Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ui.: na elviszem a kocsit, megitatom a pacikat mert eléggé megvan csappanva a gázolaj szintem <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2> reggel meg mire megtankolok pfff és sokan is vannak, ráadásul sietek <#hehe>#hehe><#szomoru2>#szomoru2>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Én június eleje óta csinálom. <#vigyor4>#vigyor4>
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
lényeg h megvan... am nekem 75/68 lett szal majnem ua.
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
De azon kívül, hogy tanfolyamon figyeltem, meg leírtam mindent, nem sokat foglalkoztam vele, azon kívül persze, hogy csináltam neten próbateszteket, amiken rendszeresen megbuktam.<#vigyor>#vigyor>
De tanfolyamon csináltunk két próbavizsgát is, mindkettõn átmentem, meg a vizsga is meglett elsõre, bár 8 hibaponttal, nem vagyok rá túl büszke.<#szomoru1>#szomoru1>
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Engem nem érdekel a színe, csak tarthatnám már végre a kezemben.<#nyes>#nyes>
Ha minden jól megy, akkor még egy hónap kb.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
vizsgabiztos nem lát semmit (mondjuk te se<#idiota>#idiota> )
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
az én rigolyám az meg amikor engedném be az embert (mert én jófej vagyok) messzirõl villogok, h menjen már lassítok lassítok, már 0án vagyok, integetek is erre elindul. na az ilyenrõl próbálok leszokni...ilyenkor dudálni van kedvem h h lehet vki ilyen sügér...tekinget jobbra balra, de azt nem látja h én be akarom engedni<#szomoru1>#szomoru1>
kamionok: én is utálom õket, autópályás elõzés még annyira nem gáz, de egy kétsávos fõúton ahol izomból jönnek szembe és ráadásul ugy elõznek h akit elõznek az kb. alszik és nemhogy kicsit lassítana nem, nyomja neki. szembe persze jönnek, és hát a végkimenetel már csak a szembejövõn múlik(persze kamionosnak tök8 õ 15-20tonna...) más megközelítésbõl megértem azokat a kamionosokat akik nem figyelnek de mégsem veszélyeztetnek senkit, 8-10órákat vezetni, persze mondhatnánk h ÁLLJ MEG BAROM, aludjáá...ezis egy eshetõség.
na peace és hanyagoljuk ezt a elõzéseslassanmenõs témát elvégre is ez jogsi totyik^^<#nyes>#nyes>
mivel közlekedsz?😄
Szuszmákolós országúti vadásszal vagy kisteherrel?😄D
Ismételten, azzal hogy valaki lassan megy, nem veszélyes mert nem veszélyeztet másokat. Oka van annak hogy annyival megy. Lehet bent van egy gyerek a kocsiban, lehet öreg is a vezetõ, vagy amit gyakran tapasztalok vidéken hogy simán nem lát mert esetleg olyan gyenge az autó világítása. Ha egyedül megyek és az út lehetõvé teszi, nem ritka hogy plafonon hajtom a sportot(pedig az gps szerint 200+km/h), ha meglátok egy lassú autóst akkor lelassítok, nem anyázok mert nincs miért(olyan nincs hogy egyik pillanatból a másikra elõtted terem egy lassú autós..). Ha van rá lehetõség megelõzöm, ha nincs várok, nem kezdem el tépni a hajamat. Ha meg pl a barátnõm vagy a húgom vagy bárki velem van akkor pedig nem fogok száguldozni csak amennyit lehet, más életével nem szabad játszani..
Egyébként a kamionos egy más téma. Autópályán rühellem õket, fõleg amikor egymást elõzik. Bár sok mást is, nuku jobbra tartás és abszolút nem figyelik hogy ki jön a belsõ sávban..
további kellemeset !<#wave>#wave>
Arról nem is beszélek, hogy itt a kamionforgalom is nagyon nagy, akik aztán valóban nem tartanak semmi követési távolságot, ha utolérnek egy ilyen lassú autóst, és ami még rosszabb, elõzgetik is, ezért is van, hogy sokszor szemben jönnek velem az elõzõ kamionok, és nekem kell megállnom az út szélére, hogy elférjenek. Egy 90el menõ autót nem kezdenének meg megelõzni!
.: mobilize.hu :.
Az ilyenektõl rettegek és nemegyszer fordult már elõ hogy blokkolni kellett és muszáj voltam kirántani a kormányt a sávomból mert a mögöttem jövõ kis jampi tolt, ha nem rántom ki akkor pedig rátol az elõttem lévõ autóra (kb mellettem bírt csak megállni úgy hogy már a másik sávban voltam)
Ha egy autó lassú azt én továbbra sem mondanám veszélyesebbnek mint amelyik gyors.. Ha 160al érsz be mögé akkor lehet veszélyes. Vagy lehet nem õ az ilyenkor?
Hajrá Magyarország!
Az megint más dolog, hogy a kor elõrehaladtával ugyebár romlanak a reflexek, stb...
Valamint ahogy elõttem is írták, az elõzés továbbra sem kötelezõ. Pl. mit teszel, ha szûk úton, folyamatos szembejövõ forgalom mellett, biciklis halad elõtted?
Nem elõzöl, ugye? Pedig a bicajos is lassú, ugye?
Más: a lesz szót nem tudom, hogy szándékosan írod-e két sz-szel, vagy sem, csak felhívom rá figyelmedet. 😄
Ezzel nem megbántani akarlak, meg nem is a személyed ellen, csak a hsz.-ed ellen tiltakozom.
Bocs mégegyszer.
Hajrá Magyarország!
Látszik, hogy még nem fogtál a kezedben KRESZ-könyvet...
Ha lehet elõzni, majd megelõzöd. Fõúton senki nem fog 20al menni, városba is nagyon ritkán találkozok ilyennel.
Azt meg felejtsd el hogy abból vannak a balesetek hogy valaki túl lassú.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ma az államok mindenütt szigorítják a vezetõi engedély megszerzését. Magyarországon a kezdõ vezetõk korlátozása, például az éjszakai, az autópályás vezetés tiltása vagy az erõs autók kizárása nemigen kapna társadalmi támogatást a javaslat kidolgozói szerint.
17-25 év között próbajogosítvány jár
Ezért a 17 és 25 éves kor között érvényes próbajogosítvány lesz a megoldás. Szabálysértések esetén 6, 8 vagy 10 pontnál ugrana a jogosítvány Kondorosi Ferenc tervei szerint, bûncselekménynél (pl. ittas vezetés) azonnal, a delikvens kezdheti újra a tanfolyamot.
A jogsiszerzéshez meg kell felelni egy pszichológiai vizsgálaton is, amely nem teszt, hanem szimulációs játék lesz. Itt a kockázatfelmérés hibáit és az agressziót kívánják kiszûrni. A módosítások a Közlekedéstudományi Intézet kutatási eredményeit is tartalmazzák. Meglepõdtek az intézet szakértõi, amikor egy magas rangú politikus beállított hozzájuk tanácsért. Nem szoktak hozzá, hogy döntési pozícióban lévõ emberek érdeklõdjenek a munkájuk iránt."
Ez már biztos,hónapok kérdése, mondjuk itt nincs felnõttekrõl szó de még azt is bevezethetik..
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
amúgy mért nem mentél szülõi engedéllyel 17 évesen?
én még nem vagyok 17, csak 26-án leszek és mehetek vezetni(gyak), utána pedig vizsgázni, csak alá kellett íratni egy papírt a szülõkkel....