Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Ne feledd,ha az okány.-ban is elintézted a papirokat,max 1 hét és kezedben a jogsi!
😄DDDDDDD
Legalábbis nekem ennyi idõ alatt érkezett meg a "mopedes" jogsim!
A lényeg, hogy sikerült a vizsga! Holnap megyek a közlekedésügyi felügyelethez vinni a papírokat... 😄 VÉGRE! <#vigyor1>#vigyor1>
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
2. én nem vagyok szeretetszolgálat,csak ha épp pont "elõttem" történik baleset,akkor eltudjam látni a sérültet,még kinem érnek a mentõk!
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Zebránál viszont nem nagyon szoktam lassítani, piroson számtalanszor mentem át, záróvonalat csak akkor nem lépem át, ha azzal balesetveszélyt okoznék. 😊
Egy szó mint száz, ha senkit nem veszészelyzetek, vagy akadályoztatok, akkor gyakran elõfordulhatnak ilyen "kihágások". 😊
Valóban sok szerencse kell a vezetéshez! Volt már olyan, h amikor szabályosan közlekedtem balesetveszélyt csináltam mert figyelmetlen voltam, és akkor a másik félen múlott ill. a szerencsén.
Viszont az is elõfordult, h más teremtett balesetveszélyt, és rajtam múlott h nem lett belõle semmi.
Szerencsés sofõrök elõnyben... 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
A balesethez meg csak annyit, hogy tegye most mindenki a szívére a kezét és mondja azt hogy még soha nem volt olyan, hogy elnézett egy elsõbségadás táblát vagy nem lassított egy zebra elõtt, nem belátható útkanyarulatban bement középre, a záróvonalra stb. Ilyen mindenkivel elõfordul szerintem. Sok szerencse kell azért a vezetéshez!
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Irány a legközelebbi könyvtárba, kérdezd meg h hol lehet kapni elsõsegély tanfolyamon is használatos könyvet. Vagy kérd el a sulidtól a könyv címét.
Ilyen apróságokat meg kell oldanod magadtól, ha már másoknak akarsz segíteni.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Gondolj csak abba bele,hogy ahozz se kell tanfolyam,amikor egy balesetesnek "vénás" vérzése van,a könyvbne pedig leirták hogy mennyi géz kell,és már el is tudom látni,csak abbol,hogy megtanultam a könyv tartalmát,tanfolyam nélkül!
A tanulás idejére adott az aoia(AutOIskolA)vezetöje egy ideiglenes könyvet!
Anyám meg persze mindig elfelejt venni eggyet!
Majd jobban sürgetem!
És hogy kérje?
Egészségügyi könyv?
Elkezdem neki mondani hogy hogyan veszem ki a jármûböl meg ecetera-ecetera azt már nemis kelett mondani hogy hogyan látom el a vérzõ sebet.
Szal nekem így dióhéjban ennyivolt.😊
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
És megkérdezhetem milyen volt neked?
Én is kismotorbol tettem le,és nekem kis cetlik közül kellet választanom eggyet!
Rajta volt egy baleset leirása,és el kellet mondanom,hogy az esetleges sebesültet a közeledõ veszélytöl,hogyan távolitom el!
Elmondtam,hogy elviszem az ürgét rautek féle mûfogással,és még azt se mondtam el,hogyan kell megvizsgálni,csak a rautek után annyit mondtam,hogy meg kell állapitani,hogy eszméleténél van-e!(szemöldökre rá kell fujni)
Ezt a kettõt elmondtam nekik,és már át is engedtek!
EZT ÉN NAGYON TREHÁNY MUNKÁNAK TARTOM!
Ilyenkor nem az járt a fejemben,hogy csak legyen már meg,mert akarok fesziteni az uton,hanem az,ha olyan helyzetbe kerülök,hogy pl vásárolok a boltban,ne adj isten elütnek vkit,én tudjak segiteni!
Már a felét elfelejtettem,csak a eü vizsga elõtt néztem át utoljára az eü könyvet!
Nem elevenitették fel elég alaposan a megtanultakat a vizsgáztatok!
Nekem ez a véleményem!
Kismotorbol vzsgáztam.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Ha rosszul tudom,és Szolnokon volt,akkor nem halottam rola!
Ez nem "felnövés" kérdése,hanem kis koccanástol biztos nem hal meg senki!
