Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem felesleges félned, mivel elég jóindulatúak a vizsgabiztosok. Engem azért se buktatott meg, mert kanyarba véletlen olyan gyorsan mentem be, hogy nyikorgott a kocsi, erre annyit mondott a végén, hogy ott a sebességem meghaladta a vezetési tudásomat😄
Tehát felesleges kisebb hibákért izgulni, ha nem csinálsz nagy hülyeséget akkor simán átmész.

Morphin
üss el amennyi embert csak tudsz^^
viccet félretéve, csinálj mindent higgadtan,hisz ez az egyik alapkövetelmény egy jó vezetéshez...mindenki parázik elõször, de amint beleülsz a kocsiba és elindultok,feloldódsz(vagy nem<#idiota>)
HAJRÁ

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Sziasztok! 27.én vizsgázom forgalomban!
Tudnátok valami tanácsot adni?? Megy szépen de azért parázok a vizsgától!
DJ Skyline
na sikerült. 😊 ment jól, mondjuk a vizsgabiztos is rendes volt, kb mindenki átment. még az is aki bõdületes hülyeséget mondott, vagy a tétel felét nem tudta. lehetett rajta érezni hogy õ is azon a véleményen van, hogy nem az EÜ vizsgán múlik az ember vezetési tudása. persze ez is része a jogsi megszerzésének, de akkor sem mentõsök leszünk hogy mindent tudjuk A-tól Z-ig. holnap irány a Petzvál

babátfujtam, meg azt kellett mondanom, hogy mit csinálok ha vki összeesik mellettem...

Morphin
huu rég volt...4-5éve még kismotornál
én a cukerbeteg öregbácsit húztam.apum cukorbeteg szal ilyen kérdésekbõl felvagyok készülve.másik meg az h semmi mást nemkell cisnálni azonkivül h stabilizálni az állapotát nehogy megsérüljön,és természetesen hívni a mentõket...
haver meg vmi építkezésen megsérült embert húzott.(kérdés az h mi köze van ennek az autóvezetéshez <#idiota>)

DJ Skyline
aki volt EÜ vizsgán az emlékszik még arra hogy mit húzott ki kérdésnek? kíváncsi vagyok mik azok amik a legtöbbször szoktak szerepelni

Helló anyit kell csinálnod hogy bemész a Petzválba és ott kérsz egy vizsga igazolást ami ingyenes ha ez meg van akkor elmész valamelyik okmány irodába ott kapsz egy csekket azt befizeted amugy ez 4000ft lessz és ennyi uttána már csak vársz a jogsira 😊
DJ Skyline
én is úgy tudtam eredetileg. 😊

[HUN]FaTaL
A Petzválba nem kell pénzt vinned 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Varenga
húha, akkor bocsesz már nem emlékszem pontosan 😊

DJ Skyline
már megijedtem. 😄 egy RÓZSASZÍN kártyáért ennyit költekezni 😄

DJ Skyline
a Petzválban is egy ötöst kell fizetnem? <#merges2>

Morphin
dehogy 10es...5k azt csókolom,de már annyi sincs sztem.régen azért volt annyi mert ilyen szar illetékbélyeget kellett fizetni,de most csak egy csekk,befizeted visszamész vele azt csók...

Morphin
nem drágább 5ezernél az 100%

más:2009.január.1tõl kiadott smkp-ken is kötelezõ a rendszámtábla...és 2009.májusig van haladék a január.1 elõtti kiadású mocikra megcsináltatni. kíváncsi leszek erre. elég szánalmas volt néha h 250es cross mocikkal papír nélkül szaladgáltak a sutyerákok.nagy élettapasztalatú szervdonorok<#eplus2>

Varenga
Igen 5000Ft, ha jól tudom ma is annyi és még ugyanennyit kell majd befizetned az okmányirodában is, tehét összesen már csak egy tizest kell a jogsira költened. <#eljen>

[HUN]FaTaL
- A Petzválba kell visszamenni igen.
- Nekem 3 éve lett meg a jogosítványom, akkor 5000ft volt, ha jól emlékszem, már szerintem ez több, sajnos errõl nem tudok adattal szolgálni 😞

http://goo.gl/gd6Zi5

DJ Skyline
srácok némi infora lenne szükségem. csütörtökön eü vizsga, na most ha az megvan, akkor mehetek intézni a papírokat.
- a Petzválba vissza kell menni, nem? hogy kiadják a nem tudom mit amivel eltudok menni az okmányirodába
- mennyit kell magammal vinnem az okmányirodába? úgy tudom nem ingyenes a buli.

Morphin
én már imádok a nagy tömegben menni^^(régen paráztam,de rájöttem h kell a tapasztalat,h semmilyen szituban ne ijedjek meg soha) csak nálam az ilyen helyzetetkben hamar felmegy a pumpa, és üvöltözök néha<#idiota>
hungária az jó, meg a körút...igazából ugyérzem elég jól,megfontoltan vezetek,és persze dinamikusan is.najó néha rámjön az ideg és akkor kicsit jobban hajtom a lovakat a kelleténél,egy dolog ami még aggaszt engem. az pedig az ismeretlen helyek...szal most mond valaki egy utcát budán,hát fingom sincs merre induljak,pedig a fõ,nagy utakat ismerem,budán illetve pesten is<#zavart1> na megyek aludni...most jöttem melóból nemrég...gn8 all

R0sc0
hat igen 😊 Én is pesten vezetek már második éve, de 1 hónapos jogsival nekivágtunk prágának, de itt pesten a hungárián félek végigmenni 😊)

