Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
remélem hogy így lessz

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Higany
Gratulálok! Amúgy én már múlt hét hétfõ óta várom, hogy meghozza a postás a jogsimat. <#gonosz2>

[HUN]FaTaL
Urban legend, tervben sincs ilyesmi legalábbis nem hallottam róla. Németeknél van ilyen (ezekszerint az Íreknél is). Egyébként semmi értelmét nem látom ennek. Most õszintén: mit tud csinálni, aki melletted ül? Semmit.

http://goo.gl/gd6Zi5

ChuckyHUN
Hát, Sikeres forgalmi vizsgát tettem^^ Szóval már cska ügyintézés és semmi nem tart vissza😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Tufa
urban legend. Írországban van ilyen...

Firerock
vagy ez nem így lessz?nyugtassatok meg

Firerock
ezt ma halottam
hogy 2009-tõl olyan jogsit kapsz hogy csak úgy vezethetsz 2 évig hogy egy olyan személy ül melletted akinek 2 minimum 2 éve van jogsi
és szerintetek ha én elkezdtem(a kreszt,mert 2009.jan 4. én leszek 17 és 3/4ed) 2008-ban még akkor én még beleférhetek a simajogsiba?

Zsolti9014
Milyen az a tesztjogsi?

Egyébként az elõtted szóló leírta a korhatárokat, ha majd belevágsz, sok sikert.

Hajrá Magyarország!

Sanyix
A vicc az, hogy a táblák nagy részét soha többé nem fogod látni viszont, vagy olyan helyen aminél tábla nélkül is lehet tudni mi a szitu.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Firerock
szevastok
szeretnék jogsit(NORMÁLISAt,nem ilyen tesztjogsit)megoldható az alahogy hogyha ápr.10-én leszek 17?
szóval ha elkezdem még idén a kreszt akkor még lehet normális jogsim?
persze úgy hogy amikor lehet mindent megcsinálok

[HUN]FaTaL
eü 14tõl de értelmetlen
kresz tanfolyam 16,5 éves korodtól
kresz vizsga 16 és háromnegyed éves kortól
rutin vizsga 17-tõl
forgalom rutin után 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Tufa
eü-t megcsinálhatod jóval korábban is csak nincs értelme (nem sokat számít úgysem az az 1 hét amíg lemegy). Azt már M kategóriához is kell, tehát 14 éves korodban vagy valamennyivel elõtte lehet..

DJ Skyline
a tájékoztató lapon nekem az van hogy B kategóriára 16 és 3/4 éves kortól kezdheted el lerakni a kreszt, de a rutint csak 17 éves kortól. eü meg értelem szerûen ezzel együtt megy, tehát nem tudom hogy jogsin kívül lelehet-e tenni csak az eü-t mert úgy van kedved, nincs jobb dolgod délután <#idiota> szerintem nem kell mert a megfelelõ oktatás, vagy ha esetleg nem olyan suliba jársz

GTheo
Hali!
A jogsihoz kell, eü, kresz és városban vezetés !?! Melyiket hány éves kortól lehet elkezdeni?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

BECKHAM7
nemhiszem, mivel ilyen vizsgaigazolást csak másik héten kapsz, aztán meg mehetsz okmányirodába és onnantól számolhatsz minimum egy hetet, szal én inkább másik hét pénteket mondanék!

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

ChuckyHUN
Szerintetek, ha pénteken vizsgázok M kateg. vársibol akkor jövöhét péntekre meglesz a jogó?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

3hét.

Higany
Sziasztok! Nekem mindegyik vizsgám sikerült elsõre, de ráment a nyaram és persze a kötelezõ vezetési óraszámon felül még 8 óra. Vagyis kb. 140e volt az egész. Múlt héten, hétfõn adtam be a papírokat a jogsi kártyához, de még nem jött meg. Tök idegesítõ ez a várakozás! Mennék már vezetni! Sok sikert mindenkinek és no para! Egy kérdésem lenne! Kb. mennyi idõ alatt küldik ki max. a kártyát? Köszi! Csákó!

DJ Skyline
na, sikeres lett a vizsga, 75/72, 3db kérdést rontottam el.

