7955
Jogosítvány
-
#2875 hát oktató autót inkább ne vegyél :DD -
#2874 azért mert nem trendi :) a sok autób*zinak... De sok embernek ez csak egy eszköz eljutni A-ból B-be, arra tökéletes, ha nem az a munkája, hogy utazik ter)mészetesen :), mert azért hosszútávokra érdemesebb beruházni, hogy az életed ne und meg (pl. évi 50-60 ezer km-nél -
csoxer #2873 nemakarok ott megállni:)ha odáig eljutok,a határ a csillagos ég:D -
Easy Rider #2872 probléma 200e km-ig nem is lesz vele nagyon, de utána sem talán. nekem is 1.3-as GL-em van, nonproblema volt vele, ütközni nem nagyon kell vele, az egyetlen hátránya ez... -
#2871 Szerintem egy friss jogsisnak nagyon jó vétel lehet egy 2-es Golf. Viszonylag jó állapotúakat lehet venni 200 körül, s ezért az árért nagyon jó kocsik még most is....Én biztos ilyet vennék magamnak......:) -
#2870 Azért, mert ha véletlenül hozzáér egy kocsi úgy összegyűrődik mint egy trabant :) -
FFX #2869 hát - lada, polski, skoda (régi) - szentháromságánál biztos jobb, de egy civic, corolla, corsa, astra stb biztos jobb választás lenne -
#2868 Amúgy tök nemértem, hogy FFX miért ne vehetne swiftet... Én pl mióta megvan a jogsim egy 1.3-as swiftet vezetek, és érdekes módon eddig az ég világon semmi probléma nem volt vele, mindenhova eljutottam ahova kellett. Használtan, részletre vettük, mert nem volt másra pénz, de egyáltalán nem bántuk meg. Szóval nem igazán értem h mi a problémátok vele :) -
csekez #2867 a forgalomig biztos -
csekez #2866 a pontok nem evulnek el,csak lehet belole leharcolni.de ha kartyas jogsid van,abba le van irva,vagy javallom a www.magyarorszag.hu es ott a jogszabalykeresoben 35/2000 bm rendeletet nezegessed. -
csoxer #2865 Hali!
Lassan énis elszeretném kezdeni..Miskolcon,valszeg az atinál,remélem könnyű lesz. -
#2864 Hi!!
Vki tud abban segiteni,h a pontok hogyan evulnek el? -
FFX #2863 hmm, igen lehet hogy tömegoszlatásnál jól jönne a hangom :) -
FFX #2862 az is tetszik ( csak az új típus nem )
[ type-R -ről álmodozik ] -
#2861 vegyél egy honda civic-et, az is jó:) -
#2860 értem.. hát akkor nincs más megoldás, az árpád híd egyik vége szabad :D lehet énekelni.. -
FFX #2859 örülnek, hogy tudják fizetni a polo részletét ( úgyahogy ) -
#2858 kispolááákot :D -
#2857 énse :D mégis jó lenne megszerezni oktató corolláját nembaj álmodozok..
szülők nem jönnek számításba hogy ne suzukit kelljen? -
FFX #2856 hát akkor maradt még: polski, lada, trabi -
FFX #2855 corolla nekem is begyere, de nem engedhetem meg magamnak :C -
#2854 Azt nevegyél :\ -
#2853 te meg indítsd az órát olyankor majd :D
swift?
corolla? :D és akkor abba beszállok énis.. :D:D oktatóm eladja ebbe az évbe még :) és nem, nem én tettem tönkre, hogy eladásra kényszerül :D
-
FFX #2852 valószínűleg mindenféle bevásárlóközpontba
[ anyukája befogja soförnek ] -
FFX #2851 hát saját kocsim még nincs, egyenlőre szüleim VW Polo-jával. Aztán ha lesz pénzem akkor veszek valami szenny swift-et -
#2850 el fog még az a hivatalba mászkálás egy ideig tartani :P van idő menekülni :D
mivel fogsz garázdálkodni?egyáltalán merre? -
FFX #2849 juppí megvan a jogsim már csak a szükséges hivatalokba kell elmenni.
jövő héttől nem ajánlom senkinek, hogy kimenjen az utcára -
#2848 Én tegnap voltam igy vele. Sok olyan helyre kellett mennem, ahol addig nem nagyon voltam, sőt ahol gyakoroltunk, ott pedig útfelújitások voltak, s ezért le voltak zárva...A vizsgáztatóról meg nem mondok semmit, elég csak annyit, hogy aznap nála mindenki megbukott és nem azért mert annyira bénák lettek volna, hanem azért mert kukacoskodó és szigorú vizsgabiztos. Tehát sikerült kifognom a legrosszabbat......De igy már utólag nem nagyon érdekel :D -
#2847 én meg ma forgalmiztam, és sikerült egy omega szintű M-et odabiggyesztenie a katona bácsinak mert az volt... és olyan helyre vitt ahol életemben nem jártam... jobbkezesek -
#2846 Rohadt nagy öröm volt :D -
csekez #2845 az élet apro oromei -
#2844 Detto...:D -
#2843 Ült már... -
#2842 Vagy bent ül a kocsiban mögötted vizsgáztatáskor........ -
#2841 " A sok hülye mind szembe jön... " -
csekez #2840 lehet hogy olvasta mar valaki,de muszaj beillesztenem
hir -
#2839 M -
csekez #2838 ez jo. -
Vlala #2837 Nekem is az volt abajom, hogy elgondolkodtam az előző hibámon, és közben vétettem még hármat. Nem szabad, az autó előre megy, Te se nézz vissza... -
csekez #2836 sajna en sem vagyok a szerencse fia.de azert eleg jol boldogultam a jogsi utvesztojeben.