Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
hát engem pont ma állítottak meg...
két keréken lévõket (kicsi motorosokat) mindig többször megállítják, mint az autósokat

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tigeroo
van egy haverom akinek augusztusban lett meg az M-es jogsia, egyszersem állították meg!!

egyébként mennyit tanultál a vizsgára?:S
én holnap megyek de nagyonfélek :c
Sland
Mi a tapasztalat? Mopedosokat milyen sûrûn állítják meg a rendõrök?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
😊 Köszi! 😄

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

akyyy
gratu! szorítottam pedig kalappal😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

bertino
<#eljen>

Sland
Nah, 1 hibával átmentem. Mondjuk a haverom megbukott...

tigeroo
tanulni kell és kész😊

én pénteken megyek..
Sland
OKés, köszi!

Tarajos Sül
😊)))

Felfurtva már fel van,ezért is csak 30 km/h megyek vele,mert bejáratos!
Nem akarom tönkre vágni,mert akkor eggyáltalán nem lessz!
HiPPoNaX
Gépen lesz a vizsga. Az általad említett programhoz nem volt szerencsém, de ha a "régi" tesztkönyv elektronikus változata, akkor az a kérdésanyag fog szerepelni a vizsgán is, mint amit abban találsz.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Sland
Akkor most a PC-n lesz a vizsga vagy lehet hogy lapon lesz? 😮

csm
no para, ven tesztkönyv benne az összes kérdéssel. nézd át

BMW 325 iX Rallye Car :)

bertino
biztos lesz másféle is, 100%

Sland
Holnap vizsgázok Mopedra a Petzvál József utcában. Tud valaki vmi tanácsot adni azon kívül hogy legyek felkészülve és tanuljak? 😊
Megvettem ezt a programot 4,5K-ért, ezt a Kresz egyéni gyakorlóprogramot. Teljesen ezek a kérdések lehetnek a vizsgán is mint pl itthon a gépemen, vagy ott beraknak valami újat, vagy mi, hogy?

szerintem megéri tuningolni egy kes fölfúrás és egy kis optikai tuning és máris te vagy a környék királya

Brooklyn Bounce 4EvEr

Tarajos Sül
erre a kék fényre én is gondoltam,de nem nagyon akartam kifarikcsálni az 1. lámpa burát beülröl,meg más dolgunk is van,mint a babettám tuningolása 😊
mabbak
holnap 11kor kresz-vizsga...remélem meglesz kapásból, mert nincs kedvem kifizetni 3760 ftot pluszba 😊
bertino
80+ volt nekem itt Miskolcon
de volt, aki 60+ból letette

tigeroo
az én 1. lámpámban vörös mikulászacskó-maradvány (<#nyes>) van a búra körül, szerintem ha a gyári világítás nagyobb részben látszik mint a kis led akkor jóó😄
szvsz ha ráérsz bemész a helyi rendõrkapitányságra és megkérded😄
tudom hogy nem ide tartozik, de ha a simsonom elsõ lámpájába kék ledeket rakok, akkor a rendõr szólhat érte?
én úgy hallottam, ha az eredeti világítással együtt használom a ledeket, akkor nem szólhat érte, de ha csak a keket használom, akkor számíthatok a büntetésre

Brooklyn Bounce 4EvEr

mennyibõl lehet most b kategóriás jogosítványt letenni?

Brooklyn Bounce 4EvEr

Zetorg
nem
gondolom azér nem, mert a csaj is hibás volt.
a barátja megállt mielött kiléptek a villamos mögül, de õ ment tovább 😞
R.I.P

Mhosah Myth
Akkor az nem csak jogsi hanem börtön is nem? :S

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Zetorg
50-es táblánál 120-szal ment, elõzte a villamost.a villamos mögül kifutott egy csaj és elütötte.

NSTSpider
3 évre? Milyen balhét csinált?

Zetorg
8 hónapnál nem tudom.
havernak 3 évre vették el, neki kellett :C

Mhosah Myth
Nem az én lámpáim nem mentek hanem a forgalomirányító lámpák! Tudod azok 10 után sárgán villognak... 😊)

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Tehát 70 helyett 150 lakott területen, aztán még finoman megpróbál ellépni, majd igazoltatásnál kiderül hogy nem saját az autó, elõkerül a zsé, és még a jogot is kellõ mértékben ismeri az illetõ - naná hogy visszaadták a pénzt, eléggé belsõ ellenõrzés szaga lehetett a dolognak.😊))

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Sanyix
Nincs, az egy bugos szar.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

"Az Uj KRESZ Vizsga Program" mindíg elszáll BLOB has changed hibával, és a B vizsgánál nem jönnek be a képek. Van valami módszer amivel helyes mûködésre bírható a cucc. Nem találtam rá sehol választ...
akyyy
éjszaka mész lámpák nélkül és nem álsz meg stoptáblánál, hûûha<#wow1><#wow1><#wow1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bertino
eh, ez nem mindennapi 😄
még a zsetont is visszadobták <#zavart1>

Csacsi
Nálam is nagyjából a szokásos volt.

