Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kééészz..mi a honlapod arc?
Davidka
Az én honlapomon majdnem megvan :) Most néztem, a kódok fenn vannak, de a fájl nincs.... (én hülye :))

én probáltam azt hogy felbéreltem tüzér tiszteket, vagyis hogy vmilyen tiszteket fogadok fel, de az sem vált be.. ránéztem az erõdre és 100% os sértetlenség, közbe már vagy 20x belelõttem. mekkora kész dolog már ez..aztán meg van 3 hajóm és ebbõl kettõ elhúz, még parancskiadásra is.. ettõl vagyok a legkészebb..meg ha megnyomom a tüzelés gombot, mellélövik a töltetet..:)
Biztos vm trainer volt, nadehát kinek van már az meg..
lassan fél éve hogy kiadták..kezdi idejét mulni.
Davidka
Persze, hogy meg lehet, csak nehéz és egy idõ után rohatt idegesítõ....
Joey: Hát valamikor én szerztem kódokat, amit aktiváltam, és utána ugyanígy deaktiváltam. Le kell hozzá tölteni vmit.

Johnyy
Ha egyszer belerakták a játékba akkor cheat nélkül is meg lehet oldani (nem jött be...)

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Á hát akor ezt jól el**szták benne..nekem csak egy oyln kod kéne ami ezt a részét ugorja át, és enm maradando kod..tudsz olyan mondani ami mûködik is? mert én amit probáltam az rossz volt, nem müködött
Davidka
Csak a csítelés...

Én sztem ez az erõd bevehetetlen....biztos nincs más megoldás hogy kihagyjam ezt a résézt? vagy vmi..
Davidka
A folytatásról mi hírek vannak?

Johnyy
nem teljesen fekete de nem fehér, megpróbálom, egyébként a megyarítás is fenn van bár ez nem hiszem hogy zavarja,
Ja a folytatást én is nagyon várom, annak elenére hogy nem dícsérték halálra, sztem sirály játék és ha folytaják az nagyon jo lenne...

grebber
Én már a folytatást várom de nagyon!!!

Next PC upgrade: 2022

Davidka
Hát van olyan, hogy Abilities, ott kell fejleszteni az ágyút, meg a hajó erõsségét.

hmmm...eredeti a gamed vagy fekete?:) Ha fekete akkor lehet hibás..bár ezt nemhinném.sztem a vid kártyás dolgot probáld meg..

Davidka: Melyiket fejlesszem? már 15 ös szintü vagyok..dem ire rakjam a plusz pontokat?thx
Johnyy

Johnyy
REménytelen , ujraraktam a játékot ( amugy a cd-n 9 es dx van) de nem lehet frissíteni 8 as directixre, vagy ha lehet világosítsatok fel hogy hogy,
Már a szetupban álítgattam kopatibilitásoztam mindent csináltam és az a kék képergyõ és totális fagyás, egy egyébként akor jelenik meg ez ha hjónézetbõl a térképre váltok vagy ha ki akarok kötni
, és elõször egy pillanatra megjelenik a töltésképernyõ, de mintha felbontást válltana úgy lesz fekete a screen majd kék, lehet hogy kiveszem a videokártyát és belerakok egy gf2-õt , de sztem fölösleges
, Joy: egyébként a játék indulásakor a storm engine azt irja ki hogy installing dx8 , csak ha már 9.0b van fenn azt nem frissíti a régebbi verzió.

Davidka
fejlezd a teheccségedeid... Vagy használj kódot... Én asszem szétlõttem az erõdöt (nem csatahajóval), de az erõdben már nem boldogultam...

Hû megint gáz van. Megkell támadnom a Greenfort i erõdöt..van 3 csatahajom, de mind visszafordul, így magam maradok egy csatahajóval és nemtudom szétlõni az erõdöt egyedül,mindig meghalok...Megoldás?? Kezd bonyolodni..
Na jó megprobálom a templomos adományozosdit is, bár mikor bemegyek és beszélek a pappal van egy olyan menü is,hogy bûn meggyónása vagy vmi ilyesmii, és akkor elmeséli a karakterem hogy sok hajót elsllyesztett már,meg sok embert megölt..mellesleg ez így is van. És aztán meg adok neki még pénzt. Mondjuk én úgy szerzem a lovét,hogy most a kalozhajok tetemes kifosztása után eladtam mindenem és vettem egy csatahajót, azzal megint kalozokat fosztogattam,meg kiraboltam õket, aztán felbéreltem pár ilyen tisztet, és aztán kineveztem õket a megkaparintott hajók parancsnokává majd egy szigeten kijavítottam azokat a hajókat és eladtam a hajóácsnak. így már annyi pénzem lett,hogy 3 csatahajóm van, és 70.000 aranyam. De változatlanul 7 tenger réma vagyok:D na mind1. majd megoldom vhogy.
PiszkosFred
Ertem.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Davidka
Egy nyelvész hapi a világítótoronyban is van, Oxbaynél...

Davidka
Nem tudom, unalmas volt leírni és abbahagytam, nameg a tanulás...