Sanyix
pesten én az elindulást, megállást tanultam meg jól. Még mindig tanulom néha, pedig nem akarom...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Csabesz6
Gyarmat felé is martak...:|
direkt így mentünk, Pestet elkerülve gyorsabb

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Morphin
grat...szerencsédre elkerülted pestet^^ ott tanul meg igazán az ember vezetni,bár nem árt néha a változatosság,szeretek énis vidékre menni,kacskaringózni. most hétvégén egerbe mentünk 1kis kikapcsolódásra...a 3asról lejõve bazz szétvan marva az egész út eger felé...csak óvatosan^^<#ejnye1><#eplus2>

Csabesz6
Ez volt a hétvégi útvonalam, oda-vissza.
Kb 2,5 hete van meg a jogsim.Jó volt😊.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6

DJ Skyline
hogy érted, vagy mire vagy kíváncsi?

petyka2
Ennyi az össz tapasztalat??? <#wow1>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Motoros oktatás van ilyenkor is, vagy "télen" szünetel?

DJ Skyline
én ide jártam. nekem nem volt vele problémám, teljesen jó. most itt is valami akció van, amúgy 69 volt nekem minden. 64-65 körül lett volna ha diák vagyok még

az oktatón múlik minden...

petyka2
Csigavérrõl sok rosszat olvastam, mondjuk gyanúsan olcsónak is tûnt.

én csigavéres voltam.. elsõre kcsg oktatót kaptam... fontos hogy kivigyen a rutinpályára..

petyka2
Üdv mindenkinek!
Szerintetek meyik autósiskola korrekt?
Fontos, hogy Budapesti legyen.

DJ Skyline
nem errõl van szó hogy nem ülök egyedül autóba, hanem nem érzem még azt a kellõ magabiztosságot hogy na akkor egyedül elinduljak. majd idõvel meglesz az is, de most még nem. meg egyelõre jogsim sincs, hátra van egy eü vizsga <#idiota> plusz még mire kiküldik a jogist, talán november végére meglesz a jogsi

Higany
Tökéletesen igazad van! Én is csak hétvégente vezetem apum autóját. De örülök, hogy ez is van. <#integet2>

Bandi 18
Hát pedig ezzel a hozzáállással hogy egyedül nem ülök autóba sosem fogsz megtanulni vezetni. Nekem sincs saját kocsim de szerintem ha megkéred szüleidet hogy néha 30 percre kimehess a forgalomba akkor kivisznek. És akkor nem kell az oktatót fizetni csak a benzint/gázolajat 😊. Ha pedig apukád jól tud vezetni akkor majd úgyis szól elõre ha hülyeséget akarsz csinálni, nekem is szólt 😄.

DJ Skyline
tapasztalatszerzés miatt. nekem nincs autóm (még), úgy meg most nem jövünk megyünk hogy tudjam vezetni az autónkat. haverral sem szoktunk sûrûn autóval jönni meni, alkohol miatt 😄 szóval kérdéses mikor fogok legközelebb autóba ülni, így majd ha az anyagiak is megengedik, akkor visszamegyek pár órára még. pláne télen. nem tudom milyen lesz a tél, de azért jobb úgy szerintem ha az oktató mondja mivan. nem azért mert fater ne tudná, jó rég óta vezet õ is, csak az oktatónál van egy plusz pedálsor 😊 meg most hiába kérdem fateromat hogy te hogy csinálod, õbelé már annyira beidegzõdtek a dolgok, hogy nem azon gondolkozik hogy mit és hogyan, hanem egyszerûen jön magától gondolkozás nélkül. haver meg Dél Afrikában tette le a jogist anno (ott éltek egy darabig), más a kresz, eleve jobb oldalon vezetett. eleinte az ajtót kapirgálta megszokásból itthon, mert ugye neki balra volt a váltó 😄 jó persze hozzászokott az itthoni dolgokhoz, de a jogsiát itt nem fogadják el, sajna nem kért anno olyan nemzetközi nem tudom mit. egyedül meg pláne nem merek még autóba ülni.

Zsolti9014
biztos jócsaj az oktató 😄

Hajrá Magyarország!

amúgy gratula :p

me'hogy ? 😄

ha már megvan a vizsga,.. akkor minek is ? o.0

Zsolti9014
forgalomban csak a kötelezõ, de ebbõl tényleges vezetés, amikor nem az oktatót vártam valahol, az ... huhh. 😄
rutin +1 alkalom (2 óra), mert ha azt nem veszem, a vizsga elõtt 1 hétig nem vezettem volna.

Hajrá Magyarország!

DJ Skyline
levezettem a kötelezõt, plusz elmentem még 4 pótórára ami 2 alkalom. bár igazából elvben 21 óra a kötelezõ, de én 20-at vezettem abbõl, így 24 óra után mentem el vizsgára. de szerintem még fogok menni majd plusz órákra a késõbbiekben.

Ti hány forgalomban vezetett óra után mentetek el vizsgázni?

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Csabesz6
Én kicsit tartottam tõle, de aztán amikor elindultunk, tökre feloldódtam😄

Higany
GRATULA!

DJ Skyline
na sikerült 😊 szerencsére normális vizsgabiztost fogtam ki, bár voltak hibák persze, de nem volt egyik sem tragikus.

Firerock
sok szerencsét

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Higany
No para!

DJ Skyline
gyerekek mik a tapasztalatok forgalmi vizsga terén? nekem ma lesz 3 órakkor. úgyértem hogy felesleges izgulni meg túlreagálni? vagy kell egy kis szerencse is azért?

Gabor1990
Jeee nekem is most hozta<#hawaii>