Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
hétfõn megjött a jogsim.<#smile>
...és nem voltam SLD-n.:|

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Banano
köszönööm.<#worship>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Zsolti9014
gratulálok a sikeres vizsgához

Hajrá Magyarország!

Banano
Átmentem<#idiota>holnap már meek forgalmira,csak tegnap elfelejtettem szólni😄.
Egyébként meg ..beülünk a kocsiba vizsgabiztos hátul..nem látom a fejét és mesélem a kormánynak a mûszakit😄..nem kellett kiszállni semmi..lámpákat megmutattam hogy mit hol lehet kapcsolni aztán ennyi...
Aztán jött ám az érdekes szituáció😄..
Mondta hogy induljunk el, és csináljuk meg a 4 kötelezõt..mondom ok go..nyomom neki nézem wtf fejjel mért nem akaródzik elindulni ez a szar, aztán kiderült hogy a kéziféket bent hagytam vizsgabiztos emelkedett hangon: ,,héé héé kézifék" én meg csak ,,jaa ok" aztán a 4kötelezõt plusz az 5-et megcsináltam hibátlanul..közben az oktatóm terelte a szót nevetgéltek így a vizsgabiztos nem is igazán koncentrált rám😄DD.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

DJ Skyline
Nov. 6 forgalmi vizsga :| pénteken az utolsó vezetés ami még benne van a keretben aztán lehet lesz még 1-2 plusz alkalom a jövõhéten

Asszem ma meglett a jogsim Ak-ra, már csak egy GS500-as kellene 😄

A kivétel erősíti a szabályt, kivéve ha nem

degenerator
ez a motorokra nem vonatkozik?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

SpeedXHUN
De aki idén elkezdi csak a kreszt és lerakja arra már nem vonatkozik 2 évig ez a korhatár emelés,mert 1 év múlva is folytathatjaa rutin meg a vezetést nem??

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Pepsi Twist
hmm valójában engem nem érint 😄 én mindenbõl kimagyarázom magam

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Zsolti9014
most volt a Totalcar.hu-n egy cikk, megint felmerült a korhatáremelés.

Egyelõre az új szabályok Nem jönnek...

Hajrá Magyarország!

degenerator
sokkal nagyobb dolgok miatt is tüntettek már, eredmény nélkül.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Morphin
1.Van elég láma aki tanuljon, és akármilyen furcsa is a jogsizok nagyobb százaléka 20év fölötti...nem mindenkinek a szülei engedhetik meg egybõl 17évesen a jogsit, vagy van akinek egyáltalán nem és 18-20éves korára összekaparja valahogy(nekem megvolt 17évesen^^)
2.Igen
3.Így van
4.pont emiatt nem fog egy ország összeomlani, és az 1.ben felvázolt dolog miatt alig lenne ember aki tüntet <#idiota>
na de elég az OFFból, rosszak vagyunk<#zavart1><#vigyor3>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Pepsi Twist
1. Az autós iskoláknak akkor ki esne 4 év amíg nagyon kevesen tanulnának.
2. Az országnak kisebb nagyobb baja van ennél hogy itt a korhatárral foglalkozzanak.
3. Nincs
4. Tüntetések lennének és akkor az ország kormányzása teljesen összeomlana...

sztem ennyi 😄

Morphin
nem emelnek szvsz...akkor terjengtek a hírek amikor én már leraktam h idén januártól lesz 21.aztán semmi nem lett belõle. szerintem nemkell parázni, eddigis 17 volt ezután is annyi lesz. ha nem akkor a megkövezést nem vállalom<#idiota><#vigyor2>

Pepsi Twist
ti mit tudtok a korhatár emelésrõl?

gondolom már kiveséztétek de azért kiváncsi vagyok... sztem tuti nem emelnek majd elmondom az indokait is 😊

Morphin
csöndben van nagyon^^ kétesélyes<#eplus2>

Zsolti9014
Na, hogy sikerült?

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
<#vigyor4>
kösz

Hajrá Magyarország!

Banano
Beléd is!<#idiota>

Zsolti9014
nekem meg német elõrehozott emelt érettségi.
😄

sok sikert!

Hajrá Magyarország!

Banano
Holnap lesz a rutin vizsgám , drukkoljatok!<#vigyor2>

Morphin
Ez hasonló... és 6litert ír 2 személyre...szal 4-5 1személlyel. de nemtök8 aki megteheti h motort vesz nem azt nézi h mennyit eszik.(kivéve aki azzal dolgozik,de az más tészta)

degenerator

Morphin
attól függ milyen.V-blokkos,soros...hány henger, mennyit forog stb...amugy apu 6os fazere(600as soros4es) olyan 4-5-6litert kb.

degenerator
egy 4ütemû 650cm3-as motor mennyit fogyaszt?

