Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nekem Ceglédi okmányban van szerdán hosszabitott ügyfélfogadás,nekem is el kéne mennem,mert ellopták a jogsit,és bõ két hét után elmegyünk csináltatni egy ujat!
UI.:Ha nem felejtem el megkérdezem!
A vizsgaigazolás,amivel lehet menni az okmányirodába ugye nem évül el ?
Gondolom nem, de nics valami határidõ,ameddig lehet vele menni jogsit
csináltatni ? Március végén vizsgáztam és azóta nem sikerült még elintéznem
a jogsit, mert a 8-kor nyitó okmányirodában már 8.15-kor nem kaptam sorszámot. 😞 Szabit meg nem tudok akármikor kivenni. 😞
Munka után meg ha mennék,akkor már esélyem sincs az ügyintézésre,nincs sorszám.
Idõpontra meg nem lehet menni.
Ez most már úgy mûködik, hogy a jármû tulajdonosát büntetik meg a szabálysértésért, tökmindegy ki vezette. (azt majd rendezze el õ 😊
Ez most már úgy mûködik, hogy a jármû tulajdonosát büntetik meg a szabálysértésért, tökmindegy ki vezette. (azt majd rendezze el õ 😊
Tehát: valóban továbbra is meglehet úszni a gyorshajtást a szokott módon - csak épp újdonságként ekkor ugorhat a forgalmi. Vagyis már nem lehet bûntetlenül megúszni az egészet, csak választhatsz hogy a gyorshajtásért felesz vagy a forgalmi ugrik.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
mind1, jókat röhögtünk 😄
"teccikérteni?" ; mutat mûszerfaljelzés-képeket, elkezdi az oktató: hát igen, ezek az ókínai jelek 😄😄_AD?AD?😄
3 kismotoros van, én, volt oszt.társam tesója, és egy vidéki csákó akinek van egy Yamaha DT-je (az apja iratta be, mert 2x vitték haza lada nivások határból hehe<#buck>#buck>), egy kiscsaj, õ B-re ment, 2 kopasz kigyurt kidobóember, õk A-ra, és 3 "roma", bár õkis jófejek , moszkvics rulz (szerintük)<#vigyor>#vigyor>
Egyébkét a 60 helyett 107-ért lazán elvehetik a jogsit (el is szokták általában). Nem sok idõre, csak pár (3-4) hónapra, amibõl pár hetet úgyis le lehet faragni. Plusz jár vele általában pártízezres büntetés, ha nem visszaesõ az illetõ. Meg ha nem tanulójogsival játszotta meg, akkor jóval hosszabb idõre bukta a jogsit.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
És máris élsz a lehetõséggel. Mivel nem vagy köteles közeli hozzátartozódról terhelõ információkat szolgáltatni így még csak meg sem kell nevezd, hogy ki vezette a jármûvet. Amolyan kölcsönadtam valakimnek de nem mondom meg kinek. Talán bûncselekménynél veszik komolyabban de ha baleset nem volt belõle akkor elteszik a dolgot jó mélyre. Ez a mai jogállás, SAJNOS!! A nõvérednek meg üzenem, hogy ha az egy szem gyerekén áthajtanak megközelítõleg 107 km/h-s sebességgel akkor kéretik nem felháborodni hanem fájdalommentesen gyászolni. És habár nem kell fejjel lefele a volánhoz ülnie, de inkább az eszével nyomja a gázt, ne a lábizmával.
Üdv: egy bkv buszfosõr
😊
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
#2235:A jogsi,nekem nem olyan fontos,a személyi annál inkább,és a vonatjegy is,de már feljelentést tettünk ismeretlen tettes ellen,ill személyleirást adtam a feltételezett kleptomániásrol!
Másrészt várunk max 2 hetet,hátha eldobja az uton(mert arcképes igazolványt,elég nehéz másnak használni-a)és hátha postán visszakapjuk a lakcimkártya alapján!
#2236:MÁV (éves) arcképes igazolvány volt!
Amit csak azok kaphatnak,akiknek a családjukban vki a MÁV-nak dolgozik!
/vagy a MÁV-nál dolgozik/
a jogsit csak akkor veszik el ha többszörösen sért szabályokat, kreszt
az összes jogsi nélkül robogón barmuló ismerõsömet kapták már el..szóbeli figyelmeztetés "úgy pofánvernélek ha nem lennék rendõr, anyád apád ilyenkor holvan, meg ne lássalak mégegyszer " meg ilyenek..:l
egyik ismerõsömet csak feljelentették, bírság stbstb..
uncsitesóm pedig ismert olyan csávót akitõl 9 hónapra elvették a jogsit, vagyis elvették volna, de nemvolt neki..vele járt együtt KRESZ-re...de természetesen az õ "tanéve" eltolódott emiatt
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
A pénztárcámat ellopták és benne volt az is!
Már csak abban reménykedhetek,hogy nem tudja mire használni,mert arcképes,és visszaküldi postán,mert a tárcámban a személyi+lakcimkártya,és a Máv arcképes vonatjegye is benne volt!
Ha vki tudja a vonatjegy árát,is megmondhatja,meg a személyinek is!
BMW 325 iX Rallye Car :)
A: az iskola balfasz. Ha már egy ilyen alapvetõ dolgot sem tudnak, akkor szvsz kerülendõ a hely.
B: az volt odaírva hogy körülbelül 250ccm-es motorok vezethetõek vele, az meg ugye nem egyenlõ a biztossal és nem válik hivatalos szabállyá
, ahogy már te írtad ide. Ilyet n is láttam már valamelyik oldalon, a 250-esek még szinte biztosan beleférnek a kategóriába, a 400-asoknál már meg kell nézni. De ettõl függetlenül a 250ccm mint határ nem létezik, sõt soha nem is létezett.
De megköszönném ha benyomnál pár linket ahol ez szerepel, had vigyorogjak egy jót.😊
BMW 325 iX Rallye Car :)
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
akkor a faterom,nemtudom,hogy honnan szedte!
Õ már régen ragta le,sztem akkor,mikor még én gondolat sem voltam,mert már akkor is motoroztak,de szerinte régebben nem voltak A1,és Akorl. jogsik,csak simán A,és akkor már azzal lehetett menni-e a 250-es MZ-vel!
Akkor ezek szerint,nem elég csak nagymocira lerakni,és akkor már minden olyan motorral mehetek,ami nem segédmotor,hanem egyenként kell letenni 125 köBcentire(köszi Balo)utána 150-re,és csak ezután mehetek a 250-es MZ-vel
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
rut+forg -hoz külön kell járni mindkét jármûtípusra
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Mert azt tudom hogy nehézpóthoz kell 2 év rutin.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Köszi a segítséget mindenkinek, sikerült az egészségügyi vizsgám!😊
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)