Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már túl vagyok 4 vagy 5 óra vezetésen, szal lassan megyek vezetéselméleti vizsgára...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
régen innen leszedtem egyet... 😉 nézz szét!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
War. War never changes.
Célszerû az autósiskolában elmenni a képzésre. Nekem 2 óra volt. Aztán meg vizsga. Az is elég vicces...
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
War. War never changes.
War. War never changes.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Aztán hibátlan legyen!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
War. War never changes.
Fuvarozo
Egyébként szerintem általánosságban be kellene vezetni a vezetéstechnikai tréninget. Ha jól tudom, akkor ma csak a Magyar Autóklub biztosítja ezt a lehetõséget a náluk tanulóknak. Akár életet is menthet, amit ott tanul az ember! Velem is elõfordult már egy-két meredekebb szitu....
össz. kb. 100e Ft körül
van különbség, de ha Bp-n / városban fogsz többet vezetni, akkor minek vidékre menekülni.
nem a papír a cél, hanem hogy megtanulj vezetni, oktatót meg bármikor válthatsz.
War. War never changes.
War. War never changes.

Komolyan: én 17 évesen szereztem meg, utána egybõl le is tettem a hivatásost is!
Szvsz nem korfüggõ.
War. War never changes.
Amúgy sem vagyok hülye, hogy balesetet okozzak, ha volán mögé ülök nagyritkán, erõsen figyelek, ennyi a titka a vezetésnek. Ami aggaszt, az a parkolás. Elõre még csak-csak megy, de hátra...Az csak tippelés, vagy sikerül, vagy nem...:-(((((
És mi aza a 101-skorlátozás???
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Én mikor elõször ültem rutin pályán autóba. Azt mondta az oktató, hogy induljunk el egyenesen.
Mondom, ez csak enm lesz nehéz, amit mindenhonnan hall az ember, hogy lassan fel a kumplung, és nyomni a gázt.
Hát felbõgött a motor, és mondta az oktatóm, hogy csak a kuplungot engedjem lassan, mert elsõ két np, csak alapjáraton fogjuk használni az autót. Szóval, Én az elsõ két alkalommal rá sem léptem a gázra.
Sõt késõbb volt olyan, hogy azt mondta az oktatóm, hogy gyakoroljam a jobbról-balról hátra beállást, és kiszállt az autóbol, hogy elmenjen a közértbe kaját venni. Szóval nekem a rutin élmény volt, de az az igazán jó, mikor forgalomba mész.
Folyamatosan arról ábrándoztam, hogy milyen jó lesz majd, mikor bömböl a zene az autóban, cigi a számban, és nem mondja meg a mellettem ülõ, hogy itt most erre forduljak, ott meg arra, hanem szabad leszek.
Az elsõ hónapban tényleg ezt éreztem, most meg már megszoktam, és nem is tudnék autó nélkül sehova sem menni.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Tempo
Ati
Ritmo
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
http://kresz-teszt.ini.hu
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
War. War never changes.
nekem jövõ héten lesz a kresz vizsgám. Milyen volt? Nehéz? Mesélj már vmit....
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
War. War never changes.
Év végétõl megszûnnek a tesztlapok a KRESZ-vizsgán. Helyette a számítógép kérdéseire kell majd válaszolniuk azoknak, akik jogosítványt akarnak szerezni. Szigorítani fogják a gyakorlati vizsga feltételeit is, a vizsgabiztosokat szintén a számítógép jelöli majd ki.
Magyarországon évrõl évre többen szereznek jogosítványt, tavaly körülbelül 135 ezren. A magyar elõírások megfelelnek az uniós szabályoknak, a Közlekedési Fõfelügyelet mégis szigorításokat tervez.
Nagy Ferenc, az egyik ismert autósiskola oktatója helyesli, hogy szigorítják a követelményeket. Legkésõbb 2004 elején megszûnnek a tesztlapok, minden vizsgázó más kérdést kap majd a számítógéptõl, és csak egy lehetõsége lesz a válaszadásra.
de hogy vezetik az 1200-es ladát, röhejj...😊)
Gondolkozzatok!
Ha NEM, miért?
Ha IGEN, miért?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
A kérdésedre a válasz:
NEM
:-)
:-)
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Egyébként szerintem olyan gépkocsi vezetõ nincs akit ne lehetne megbuktatni, legyen az akár "úrvezetõ", vagy "profi" sofõr!!