Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...és nem voltam SLD-n.:|
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Egyébként meg ..beülünk a kocsiba vizsgabiztos hátul..nem látom a fejét és mesélem a kormánynak a mûszakit😄..nem kellett kiszállni semmi..lámpákat megmutattam hogy mit hol lehet kapcsolni aztán ennyi...
Aztán jött ám az érdekes szituáció😄..
Mondta hogy induljunk el, és csináljuk meg a 4 kötelezõt..mondom ok go..nyomom neki nézem wtf fejjel mért nem akaródzik elindulni ez a szar, aztán kiderült hogy a kéziféket bent hagytam vizsgabiztos emelkedett hangon: ,,héé héé kézifék" én meg csak ,,jaa ok" aztán a 4kötelezõt plusz az 5-et megcsináltam hibátlanul..közben az oktatóm terelte a szót nevetgéltek így a vizsgabiztos nem is igazán koncentrált rám😄DD.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
A kivétel erősíti a szabályt, kivéve ha nem
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Egyelõre az új szabályok Nem jönnek...
Hajrá Magyarország!
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
2.Igen
3.Így van
4.pont emiatt nem fog egy ország összeomlani, és az 1.ben felvázolt dolog miatt alig lenne ember aki tüntet <#idiota>#idiota>
na de elég az OFFból, rosszak vagyunk<#zavart1>#zavart1><#vigyor3>#vigyor3>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
2. Az országnak kisebb nagyobb baja van ennél hogy itt a korhatárral foglalkozzanak.
3. Nincs
4. Tüntetések lennének és akkor az ország kormányzása teljesen összeomlana...
sztem ennyi 😄
gondolom már kiveséztétek de azért kiváncsi vagyok... sztem tuti nem emelnek majd elmondom az indokait is 😊
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
ez az autósiskola ismerõsé szóval azért esett erre a választás, nálunk a családban mindenki ott csinálta...meg még ismerõsök, rokonok is! szal ismerjük õket..
A1 kb 70 körül volt, B meg 90 asszem
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
Hajrá Magyarország!
szal ez elég occsó
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
- "A korl. " kategóriás jogsi csak 54.500 Ft-ba,
- "A1" kategóriás jogsi csak 51.500 Ft-ba,
- "M" kategóriás jogosítvány csak 33.900 Ft-ba
kerül.
(Az ár az elméleti tanfolyamot, a gyakorlati oktatás alapóráit és az alap vizsgadíjakat is tartalmazza.)
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
ahoz viszonyítva hogy ahol én lakom ott 45 e be van a M (moped)
----
a legeslegújabb kocsikat is gyárthatják úgy h tökéletesen menjen a 95sel. ráadásul ez a motor lehet 50cm3tõl a végtelenig, ergo tök8 mekkora lökettérfogatú.<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
don't give a fuck
a tisztánlátás végett, amerikában 90alatti oktánszámúak a benzinek,mint kábé nálunk 20éve 82es asszem meg 85ös ilyenek vannak...2-3éve még szlovákiában is lehetett kapni 92est ^^ (bár lehet még ma is árulják)
amcsiban most 4dollár/1gallon, ezelõtt 3évvel meg 1 dollár volt.
sucks<#vigyor2>#vigyor2>