Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én a dízeleket utálom 😄

Morphin
pontosan. a kényelem nagy úr! sok esetben nemis annyira drága autóval menni ide-oda.persze ha többen vagyunk akkor érvényes ez. egyedül kocsizgatni m.o.-n kicsit luxus.bár most 100ft-ot esett durván a gázolaj. én amiota 300alatt van elmondtam pár imát^^ de most ez fokozttan érvényes...240alatt van néhány helyen!

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Morphin
ÉN IS szeretek vezetni.egy szóval sem mondtam h nem így lenne. csak akkor érzem tehernek amikor fáradt vagyok,semmi kedvem semmihez.és akkoris engem terhelnek ilyesmivel.ha valaki nemtud koncentrálni eléggé az be se üljön a kocsiba...és sokszor van olyan h legszívesebben mást csinálnék.aludnék stb. és engem baszogatnak h menjek el ide-oda ezért-azért.másfél év van mögöttem eddig(csak) meg kb. 35-40ezer km. ez még lófasz apámhoz képest.õ is megvadul néha a lagunával...õ is szeret vezetni(melyik férfi nem,de tényleg)de már neki is elég a hétköznapi uncsi vezetésekbõl.itt említeném még meg amit nagyon ÚTÁLOK a kibaxott dugók.akkor anyázom eléggé azt aki kitalálta a manuális váltót...emelett imdádok váltogatni,csak másfél-két óra kuplungolás a hungárián nem épp élvezhetõ tevékenység<#vigyor1><#vigyor2>

én mindig vigyorogva szállok ki és be... ha nem így lenne, inkább a jobb 1 be ülnék.. 😄

ladarevolution
Nem tudom, én szeretek autót vezetni, egy olyan pillanat se volt h azt mondtam volna h unom. Akár hosszú akár rövid út, tökmind1.

Hozzá kell tegyem nem az autóm vezet helyettem, mint sok új autónál 😄

5w0rdf15h
Majd pár év után megszokod. A kényelem elnyom mindenféle unalmat 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Morphin
errõl beszéltem.mai példa. névnapok meg minden,ünnepek ugye. hát elmegy a család vacsizni.bratyó barátnõje velünk lakik...így 6an vagyunk.namost mind2 kocsi 5személyes^^ és apu inni akar. tehát én 2t fordulok 2szer<#eplus2> elsõ két-három hét tökjó h : dejó bmeg kocsim van ezazz, jah meg jogsim is<#idiota>...de igy hogy lassan mindenhova én vezetek,uncsi már.
sajnos ezt olyan ember nem értheti ahol a családban 1 kocsi van, és havonta egyszer vezethet.én mindennap kocsival járok és igenis uncsi egy idõ után.
azt se felejtsük el h a szüleink(már amelyiknek van jogsija) azok is vezetnek jobb esetben 15-20éve...õk hogy unhatják??? kár volt nem kihasználni azokat az éveket amikor nekem csak a kocsi ajtaját kellett kinyitni. most már én takarítom,és viselem a velejáróit<#wow3>
na mind1 nem elvenni akarom én az emberek kedvét...csak megjegyeztem h tud unalmas is lenni a dolog...ezalól kivétel egy hosszú út a haverokkal.de ez nemsokszor adatik meg<#zavart1>

DJ Skyline
én nov 6 óta nem vezettem egy métert sem. 😄

BECKHAM7
Gyerekek...mióta megvan a jogsi, mindenhová engem akarnak küldeni...
Bence menjél ide, vigyél el oda....hozd el a hugodat...stb.
Nem mondom h nagy teher, de azé mivan? ilyenkor már senki sem akar vezetni<#idiota>

Legalább jó verdát vezethetek<#vigyor3>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

kas123
yayyy ismerem ezt a mondatot, hogy "ha meglesz a jogsi akkor nem iszok"
Szinte minden haveromnak megvan már és ha buli van akkor buli van...szépen sétálunk vagy akármi és iszogatunk. Persze a vagy vezetünk vagy iszunk dolog fennáll. Részegen egy métert se 😊.

DJ Skyline
nekem 7 alkalom volt, rá egy hétre meg vizsga

nekem 2 hétvége volt 😄

8óra (2 szombat 2 óra,és 2 vasárnap 2 óra) aztán hétfõn vizsga 😄

Firerock
a kressz tanfolyam mennyi idõt vesz igénybe?viszgával mindennel?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Bandi 18
Hát az attól függ. okmányirodában idõpontot kell kérni, és a postázása az 2-3 hét.

Banano
Na nembaj..kibírom addig. De remélem jan. 2-3-4 körül már meglesz. Az már elméletileg munkanap.<#vigyor>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Morphin
uhh azthittem pesti vagy...akkor már nemlesz meg idén...de sebaj, idén még ihatsz eleget.sajna a jogsi ebbõl a szempontból sok lemondással jár.én inkább vezetek ha buli van, minthogy szarul érezve magam,pia után vonatozzak,v haveréknál kelljen kellemetlenkedni :S

Bandi 18
Idén esélytelen. Jövõ héten karácsony és ezek két ünnep között nem hiszem hogy dolgoznak 😄

Banano
Nah vannak ám hírek!
Felhívtam az oktatóm hogy most mi legyen, adott egy telszámot ,hívjam fel a közlekedési hatóságot vagy mit egri központot, és majd akkor okosabbak leszünk, felhívtam azt mondták hogy igen már megjött a vezetési karton vagy mi 😄 és holnap délelõtt mehetek az igazolásért amivel meg go az okmányirodába. Hmm örömtáncot járnék ha még idén meglenne.<#nyes>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Morphin
hát...talán...ha sietsz.

