Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
te vagy ideges, nem én , pff

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Tarajos Sül
aha

Nekem babettám van,de pl ismerösök azért szoktak inteni!
A mocid meg tök sirály!
én az ilyen alakú mocikrol sosem gondolom azt 50 cm3-ek!
Sland
Nekem csak egy 50-es motorom van de szoktak inteni a speedesek is.
A robogósok nem...
Itt egy kép róla

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Tarajos Sül
én még itthon se szoktam ha egy vadidegen motoros jön velem szembe,ha mindkettem motorral megyünk!
mondjuk nekem se szoktak,eddig még legalábbis nem
Sland
Azt nem tudjátok hogy a külföldi motorosok is intenek-e egymásnak vagy ez csak itthon szokás?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

"és hol van az a szabvály, miszerint aki 18 év alatti, az nem vezethet külföldön amig be nem tölti a 18 éves kort?"

"A kreszben.
(nem elég ha van kreszkönyved, el is kell olvasni!)"

"én ezt tudtam, az elõttem íról ilyen "buták""

na akkor ki kezdte? nyugodj már meg, innentõl engem nem érdekel, úgyis te vagy a hülye -.-

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

akyyy
te kérdeztél, én csak válaszoltam, aki meg kezdte akötekedést, az TE vagy, de bocsánat....

te télleg ilyen hülye vagy? minek kötsz belém??? nyugi van, peace....

akyyy
mert te vagy a legjobban eltévedve és nem vagyok az öcséd -.-

akkor mér nekem írod? 😮 meg ha tudod, akkor minek teszed fel a kérdést, gusztustalanul hetvenkecc öcsém, leállhatnál... -.-

akyyy
én ezt tudtam, az elõttem íról ilyen "buták"

CaviaR
A kreszben.
(nem elég ha van kreszkönyved, el is kell olvasni!)

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

akyyy
és hol van az a szabvály, miszerint aki 18 év alatti, az nem vezethet külföldön amig be nem tölti a 18 éves kort?

bertino
uniosokba ja...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

NSTSpider
Személyivel is kimehetsz mostmár 😊

Tarajos Sül
Értem
de nekem még útlevelem sincs 😊
a kresz mindenhol ugyanaz, ezért vezethetsz külfödön a jogsiddal... amúgy 18 éves elmúltál, akkor vezethetsz külföldön, ha tegnap szerezted meg a jogsidat, akkor is... a kétéves korl csak taxisokra meg utánfutóra vonatkozik, meg persze ha "nagyobb" kategóriás jogsit akarsz...

akyyy
KRESSZkönnyved látszik hogy nincs, abban benne van!

Tarajos Sül
én nem tudok ilyenrõl,de lehet benne valami,mert a külföldi jelzések LEHET hogy nem ugyanolyanok,mint itt nálunk!
A közlekedési lámpák is lehet,hogy mások!
(gondoljunk csak a külföldi vasuti jelzõlámpákra,és az ithoniakra!Különböznek,akkor sztem az utakon sincs kivétel 😊 )
tigeroo
miért lenne? magyarországon kívül minden sofõr skilles?😛
Vanek
hi! télleg van olyan szabály hoy jogsi megkapása után csak 2 év után vezethetek külföldön?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Tibor
szerintem ne menj elõre én se megyek elõre, végülis a te dolgod, hogy valamelyik irigykedõ barom rád nyitja az ajtóját

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Sland
Nah én is ugyan így mentem át, és nekem is megbukott a haverom 😊
Egyébként 3szor átolvastam a könyvet, és sokat gyakoroltam a programmal.
A megállítós dolgokat meg köszi

Zetorg
szerintem meg tök mindegy...
álló sor mellett nem mehetsz el

Tarajos Sül
nekem is van kreszkönyvem,de én ugy emlékzsem,hogy ott az autoforgamolnál egy keresztezödésben egy piros lámpánál jelölik azt!
Vasuti átjáronál nem!
tigeroo
nemlehet elõre lopakodni😊 ezt szép, színes ábrákkal illusztrálják a kreszkönyvemben😄
NSTSpider
A te dolgod ,de ha én kismotorral lennék elõre mennék.Mondjuk van aki ugyanezt kocsival csinálja na azt ki is kapják a rendõrök.

Tarajos Sül
õõõõ de én babettával vagyok,meg amugyse szoktam sûrûn átmenni sorompón,csak amikor nagyon ritkán piros van,nem tudom eldönteni,hogy most elõre menjek,vagy nem!
NSTSpider
Ilyenért nem szoktak szólni ha egy robogós a sor elejére megy.

Tarajos Sül
ha szabály ez,akkor én nem játszok vele!
Ha nem lenne fent a veszélye,hogy egy rendõr észrevesz,akkor is csak akkor,ha nem kéne 3 másodpercet várni a motorommal,hogy bevegye a sebbeséget,és állohelyzetbõl,rögtön elinduljon!

