Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálunk meg én lettem a personal driverXD
Muter örül mer végre ihat õ is ha megyünk kajálni vagy ilyesmi.+bevásárlás, tankolás, ide oda fuvarozni a családtagokat😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
én meg mindennap kiviszem az én astrámat^^(bár néha mehetek a lagunával is) ma is megyek takarítani ki -10ben...kutya beteg volt aztán vittem orvoshoz folyamatosan. tiszta kutyaszõr a hátsó ülés...nemcsak felelõsség egy kocsi, de sok kötelezettséggel is jár...
de csak "hétvégi vezetõ" vagyok :-/
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
miafene ma volt az osztás?<#idiota>#idiota>
végre lehet vezetni a családi verdát<#taps>#taps>
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
Nem is gondoltam volna, hogy hat nap alatt kiküldik.
Balkovics egy kb 175magas sportosan elegáns kissé kopaszodó mélyhangú 50körüli hapsi.
Skyline:Jó neked!😊
amúgy minket érkezési sorrend alapján hívtak, nem névsor szerint. jó is volt, kb utolsónak értem oda, csak fél Budapest ült elõttem. :\ 3-ra mentem (ott voltam fél 3-kor), 6-ra haza is értem <#idiota>#idiota>
amúgy kedden megjött a jogsi <#vigyor4>#vigyor4><#vigyor4>#vigyor4>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
XII.ker Váci út 67be kellett mennem vizsgázni,beirim a keresöbe nincs ilyen cím csak ujpesten elmegyek oda,semmi sincs ott és már csak 15percem van 3ig.Feldühödtem áá mondom hazamegyek elegem van esik is. Jött a busz elmentem a metróig,gondoltam mielött hazamegyek megnézem beljebb a Váci uton kb árpád híd-dózsa gy.ut körül.
leszállok dózsán messze vagyok,eközben már csak 3perc 3ig.
Leszállok árpád hídnál keresem a házszámot és a József Attila színházon van a tábla,hogy 65-67.
Gondoltam ilyen nincs hát itt színház van nem vöröskeresztes vizsgahely.
ekkor kiszúrtam egy vöröskeresztet megkerültem a házat és ott a bejárat,ekkor már 3óra7perc.
Felmegyek sokan vannak egy sráctól megkérdem elsösegély vizsga? Aztmondja igen.
EZ AZ!! NEM KÉSTEM EL!😊
Erre meg kb 3/4re kerültem sorra.utolsó voltam 3másik sráccal,kitéve látom a papírt h.kinek mikorra kell jönni nevem mellett 16óra!!!!Még jó,hogy elmentem amig ugy tudtam hogy 15órára kell max kések picit.
+még egy meglepi!
Áprilisban a melohelyemen olt már egy elsösegélytanfolyam,de amit ott kaptam papírt az nem jó a jogsihoz.
Most aki itt volt vizsgáztató,ugyanaz tartotta a melóhelyen a tanfolyamot. Ahogy megláttam totál megnyugodtam!😊
ja és sikerült is!
Voltak páran akiknek rendesen kidolgozva minden tételszerint és még ott is magoltak!
Felesleges hisz ezt nemlehet igy megtanulni!
Áprilisban volt a melóhelyemen majd egy kb aug.-ban az autosiskola által(ezt nem tekintem jónak mert elég gáz volt az oktatás), a könyvbe kb 2x néztem bele.
Nem magolni kell,hanem odafigyelni értelmezni és logikusan átgondolni!
Persze ehhez az kell,hogy jó legyen az oktató!
Nekem az volt!
Köszönöm Balkovics Péter! 😊
Ugye az nem vészes!?
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Ami a v.biztost illeti,háát nemtudom,hogy mi lenne ha adnék,nagyon szeretnék átmenni és most azért vág meg mert nemsikerült 2kocsi közé leparkolni rendesen! :/
Ha 27.én most sikerült volna talán a hónapban lenne is jogsim.
Erre csak Jan ban tud az okt.idöpontot kérni...
Ezután okmányiroda, fénykép, ott helyben van egy posta, ahol befizettem a 4000 Ft illetéket, aztán leadtam az eü. alkalmassságit, a csekket és a vizsgaigazolást, néhány aláírás, és kész.
Hajrá Magyarország!
2. mikor mész vizsgázni, kis boríték a vb-nek.
de én nem adnék, keres õ épp eleget szerintem. lehet hogy akkor azért nem engedne át, mert meg akartad vesztegetni (+ pénzt elteszi) vagy ha csak simán vmiért nem enged át, akkor meg az a szar érzés, hogy adtál pénzt is, jogsi meg mégsem.
Sikerülni fog az anélkül is! Hajrá!
de Te döntesz.
Oktatóm nekem az utolsó órán jelezte, hogy az aktuális vizsgázói közül bennem bízik hogy átmegyek (végül 6 ból 2 (v. 3?) lett), úgyhogy készítsem a házipálinkát neki.
Végülis Jim Beamet kapott. De ez már a sikeres vizsga + okmányiroda után, megköszönve a felkészítést.
Hajrá Magyarország!
Adjak az oktatónak is majd?
Mennyi idö amugy?? Mármint hogy mûködik? Az aláirt vizsgalappal kell bemenni az okmányirodába vagy hogy??
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
http://goo.gl/gd6Zi5
(de ez logikus is, hiszen számomra a próba és a kezdõ fogalmak közt nagy eltérés van- a próbánál arra gondolnék, hoy még nem végleges, valaki még ellenõriz, vagy még kell vizsgáznod, holott errõl szó nincs. az más kérdés, hogy ha valaki kezdõ jogsival okoz balesetet, mennyivel más az elbírálása - ezt nem tudom).
Ennek egyetlen korlátozása valóban az, hogy nem vontathatsz. Ez ugyebár két év.
De külföldön vezethetsz, mikor betöltöd a 18-at. Legalábbis én határozottan így emlékszem.
Hajrá Magyarország!
Egyet nem értek, ha most csináljátok a B-s jogsitokat (gondolom a társaság nagyon nagy része ebbe a kategóriába tartozik) és valamelyik résszel nem vagytok tisztában, valamitõl paráztok (például parkolás), akkor miért nem kéritek meg az oktatót, hogy szánjatok több idõt arra a területre???
Én most csinálom a nehéz-pótkocsit (E kategória), a rutin nagyrészt csak tolatás, nem egyszerû. Ha valamiben nem vagyok biztos, akkor megkérem az oktatómat, hogy mutassa meg, õ hogyan csinálja, lássam a gyakorlott embert.
Nem kell lapítani! Kemény pénzeket fizettek be az autós sulinak. Ezért nyugodtan tehettek fel kérdéseket-kéréseket!
Van esetleg valaki még E kategóriából itten?
Sanyix!
Sajnos az A függetlenül attól, hogy van-e B-d, vagy nincs ugyanannyiba kerül! Helye válogatja, de a 110-120 ezret simán veri! <#nezze>#nezze>
http://goo.gl/gd6Zi5
ha én most tettem le kb 1 hónapja B kategóriás jogsit 17 évesen, meddig nem vezethetek külföldön?