Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nekem babettám van,de pl ismerösök azért szoktak inteni!
A mocid meg tök sirály!
én az ilyen alakú mocikrol sosem gondolom azt 50 cm3-ek!
A robogósok nem...
Itt egy kép róla
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
mondjuk nekem se szoktak,eddig még legalábbis nem
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
"A kreszben.
(nem elég ha van kreszkönyved, el is kell olvasni!)"
"én ezt tudtam, az elõttem íról ilyen "buták""
na akkor ki kezdte? nyugodj már meg, innentõl engem nem érdekel, úgyis te vagy a hülye -.-
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
(nem elég ha van kreszkönyved, el is kell olvasni!)
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
A közlekedési lámpák is lehet,hogy mások!
(gondoljunk csak a külföldi vasuti jelzõlámpákra,és az ithoniakra!Különböznek,akkor sztem az utakon sincs kivétel 😊 )
R U Ready?!?!? ...broken soul...
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
Egyébként 3szor átolvastam a könyvet, és sokat gyakoroltam a programmal.
A megállítós dolgokat meg köszi
Vasuti átjáronál nem!
Ha nem lenne fent a veszélye,hogy egy rendõr észrevesz,akkor is csak akkor,ha nem kéne 3 másodpercet várni a motorommal,hogy bevegye a sebbeséget,és állohelyzetbõl,rögtön elinduljon!
Meghát nekem nem kellenek a csekkek,igy is van elég fizetni való!
Nagy ritkán látok olyant hogy a sorban megállnak a motorok, akár kicsi akár nagy motor. Jó az ilyen Goldwingok nem szoktak elõrefurakodni.Megmondom õszintén, én is elõre megyek mint motorral mint bicóval is!
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
SZERINTEM az se szép dolog,mikor felnyilik a sorompó,elindulok elsõként,utána meg lassan vánszorognak mögöttem,és elözhetnek is ki!
mondjuk ha sorbaállok akkor is ki kell elözniük!
vannak kivételek <#eljen>#eljen>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
AZONBAN egy simson-nal furikázó ürge az autók mellet ment el,és megállt a sorompó"karjánál"
én babettával voltam 😊
A biciklisek is a simson-os ürgét követik,ök se állnak ugy meg,ahogy eddig én azt csináltam!
Ezért nemtom,hogy most mi van!
Nekem M-es jogsim van!
Ha piros-st mutat a vasúti átjáró,és felgyülemlenek az autók elöttem,akkor én az autósor mellet elmehetek,és megállok a sorompó "karjánál",vagy ugyanúgy álljak be az elöttem lévõ kocsi hátulja mögé,és ha fehér a jelzés,induljak el a sorral,ha az elözö variáció érvényes,akkor miután felnyilt a sorompó én induljak el elsõnek át a sineken,vagy várjam meg még elmennek az aútok,és kövessem a sor útolsó autoját?
Én már az ut szélén láttam csak egyszer õket,akkor is bucsú volt a környéken,de engem nem állitottak meg egyszer sem!
Pedig 2005 szep. eleje után egy pár nappal kaptam meg a jogsim!
Igaz,én nem is motorozok minden nap!
Csak hétvégente szoktam!
2 haveromnak nemsikerült...8, másiknak 6 hibája volt :c
egyszer azért, mert csikorgó kerékkel álltam meg a buszmegállóban, mert megláttam egy haverom.
második alkalommal meg azért, mert télen hóban motoroztunk és keresztbeálltam a rendõrautóval szemben 😊)