ChuckyHUN
Én nem is gyakoroltam... csak órán figyeltem.. EÜ sima... Kresz 32/35....
Pénteken váZSi ViZSga szóval mostmár nem para:d

BECKHAM7
én pont a CD segtségével mentem át! még könyvem sincs <#idiota>
azon begyakoroltam, figyeltem az órán, és 75/68 azt szevasz

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

Morphin
cd sajna szart se ér...sok minden nincs benne ami a könyvben benne van. én részben ezért buktam anno.vizsgán egy olyan képet rontottam 3pontosat amit soha életemben nem láttam.köv vizsgára a könyvbõl készültem és mindent átrágtam 4-5ször azt csókolom. hajrá és sok sikert!

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

DJ Skyline
kösz, az még nem is bonyolult. igazából nagyot bukni csak a lélegeztetésen lehet azt mondta a vöröskeresztes mókus. hogyha nem tisztítod ki a száját, meg nem hajtod hátra a fejét, akkor megköszönik hogy itt voltál. meg talán még a Rautek-ben hogyha nem méred fel a terepet, akkor is. (bevan-e szorulva a tag, van-e sérülés). hát a két kérdés az érdekes, tele a könyv különbözõ témákkal 😄 ez a "Mit teszel, ha elsõként érsz egy baleset helyszínére." még nem is bonyolult. nekem holnap lesz kresz vizsgám (B. kat.), kicsit izgulok de nem aggódom. a teszt cd-n lévõ kérdés csomagon (Tesztkönyv) másfélszer átrágtam magam, vannak még buktató részek de nem vészes. amiket nem szeretek az a megállás/várakozás meg a x+1 féle kiegészítõtáblával bíró táblák. leginkább a mikor várakozhatok itt címû kérdések meg ilyenek és alatta az idõ hogy pl 9h-16h.

Igen, és van még a Rautek-féle mûfogás.
Utána van az elméleti rész, nálunk úgy volt, hogy húzni kellett egy kártyát, amin volt két kérdés. Pl. Mit teszel, ha elsõként érsz egy baleset helyszínére.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

DJ Skyline
és mi van az eü vizsgán? a bábút kell fújkodni meg valakit stabilan oldalra fektetni, mi van még?

szbm
Batyin a Zebra autósiskola elég jó oktatókkal van megtömve. 😊

ChuckyHUN
Nah, Mamegint 2h rutin, szerdán rutinvizsga, utána már cska 6 óra városi meg vizsga

sovatalevi
sok szerencset

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

ChuckyHUN
jah, m kateg. Tudom, érdemesebb lett volna várni mgé 1 évet midenki ezt mondja, de végüli haverral majdnem együtt csinálom, stb... amúgy nagy kilométerguru vagyok^^ Biciklizek amíg nincs jogsim, 2-3 év alatt 2000+km itt a környéken az említett haverommal mindnet bejártunk egynapos utakon😊 a lényeg az hogy mindig jol érezz(t)ük magunkat, és továbbá isez lesz, cska kategóriaváltással😊

kas123
yah, te kismocira vizsgázol?

Morphin
lol azthittem te vmi nagy kilóméter-guru vagy ^^ meg minimum 25 éves... hát akk ezt benéztem, nembaj énis "csak" 18 vagyok. meg azthittem kocsi jogsi lesz, de akkor csak robogó (én nem tenném le még1x külön...nagy átbaszás,de te már benne vagy<#hehe> )

ChuckyHUN
14 vagyok😊) 8éves korom óta motorozok😄 persze csak itt az utcában😊

kas123
ha 17 év kihagyás nem számított akkor 1 hét nem oszt nem szoroz 😄

ChuckyHUN
Én ma voltam 1. rutinon, a muksó már beírt vizsgáéra, azt mondta nem elssz semmi baj 😊) remélem városi is így fog menni😄 csak most nyaralás miatt egy hét kicsúszik 😞(((

Ma lesz a 4. forgalmim, de mostanra eljutottam odáig, hogy fejben sikerült összeszednem azokat a hibáimat, amelyekért az utóbbi 3 órán leordították a fejemet. <#vigyor>
Szóval remélem jól fog menni. <#vigyor4>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

HiPPoNaX
Igazabol az a kerdeses, hogy sajat hibabol bukott 5x, vagy azert, mert egyszer sem fert bele a "napi limitbe". Ha az elobbi, akkor inkabb tanuljon Pesten, mert a pesti forgalmat egy videki kisvarosban nem fogja megerezni es igenis kell a gyakorlas. Ha viszont a biztos tudas megvan, csak a vizsga hianyzik, akkor lehet a videki vizsgan gondolkodni, kulonben szvsz nem eri meg.