Annak az állatnak minden bizonnyal kiugrottak a sebességmérõ órájának a mutatói!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Holnap 11:20kor forgalmi vizsga nekem is másodjára.
Most meg ónos esõ esett nemrég... <#duma>#duma><#schmoll2>#schmoll2><#rinya>#rinya>
Mai napokban az utakon,egy kamion által keltett "útgyürõdéstöl",amin persze jégréteg van,könnyen megfordulhatsz 90 fokban akaratod ellenére!
Tapasztalat 😞(
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Glory Glory Man United!!
Szóval az egész egy szép õszi napon indult, kb. október elején. Az orvosi alkalmassági vizsgával kezdtem, mivel a háziorvos-néni családi jó barát, máris spóroltam 5 ropit. :-)
Utána az elméleti oktatás, meg a vizsga. Nem volt semmi probléma, az autósiskola adott nekünk egy tancd-t, amin ugyan olyan vizsgákat lehetett kitölteni, mint az igazin. Asszem összesen talán öt óra, ha volt, figyeltem is, meg gyakoroltam is, így vizsgán nem volt semmi para. (2hp). Nagy elõny, hogy számítógépes rendszer van, így miután befejezed kb 10 perc alatt az 55 kérdéses tesztet (55p van megadva rá), egybõl látod, hogy sikerült e vagy sem, nem úgy, mint régen, amikor hosszú percekig kellett várni, hogy megmondják, sikerült e.
Aztán az oktató kiválasztása. Ez nekem autó alapján ment, nagy autót akartam, így lettem eg 2 éves Ford focus 1.8 benzines jogos használója. :-) Az autó klassz, könnyû kezelni, kényelmes meg minden. Az oktatómmal sem volt semmi gond, nem fogadnám édestestvéremmé, de viszonylagosan jó arc volt.
Szóval rutin ment, parkolás, kanyarodás, gyorsítás-lassítás. Vizsgán a vb is jó arc volt, amikor a feladatot ki kellett húznom (4 fix feladat meg egy "választott"), és kihúztam, mondta, az lejtõröl indulás, ha akarok, húzzak másikat. Akartam, y fordulás. Szóval ez elsõre ment.
Utána forgalom, na az már nem jött össze elsõre. Ment a vezetés, meg minden, nem is állított le a vb, de mikor visszaértünk a fõfelügyeletre, mondta, nem tartottam biztosnágos oldaltávolságot a parkoló autók mellett. Hát gondoltam én minden cifrát, de nem volt mit tennem. Ez a karácsony elõtti héten volt, úgyhogy minden tolódott januárra. Közben oktatóm nyaralt, miegymás, azt jött a telefon, hogy február 1.-én vizsga, elõtte vezetünk. A második alkalomra akartam pínzt adni, de az oktatóm szerint a vb nem az a fajta volt, úgyhogy meg sem próbáltam. Nagyon kukacos volt az öreg, sokmindenbe belekötött, de végül is sikerült.(7hp) :-)
Szóval ez volt szerdán, következõ kedden mehettem a papírokért a Petcválba, aztán okmányiroda. Most meg várok, várok. Remélem most már lassan megérkezik.
Szóval cirka 5 hónap alatt, 100e-bõl kijöttem, egy buktával. Annyi könnyítésem volt, hogy a vöröskeresztes cuccot nem kellett letennem, mert már 2000ben elkezdtem egyszer, és eddig eljutottam, ennek pedig nem jár le az érvényessége szerencsére.
Midenesetre az tuti, hogy óvatosan fogok vezetni, bár nem állítom, hogy mindenütt a sebességkorlátozás betartásával (Nagykõrösin 70-nél a kamionok akartak lenyomni az útról ), de azért ésszerûen, mert ahogy írtátok, annyi elmebeteg van, hogy csak na, és én nem fogom ezek táborát szaporítani.
Mindenkinek jó szerencsét, és óvatos vezetést! :-)
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hát én a kötelezõ "meg kell csinálni" dolgoknál mindíg ideges vagyok 😊 a legtöbb vizsgán, bármilyen vizsga legyen az nagyon ideges vagyok 😊 bár érettségin meg forgalmi vizsgán halál nyugodt voltam :\ furcsa, bár kábé ez a 2 az összes kivétel 😊.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!