Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
nem tudom ki hogy volt vele, de én minden forgalomban való vezetés elõtt úgy izgulok mintha minimum érettségizni mennék 😄 másnál is így volt ez?
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
elég jól megy úgy érzem, és már jövõ7 pénteken rutin vizsgám lesz!
kíváncsi leszek<#vigyor3>#vigyor3>
Ha 1992.04.10-én születtem akkor mikor kezdhetek vezetni?mikor kezdhetem az eü-t meg a kreszt?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Apropo.
Kedden lesz EÜ vizsgám.Kaptam egy könyvet osztálytárstól+tételeket, állítólag ebbõl is fel lehet készülni, oktatás nélkül.Na most mennyire bízzak ebben?Mert ma délután tök véletlenül észrevettem, hogy holnap eü oktatás a suliban 14:00 tól.És INGYENES ez lenne a lényeg.Érdemes ellátogatni oda, vagy elég a könyv?Jah és hány óra egy ilyen alkalom átlagban?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Én igen...ibiza tdi.
Jah jövõ kedden eü vizsga, aztán go okmányiroda.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
na, 2 forgalomban való vezetés után vagyok már, megizzaszt rendesen 😄 hungária körút, népliget környékén jövök megyek, hát elég komoly. sajna kicsit stresszes még a dolog, pláne mikor megállok és bekell kanyarodni egy utcába, vagy rá egy fõútra. fosok a lefulladástól nagyon, emiatt a kuplung / pedál kombót még eléggé bátortalanul kezelem.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
+nem lesz suli
-vizsga
😄
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
1. hibavonal-gyalogoscsalogatás😄D.
már csak az eü kell...
egy sárgás színû papír, piros írással a tetején....
én augusztusban csináltam A1-et, akkor pénteken forgalmiztam és szerdán lehetett menni ezért a papírért, utána okmányiroda, aztán 1 hétre rá jött a jogsi
én nem tudom...
azért kérdezem...
lehet, hogy az... lehet hogy az...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
(mi a hivatalos neve annak a papirosnak amit közlekedési hatóságtól kell majd elhozni? (azzal kell elvileg okmányirodába menni))
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
csak mert szerintem hirdetésben a 131 ezer forintot nem 131 k-nak írják, tehát ez 131 korona lehetne, amely 1918-1927 között volt forgalomban, és K betûvel jelölték.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Ezt kicsit elnéztem. <#nyes>#nyes>