rendõr : Tudja miért állítottam meg?
Én : Van sejtésem, de nem vagyok benne biztos.
Rendõr : Jöjjön megmutatom.
Megmutatta a fotót helyszínen.
Én : Akkor jól sejtettem, de reméltem, hogy a mellettem lévõ bmw-t kapták le.
Rendõr : Jogosítványt, forgalmit kérem szépen.
Rendõrr : Nézegeti, majd megkérdezi, van magának meghatalmazása, hogy ezt az autót vezessem?
Én : Megtalálja a forgalmiba.
Rendõr : Megmutatná kérem?
Én : Tessék parancsoljon.
Rendõr : Kötelezõ igazolás
(na ezzel együtt adtam oda a 20.000-est.
Rendõr meglátja, kérdezi : Ez micsoda?
Mondom : Hoppá, vhogy benne maradt.
Visszaadta egybõl.
Mire mondja : Ugye tudja, hogy ez jogosítványelvétel lesz?
Mondom elõfordulhat.
Várjon itt.
Kitöltötték a papírokat, kérdezték aláírom-e.
Mondtam, hogy nem.
Erre mondták, hogy akkor itt elveszik a jogsimat.
Erre mondtam, hogy minden tiszteletem Önöké. feljelenthenek, de nem ismerem el a dolgot, és a jogosítványom helyszínen nem vehetik el.
Erre visszaadták, és mondták, hogy ez még sokba fog nekem kerüni...további jó utat.

Nagyjából ennyi volt....de már régen volt, nem biztos, hogy pontos.....

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Mhosah Myth
Ha tudod írd le a párbeszédet, kíváncsi vagyok rá! 😊)

Velem volt az még akkor amikor 3 napos volt a jogsim, hogy éjszaka éjfél után jöttem haza. Lámpák ugye nem mentek és egy stoptábla volt kirakva én meg kineztem balra (simán belátható út) nem jött senki 2-esbe 50-el ki a kanyarból... Megmondom õszintén nem is figyeltem, hogy stoptábla van a keresztezõdésbe meg még éjszaka nem voltam arrafele. Csak azt látom, hogy zsaru kint áll az út közepén int lefele rögtön 😄 Nõ volt a rendõr, jogsit, forgalmit meg személyit kért. Aztán idézem:

-Tudja milyen tábla volt a keresztezõdésben??
Én rögtön rávágtam, hogy elsõbbségadás. Erre:
- ÁLLJ elsõbbségadás!! Tudja mit jelent ez? Azt, hogy fel kéne jelentenünk! De mivel még nem nagykorú ezért sajnos nem tehetjük.
Aztán kérdezett még hülyeségeket, hogy hogy hívnak, fogyasztottam-e alkoholt, hova járok suliba, hol lakok meg ilyenek 😄 Aztán meg azt mondta megúszom egy figyelmeztetéssel és menjek, legközelebb meg jobban figyeljek!

Csacsi
Nem...jöttem budára....elmentem elõttük ott ahol le lehet hajtani a arkapart felé...ott álltak..és onnan fotóztak, de mire lejöttek a patkáról....addigra már a híd végén a kanyarban voltam, és láttam, hogy elindulnak....ezért a híd alján nem egyenesen mentem, hanem jobbra, de vhogy kiszúrták..és arra jöttek õk is.....mikor már biztos volt, hogy látnak.....akkor még egy balos....ott is jöttek, és akkor félreálltam..

elég vicces beszélgetés volt 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

akyyy
szirénázva üldöztek legalább?😄 hid végén tüskecsik, á lá nfs <#nyes> helikopterbõl figyeltek, reflektor..😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Csacsi
Mondom, ha nem jönnek utánam jól járok, mert céges autó, nem vallja be a cég, hogy ki vezette, mert családtag. De a szemetek utánam jöttek...még mondták is, hogy pont ezért, mert egyre többen csinálják így, és ezért gondolták így biztosabb 😊)

ja 20.000 ft sem volt elég helyszínen. 😊)

akyyy
😮OO

Csacsi
Hajnali 1 órakor volt a lágymányosin.

akyyy
70 helyett 150 :CCC

lakott területen belül én is max 70el megyek..... kivéve persze éjszaka közepén, csúszós úton, megyekha kell 200al is<#idiota><#ravasz1>

tigeroo
a nõ kirepült az autójából, és meghalt...szvsz ha beköti az övet akkor nem repül ki, egy "szoros fûzõ" még mindíg jobb mint a halál..
Balo
Hát persze, hogy több az esélye végülis a 0-nál több a 0😄

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

NSTSpider
Ezt tudom de mégis több az esélye,amúgy nem betonfalnak ment ami azzonnal leállítja.

Balo
Nem az a lényeg ha be van-e kötve 150 km/h-nál. Ott már olyan erõ lassítja le a testét, amit a belsõ szervei nem tudnak elviselni.

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

NSTSpider
Mondjuk ha be lett volna kötve a hölgy akkor így ránézve akocsira még túl is élhette volna.

Csacsi
Mondjuk ez is igaz....De visszatérve az eredeti kérdésre. Kell újra vizsgáznom majd, vagy nem?

Balo
Sose tudhatod, hogy nem egy hajóra vagy egy vonatra zuhansz-e😊

Csacsi
Ott Esély sem volt szembejövõ forgalomra, ahol engem bemértek. Lágymányosi híd....tehát vagy a dunában landolok....vagy a sínek között 😊

Balo
MTI szerint az elsõ vizsgálatok szerint ment annyival. Olyat pedig már olvastam, hogy valaki mondjuk 70-nel túlélt egy ütközést. Az hogy te mennyivel találod el a szembejövõt meg nem érdekel, de a szembejövõ ártatlan már annál inkább.