Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk nálam abból áll az alkalmassági papír, hogy bementem a háziorvosomhoz, megkérdezte van e valami bajom, mutatott egy ilyen színes pöttyökbõl számokat kiolvasós képet, azt meg kellett mondanom hányas szám van rajta, és ennyi.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egyébként itt van egy kiskapu, amivel ki lehet tolni az orvosi 10 évet, nekem is összejött véletlenül egy plusz év. 2003-ban járt le a 10 évem, akkor voltam is jogsit újjítani orvosival együtt, meg is kaptam még 10-re, tehát 2013-ig. Aztán 2004-ben letettem a B mellé az A-t, az új jogsit viszont onnan számítva 10 évre adták, tehát 2014-ig. Mivel orvosira csak a lejártakor kell újra menni, így 10 helyett 11 év fog eltelni a kettõ között. Ez mondjuk nem is akkora szám, de valszeg könnyedén lehet így többre is kitolni.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
az orvosi alkalmassági érdekelne ami házidoki ad...
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ez nem 100%, de valszeg így van.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
tudja valaki hogy ha egyszerre csinálok 2 kategóriát arra elég egy orvosi alkalmassági v. 2 kell v. külön van erre a célra? (B és A korl. lenne az a 2)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
max 30 km/h táblánál,40-nel megyek,az én tragacsombol 😊 csak max 45-öt tudok kihozni,de akkor is már rázkodik! 😄DD
Babetta,de majd veszek egy robógot!
{<#szomoru1>#szomoru1>}
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
az nem baj,ha föutvonalon megyek,csak az ha pl egyirányu utcában szembemegyek,és ne adja az isten de épp egy rendõrautó jön velem szembe!Ha biciklivel vagyok,csak figyelmeztethet,ha motorral vagy egyéb motorral rendelkezõ jármûvel csinálom ezt meg,akkor már megbüntethet!
Azért valóban lehet büntetni anyut,aput,hogy 12 év alatti gyereküket felügyelet nélkül hagyják!
Ha pl piroson megyek át,és nem jön semmi,(úton,nem vasuti átjáróban)
biciklivel,sztem akkor is csak szol,hogy ne csináljak ilyet,vagy még haza is vitetnek,és szolnak apucinak,anyucinak,miközben van jogsim,és nem kérheti el,vagy megkérdezni,megkérdezheti,csak én nem olyan jármûvel megyek,amihez kellene jogsi!
mert elvileg,akinek nincs jogsija,az hivatalosan nem tudja a kresz szabályokat!Ha elveszik a jogsim,vagy az adatbázisukbol kinézik,hogy nekem van jogsim,és ugy szegem meg a szabályokat,akkor lehet szó büntiröl!
A rendörök nem hivatkozhatnak arra,hogy nekem ezt tudnom kéne,meg a hiradóban is leadták,hogy ezt nem szabad stb,ha nincs jogsim,akkor csak figyelmeztethetnek! MAX!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Én is igy tanultam,meg ugy menni,hogy nem fogom meg a kormányt,lejtõn suhanva lefelé!
Errõl jut eszembe,ha én biciklivel vagyok,és pl bemegyek egy behajtani tilos táblához,pl egyirányu utcában ha megyek szembe,akkor ha észrevesznek a jardok megbüntethetnek,vagy csak akkor,ha ugy megyek be,ha tudják,hogy letettem a jogsit?
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
a smkp-ra is minek kell jogsi?Ugyan olyan,mint a bicikli,csak nem kell tekerni,és gyorsan megy!
A maraton biciklisek is gyorsan mennem,önekik sem kell jogsi!/ennek nem jártam utána,de biztos nincs nekik/
Amúgy smkp-t "könnyebb" vezetni, u. a. mint a bicikli, csak gyorsabb😊
azt mondta 35,csak azt nem mondta az iskola vezetõje,hogy ebben az árban nincs benne az eü vizsga dija!
Nem baj,legalább ha nagy mocira leteszem,akkor már csak az eü papirt kell elvinni,hogy "leraktam"!
ha nem lett volna drága kocsira,lehet hogy letettem volna arra!Mostmég amugyse lehet menni eggyikkel se nagyon!Vagy kocsival lehet,azzal csak csuszni lehet mocival,meg nyalni! 😄DDDDD
Amugy hogy lehetet megengedni,hogy B jogsival lehessen vezetni motort?
Kicsit más vezetni smkp,mint kocsit!