Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
hogy 2009-tõl olyan jogsit kapsz hogy csak úgy vezethetsz 2 évig hogy egy olyan személy ül melletted akinek 2 minimum 2 éve van jogsi
és szerintetek ha én elkezdtem(a kreszt,mert 2009.jan 4. én leszek 17 és 3/4ed) 2008-ban még akkor én még beleférhetek a simajogsiba?
Egyébként az elõtted szóló leírta a korhatárokat, ha majd belevágsz, sok sikert.
Hajrá Magyarország!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
szeretnék jogsit(NORMÁLISAt,nem ilyen tesztjogsit)megoldható az alahogy hogyha ápr.10-én leszek 17?
szóval ha elkezdem még idén a kreszt akkor még lehet normális jogsim?
persze úgy hogy amikor lehet mindent megcsinálok
kresz tanfolyam 16,5 éves korodtól
kresz vizsga 16 és háromnegyed éves kortól
rutin vizsga 17-tõl
forgalom rutin után 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
A jogsihoz kell, eü, kresz és városban vezetés !?! Melyiket hány éves kortól lehet elkezdeni?
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Pénteken váZSi ViZSga szóval mostmár nem para:d
azon begyakoroltam, figyeltem az órán, és 75/68 azt szevasz
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Utána van az elméleti rész, nálunk úgy volt, hogy húzni kellett egy kártyát, amin volt két kérdés. Pl. Mit teszel, ha elsõként érsz egy baleset helyszínére.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Szóval remélem jól fog menni. <#vigyor4>#vigyor4>
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
#4667: eleg korrekt oktatom volt, ha erdekel, privizhetsz ram is (Buda)
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
don't give a fuck
Szerintem ez ujrakezdõs helyzet, csak ugy tudtam hogy az elsõsegélyem az érvényes marad, mert az ilyen külön is érvényes valami (asszem).
Valami iskolát tudtok e mondani ahol érdemes?
Szeretném a véleményeteket kikérni, szeretném elkezdeni a B-s jogsit (egyszer már elkezdtem, csak forgalmin 5x megvágtak, elbénáztam és pénz híján hagytam elévülni 😞 ). Tudtok-e Budán ajánlani jó iskolát, ahol korrekt oktatás megy és nem milliós összegekért... Nem kell csilivili iskola, de tanítsanak meg vezetni, most szeretném ha sikerülne.
Még egy kérdés. Az elõzõ alkalomból (kb. 4 éve) ami elsõsegélyes papírom megvan az nem évült el ugye jól tudom?
apumnak van egy 6os Fazer-e,de sajnos csak ritkán tud mocizni, én meg amig 21 leszek (asszem akkkor lehet lerakni legnagyobb kategoriára) addig hanyagolom a nagy mocikat...most 1 éves az autójogsim, sok dolgot éltem már át a G Astrámmal és örülök h mindezidáig baleset nélkül.(lekopogom gyorsan)
amúgymeg ha lenne nagymotorom és jogsim akkor se mernék mondjuk 250el menni(bár apu szerint oly mind1 h 100al esik el vki v 200al...meg szerinte síkúton miért ne lehetne menni 2kiló felett :S nemtom én majd csak akkor ha már rendesen megtudok ülni bármilyen nagy mocogányt^^
na további balesetmentes autózást/motorozást és sikeres vizsgákat 😉
Nem dicsekszem, tudjátok akkor kell vigfyázni mikor már ugy érzed, hogy tudsz miotorozni.. Na akkor halnak meg sokan :S