Hi all! Na Aurentis-t nem tudja vki hol van? Õ az a nyelvtudos aki az agyagtáblákat letudná nekem fordítani,de se híre se hamva..
PiszkosFred
Miert hagytad abba?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Davidka
Az az egyetlen egy megoldás... Vagy kezd újra...

Venom
pedig az megoldás...

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

van egy gondom, a játék során a karakterem hihetetlen nagy gazemberré vált, és nemtudom hogy növeljem fel a hírnevét. Már voltam hét tenger réme is:) a kereskedõ semmilyen árút nem bíz rám és nem is lehet neki szállítani.. mit tegyek?? elõre is köszi a választ, oi: a templomos adományozgatás nem megoldás erre..
Davidka
Hát én írtam egy darabig a lapomra végigjáccást, csak nem fejeztem be.... Nézd meg, hátha rajta van: IDE KATTINCS

lehet a directx ed a hibás...amikor a játék könyvtáát megnéztem ott a játék alapban dx 8 ast támogat.
én most épp Auretis vagy milyen nevû ürgét keresek, azt mondják greenfortban van, közben majdnem szétlõttek mielõtt a kikötöbe kikötöttem volna,így a világítótoronynál kötöttem ki. Hol van ez a ficko? Vmi nyelvtudásával dicsekedett az van a kalandkönyvbe,de a kocsmáros nem tud semmit.
Johnyy
Xp prof sp1 Dx 9.0, oké kösz , megteszem mást nagyon most már nem tudok kezdeni vele.

rakd fel a legujjab drivert és a legújabb directx et is. ha így sem jó, akkor sztem szedd le a játékot és rakd fel újra, csak a mentést elõtte másold ki. (save mappa)
Milyen op rendszered van?
Johnyy
Már nagyon felidegesítettt ez a köcsög kék képercsõ, hogy pusztulna meg legaláb 50szer restartoltam.

Johnyy
Ati Radeon 9600xt, legújabb crystal.

Davidka
Most el kell menni asszem a douweseni kalózszálláshoz és beszélgetni a kalózokkal és majd fogsz kapni egy hajót, amivel továbbmehecc a barátaidhoz.

Nálam nagyon kész a dolog most. Bejött egy kis intro hogy, vihar van, és ott bugdácsol a hajóm benne. És mindenem eltünt.. 0 pénzem van és nincs hajóm. Most ilyenkor mit kell tenni? votl egy ficsur ott amikor partra vetett a hullám, azt mondta menjek be Douwesen be hátha ott vannak az embereim,de ott senki nem volt..
Sztem a videokártyád driverével van a hiba.
Johnyy
Csáó, figy nemtudja valaki hogy mért van az hogy maikor oxbayba kísérem az alibont amikot kikötnék a szigeten akor kilép a játék és kék képernyõt ad be és gyakorlatilag lefagy. Már ultabrutálisan felidegesített úgyhogy ha valakinek volt és megoldott ilyen problemt vagy tudja hogy kell segítsen már ki, lécccccc

ha itt nem kapsz választ : pirates.srv.hu ott kérdezd a fórumon...
Nekem ki segit ? gef4Ti és XP nem indul a játék...????

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Davidka
Nemtom mennyi adomány kell, valószínûleg sok.
Oxbayben nézd meg a másik várost (Greenford talán) vagy menj a világítótoronyhoz.

a hajónaplo szerint Danielle oxbay ban van, de ott snki nem tud róla inft adni. Kb emnnyi adományozás után lépek fel tovább
jófiúra?
vagy nem 7 szigetes gazember vagy mi..ez nem akarok lenni:) egy csomo kaloz hajót már kifoztottam:)
Davidka
Nézd meg a hajónapót. Sajna többet nem tudok segíteni fél éve nyomtam a gammát és a memóriám csak 1 hónapig terjed :D

És vajon hol van Danielle? nem találom oxbayban sehol..Most mihez kezdjek?:(
Davidka
A templomoknak kell adományozni pénzt.

Helo all!!

A játékban nekem már a címem, 7 tenger réme, és gözöm sincs,hogy udnám ezt megváltoztani, mert így senki nem ad munkát, és gõzöm sincs, hogy hogy jussak pénzhez. A kalozoktol harcban megszereztem egy gályát, de a pénz mégis kevés. Valami tipp?? Thx elõre is. Kereskedõk sem adnak munkát..
hülye vagyok tehát Oxbay-ba küld Redmondból és Oxbay szigetén akad ki
most jól irtam?
mindegy a hiba a lényeg

Hello!

van egy pont amikor kiakad a gépem

amikor a Oxbay szigetére küld a kormányzó, akkor amikor a szigeten (Redmond) lehorgonyzok,
kékképernyõ (kékhalál?) jön be és egy fileba (c:\windows\memory.dmp) teleirja a winyót

nektek nincs ez a probléma? mi lehet a gond?

ahh, kár.

Venom
pirates of the burning sea egy MMORPG lessz, vagyis Massive Multiplayer Online Role Playing Game!
Tehát netenn lehet nyomatni :)
Csak gondolom ezis fizetõs lessz mint a többi MMORPG :(

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa