Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
két keréken lévõket (kicsi motorosokat) mindig többször megállítják, mint az autósokat
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
egyébként mennyit tanultál a vizsgára?:S
én holnap megyek de nagyonfélek :c
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Felfurtva már fel van,ezért is csak 30 km/h megyek vele,mert bejáratos!
Nem akarom tönkre vágni,mert akkor eggyáltalán nem lessz!
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Megvettem ezt a programot 4,5K-ért, ezt a Kresz egyéni gyakorlóprogramot. Teljesen ezek a kérdések lehetnek a vizsgán is mint pl itthon a gépemen, vagy ott beraknak valami újat, vagy mi, hogy?
Brooklyn Bounce 4EvEr
de volt, aki 60+ból letette
szvsz ha ráérsz bemész a helyi rendõrkapitányságra és megkérded😄
én úgy hallottam, ha az eredeti világítással együtt használom a ledeket, akkor nem szólhat érte, de ha csak a keket használom, akkor számíthatok a büntetésre
Brooklyn Bounce 4EvEr
Brooklyn Bounce 4EvEr
gondolom azér nem, mert a csaj is hibás volt.
a barátja megállt mielött kiléptek a villamos mögül, de õ ment tovább 😞
R.I.P
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
még a zsetont is visszadobták <#zavart1>#zavart1>
rendõr : Tudja miért állítottam meg?
Én : Van sejtésem, de nem vagyok benne biztos.
Rendõr : Jöjjön megmutatom.
Megmutatta a fotót helyszínen.
Én : Akkor jól sejtettem, de reméltem, hogy a mellettem lévõ bmw-t kapták le.
Rendõr : Jogosítványt, forgalmit kérem szépen.
Rendõrr : Nézegeti, majd megkérdezi, van magának meghatalmazása, hogy ezt az autót vezessem?
Én : Megtalálja a forgalmiba.
Rendõr : Megmutatná kérem?
Én : Tessék parancsoljon.
Rendõr : Kötelezõ igazolás
(na ezzel együtt adtam oda a 20.000-est.
Rendõr meglátja, kérdezi : Ez micsoda?
Mondom : Hoppá, vhogy benne maradt.
Visszaadta egybõl.
Mire mondja : Ugye tudja, hogy ez jogosítványelvétel lesz?
Mondom elõfordulhat.
Várjon itt.
Kitöltötték a papírokat, kérdezték aláírom-e.
Mondtam, hogy nem.
Erre mondták, hogy akkor itt elveszik a jogsimat.
Erre mondtam, hogy minden tiszteletem Önöké. feljelenthenek, de nem ismerem el a dolgot, és a jogosítványom helyszínen nem vehetik el.
Erre visszaadták, és mondták, hogy ez még sokba fog nekem kerüni...további jó utat.
Nagyjából ennyi volt....de már régen volt, nem biztos, hogy pontos.....
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Velem volt az még akkor amikor 3 napos volt a jogsim, hogy éjszaka éjfél után jöttem haza. Lámpák ugye nem mentek és egy stoptábla volt kirakva én meg kineztem balra (simán belátható út) nem jött senki 2-esbe 50-el ki a kanyarból... Megmondom õszintén nem is figyeltem, hogy stoptábla van a keresztezõdésbe meg még éjszaka nem voltam arrafele. Csak azt látom, hogy zsaru kint áll az út közepén int lefele rögtön 😄 Nõ volt a rendõr, jogsit, forgalmit meg személyit kért. Aztán idézem:
-Tudja milyen tábla volt a keresztezõdésben??
Én rögtön rávágtam, hogy elsõbbségadás. Erre:
- ÁLLJ elsõbbségadás!! Tudja mit jelent ez? Azt, hogy fel kéne jelentenünk! De mivel még nem nagykorú ezért sajnos nem tehetjük.
Aztán kérdezett még hülyeségeket, hogy hogy hívnak, fogyasztottam-e alkoholt, hova járok suliba, hol lakok meg ilyenek 😄 Aztán meg azt mondta megúszom egy figyelmeztetéssel és menjek, legközelebb meg jobban figyeljek!
elég vicces beszélgetés volt 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ja 20.000 ft sem volt elég helyszínen. 😊)
lakott területen belül én is max 70el megyek..... kivéve persze éjszaka közepén, csúszós úton, megyekha kell 200al is<#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1>
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson