Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
Én úgy vagyok vele hogy sokkal jobban szeretek kipróbálni más kocsikat. Pl haver trabantja egy örök élmény meg másik haverom 20 éves Renault-ja amiben szinte kuplung nélkül lehetett sebességet váltani 😄

Morphin
én nem izgultam sosem.max kicsit,ha olyan szitu volt h nehézkes volt kivitelezni...ez is csak egy eszköz, ha rutin pályán nem sajátitottad el minden porcikáját az adott kocsinak akkor minek mész ki közútra?? érezni kell egy kocsit. én jogsi óta 1 éve majdnem mindennap vezetek.de ha egy másik kocsit kell vezetnem mindig elõjön a kérdõjel :S:S rokonok meg család mondja mindig h a jogsim nem csak az én kocsimra érvényes. amiota vezettem egy Ignist meg egy rozzant F Astrát, már nem parázok más kocsiban 😄😄 tudom h annál szarabb nem lehet már egy autó<#idiota><#hehe>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Higany
Én is izgultam, de a vezetési órák végéhez közeledve már vártam, hogy vezethessek és tök jó volt az egész. Jogsi megszerzése óta sajnos még csak 2x sikerült vezetnem, Kb. másfél hónapja van meg..

DJ Skyline
<#eljen>

nem tudom ki hogy volt vele, de én minden forgalomban való vezetés elõtt úgy izgulok mintha minimum érettségizni mennék 😄 másnál is így volt ez?

<#eljen>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Ezaz megvan a jogsim😄😄D:

Tõlem a vizsgáztató elfelejtett mûszakit kérdezni, csak az indulás elõtti teendõket kellett elmondanom. <#vigyor2>

DJ Skyline
én mûszakin kihúztam az "állítsa össze az elakadásjelzõ háromszöget" címû feladatot <#idiota>

BECKHAM7
jaja, kaptam 7végére mûszaki házit az oktatótól<#idiota>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

DJ Skyline
nem vészes, de a mûszakit tanuld meg azért tisztességgel, azon is ellehet bukni 😊

BECKHAM7
Na túlvagyok a második vezetés órámon<#idiota> wáw
elég jól megy úgy érzem, és már jövõ7 pénteken rutin vizsgám lesz!
kíváncsi leszek<#vigyor3>

DJ Skyline
#4693, #4695. a kreszbe elvben belekezdhetsz már, de a rutinba majd csak a szülinapod után. de szerintem jobb ezt egyszerre letudni, a kresz tanfolyam össz-vissz 7 alkalom (legalábbis nekem annyi volt ha jól emlékszem), rá egy hétre kb meg kresz vizsga. most leteszed a kreszt novemberben, és kb fél évet várhatsz a rutinra, az alatt a fél év alatt lehet felejteni ám.

Firerock
áhh csak mégkrédezem mégegyszer,már megkérdeztem kétszer de mindig más választ kaptam:
Ha 1992.04.10-én születtem akkor mikor kezdhetek vezetni?mikor kezdhetem az eü-t meg a kreszt?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Csabesz6
értem köszi.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

DJ Skyline
egy rendes eü oktatás kb 4 órás. nekem egy világoskék színû könyvem van, aminek a hátuljában benne van az összes tétel, elég jó kis könvy, minden benne van ami kell. nagyjából ugyanazt montda el a vöröskeresztes fazon is az oktatáson ami a könyvben is van. de a gyakorlatok miatt érdemes elmenni, lásd mi hogyan stb. könyvben egy kép szerintem annyira nem adja vissza mint élõben.

Csabesz6
😄
Apropo.
Kedden lesz EÜ vizsgám.Kaptam egy könyvet osztálytárstól+tételeket, állítólag ebbõl is fel lehet készülni, oktatás nélkül.Na most mennyire bízzak ebben?Mert ma délután tök véletlenül észrevettem, hogy holnap eü oktatás a suliban 14:00 tól.És INGYENES ez lenne a lényeg.Érdemes ellátogatni oda, vagy elég a könyv?Jah és hány óra egy ilyen alkalom átlagban?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Sanyix
mittudomén milyen volt, de rohadt gyenge 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

DJ Skyline
én is dízelen tanulok 😄 Opel Meriva, szintén tdi. sok sikert, vigyázz a kérdéseknél ne gubancolódj össze, én is jól összekevertem meg olyat is mondtam amit nem kellett volna aztán bukó lett :| pedig ha sikerült volna, akkor már a jogsi felé vezetõ út 3/4-vel meglennék :|

Csabesz6
Fogadjunk hogy valamilyen új commonrail dízelen tanultál vezetni😄
Én igen...ibiza tdi.
Jah jövõ kedden eü vizsga, aztán go okmányiroda.

