Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én meg átmentem rutinon. 😛
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
nem akartam nyalni eggyet 😉
de csak ezen az eggyen buktam meg,még az elémletin is átmentem!
igaz még 2 hibapont és mehetek én is ujbol... 😊
amúgy jótanács az EÜ-höz hogy tanuljátok meg a könyvet, mert tudni kell... pl. ma egy ovónõ, aki elvileg tudja az elsõsegélyt simán megbukott...
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
szal a 2. kresz vizsgán átmentem, aztán a rutinvizsgán nagyon paráztam, de átmentem... a rutinnál amikor elkezdtem az elsõ feladatot(elindulás, célmegállás) elkezdett az autó pittyegni, hogy nem kapcsoltam be a biztonsági övet... aztán mégidegesebblettem és elfelejtettem kirakni az indexet megállásnál (de mivel ezt max 2x lehet elmulasztani ezért nem lett baj belõle), aztán megincs csak a paraimatt a gyorsítás fékezés feladatnál meg az volt h elindultam, felváltottam 2-esbe és kuplung még le volt nyomva, de már adtam rá gázt ezért felbõgött a motor, akkor már azthittem h rég megbuktam, majd a tolatásnál nem hátranézve tolattam hanem tükörbõl nagyrészt... szal a végén mondta a vizsgabisztos hogy ne izguljak, mert forgalmi vizsgán 50 percet kell vezetni... aztán elmondta a hibákat, de ezekér nem jár bukás, mert teljesítettem a feladatokat, csak volt egykét szépséghiba...😄😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
mennyire jegyezted meg a dolgokat, remekeltél?😄 mesélj énmeg itt fosok, szerdán lesz rutin vizsga
én úgy voltam vele, hogy nembaj ha néhányan mennyenek be elöttem aztán meglátjuk mi lesz... szal ma már mikor bementem volt bukás is...
a forgalmivizsgán voltam a leg "lazább", mert úgygondolam az elsõn úgy is megbukom, szal csak megnézem mire számíthatok, de aztán mégis átmentem...😄
oké.köszi!
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
Azt szeretném kérdezni hogy friss jogositványra vannak korlátozások?
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
és ez sokkal könnyebb mint pl a forgalmi!
ott ha egy "lépést" elhibázok,és 100%-ra tudom,hogy nem enged át a v.biztos,utána addig ottan égek,még be nem érünk az irodába,ott legalább az égészségügyin ki lehet magyarázni magad! 😊))
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
nem mondhatom, hogy motoros család vagyunk de engem jobban vonz
a veszélyeit meg vállalom, és esõben még mindíg ott a bkv...
szóval kb ugyanannyiba kerül - köszke
violence can be used for good - JUSTICE
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
míg 4kerekût esõben is használhatsz, kétkerekût kissé veszélyes... jussanak eszedbe a hátrányai is... ne éld bele annyira magad, mert csak rosszabb lesz
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
úgy sincs jármû itthon<#hehe>#hehe>
a motorozás meg jobban izgat és télen úgyis bkv-t használok
mellesleg olcsóbb is picivel minden szempontból<#vigyor4>#vigyor4> a veszély meg a középsõ nevem<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#violent>#violent><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor2>#vigyor2><#nevetes1>#nevetes1>
az bizti,mert kocsira van 100 környékén + még nagymocira is!
De sztem nagymocira,és kocsira is külön le kell rakni!
Kismocit elvileg már ugyis tudsz vezetni,hogy csak kocsira van jogsid!
Nekem is ilyen van,de ha tudnám,hogy hol van...
az se biztos,hogy nálam,mert több mint 1 éve tettem le a jogsit!
De ugy nagyjábol azota is vágom!
Nem nagy ügy sztem!
Csak az van leirva,hogy a motor légfontosságú "kezelõ" szerveit,hogy kell átnézni,hogy minden rendben van-e!
De sajna nem tudok segiteni!
megtudna valaki dobni egy linkkel? (most fogok rákeresni a googlén) M kategória, ma kell felmondanom neki :l
ezért fosok jogsi nélkül menni, mert a rendõrnek furcsa az ilyen motor rendszám nélkül...