Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Különben is....nem kérek kiselõadást...köszi.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
én letettem az eléméletit,utána jöttek sorba a többi vizsgák!
persze kb 2 hét szünettel
Én az oktatomhoz pont 2005.jun.24-én iratkoztam be,és 2005.aug.31-én vittük az igazolást az okmáynba,amit a közlekedési felügyelettõl kaptunk,miután bemutattam az eü kártyát!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Én easyrider vagyok!
Megyek max 40-nel és simán leelõznek az autosok!
Mertha olyan gyorsan mennék,hogy még az útrol felszálló madár se tud gyorsan elrepülni,akkor már tényleg szaggatnám az aszfaltot,az útépítõk legnagyobb bánatára!
de lol milyen kemény motorosok vagyunk mi 3-an 😄DD
BMW 325 iX Rallye Car :)
Te a #2278 üzenetben válaszoltad,hogy 16 évesen errõl következtettem hogy hogy lehetne neked 16 évesen nagymotorra jogsid!
ezek szerint valami félreértésbe keveredtem!
Ha én értettem félre akkor elnézést kérnék,mind a kettõtõktöl!
engem kb. 3 perce akartak kihívni haveromék (3 szimós) de nem akartam menni, 2órája lenéztem haverhoz hogy hogy áll a derbi furax (most csinálja, nyárra debütál), a kertjükbõl meg láttam a rendõröket, a másik utcában..mondom OK én lépek xD
persze akkor azt is tolni kellet,mert a felnin gurult az egész váz,de felujitottuk kb 9 ezerbõl!
az adásvételit is lerendeztük,és döngetek vele nagyban 😊
persze marhajó,hogy kicsivel több mint fél éve megvan már a jogsim,és 1xsem igazoltatott egy yard sem
nekem meg volt osztálytársam elment elsõsegélyvizsgára, lélegeztette a bábút, és leesett az orrésze xD a csávó elküldte a picsába, a sikeres vizsgával
És hogy mindig lefulladt!
Akkorát röhögtem ecsém 😄DDDDDD
lekelett rakni a lábukat,és igy könnyen tudtak csalni,hogy amikor véletlen nem veszik be a kanyart,simán larakják a lábukat,és azt mondják a vbiztosnak,hogy már megint lefulladt...
A saját nevemre iratva,és még bajáratos!
A vizsgára a papám robogóját használtam,mert nem akartam kirakoskadni a kezemet kanyarodáskort!
Nem mintha most nem raknám ki forgalomban!
kivétel,ha nem jön eggyik iránybol sem autó!
De ki tudja,mit hoz a jövõ!biztos nem életem végéig lessz babettám
robogók nem jönnek be, egy "normális" enduró moci meg drága..kezdésnek tökéletes, német preciziás powa (és sok alkatrész van hozzá)
csm:Mi a bajod az mz-vel?
Ha azt a kategoriát rakom majd le,amivel már lehet vezetni mz-hez hasonló mocikat,akkor ha már van nekünk,plussz pénzt nem fogok fizetni egy mociért!
Mert amikor leraktam M-re,a iskola vezetõje,adott volna nekem + 10 rúgóért kismocit,csak én inkább saját motorral mentem!
És nem fizettem 10-et!
Persze a benzint bele már nem fizette ki 😊)))
volt elsõsegély is , 1óra 45perces volt :ð a következõ máj.17-én lesz
eddig 25K-t fizettem be (20 elmélet + 5 eü.)
Nekem 6 volt az eü-i!
Igaz hogy mi kb 30 km-t mentünk kocsival,és a benzin nem ingyen van,meg mondjuk én akkor M-re raktam le,dehát annak az egészségügyihez semmi köze...
ha majd lerakom nagymocira,egyrész irok ide 😊)),másrészt én MZ-vel fogok menni,mert van nekünk itthon egy 250-es
hát a vizsga az olyan volt amilyen szokott. van egy útvonal és menni kell 😊 bár én csak 1 alkalmat mentem forgalomba kb. 40 percet. a motor 5 sebességes Suzuki, de volt LEAD meg MZ is 😊
Én is akarok menni nyáron nagymotorra, de még nem vagyok 21szal csak A1-re.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!