4315
-
steweee #3835 hol lehet venni/szerezni csatahajót?egyet tudtam venni douwesen-ben, de már ott sincs több, és más szigeteken csak kisebb hajók vannak, azokkal meg nem merem megtámadni az erődöt -
Joey #3834 micsoda? nekem a kalozok fővezére nem akart segíteni...Quebradas costillas on. -
#3833 JA és ha elmész és utánna viszamész ujra tele lesz a város ellenséges katonákal, csak a kalózok segíthetnek kb 400 000 ért -
Joey #3832 Fasza akkor! Már egy csomo gyarmatot akikell eddig ellenségeskedésben voltam felszabadítotam, Redmontot és oxbay-t is. De senki nincs a városokban:DDD üres minden. Fú de kész.. Vhogy embereket kéne oda vinni.. -
#3831 -
#3830 Köszike,megkaptam és ez jól mutat. :)) -
Joey #3829 oké, elküldtem! -
#3828 nem jön össze nekem sehogy. Nekem a linkre klikkelve egyből egy ablak nyilik ezekkel a fura ikonokkal.letöltésvezérlővel meg html doksit szed ami ugyanez. hmmm. esetleg kérhetek egy szivességet? elküldenéd a [email protected] cimemre? köszike -
Joey #3827 akkor probáld úgy hogy letöltésvezérlővel szeded le.. -
#3826 Megnyitottam az emlitett fájlt, de abban rendes szöveg van.Amit töled akarok leszedni az ilyenekböl áll:
Rar!Ïs ¼ét€6©ëÌs˜8ˆÝ`Zf03 quests_reaction.cð&ÓPÐÌÑaÿ³è…ø=aőFCW®ÒF‰_V^Ä&¹nßjm+I^^æï\-"’:Ê%a%[µ~ëüß·;¢;ÑÞîÜÝí stb.."
bocs hogy értetlen vagyok -
#3825 ok, köszönöm :) -
#3824 Azt kell az imént megadott filével felülírni! -
#3823 Egy szöveget tölt le nem? -
#3822 Szia! Ráklikkeltem a végigjátszás path-edre de csak fura szövegek jönnek be. Létezik ez ? -
#3821 DE meg is lehet csinálni csak afelsőt kitörölni és az alsót beilleszteni.. ennyi -
#3820 A linkről mindenki szedje le és írja felül a filét és a stáblista után visza lesztek rakva a tengerre -
#3819 Ja igen nekem is működik -
Joey #3818 ezt rakd fel, és írd fölül a C:\Program Files\Bethesda Softworks\Pirates of the Caribbean\PROGRAM\QUESTS\quests_reaction.c fájlt! -
#3817 Pár mod, remélem működnek,, kösz -
Joey #3816 végigjátszás patch -
#3815 Nekem is, nyírd ki a fekete gyöngyöt gömb nélkül ha tudod és akkor 200 ezer + xp-vel sztem fejlődiik acsávó párat. -
Joey #3814 jonny működik??Nekem igen! -
#3813 Most már csak egy jó modos oldal kéne.... -
#3812 JA ha gömbel nyírod ki akkor akkor 66 ezer xp-t ad deha úgy simán akkor 200 ezret na kinyírom simán és nyomulok a játék után Jeee -
#3811 JOey Itt vagy? Megcsinálltam, mostmár a stáblista után visszarak a tengerre!!!!!!!!! -
#3810 Jaja oké... próbáld meg.. én is megteszem.. -
Joey #3809 nemtudom ezek mik, de ez a port royalhoz van a link amit adtál..ehhez a játékhoz nem jó! Úristen ez nagyon kész, fingom sincs hol kell nézni:))) -
Joey #3808 C:\Program Files\Bethesda Softworks\Pirates of the Caribbean\PROGRAM\QUESTS\quests_reaction.c ezt kell emgnyitni!!! -
Joey #3807 Hú de melyik fájl ez?:D -
#3806 Figy nézz el ide
Van pár 40kb-file ezek mik lehetk.. modok? -
#3805 Itt leírja hogy hogy lehet játszani a befelyezés után, át kell szerkeszteni valamit:
Enable Continued Play After Winning Main Quest
Enables continued play after winning the main quest and makes Danielle removeable from your officer list. NOTE: Only works if changed prior to sinking the Black Pearl.
Open up INSTALLDIRProgramQuestsquests_reaction.c in Notepad.
Find:
Code:
case "Story_KillTheFinalBoss_2":
bQuestDisableMapEnter = false;
bMainMenuLaunchAfterVideo = true;
InterfaceStates.Buttons.Resume.enable = false;
InterfaceStates.Buttons.Save.enable = false;
GameOver("finish");
DelEventHandler(EVENT_END_VIDEO,"LaunchMainMenu_afterVideo");
bMainMenuLaunchAfterVideo = true;
PostVideoAndQuest("ending",100, "credits");
break;
case "credits":
PostEvent("DoInfoShower",100,"s","");
PostVideoAndQuest("credits", 1, "end_game");
break;
case "end_game":
LaunchMainMenu();
Characters[GetCharacterIndex("researcher")].Dialog.CurrentNode = "First time"; Characters[GetCharacterIndex("danielle")].Dialog.CurrentNode = "First time";
break;
and replace with:
Code:
case "Story_KillTheFinalBoss_2":
bQuestDisableMapEnter = false;
DelEventHandler(EVENT_END_VIDEO,"LaunchMainMenu_afterVideo");
PostVideoAndQuest("ending",100, "credits");
break;
case "credits":
PostEvent("DoInfoShower",100,"s","");
PostVideoAndQuest("credits", 1, "end_game");
break;
case "end_game":
Characters[GetCharacterIndex("researcher")].Dialog.CurrentNode = "First time";
Characters[GetCharacterIndex("danielle")].Dialog.CurrentNode = "First time";
SetCharacterRemovable(characterFromID("Danielle"), true);
SetCharacterRemovable(characterFromID("researcher"), true);
break;
Save the changes and restart the game. Now, after the ending credits, the game should continue and you should be able to remove both Danielle and the Researcher characters from your officer list
Last Updated ( Sunday, 22 February 2004 )
-
Joey #3804 Én nekem működött egyik oldal, mindjárt beillszertem. Pirates Ahoy. itt nézd meg..persze én semmit sem találtam:D de kitudja -
#3803 NIncs, pár link sem működik már, na körülnézek, de talán steveee elküldi estefele:) -
Joey #3802 én is a kormányzó hajóját nyultam le. a pirates.srv.hu-n volt egy link, arrol mentem tovább. Ezen az oldalon (pirates.srv.hu sztem nem is éri meg nézelődni, szinte semmi sincs már rajta.... -
#3801 A gyöngyike csépelte a csatahjóimat én addig öt csépeltem és fél életem megvolt amikor kihalt (ugy csináltam ahogy az előbbiekben valahol leírtam) -
#3800 Honnan szedted le nem emlékszel?, kellene valami jó modos oldal szivesen kiegészítgetném a játékot és a fekete gyöngy kinyírása után is nyomulnék a kormányzó hajójával :D -
Joey #3799 Hát az kész dolog:D Úgy nagyon nehéz lehetett:DDD -
#3798 Ne én úgy nyirtam ki hogy nem használltam gömböt,,, nem volt könnyű -
Joey #3797 Én régebben találtam egy ilyent, le is szedtem, csak véletlen ki is töröltem. mekkora fasz voltam..:( -
#3796 Teljes mértékben egyetértek