Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Amugy azt mondta vki,hogy már az elején mért nem raktam le kocsira,és akkor mehettem volna kocsival is,meg smkp is!
Ez sztem hülyeség!
B kategoriás jogsival nem lehet smkp-t vezetni!
Amugyis a B 100 eFt körül lett volna az M meg nekem 45 eFt körül volt,de igy is csak 35 lett volna,mert az elején a beiratkozásnál nem mondta az autoiskola vezetö,hogy a 35 ezer forinton kivül lessz még az eü viszga dija is,meg a 4 ezer forintos csekk!Pedig ezt is jol lett volna elmondania,igaz az meár nem az ö számlájára ment 😄DDD
http://goo.gl/gd6Zi5
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Üdv: Huncolin
de a gugliban is rákereshetsz ill itt van még a lap.hu
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Szóval az oktatóm a forgalmi vizsga után aszonta, hogy akkor a vizsgalappal meg elsõsegély papírral el kell menni, oda ahol a kreszvizsga volt (az a petzváv utca asszem) ott adnak egy igazolást amivel lehet menni az okmányirodába kérni a jogsit. De két haverom aztmondja, hogy nekik nem kellett, mondjuk 1 éve vizsgáztak. Szóval akkor hogy van?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
kéne nyárra a verda 😊
ha nagyon gyors vagyok (nem bukok, nem halasztok, és nem számoljuk az eü vizsgát mer megvan) akkor elvileg megcsinálhatom egy hónap alatt ótóra a jogsit?
de "sajnos" most az ahelyzet alakult ki hogy egyedül kellet és kell még vezetnem<#hehe>#hehe>
csak egyes köcsög teherautós olyna jó helyen tud "elakadni" hogy semerre se lehet kilátni hog yjönnek e szembõl v valami... de megoldjuk😊
Én is kapargattam már azt a szürke részt!
Vmit kérdeznék:A B kategoriás jogsi(kocsira) 100.000Ft körül van,nemcsak ilyen laza 40 rúgó,mint a mopednél?
én meg azt hittem valami lekaparós szarság, és lehet vele nyerni
komolyan iyen sokáig megszerezni ezt a jogsit....oylan vok mint Hitler, lerohanjuk szovjetuniot, mielõtt be áll a ruszki fagyos tél......... : \
és már csak január 16 lesz a következõ vizsga <#ijedt>#ijedt>
Igaz volt még egy bukás rutinon,de a elméletit elsöre átvittem!
Amugy M-röl van szó!
don't give a fuck