Pirates Of The Caribbean
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lassan fél éve hogy kiadták..kezdi idejét mulni.
Joey: Hát valamikor én szerztem kódokat, amit aktiváltam, és utána ugyanígy deaktiváltam. Le kell hozzá tölteni vmit.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Ja a folytatást én is nagyon várom, annak elenére hogy nem dícsérték halálra, sztem sirály játék és ha folytaják az nagyon jo lenne...
Davidka: Melyiket fejlesszem? már 15 ös szintü vagyok..dem ire rakjam a plusz pontokat?thx
Már a szetupban álítgattam kopatibilitásoztam mindent csináltam és az a kék képergyõ és totális fagyás, egy egyébként akor jelenik meg ez ha hjónézetbõl a térképre váltok vagy ha ki akarok kötni
, és elõször egy pillanatra megjelenik a töltésképernyõ, de mintha felbontást válltana úgy lesz fekete a screen majd kék, lehet hogy kiveszem a videokártyát és belerakok egy gf2-õt , de sztem fölösleges
, Joy: egyébként a játék indulásakor a storm engine azt irja ki hogy installing dx8 , csak ha már 9.0b van fenn azt nem frissíti a régebbi verzió.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nekem ki segit ? gef4Ti és XP nem indul a játék...????
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Oxbayben nézd meg a másik várost (Greenford talán) vagy menj a világítótoronyhoz.
jófiúra?
vagy nem 7 szigetes gazember vagy mi..ez nem akarok lenni:) egy csomo kaloz hajót már kifoztottam:)
A játékban nekem már a címem, 7 tenger réme, és gözöm sincs,hogy udnám ezt megváltoztani, mert így senki nem ad munkát, és gõzöm sincs, hogy hogy jussak pénzhez. A kalozoktol harcban megszereztem egy gályát, de a pénz mégis kevés. Valami tipp?? Thx elõre is. Kereskedõk sem adnak munkát..
most jól irtam?
mindegy a hiba a lényeg
van egy pont amikor kiakad a gépem
amikor a Oxbay szigetére küld a kormányzó, akkor amikor a szigeten (Redmond) lehorgonyzok,
kékképernyõ (kékhalál?) jön be és egy fileba (c:\windows\memory.dmp) teleirja a winyót
nektek nincs ez a probléma? mi lehet a gond?
Tehát netenn lehet nyomatni :)
Csak gondolom ezis fizetõs lessz mint a többi MMORPG :(
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa