Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Még mindig nem írta senki, hogy gyorsan hajtott..kaphatott sima defektet...vagy elnézett vmit...vagy akármi. Sehol nincs írbva, hogy gyorsan hajtott.

Különben is....nem kérek kiselõadást...köszi.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Balo
Csak lehet hogy nem hal meg.

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Csacsi
Nem biztos, hogy a gyorshajtástól történt ez......

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Balo
Ha már a 150 km/h-nál tartunk.
Link

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Csacsi
ja és elméletileg csak a 149km/h-es fotó miatt jár a büntetés...a "menekülésért" nem

Csacsi
Elég gyorsan hajtottam....70 helyett 149-el lekaptak. Még örültem is, hogy nem jönnek utánam...céges autó....ezért elkezdtem még jobban nyomni. De erre az állatok utánam jöttek, hogy megnézzék ki vezet....kicsit "fogócskáztunk"...de aztán már egyértelmû volt, hogy engem akarnak...ezért félre álltam. Így le sem tudtam tagadni, hogy én voltam + volt fotó is. Szóval elsõfokon 12 hónapra akarták bevonni, de aztán fellebeztünk....és így csak 8 hónap lett.

akyyy
attól függ mit csináltál! mit csináltál?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

bertino
ajjaj

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Csacsi
Azt nem tudja vki, ha bevonják a jogosítványt hány hónap után kell újra vizsgázni, és teljes vizsga kell, vagy esetleg nem kell mindenbõl?

Csiaki
Nem mind1!😊<#wow1><#buck><#beka2>

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Hirtelen összekevertem az ETZ-t az MTZ-vel, szvsz ez betudható a szombat délelõttnek...

Csiaki
Nekem így zajlott a jogsim [/URL, 408-as hsz!

Tarajos Sül
én nem halottam semmi ilyenrõl,de azért még utánajárhattok!

én letettem az eléméletit,utána jöttek sorba a többi vizsgák!
persze kb 2 hét szünettel
Én az oktatomhoz pont 2005.jun.24-én iratkoztam be,és 2005.aug.31-én vittük az igazolást az okmáynba,amit a közlekedési felügyelettõl kaptunk,miután bemutattam az eü kártyát!
HiPPoNaX
oktatomtol 2 evet hallottam

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Csiaki
tudtommal 1 éven bellül kell nem?!

tigeroo
hehe😊 nekem 50-60kmh megfelelõ sebesség (már amikor megyek vele) jólenne átmenni, haverom rokona 1nappal elõttem kezdte el az elméletet, tegnap vizsgázott...9hibával...pedig házhoz járt az oktatóhoz lol
Sanyix
Simán.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

HiPPoNaX
ha jol tudom, akkor az elso elmeleti vizsgadtol szamitott 2 even belul kell meglennie az osszes tobbinek is, szoval ha nem csuszol ki a 2 evbol akkor megoldhato

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

lehet, hogy rászánom magam a jogsira(😎, de csak az elméletire lenne pénzem. Az lehetséges, hogy lerakom az elméletit és utána fél évvel a gyakorlatot?

Nem akarlak megijeszteni, de nekem anno kihangsúlyozták hogy hány napon belül kell menni a papírral az okmányirodába (a pontos számra már nem emlékszem, 10-15 körül rémlik). Nem kérdeztem vissza hogy mivel jár ha nem tartom be, de elképzelhetõ hogy szivatni fognak ekkora kihagyás után.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Tarajos Sül
hát akkor jol félreértettem 😞(((((((((

Én easyrider vagyok!
Megyek max 40-nel és simán leelõznek az autosok!
Mertha olyan gyorsan mennék,hogy még az útrol felszálló madár se tud gyorsan elrepülni,akkor már tényleg szaggatnám az aszfaltot,az útépítõk legnagyobb bánatára!
csm
nem, Tigeroo nézte el, vagy az A1-et nagymociként emlegeti 😊 #2256
de lol milyen kemény motorosok vagyunk mi 3-an 😄DD

BMW 325 iX Rallye Car :)

Tarajos Sül
tigeroo kérdezte a #2275 üzenetében,hogy hány évesen raktad le nagymocira?

Te a #2278 üzenetben válaszoltad,hogy 16 évesen errõl következtettem hogy hogy lehetne neked 16 évesen nagymotorra jogsid!

ezek szerint valami félreértésbe keveredtem!

Ha én értettem félre akkor elnézést kérnék,mind a kettõtõktöl!
csm
már elnézést, de hol írtam ÉN nagymotort ??? 😄

tigeroo
:o az kool....

engem kb. 3 perce akartak kihívni haveromék (3 szimós) de nem akartam menni, 2órája lenéztem haverhoz hogy hogy áll a derbi furax (most csinálja, nyárra debütál), a kertjükbõl meg láttam a rendõröket, a másik utcában..mondom OK én lépek xD
Tarajos Sül
16 évesen van nagymotor jogsid?

akkor én már kamionra is mehetnék 18 éves fejemmel 😊
Tarajos Sül
a faterom p0 számitogépre cserélte el 😊)),de olyanoknak akik azt se tudták mi az a windoz 😊
persze akkor azt is tolni kellet,mert a felnin gurult az egész váz,de felujitottuk kb 9 ezerbõl!
az adásvételit is lerendeztük,és döngetek vele nagyban 😊

persze marhajó,hogy kicsivel több mint fél éve megvan már a jogsim,és 1xsem igazoltatott egy yard sem
csm
16

tigeroo
lol..ha nincs alapjárat kicsit visszaengedi a gázt és "lefullad"😄😄😄

nekem meg volt osztálytársam elment elsõsegélyvizsgára, lélegeztette a bábút, és leesett az orrésze xD a csávó elküldte a picsába, a sikeres vizsgával
Tarajos Sül
MSN-en mesélte nekem az eggyik gyerek,hogy a rutinpályán babetta volt!