Én mindenen elõsre átmentem így volt a kresz+rutin+forgalmi tanfolyam és vizsga 69900 + 8900eü + 4000 okmányiroda = 82800 ja és mindenbõl a minimális óraszám.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

BECKHAM7
nem pesten csináltam, egy Hege-Car nevezetû attósiskolában, nem buktam meg egyszer sem, és eü nem kellett mert már volt M-es jogsim...

ez az autósiskola ismerõsé szóval azért esett erre a választás, nálunk a családban mindenki ott csinálta...meg még ismerõsök, rokonok is! szal ismerjük õket..
A1 kb 70 körül volt, B meg 90 asszem

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

asszem ~3000-ért van az okmánybélyeg

DJ Skyline
ha mindenbõl átmész elsõre és nem veszel pótórákat 😊 igazából nem is iskola függõ hogy mennyi lesz a vége, hanem ember függõ. nekem 69.000 Ft-ba került mindennel együtt, de megbuktam eü-n és máris +3900 Ft. meg még a forgalmi vizsga is hátra van, amihez nem soká elérek. lehet nem árt ha elmegyek még +2 alkalomra, de az meg +9600 Ft :| 1 óra 2400 Ft, és ez 4 óra lenne. és akkor máris ott tartok hogy nem 69.000 hanem 82.500 Ft és akkor még a jogosítvány elõ sem lett állítva, az sem ingyen van ha jól tudom.

Pesten, csigánál.. 😄

Zsolti9014
attól függ hogy hol, mifelénk 130 az alja, mert kevés a suli, nincs miért olcsóbban csinálni. mondjuk azóta már több iskola lett, az ár nem nagyon ment lejjebb.

Hajrá Magyarország!

80 a B-s jogsi 😄

degenerator
pesten csináltad? vagy buktál? a tiedbe beleszámított az elsõsegély tanfolyam?

BECKHAM7
az én A1-em 70 volt! augusztusba csináltam....
szal ez elég occsó

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

degenerator
ebben szerintem az egészségügyi, meg az elsõsegély nincs benne.

Na ezek viszonylag olcsóbb árak. Én szolnokon csináltam, ott drágább.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

degenerator
- "A" kategóriás jogosítvány csak 75.000 Ft-ba,
- "A korl. " kategóriás jogsi csak 54.500 Ft-ba,
- "A1" kategóriás jogsi csak 51.500 Ft-ba,
- "M" kategóriás jogosítvány csak 33.900 Ft-ba
kerül.

(Az ár az elméleti tanfolyamot, a gyakorlati oktatás alapóráit és az alap vizsgadíjakat is tartalmazza.)

A1 körülbelül 70-80 körül szokott lenni, a korlátlan 100-110, de lehet több is kevesebb is. De ha 16 évesen megvan az A1 akkor 18 évesen mehetsz korlátlanra úgy hogy kreszt nem kell csinálni és a rutin/forgalmi óraszám is csökkentett. Így kb 20-30, de ez csak akkor ha van 2 éve A1-es jogsid.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

img
mármint külön hogy

mennyi az A1

mennyi a korlálan

----

img
mennyibe kerül az A1 + a korlátlan Jogsi?

ahoz viszonyítva hogy ahol én lakom ott 45 e be van a M (moped)

----

shad0w
<#eljen>

don't give a fuck

Tufa
nekem pl a sport swiftnél 98as az elõírt. egyszer próbaképpen raktam bele párezer forintért 95öst, utánna öröm volt 98asal menni. érzõdött rajta rendesen...

Bandi 18
Nem volt összefüggéstelen 😛. Csak arra akartam rávilágítani hogy attól hogy új még mehet 95-el is mint ahogy te is írtad <#idiota><#ravasz1>

Morphin
megint teljesen összefüggéstelen amit írtál<#idiota>
a legeslegújabb kocsikat is gyárthatják úgy h tökéletesen menjen a 95sel. ráadásul ez a motor lehet 50cm3tõl a végtelenig, ergo tök8 mekkora lökettérfogatú.<#eplus2><#hehe>

de... csak olyan minimálisan amit nem érzel meg az autódon... viszont ha egy Veyronba töltened, lehet kapnál + 20 lóerõt, de ott meg azt se éreznéd meg 😄D

Bandi 18
Mindig tanul valamit az ember 😊. Mert eddig azt hittem hogy minden kocsi ami benzines annak elég a 95-ös, haverom focusa ami 1 éves azt is 95-el itatja. Mondjuk az csak 1.4-es 😊

Gabor1990
Az ajánlottnál magasabb oktánszámút lehet, de nincs értelme, mert úgyse lesz nagyobb teljesítmény.

shad0w
az ajánlottnál magasabb oktánszámú benzint nyugodtan lehet tankolni, alacsonyabbat nem ajánlott. mondjuk ha az ajánlott 98as helyett 95öst tankolunk, akkor a nagy sûrítés mellett elõfordulhat, hogy a benzin-levegõ még a gyújtás elõtt berobban. ilyenkor van ún. kopogásos égés, ami azért nem annyira jó...

don't give a fuck

Morphin
tök8...igaz nem 10+milliós kocsi, de egy középkerestû családnak nem olcsó ez a kocsi sem.2ezres közönyomócsöves benzines...már csak azértsem teszünk bele 95öst ^^
a tisztánlátás végett, amerikában 90alatti oktánszámúak a benzinek,mint kábé nálunk 20éve 82es asszem meg 85ös ilyenek vannak...2-3éve még szlovákiában is lehetett kapni 92est ^^ (bár lehet még ma is árulják)
amcsiban most 4dollár/1gallon, ezelõtt 3évvel meg 1 dollár volt.
sucks<#vigyor2>

Bandi 18
Hát igen mivel kisebb az oktánszám és éppen ezért valahogy nem ég annyira nem értek hozzá pedig anno a finomítóban mondták hogy miben más 😄. De ez azért fura hogy csak 98-al megy... Szerintem a szalonnak kutas haverja van...