Meghát nekem nem kellenek a csekkek,igy is van elég fizetni való!
Csiaki
Szabály szerint nem mehetsz elõre!De...
Nagy ritkán látok olyant hogy a sorban megállnak a motorok, akár kicsi akár nagy motor. Jó az ilyen Goldwingok nem szoktak elõrefurakodni.Megmondom õszintén, én is elõre megyek mint motorral mint bicóval is!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

azt remélem tudjátok, h szabály szerint nem mehettek elõre 😛

Tarajos Sül
akkor marad a sorbaállás!

SZERINTEM az se szép dolog,mikor felnyilik a sorompó,elindulok elsõként,utána meg lassan vánszorognak mögöttem,és elözhetnek is ki!
mondjuk ha sorbaállok akkor is ki kell elözniük!
bertino
jajaja, határozottan megvan a jo oldala is, én se szo szerint értettem, hogy mindig megállok a sor végén 😊
vannak kivételek <#eljen>

NSTSpider
reggel mikor megyek dolgozni kocsival egy öreg fater kb. ugyanabban az idõpontban szembe jön velem kismotorral.Én azon az úton nem merném bevállalni akismotorozást néha centikre húznak el mellette a 40 tonnás kamionok megpakolva sóderral.Városban viszont mikor állok a dugóban viszont kifejezetten elõnyös a kismotor mikor végigelõzi a sort és nem álldogál 5 lámpaváltásnyit.

NSTSpider
Na igen ezért jó a kismotor mert elõre lehet menni a sor elejére pirosnál pl.

HiPPoNaX
Mas dolog az elv (azaz hogy elmehetsz-e mellettuk vagy sem) es mas dolog a gyakorlat 😄

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Tarajos Sül
ok nem baj,csak azért kérdeztem,mert már voltam igy,én eddig mindig azt választottam,hogy beáltam az elöttem lévõ kocsi hátulja mögé!
AZONBAN egy simson-nal furikázó ürge az autók mellet ment el,és megállt a sorompó"karjánál"
én babettával voltam 😊
A biciklisek is a simson-os ürgét követik,ök se állnak ugy meg,ahogy eddig én azt csináltam!

Ezért nemtom,hogy most mi van!
bertino
hát én ezt meg nem tudom mondani neked, de én a sor végén várakoznék, mivel kismotorral vok, nem tul toleránsak velem szemben olykor az autósok... sajna ez már csak így megy

Tarajos Sül
bocsi a helyesirási hibákért!
Nem vagyok MÁR VIP,és nem tudom útolag szerkeszteni!
Tarajos Sül
lenne egy kérdésem!
Nekem M-es jogsim van!

Ha piros-st mutat a vasúti átjáró,és felgyülemlenek az autók elöttem,akkor én az autósor mellet elmehetek,és megállok a sorompó "karjánál",vagy ugyanúgy álljak be az elöttem lévõ kocsi hátulja mögé,és ha fehér a jelzés,induljak el a sorral,ha az elözö variáció érvényes,akkor miután felnyilt a sorompó én induljak el elsõnek át a sineken,vagy várjam meg még elmennek az aútok,és kövessem a sor útolsó autoját?
Tarajos Sül
Akkor én vagyok az a haverod! 😊

Én már az ut szélén láttam csak egyszer õket,akkor is bucsú volt a környéken,de engem nem állitottak meg egyszer sem!
Pedig 2005 szep. eleje után egy pár nappal kaptam meg a jogsim!
Igaz,én nem is motorozok minden nap!
Csak hétvégente szoktam!
tigeroo
nah átmentem!!😊) 35kérdésbõl (25kérdés, 5 hárompontos) 1hibapontom volt😊

2 haveromnak nemsikerült...8, másiknak 6 hibája volt :c
Csiaki
Ezek jók!

Zetorg
4-5 éve motorozok, eddig 2-szer állítottak meg...

egyszer azért, mert csikorgó kerékkel álltam meg a buszmegállóban, mert megláttam egy haverom.
második alkalommal meg azért, mert télen hóban motoroztunk és keresztbeálltam a rendõrautóval szemben 😊)

bertino
ezt megértem, de nálam minden rendben volt <#vigyor3>

Csiaki
Múltkor éppen láttam, a keresztezõdésben állt 2 fakabát és 2 kis 15 éves gyereket szopattak a robogók miatt.Igaz meg is van rá az okuk mert nemrégen vasaltak kis 1 16 éves kissrácot,Nyugodjon békében!

bertino
ja... nincs jobb dolguk...

Csiaki
Persze, kismotoron elöbb bele tud kötni a dolgokba.

akyyy
ehhe, én meg nyalom magam osztrtársam apjánál mer rendõr, és irom ki neki a filmeket meg ilyenek😄😄😄
..

díszkiséret ruleZZ<#eljen>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;