És hogy mindig lefulladt!
Akkorát röhögtem ecsém 😄DDDDDD
lekelett rakni a lábukat,és igy könnyen tudtak csalni,hogy amikor véletlen nem veszik be a kanyart,simán larakják a lábukat,és azt mondják a vbiztosnak,hogy már megint lefulladt...
tigeroo
és hány éves vagy hogy letetted a nagymotort?😊 kismotor jogsid van? beszéltem apámmal a jövõrõl, montam neki autó helyett nagymotorjogsi kell.. jókis boxermotoros ural, (kardánhalytással) azok nagyon bejönnek nekem!! jókis veterán medvék
tigeroo
jó az😊 lehet kapok majd egyet..apám munkatársa a szennyvízakna melett tartja helyhiány miatt az övét, + nuku kerekek😊
csm
hát azok lol könnyû mocik. a 8-ast simán meg lehet félpályán tekerni velük

Tarajos Sül
most babetta!
A saját nevemre iratva,és még bajáratos!
A vizsgára a papám robogóját használtam,mert nem akartam kirakoskadni a kezemet kanyarodáskort!

Nem mintha most nem raknám ki forgalomban!
kivétel,ha nem jön eggyik iránybol sem autó!
De ki tudja,mit hoz a jövõ!biztos nem életem végéig lessz babettám
tigeroo
jó, de monnyuk egy honda dio-val vagy suzuki sepiával könnyebb keringeni😊
csm
mert? a simó az faja, volt aki babettával tolta 😄

tigeroo
milyen motorod van?? én nem fogok a szimómmal keringeni jobbra-balra a rutinpályán<#gonosz1>
csm
nekem is jó lenne mz, de az oktató mz-ket kerülni kell 😛

tigeroo
simson s51E, kurvára megkímélte a rokon (1. tulaj, lökött bele tuning hengert amivel 95-öt ment, ment vele vagy 1400km-t és lerakta..)
robogók nem jönnek be, egy "normális" enduró moci meg drága..kezdésnek tökéletes, német preciziás powa (és sok alkatrész van hozzá)
Tarajos Sül
de csak akkor ha lerakom nagymocira!

csm:Mi a bajod az mz-vel?
Ha azt a kategoriát rakom majd le,amivel már lehet vezetni mz-hez hasonló mocikat,akkor ha már van nekünk,plussz pénzt nem fogok fizetni egy mociért!
Mert amikor leraktam M-re,a iskola vezetõje,adott volna nekem + 10 rúgóért kismocit,csak én inkább saját motorral mentem!
És nem fizettem 10-et!
Persze a benzint bele már nem fizette ki 😊)))
csm
milyen mocid van?

tigeroo
ja igen, kreszbõl jövõ héten akarok menni vizsgázni, tesztlapozunk...B-s papírt töltünk kifele, MI kismotorosok...2-en vagyunk +1 B kat. csaj.. 55pontos tesztben átlag 10-15 hibám van😄 (10-et lehet hibázni) persze az ilyen technikai kérdéseken bukom be...aztmonta az oktató hogy hoz majd be M-est is...grrrr

volt elsõsegély is , 1óra 45perces volt :ð a következõ máj.17-én lesz

eddig 25K-t fizettem be (20 elmélet + 5 eü.)
tigeroo
én 125ccm-es mocival kezdenék...azért az mégiscsak feleakkora hengerûrtartalom..:l
tigeroo
nemár, nekem a kismotor 60,000péz....:l aszthittem a nagymotor annyiba kerül mint az autó (100-120K)...ehh:}
csm
hát ha van lehetõség ne válassz mz-t

Tarajos Sül
én még akkor olcsobban megusztam!

Nekem 6 volt az eü-i!
Igaz hogy mi kb 30 km-t mentünk kocsival,és a benzin nem ingyen van,meg mondjuk én akkor M-re raktam le,dehát annak az egészségügyihez semmi köze...
ha majd lerakom nagymocira,egyrész irok ide 😊)),másrészt én MZ-vel fogok menni,mert van nekünk itthon egy 250-es
csm
hát 66200 volt a tanfolyam, 5000 az alkalmasságis és még 8 az egézségügy.
hát a vizsga az olyan volt amilyen szokott. van egy útvonal és menni kell 😊 bár én csak 1 alkalmat mentem forgalomba kb. 40 percet. a motor 5 sebességes Suzuki, de volt LEAD meg MZ is 😊

CaviaR
Elmesélnéd mik voltak? Menyibe kerül, milyen a vizsga, milyen mocin, ilyesmi. 😊
Én is akarok menni nyáron nagymotorra, de még nem vagyok 21szal csak A1-re.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

tigeroo
<#eljen><#eljen><#eljen>
csm
tegnap megszereztem A1-re a jogsit, most már hivatalosan is motorozhatok<#ravasz1>