7955
Jogosítvány
-
#5715 nah az orvos nemtudodm mit izélt, FAIL.
okmányirodába gond nélkül elfogadták, csak az a gáz, hogy itt 2 hét, mire megjön (szerencsére pont szerdán). az az idő még belefélr, mert akörül jön meg az arufuvav is, meg akkor kell érdeklődnöm a munka után:D -
#5714 Nekem ~2 het alatt hozta a posta, igaz fel sem ajanlottak a szemelyes atvetelt. Annyi idot meg kibirtam :D -
#5713 Mivel én nem pesti vagyok így nem tudom. Én szépen megvártam a levelet. (1 hét után hozták is)
Az okmány irodában csinálják a képet, fekete fehérben, szval fehér pólóba cinkes menni (bár kinek mi). -
#5712 14 eves kortol mehetsz M-re (smkp)
16 eves kortol A1-re (max. 125 ccm es 11 kW)
18 eves kortol A korlatozottra (max. 25 kW es 0,16 kW/kg teljesitmeny aranyu motorkerekpar)
21 eves kortol vagy legalabb ket eves egyeb A kategorias jogositvannyal (tehat leghamarabb 18 evesen, ha 16 evesen mar leraktad az A1-et) szerezhetsz A korlatlan jogositvanyt, amivel barmilyen motort vezethetsz -
#5711 csak fiatal... (mondjuk én is csak 19 vok,de tudok ülni a seggemen.ált sosem idegesítem magam ilyen szarságokon)
,,fiatalság,bolondság'' -
#5710 Nagyon igazad van! -
#5709 vazeg neked mindig mindennel mennyi problémád van és h veled mindig mindenki milyen igazságtalan... :P -
#5708 2. csoportos ez is, 5ezer volt (gondolom egy ezrest eltett a doki, hát had tegye, meg is érdemelte mert rendes volt)
Van a papíron egy jelölés:
gépjárművezető-jelölt
gépjárművezető
a megfelelő aláhuzandó: kérdezték van e vizsgám, mondtam hogy nincs. "ezért csak jelölt vagyok". -
#5707 Itt valamit kurvára benéztél, benéztek :DDDDD
Nekünk a 2. csoportos vizsgálat annyiból állt, hogy 6k-t kipengedted, megkérdezett néhány dolgot, látás aztán csókolom.
Hangsúlyozom a hivatásos 2. csoportos vizsgálat volt, nem az egyes, az évek óta megvan a jogsimmal ugye. -
#5706 Nyugi! Nekem 2 hét volt, mire kihozta a posta a kártyámat! -
#5705 Mert az időt jól be kell osztani hogy maradjon munka másnapra is :D -
megalodon #5704 Sikeres vizsga után miért kell várni 4napot?? Nem sok ez egy picit??Szerintem 4tollvonás és 5egérkattintás az egész dokumentáció(nemtudom csak sejtem,h.ennyi). -
#5703 Ehhez annyira nem értek, de talán a közlekedésfelügyelet vagy az okmányiroda tud adni valami infót. -
#5702 hát ezaz.
akkor én most ezzel a papirral mit csináljak? igy vigyem el okmányirodába? sztem ott is elküldenek, hogy ide páv kő, pedig nem, mert nekem csak B-s jogsim van. pf -
#5701 vagy most páv3-at kell letennem? de az csak akkor kell ha 7500 kgnál nagyobb teherautót akarok vezetni, nem? én meg csak kis, B-s furgonokkal akarok csomagokat szállítani:S -
#5700 Talán a PÁV-ra gondolt. De az ha jól tudom B jogsi mellé nem szokták kérni. -
lancertigris #5699 Én postán kértem és tegnap jött meg (6 munkanap). -
#5698 na voltma dokinál, alkalmas vagyok hivatásos vezetőnek, de még csak jelölt vagyok. valami vizsgát kell letennem, pesten:O
most mi ez? neten erről nincs semmi info : \ -
megalodon #5697 Nemtudom,ezt nem kérdeztem.
De lehet tényleg oktatók voltak.
Vagy a közlekedésben dolgoztak vagy valami iskolát kell elvégezni hozzá.. nemtom!
De menjen minél több ember V.B.nak mert azért uszott el nekem 2hónapom mert azért nem volt vizsgaidöpont mert kevés a VB és sok a vizsgázó. (huhh mennyi "mert" :) -
megalodon #5696 Értem,köszi!
Amugy hogy a jobb? Érte menni,érdeklödni vagy megvárni mig a postás hozza?