#4667: eleg korrekt oktatom volt, ha erdekel, privizhetsz ram is (Buda)

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

kas123
inkább menjen el 1 kisvárosba, ahol 10x könnyebb a vizsga (lehet h nincs annyi autósiskola, de mindenhol megtanítják vezetni)

shad0w

don't give a fuck

Budapesten, ahol tengernyi iskola van...

ChuckyHUN
hun laksz? komárom esztergom megyében én most a KÉSZ nél csinálom, habveromék a SZINT nél csinálták, zt mondják hogy egy kalap kaki a sZINT

ChuckyHUN
EÜ az marad. az 5 évig jó asszem, ha nem örökre.

4 éve. 2004 ben kezdtem az egészet, talán nyáron... Sikerült a KRESZ másodikra, elsõsegély elsõre, rutin elsõre, és aztán 3x vágtak egyik helyen 2x egy másikon forgalmin. Azóta semmi.
Szerintem ez ujrakezdõs helyzet, csak ugy tudtam hogy az elsõsegélyem az érvényes marad, mert az ilyen külön is érvényes valami (asszem).
Valami iskolát tudtok e mondani ahol érdemes?

ChuckyHUN
A KRESZ-nél 2 évig azt hiszem újra lehet tanfolyamzoni+ vizsgázni és nem kell fizetni.

Bandi 18
És mikor volt az utolsó sikeres vizsgád? Mert asszem két sikeres vizsga között 2 év telhet el maximum, ha több akkor elõröl kell kezdni...

ChuckyHUN
Az elsõsegély az sztem jó, de a kocsira jogsit hányéves kortól lehet kezdeni?

Sziasztok.
Szeretném a véleményeteket kikérni, szeretném elkezdeni a B-s jogsit (egyszer már elkezdtem, csak forgalmin 5x megvágtak, elbénáztam és pénz híján hagytam elévülni 😞 ). Tudtok-e Budán ajánlani jó iskolát, ahol korrekt oktatás megy és nem milliós összegekért... Nem kell csilivili iskola, de tanítsanak meg vezetni, most szeretném ha sikerülne.
Még egy kérdés. Az elõzõ alkalomból (kb. 4 éve) ami elsõsegélyes papírom megvan az nem évült el ugye jól tudom?

ChuckyHUN
K9öszi, és teljesen igazad van, Apukámnak egy Yamaha FJR 1300asa van, és már bejárta/bejártuk/szüleim bejárták majd' fél európát^^ Remélem minden rendben lesz😊 Nagymotorra pedig nem csak 21 évesen teheted le a jogsit,. Ha más motoron (nem smkp) van 2 éves tapasztalatod, magyarul 2 éves jogsidf akkor teheted le.

Morphin
potenciális szervdonorok^^
apumnak van egy 6os Fazer-e,de sajnos csak ritkán tud mocizni, én meg amig 21 leszek (asszem akkkor lehet lerakni legnagyobb kategoriára) addig hanyagolom a nagy mocikat...most 1 éves az autójogsim, sok dolgot éltem már át a G Astrámmal és örülök h mindezidáig baleset nélkül.(lekopogom gyorsan)
amúgymeg ha lenne nagymotorom és jogsim akkor se mernék mondjuk 250el menni(bár apu szerint oly mind1 h 100al esik el vki v 200al...meg szerinte síkúton miért ne lehetne menni 2kiló felett :S nemtom én majd csak akkor ha már rendesen megtudok ülni bármilyen nagy mocogányt^^
na további balesetmentes autózást/motorozást és sikeres vizsgákat 😉

ChuckyHUN
Ha azt mondom, hogy vér helyett benzin folyik az ereimben, és motorozásba születtem, akkor már érthetõ? 😊)
Nem dicsekszem, tudjátok akkor kell vigfyázni mikor már ugy érzed, hogy tudsz miotorozni.. Na akkor halnak meg sokan :S

Morphin
AUTÓvezetéshez béna ^^ lehet hogy jól tud motort vezetni 😛 nem mind1 azért...én mind2ben jó vagyok érzésem szerint,bár én ugy látom h vannak dolgok amihez születni kell
(ilyen pl az hogy ki hogyan érzi a mechanikus dolgokat...autó,motor stb...)