Banano
Akkor már idén nem brüm brüm ezek😞.<#idiota>

Morphin
elõször irány a petzvál u. ott kérd ki a papírt,amivel igazolod h hivatalosan is levizsgáztál mindenbõl. és utána azzal menj az okmányirodába...ott adnak csekket,4ezer ft v mennyi,enyém már lassan két éve volt...és lényegében ennyi, kitöltesz pár dolgot meg aláírod aztán kész is. küldik 1-2 hét alatt...

Higany
Egy papírt kapsz, (ha a közlekedési hatóságtól lesz a papír amit ad, akkor...) amivel be kell menned a hozzád tartozó Polgármesteri hivatalba, ahol adnak egy csekket 4000 Ft-ról, azt befizeted, visszaviszed és utána várod a postás bácsit! <#vigyor2>

Banano
Amúgy meg , most hova kell menni hogy megkapjam a jogsim?😄
Tanár vizsga után mondott vmi olyasmit hogy majd hívjam fel jövõhéten kedden kb és akkor odaad vmit de mit azt már nemtom annyira elvarázsolt állapotban voltam , hogy elsõre átmentem hogy ihajjj😄.

Banano
Gyöngyösön volt a vizsga, és egy hibavonalat sem kaptam wtf.😄 A lapon csak az adataim vannak meg az aláírásom .. vizsga végén annyit mondott a vizsgabiztos hogy ,, jó ügyes voltál" és ennyi😄.

Morphin
pesten volt a vizsga?? amúgy gratulálok <#eljen>
én két óta alatt értem haza...olyan ideges lettem h az nemigaz, ekkora dugókat...<#gun><#bdead>

Banano
Nah átmentem! <#vigyor2>

Még szerencse hogy esett az esõ, nem volt sok buzi gyalogos meg biciklis,és legalább az öreg nénik is otthon maradtak <#nyes>

[HUN]FaTaL
hajrá 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Morphin
hajráááá <#zavart1>

Banano
Nah ma délben lesz az elsõ forgalmi vizsgám ( B-kat.) eddig minden elsõre ment.. szal most fogok valszeg megbukni de azért megpróbálom drukkoljatok.<#idiota>

Nah gratulálok! Csak így tovább!

8-án én meg megcsináltam az IFA póttal a rutint!! "Kellemes" volt...

Csabesz6
Hát ha páncélököl van a vállukon, akkor mindenképp😄.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

jah a forgalomirányító taták <#gunyos1>
hirtelen lendületbõl lelép a négysávos úttest NEM kijelölt gyalogátkelõ helyén, aztán két totyogó lépést megtéve megáll és udvarisan int, hogy "gyüjjön csak, gyüjjön" <#violent><#ticking>
Zetorg
kitartás! te vagy az erõsebb 😄

majd +szokod 😊)

és az is normális, hogy a gyalogosoktól be vagyok c@rva? <#rolleyes>
aha 😊

köszi gotchaaa <#vigyor3>
az oktatóm csak egyszer elhadarta <#miaz>
elvileg 6.óránál tartok rutinban, de kb. a felét forgalomban vezettem <#conf> normális ez???
Itt részletesen le van írva.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

nem adta oda az oktatod ? 😮

sziasztok, tudnátok nekem segíteni?
"B" kat. jogsit csinálom, pénteken rutin vizsga és szükségem lenne az elméleti "tételekre", jármûkezelési ismeretekre gondolok <#vigyor3>
elõre is köszi a segítséget <#help>
Morphin
Grat. mi leszel ha nagy leszel? vagy miért kell ennyi féle jogsi?

5w0rdf15h
nah jöhet az E kategória, megvan a C 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Firerock
küldmá nekem is

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

krisztianp16
Elolvastam felvetelek.De nem vagy fent.😞Létszi majd írjrám😊

Idioták kiméljenek!!! :)

Banano
Ment privi.

krisztianp16
Amugy tudtok valami jó kresz teszt programot,ami 2008-ban jötki?

Ha igen,létszi linkeljétekbe.Köszönöm szépen elöre is!

krisztianp16
Hello.én épmost teszemle a jogsit.😊Szerdán vízsgázom,és ma teszteltunk(gépen)75pontbol 73-mat elértem.Ami szerintem elégé jó!😄

Remélem vízsgán is ilyen jó lesz😊

Csabesz6
😄
Ma elvittem nagynénit a W124-ért, szokásos kopó alkatrészek cseréje volt.Legalább nálam volt egy kicsit a Fiesta, felvittem barátomat edzésre, aztán vissza a nénikémhez.Jó kis gép, 1.3, 800 kiló körül, nem mai gyerek de pont ez a jó benne😊.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Morphin
majd megunod...nekem már a fa**om kivan ezzel...de most komolyan.apunak meg nekem van jogsink, két kocsi van és chh...de mind1 már 1 éve nem ültem vonaton(hála istennek)...bkv meg csak belvárosba<#eplus2>

1.6-os motor van benne, majd holnap csinálok képet.
Érdekes volt vezetni a tanuló Meriva után. 😄

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.