Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Ez olyan, hogy ha 30as tábla van és mindenki 40el megy akkor Te sem mehetsz 30al. <#wow3>#wow3>
kreszvizsga: 15 perc alatt végignyomtam és kiírta a 69 pontot 😊, ezen megörülve fogtam a telómat és lefényképeztem 😊.
-vizsgabiztos emelkedett hangnemben: "többet ilyet ne csináljon".
-válaszom: "többet ide nem jövök"
-elsõsegély vizsga: csávókám elesett motorral, és vérzik a lába, milyen vérzés ez és mit csinálok...elmodntam neki, a b kérdést nem is kérte.
A velem vizsgázó csaj meg sz@rt se tudott, így súgnom kellett neki. A VB a végén mondta neki h majd odakint köszönje meg nekem a segítséget.
-rutin: Szakadó esõbe volt a vizsga. Egy kis bungalló szerûségbe kellett bemenni, ott húzni 2 kártyát (így választottuk ki a választható feladatokat). Elmondtam neki h milyen fõbb dolgokat ellenõrzünk indulás elõtt (mivel látta h vágom, nem kérdezett bele részletesebben). A végén elregéltem neki a kerékcsere folyamatát és mentünk is a kocsiba 😊.
Szépen megcsináltam a kötelezõt utánna az y megfordulást és átmentem 😄.
a vizsgabiztos a végén "ma messze ön volt a legjobb".
-forgalmi: ismét esõben, kikaptam a legszigorúbb vizsgabiztost akit lehetett(láttam a vizsgalapját, és 7 emberbõl 1 ment át addig nála (+ elõttem vezetett 1 srác, és visszafelé már az oktatója vezetett vissza 😊). Körbenézette velem a kocsit, utánna elindultunk. Laktot területen kívül azt vettem észre, hogy 100nál van a sebességjelzõ 😄, nxeltem egyet és lassítottam. Majd a városba a fõúton 65rõl lassítottam le 55re. A könnyen bevehetõ kanyarokat 3masba csináltam. A kötelezõ feladatokat simán teljesítetem és úgy 25 perc után mondta a VB, hogy térjünk vissza a vizsgaindulási helyre. Ott elmondta h észrevette, hogy többször is a megengedett sebességkorlát fölött voltam, de jól csináltam, mert ha a többi kocsi 60nal megy akkor én sem döcöghetek 50nel. Így gratulált és további balesetmentes közlekedést kívánt 😊.
ennyi az én jogsis történetem 😊
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
don't give a fuck
Igaz, a napi elsö elindulas elötti ellenörzeseknek, mintha skizofren lettem volna.Basztak rám😄.
1.Van ugye a 3.ig felkapcs. majd index, lassit, lehuzodik.Én nem toltam neki 3.at, mondom eleg rövid eza szakasz.Megállunk...vizsgbiztos:"ebben hátul van a hármas?"...apád😄.Miafasznak toljak neki harmadikat, ha már ugyis lassitani kell...
2.Egyszer y megfordulás elött igazitanom kellett egy kis rükverccel, és akkor nem neztem hátra.Nézzünk hátra!(ez jogos volt.Najo lehet az 1. is az volt😄)
de megvan.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
fehérváron én is tudok, ha kell valakinek 😄
btw, grat!
don't give a fuck
3.alkalom
Levezetek rutinpályára, ott egy óra, utána egy óra városban.
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Hajrá Magyarország!
Bizonyíték:
ITT
De pl. autóúton, autópályán már valóban nem közlekedhetnek.
Loki Ferrais #4624:
Egyébként a kérdésre válaszolva: én Babettával egy seggel max. 50-60 km-t mentem.
Haveromék ettõl nagyobb távokat tettek meg robogóval.
Jogsi nélkül NE motorozz közúton!
Hajrá Magyarország!
De barátaimat sem zaklatták valami sokszor.
Hajrá Magyarország!
Akinek van valamilyen robogója közületek , az elmondaná hogy a robogósokat sokszor állítják meg az igazoltató rendõrök vagy kevésszer? Tanácsokat szeretném kérni. Köszönöm
most meg még full sötételés is van rajta szal este csak tükör :X
+teherautókon nem kicsit nagyobbak a tükrök, azokkal apám szerint is pofon egyszerû a vezetés.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
amúgy én már második rutin órán forgalomba mentem XD tankolni kellett,pedig háttértudásom se volt nagyon elõtte (Wartburg a pusztában egyszer)
ettõl eltekintve h tankolgattam meg elmentünk egyszer egyszer ide-oda nem nagyon mentünk azért, hisz elsõ a rutin vizsga!!
persze úgy lenne jó mint régen, hogy van egy óraszám ezen belül rutin és forgalom aránya az oktatótól függ, és van egy vizsga, elkezdõik a rutinpályán, ha jó, akkor forgalom. de ugye akkor nem tudnának 2 vizsgadíjat beszedni.
ugyanígy az elsõsegély is lehetne a KRESZ-be integrálva.
Hajrá Magyarország!
Igaz, vizsga elõtt mondta, hogy pont ettõl a feladattól tart a legjobban...
de jobb is ha rutinon még a pályán van az ember. hallottam olyat hogy majd minden órát forgalomban töltöttek rutin helyett, a vizsga meg bukta.
Hajrá Magyarország!
Amikor jöttünk vissza a városon keresztül, ott is én vezettem.Tök jó volt.Aszondja az oktató, "látom van már egy kis rutin"😄
Yeah.