Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Hozzá kell tegyem nem az autóm vezet helyettem, mint sok új autónál 😄
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
sajnos ezt olyan ember nem értheti ahol a családban 1 kocsi van, és havonta egyszer vezethet.én mindennap kocsival járok és igenis uncsi egy idõ után.
azt se felejtsük el h a szüleink(már amelyiknek van jogsija) azok is vezetnek jobb esetben 15-20éve...õk hogy unhatják??? kár volt nem kihasználni azokat az éveket amikor nekem csak a kocsi ajtaját kellett kinyitni. most már én takarítom,és viselem a velejáróit<#wow3>#wow3>
na mind1 nem elvenni akarom én az emberek kedvét...csak megjegyeztem h tud unalmas is lenni a dolog...ezalól kivétel egy hosszú út a haverokkal.de ez nemsokszor adatik meg<#zavart1>#zavart1>
Bence menjél ide, vigyél el oda....hozd el a hugodat...stb.
Nem mondom h nagy teher, de azé mivan? ilyenkor már senki sem akar vezetni<#idiota>#idiota>
Legalább jó verdát vezethetek<#vigyor3>#vigyor3>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
Szinte minden haveromnak megvan már és ha buli van akkor buli van...szépen sétálunk vagy akármi és iszogatunk. Persze a vagy vezetünk vagy iszunk dolog fennáll. Részegen egy métert se 😊.
8óra (2 szombat 2 óra,és 2 vasárnap 2 óra) aztán hétfõn vizsga 😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Felhívtam az oktatóm hogy most mi legyen, adott egy telszámot ,hívjam fel a közlekedési hatóságot vagy mit egri központot, és majd akkor okosabbak leszünk, felhívtam azt mondták hogy igen már megjött a vezetési karton vagy mi 😄 és holnap délelõtt mehetek az igazolásért amivel meg go az okmányirodába. Hmm örömtáncot járnék ha még idén meglenne.<#nyes>#nyes>
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Tanár vizsga után mondott vmi olyasmit hogy majd hívjam fel jövõhéten kedden kb és akkor odaad vmit de mit azt már nemtom annyira elvarázsolt állapotban voltam , hogy elsõre átmentem hogy ihajjj😄.
én két óta alatt értem haza...olyan ideges lettem h az nemigaz, ekkora dugókat...<#gun>#gun><#bdead>#bdead>
Még szerencse hogy esett az esõ, nem volt sok buzi gyalogos meg biciklis,és legalább az öreg nénik is otthon maradtak <#nyes>#nyes>
8-án én meg megcsináltam az IFA póttal a rutint!! "Kellemes" volt...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
hirtelen lendületbõl lelép a négysávos úttest NEM kijelölt gyalogátkelõ helyén, aztán két totyogó lépést megtéve megáll és udvarisan int, hogy "gyüjjön csak, gyüjjön" <#violent>#violent><#ticking>#ticking>
az oktatóm csak egyszer elhadarta <#miaz>#miaz>
elvileg 6.óránál tartok rutinban, de kb. a felét forgalomban vezettem <#conf>#conf> normális ez???
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
"B" kat. jogsit csinálom, pénteken rutin vizsga és szükségem lenne az elméleti "tételekre", jármûkezelési ismeretekre gondolok <#vigyor3>#vigyor3>
elõre is köszi a segítséget <#help>#help>
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Ha igen,létszi linkeljétekbe.Köszönöm szépen elöre is!
Idioták kiméljenek!!! :)
Remélem vízsgán is ilyen jó lesz😊
Idioták kiméljenek!!! :)
Ma elvittem nagynénit a W124-ért, szokásos kopó alkatrészek cseréje volt.Legalább nálam volt egy kicsit a Fiesta, felvittem barátomat edzésre, aztán vissza a nénikémhez.Jó kis gép, 1.3, 800 kiló körül, nem mai gyerek de pont ez a jó benne😊.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Érdekes volt vezetni a tanuló Meriva után. 😄
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.