Sanyix
énis így voltam. Aztán beültem a kocsinkba, és rájöttem hogy milyen szar a fosvágen(seat), mert ez se egy izomautó(110le, 1600kg) de érdekes módon nem fullad le minden szartól.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Én még 19 óra után is bátortalan vagyok. 😄

DJ Skyline
köszi. 😊
na, 2 forgalomban való vezetés után vagyok már, megizzaszt rendesen 😄 hungária körút, népliget környékén jövök megyek, hát elég komoly. sajna kicsit stresszes még a dolog, pláne mikor megállok és bekell kanyarodni egy utcába, vagy rá egy fõútra. fosok a lefulladástól nagyon, emiatt a kuplung / pedál kombót még eléggé bátortalanul kezelem.

gabo91
gratula

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Zsolti9014
<#eljen>

Hajrá Magyarország!

Csabesz6
grat😊

DJ Skyline
siker 😊 gördülékenyen ment minden, szerencsére jó vizsgabiztost fogtam ki

DJ Skyline
grat 😊

na irány a rutin vizsga <#pardon1>

Hétfõn lesz a kresz vizsgám!😊
+nem lesz suli

-vizsga

😄

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Csabesz6
nah megvan a forgalmi is😄
1. hibavonal-gyalogoscsalogatás😄D.
már csak az eü kell...

DJ Skyline
nekem hétfõn lesz rutin vizsgám reggel :S ma volt az utolsó gyakorolgatásom, igazából megy minden, nincs olyan amit ne tudnék megcsinálni.

BECKHAM7
szerintem az! bár nem emlékszem mi volt ráírva, de valószínûleg az!
egy sárgás színû papír, piros írással a tetején....

én augusztusban csináltam A1-et, akkor pénteken forgalmiztam és szerdán lehetett menni ezért a papírért, utána okmányiroda, aztán 1 hétre rá jött a jogsi

gabo91
kérdezed, vagy mondod...
én nem tudom...
azért kérdezem...
lehet, hogy az... lehet hogy az...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

BECKHAM7
elvileg igen, aztán majd meglátjuk! még nem beszéltem oktatóval, szóval egyenlõre a hétfõ kétséges...

Firerock
szvsn😊
hétfõn kezded?

BECKHAM7
áhh köszönöm szépen<#vigyor3>

Firerock
boldog szülinapt

BECKHAM7
vizsgaigazolás?<#idiota>

gabo91
Na megvan a forgalmi vizsgám is.

(mi a hivatalos neve annak a papirosnak amit közlekedési hatóságtól kell majd elhozni? (azzal kell elvileg okmányirodába menni))

BECKHAM7
nekem pont 1 hét volt mire kiküldték

ChuckyHUN
Mult hét szuerdán ignyeltem M kategomat azt még mindig sehol semmi.. szánalom ez a magyar rendszer,... mit szaroznak ennyit?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

DJ Skyline
akkor én már túlleszek a rutin vizsgán 😊 (Okt. 2)

Firerock
ike
hajrá😄

Zsolti9014
Hajrá!

Hajrá Magyarország!

Csabesz6
Okt.3.-forgalmi vizsga.

Firerock
jaok

Bizony, van egy oldal ahol régi újsághirdetések vannak, ott találtam.

Zsolti9014
mármint mi annyi? mennyi?

csak mert szerintem hirdetésben a 131 ezer forintot nem 131 k-nak írják, tehát ez 131 korona lehetne, amely 1918-1927 között volt forgalomban, és K betûvel jelölték.

Hajrá Magyarország!

Firerock
annyi

Zsolti9014
meg szerintem nem is mostani ez a tábla. Pl. a 131 K tanfolyamdíjból ítélve.

Hajrá Magyarország!

Basszus, tényleg. 😮
Ezt kicsit elnéztem. <#nyes>