7955
Jogosítvány
-
#2835 Ezer thx, megpróbálok nyugodt lenni, bár görcsben áll a gyomrom jelenleg, de később már tuti jobb lesz. Úgy érzem, hogy simán átmennék, persze ha egy kis szerencsém is lenne, de ált. szerencse nélkül kell boldogulnom :) -
csekez #2834 ne izgulj,mert csak karodra lesz.egyfolytaban azon agyalni,hogy mikor mit rontasz el.szerintem nem eri meg.vezess ugy hogy nincs ott a vb,mintha csak normalis orad lenne.a tukroket nezegessed,mert iszonyu fontos,nemcsak a vizsgan,hanem mindig.tapasztalat.
szoval nyugisan,szepen vezessel.
szoritok neked.legalabb mi tartsunk ossze :D:D:D -
#2833 nekem sose volt...
ha baleset van, akkor gázos. -
#2832 na megvan a jogsi! de a kiba.. biztosítási "levonó" nincs meg..:| most kell intézni mindent.."apám":D
mind1...mennyire súlyos ha nincs meg a kötelező biztosítás?:S
(kimennék mamámhoz a másik mociért, azon van míg elrendeződik addig azzal a döggel járnék) -
#2831 Mindenesetre kérdezd ill tudd meg ,hogy kell e fizetni mert sokszor sajna ezen múlik a boldogulás.... -
#2830 én egyáltalán nem izgultam forgalmi vizsga elött, mert tudtam h a forgalmin mindenki megbukik egyszer, ráadásul a vizsga elött is sorra gurultak be a bukott tanulók a parkolóba.. gondoltam megnézem, h milyen aztán lesz ami lesz... erre elsőre átmentem :) persze ha akar simán megbuktat, mert akármit csinálsz mindenbe bele tud kötni... -
#2829 Holnap lesz a forgalmi vizsgám :( Már most sík ideg vagyok. Eddig mindig minden órán volt valami, ami miatt megbuktam volna. Persze nem kell nagy dolgokra gondolni, ált. a tükröt és holtteret felejtem el meg ilyen apróságok. Nameg néha furcsán rángat a kocsi.......Csoda lesz ha az első 100 méteren belül nem húznak meg, mert tiszta ideg lezsek, bár remélem emiatt jobban figyelek majd...... -
#2828 gratz
nekem holnap kell megjönnie (elvileg..) -
#2827 thx mindenkinek :) -
#2826 Grat!!! -
#2825 de egyel kevesebb mert én most nem tudok motorozni. nincs motorom :(((((
szervizben van -
csekez #2824 gratula!!!
megegy orultel tobb -
#2823 GRATULA!!! -
#2822 megvan a jogsim!!!! -
#2821 Bort iszol és vizet prédikálsz? -
404error #2820 minek? -
#2819 mondjuk ez nagyban fugg attol, hogy eppen ki viszgaztat az adott helyen, mert azert nem csak 1 mentotiszt van egy vizsgakozpontban sztem :] -
csekez #2818 -
csekez #2817 menni fog es kesz. -
#2816 pont azt mondták hogy lazábban veszik.. mindegy már nekem, ennél rosszabb nehezen lehet a helyzetem -
#2815 Moszkva szivatos allitolag, vigyazz vele.. -
#2814 Moszkvára megyek legközelebb már, eredetileg is oda kellett volna, egyik mentős ember mondta..
azért köszi.. -
csekez #2813 tudom ajanlani a mester utcai voroskeresztes helyet.en is ott vizsgaztam es nagyon rendes a ficko.
szurkoltam pedig. -
#2812 -
#2811 nem jár nektek csoki, nem lett meg sikeresen olyan társat kaptam aki a kérdését tőlem kérdezte, így elvonta figyelmem egyénről, és mikor fektetett kitörte szinte a vállam, azóta fáj elég rendesen is..
naigen, éljen a vizsgadrukk, aki kér szóljon nekem túl sok van belőle.. -
#2810 :D
HAjrá GabcsiManó, simán meglesz!:) -
#2809 -
#2808 Nem király...királynő:)))) -
#2807 és gyorsan válasz is ment -
csekez #2806 ment egy pm -
#2805 na majd kiderül...
ha sikerül akkor jár a topiknak egy csoki tőlem (képletesen) -
csekez #2804 jol mondod. :D
kiraly leszel holnap. :D:D:D:D -
csekez #2803 #2799 bocsi -
csekez #2802 tobbet nem találtam a kerdesedre.remélem kielegito a valasz #2800 -
#2801 azt mondom :P hogy stabil előtt kell végigtapizni..
na majd holnap délelőtt még összerázom magamba aztán valahogy csak lesz.. -
csekez #2800 hat nekem a tetelek kozott nincs tapi.meg konyvbe se olvastam.tapizni akkor kell,ha stabilba akarod fektetni.
szerintem -
csekez #2799 Motorból milyen kategóriák vannak?
Moped
A1 kategória 11 kw teljesitményig.
A korlátozott kategória 25 kw teljesitményig.
A kategória korlátlan teljesitményig. -
#2798 hát akkor feladom, tanfolyamon is azt mondták hogy mielőtt stabil oldalba fektetem, tapogassam óvatosan végig hogy törés vagy valami van-e... keverek valamit?:D -
csekez #2797 ujraelesztesnel tilos tapogatozni!!! :D azert mert nem tudhatod milyen serulesei vannak es esetleg a tapival nagyobb bajt csinalsz.csak megszolitod és fujsz a szemhejara.ha nem reagal altalanos ellatas.azt tudod gondolom. :D
de nem kell elmondani csak bemutatni.de elotte kerdezd meg a biztost,ha nem mondana,az a biztos. :D
kalappal -
csekez #2796 iagazabol mast nem nagyon találtam,de ajanlom a www.magyarorszag.hu-t.ott van egy jogositvanyos link,az leir mindent a jogositvanyrol.
valamikor a honlapon megtaláltam a 35/2000 BM rendeletet,mert ebben vannak az igazan nyalanksagok,de nem tudtam behozni most.
jo bongeszest mindenkinet