Mert ugyhallottam,ha személyesen megyek akkor hamarabb kész.
Ja meg ugye ott csinálják a fényképet hozzá?? Mert akkor nem nézhetek ki mint egy hülyegyerek:) Még a rendőr kinevet :) -
megalodon #5695 Köszönöm! :) -
#5694 de hivatásos nem lehet 6ezer mert csak 5 évre szól. ezért 4ezer mondta nekem doki. 6ezer a másik azért, mert az több évre szól(10 évig tán, de ez nem biztos, rajta van mindenkinek jogsiján) -
#5693 Félreértesz, ez a 2. csoportos, hivatásos jogosítványhoz való vizsgálat, amiről beszélek. Jogsin 2-es kategória. -
#5692 de az csak sima orvosi alkalmassági jogsihoz, nekem meg a hivatásos kell, ezt írtam is. -
#5691 Hát lehet vidéken úgy van...itt kijött egy orvos és mindenkit megvizsgált...de ugyanezt csinálta volna a háziorvos is azt mondták. -
#5690 Elvileg ők is oktatók voltak és így lettek biztosok. -
#5689 0tól 14 munkanapig elvileg -
#5688 gratulálok és balesetmentesen! -
#5687 Vizsgabizosnak amugy hol lehet jelentkezni , mert mostén belegondoltam, hogy ezek hogy kerülnek ilyen pozicioba:D -
megalodon #5686 Az volt,hogy befordultunk balra egy utcába és a végén balra kellet kanyarodni.
De nem figyeltem,hogy ez most egyirányu vagy sem.Mert ugye ha egyirányu és nem húzódok balra balra kikanyarodáskor akkor az a baj,ha pedig nem egyirányu és balra huzodok akkor az is baj.
Igy aztán éppen határeseten voltam amibe még pont nemlehetett belekötni mert kb középen álltam. De a VB-is rendes volt már elötte mondta az oktató,hogy egy fiatalember és elég rendes.
Háát az is volt.
Bár a végén mondta,hogy volt ez a szembeötlö hibám stb stb,kezdtem elkeseredni mert az oktató kissé rázta a fejét.
Aztán akkora megkönnyebbülés volt a végen.. :)
=fön megyek Petzvál-ba aztán okm.irodába! :)
Ha 7fön megyek akkor mikorra lesz kezemben a jogsi?? -
megalodon #5685 Köszönöm! -
#5684 belgyógyászaton kell, holnap, és 4000 ft körül van az ára.
SEMMIT NEM TUDSZ JÓL FAIL XD -
#5683 mi volt a hiba?
am grat & balesetmentes közlekedést :) -
#5682 gratz -
megalodon #5681 SIKERÜLT!!!
Bár volt egy kissebb hibám,ha az egy fokkal nagyobb lett volna megint szívok,de sikerült! :) -
#5680 Egészségügyi vizsgálat 2. alkalmassági csoporthoz, hivatásos sofőri álláshoz és háziorvosnál lehet elvileg :)
Ha jól tudom valami 6000 Ft. -
#5679 Következő kérdés: orvosi vizsgálat, egéségügyi vizsgálat vagy eü2 vagy alkalmassági, sok neve van, kérdésem:
mennyibe kerül, hol csinálják?
Nincs jelenleg munkám, iskolába nem járok, tehát nincs TB-m, igy mennyibe kerül? elküldhet e a doki engem a bús picsába?:D
Jogsihoz I-es szintű, eü1-es kellet tán, az ha jól emlékszem, 6000 volt, de akkor még jártam iskolába, most eü2 kell, nem járok iskolába, lehet vagy 54ezer:C -
jeneci #5678 Sziasztok!
megtudnátok mondani hogy hogymegy az A kategóriára a vizsga? 14 évtől birsz menni A1 re amivel csak 125 öt birsz hajtani 18 t ól A2 ami 250 köb és 21 évtől 250 köb folott az a A3 vagy nemjól mondom?:S -
#5677 Megvan a 2 elméleti vizsga, febr.13.-án BÜ vizsga, jövő héten meg kezdem a rutint. -
Gerob #5676 Hol tartasz a tanfolyammal?
Nekem ma telefonáltak az autós sulimból, hogy február 7-én BÜ oktatás, VÉÉGRE!!! 2 hónap után folytatódik a tanfolyam!!!! Pedig már most 2 óra forgalmi vezetés után mernék vizsgázni!! :):):)