáktól nem pedig koszos 10.000 aranyat nagy jutalom gyanánt amin még egy csónakot se nagyon lehet venni...
Ezzel tökölök már kb. 5 órája, hogy valami normálisabb hajót szerezzek.

Hol találok végigjátszást?
barret
ne add fel ilyen könnyen! én szememben ez az év játéka!imádom!

barret
semmi...

BaLeeX
Kérdés (gondolom már volt 1000-szer de visszanéztem kereséssel és nem találtam): szóval a játék legekejln vettem fel kölcsönt Oxybarba, simán vissza tudnám már fizetni de nem lehet mert a franciák megtámadták és ha ki akarok kötni szarrálõnek. Ötlet? Mi lesz ha letelik a 3 hónap?

BaLeeX
Bocs, már látom hogy van magyarítás csak vissza kellett volna olvasnom. KIRÁLY!!!

kiptóbáltam még anno a megjelenéskor.nagyon jó lenne a gém, ami nekem nem tetszett hogy pl a kezdõ városban ha lementem a dungeonba és felszaladtam mert legyengült a kari, akkor visszamenéskor újratermelõdtek a szörnyek amiket levertem.miért van ez?az összes dungeon ilyen a játékban?no mindegy, amúgy sem tudtam elhajózni és mindig szétlõttek a franciák.pedig a grafika gyönyörû, szivesen játszottam volna vele

BaLeeX
Ámberek, levén magyarítás ehhez a gammához?
Mert most állok majd neki és a magyart jobban szeressük.

barret
és még több sor ágyuja van!

[Walaki]D`Lair
Nem, csak még nem találkoztam ezzel a hajótípussal azért kérdeztem....szal még a Battleship-nél is nagyobb....(aztakurvaeget!!!...😊))

Happy Halloween!
És jóccakát.

Live your life like it\'s your last day...

Bandew
Igen ahhoz, hogy továbbjátszhass, ahhoz kell a mod.

barret
a mod "keze"lehet a dologban!!!

barret
de onnan hogy mész vissza a térképre? ott a játék vége...nekem nem sikerült visszamenni,pedig szerettem volna!

barret
a legnagyobb hadihajó,amit a fekete gyöngy elpusztitásához lehet felhasználni.de gondolom,te ezt biztosan tudod.

[Walaki]D`Lair
Milyen hajó ez a Man-O-War?

Zeenoo
Hmmm Hmmm

Igen igy már én is jártam
Elmesélem az én történetemet hátha segiteni tudok vele.
De elöször egy kérdés: A Magyaritást használod-e?, mert ugytudom ez annak a bugja. Legalábbis az én esetemben.
Tehát a történet:
Egyszer volt, hol nem volt... Cunceicao szigetén a kereskedötöl felvettem egy munkát. Azt irta a naplóba hogy Redmond városába egy Thomas O'Braen nevü kereskedönek vigyek el egy hajórakomány árut egy hónapon belöl. annak rendje és módja szerint pár nap alatt odaértem az áruval, stimmelt a kereskdö neve is és mégsem tudtam neki odaadni a cuccot.
Ekkor fogtam magam és elkezdtem szigetröl szigetre járni a kereskedöket és lássatok csodát Oxbay Szigetén Greenwood városában egy tök más nevü kereskedö átvette tölem az árut küldetés szerint. Tehát nem eladni kellett neki hanem párbeszéd közben befejeztük a küldetést és a naplóban is kipipálta a feladatot!!

Tehát a javaslatom az hogy járd körbe az összes kereskedöt!
Remélem segit ...

Bandew
Miért, azt én is megszereztem.