Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát felesleges kisebb hibákért izgulni, ha nem csinálsz nagy hülyeséget akkor simán átmész.
viccet félretéve, csinálj mindent higgadtan,hisz ez az egyik alapkövetelmény egy jó vezetéshez...mindenki parázik elõször, de amint beleülsz a kocsiba és elindultok,feloldódsz(vagy nem<#idiota>#idiota>)
HAJRÁ
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Tudnátok valami tanácsot adni?? Megy szépen de azért parázok a vizsgától!
én a cukerbeteg öregbácsit húztam.apum cukorbeteg szal ilyen kérdésekbõl felvagyok készülve.másik meg az h semmi mást nemkell cisnálni azonkivül h stabilizálni az állapotát nehogy megsérüljön,és természetesen hívni a mentõket...
haver meg vmi építkezésen megsérült embert húzott.(kérdés az h mi köze van ennek az autóvezetéshez <#idiota>#idiota>)
más:2009.január.1tõl kiadott smkp-ken is kötelezõ a rendszámtábla...és 2009.májusig van haladék a január.1 elõtti kiadású mocikra megcsináltatni. kíváncsi leszek erre. elég szánalmas volt néha h 250es cross mocikkal papír nélkül szaladgáltak a sutyerákok.nagy élettapasztalatú szervdonorok<#eplus2>#eplus2>
- Nekem 3 éve lett meg a jogosítványom, akkor 5000ft volt, ha jól emlékszem, már szerintem ez több, sajnos errõl nem tudok adattal szolgálni 😞
http://goo.gl/gd6Zi5
- a Petzválba vissza kell menni, nem? hogy kiadják a nem tudom mit amivel eltudok menni az okmányirodába
- mennyit kell magammal vinnem az okmányirodába? úgy tudom nem ingyenes a buli.
hungária az jó, meg a körút...igazából ugyérzem elég jól,megfontoltan vezetek,és persze dinamikusan is.najó néha rámjön az ideg és akkor kicsit jobban hajtom a lovakat a kelleténél,egy dolog ami még aggaszt engem. az pedig az ismeretlen helyek...szal most mond valaki egy utcát budán,hát fingom sincs merre induljak,pedig a fõ,nagy utakat ismerem,budán illetve pesten is<#zavart1>#zavart1> na megyek aludni...most jöttem melóból nemrég...gn8 all
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
direkt így mentünk, Pestet elkerülve gyorsabb
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Kb 2,5 hete van meg a jogsim.Jó volt😊.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Szerintetek meyik autósiskola korrekt?
Fontos, hogy Budapesti legyen.
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
ha már megvan a vizsga,.. akkor minek is ? o.0
rutin +1 alkalom (2 óra), mert ha azt nem veszem, a vizsga elõtt 1 hétig nem vezettem volna.
Hajrá Magyarország!
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.