Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenki balesetet akar okozni körülöttünk hogy nekünk nehezebben mennyen <#idiota>#idiota>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Hülyék: "vanazonfék" jelmondattal vágnak eléd, lépnek a zebrára, stb.
Gonoszak: "baccunk ki a tanullóval" (szigorúan két l betûvel!) jelmondattal tesznek Neked keresztbe, ahol csak tudnak.
Szerencsére a magyar autósok még a rendesebbek közé tartoznak, ha a tanulóval szembeni magatartásról van szó, szóval hülyébõl több van, mint gonoszból.
Példa:
Négysávos út, elõtted zebra, a járdán gyalogos meglátja a tanulóautót, udvariasan megáll, még int is neki, hogy menjen.
Tanulónk erre visszaint, hogy köszi, és megy. Mellette nõi autós nagy gázzal, a zebra elõtt bevágja a satuféket - meglátta a gyalogost a járdán, és rémlett neki, hogy ilyenkor meg kell állni, mert a zebrán a gyalogosnak van elsõbbsége...
Mi a következmény? Mivel a Kresz szerint nem lehet elmenni megállás nélkül a párhuzamos úton mellettünk megálló autós mellett, tanulónk olyat bukik, mint Rottenbiller, pedig neki intettek, hogy mehet...
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Pedig nem is a saját kerültemben csináltattam. (hétfõ délután leadtam a papírokat, stb, szerda délután meg már itt volt)
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Légy jó, légy hű Magyar!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
A fölöslegesen szó alatt azt értem, h neked végül is mindegy, h a keresztezõdés elött vársz a továbbhaladásra, vagy bent a keresztezõdésben. Az oldalról jövõket viszont feltartod, és te sem jutsz tovább. Ezt a vizsgabiztos is értékeli, ha betartod.
Haverom amikor vizsgázott elötte levõ pont ilyen helyzetbe került aki behajtott, és rögtön félre is állították, haverom kint maradt, õt pedig megdicsérte a vizsgabiztos. 😊
Ilyen egyébként némelyik péntek délután a Károly krt-Rákóczi keresztezõdésben, és a Kálvin térnél szokott kialakulni szerény tapasztalataim szerint.
Szóval gyakorlatilag, ha telezöldben kanyarodsz, akkor _csak_ az elsõ kocsi mehet be (aki kanyarodik), ha te a 2. vagy szépen a vonalnál megállsz, mert úgy a szabályos.
Célszerû úgy megállni a keresztezõdésben (ha lehet) hogy lásd a lámpát, mert amikor sárgára vált akkor elkezdhetsz menni, mivel a szemben jövõk is pirosat fognak kapni.
Azért tudom ennyire mert egy hete vizsgáztam forgalomból😊
Elõtte pár nappal néztük meg pont az ilyen keresztezõdéseket.
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
wazeee kresz-en hogy mentél át, ha ezeket az alap dolgokat nem tudod...
eszem megáll komolyan
Vidd magaddal a közlekedés felügyeletes igazolást, EÜ igazolást, elsõsegély kártyát.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson