Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
ez egyszerû...

én meg átmentem rutinon. 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Garcia
stabil oldalfektetés volt a gyakorlat, az elméletpedig 1. motoros baleset vénás vérzéssel, a 2. sokkhatás tünetei és elsõsegélye

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Tarajos Sül
Sok Szerencsét minda2töknek!
Sland
hajrá neked is

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

tigeroo
fú grat(Y)

sokszerencsét
én szerdán
Sland
Holnap reggel vizsgázok rutinból ( Motor )

Sland
EÜ-n mit kérdeztek tõled?

Csiaki
Nekem 4 éve volt a vizsgám ment minden elsõre, sopronban csináltam a jogsit és az igazság az hogy az 50 perc helyett vezettem 8 percet!😊 Rutin pályától indúltunk 3an mentünk aznap elsõnek 1csaj neki sikerûlt, majd a 1 csávó úgy köszönt el tõlem hogy megyek megbukni, nem is jött vissza. Tehát 3.nak vizsgáztam már majdnem dél volt beültem húztam 1 papirt abból kb. 3 utca volt amit érintettünk volt benne 2 lámpa abból 1 nekem zöld a gyalogosoknak piros és 1 iskola csoport vonúlt átt a zebrán és az uton keresztben,30 méterrel alrébb ugyan az a csoport a zebrán😊,volt még egy 30as tábla elmentünk az iskola elé tolatva kellett parkólni(éreztem hogy végig az oktató nyomta a pedálokat) és ennyi! Az AK-s jogsi kresz 1x kasza aztán többi simán ment városi vezetésem annyi hogy motoros iskola elõl kimentünk az elkerûlõre majd le kellett vinnem a motort Fertõdre 20perc. Tavaly pedig a korlátlan A-s jogsim másfél óra rutin fél óra vizsga, városi vezetés pedig 4óra+1 vizsga. 1x azt hittem hogy kasza van mert a keresztezõdés majdnem közepén álltam meg, mellettem 1 utca torkolott mögöttem sorompó, elöttem sorompó és a keresztezõdés közepén álltam meg mert az autósór odáig ért. Nekem így teltek a jogosítványim!Éljen a vezetés!!!<#beka2>

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Tarajos Sül
én pl a rutinon buktam meg 1x,mert véletlen leraktam a lábam
nem akartam nyalni eggyet 😉
de csak ezen az eggyen buktam meg,még az elémletin is átmentem!
igaz még 2 hibapont és mehetek én is ujbol... 😊
Garcia
szal aztmondhatom, hogy 3 hónap alatt simán megcsináltam a jogsit, másoknak plussz órákat is kell venni, meg többször is megbuknak, nekem simán ment szerencsére...

amúgy jótanács az EÜ-höz hogy tanuljátok meg a könyvet, mert tudni kell... pl. ma egy ovónõ, aki elvileg tudja az elsõsegélyt simán megbukott...

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Garcia
a forgalmi vizsgán meg már tök nyugodtan végigvezettem... kaptam 5 vonalkát..de hát ki nem... meg a parkolás sem volt tökéletes de megoldottam... meg elöötte csak 28 órát tudtam vezetni, de már nagyon belejöttem...

Garcia
igazából sehol nemvotam tökéletes, de csak a kresz vizsgát kellett 2x csinálni, mert az elsõn 1pontal elbuktam....

szal a 2. kresz vizsgán átmentem, aztán a rutinvizsgán nagyon paráztam, de átmentem... a rutinnál amikor elkezdtem az elsõ feladatot(elindulás, célmegállás) elkezdett az autó pittyegni, hogy nem kapcsoltam be a biztonsági övet... aztán mégidegesebblettem és elfelejtettem kirakni az indexet megállásnál (de mivel ezt max 2x lehet elmulasztani ezért nem lett baj belõle), aztán megincs csak a paraimatt a gyorsítás fékezés feladatnál meg az volt h elindultam, felváltottam 2-esbe és kuplung még le volt nyomva, de már adtam rá gázt ezért felbõgött a motor, akkor már azthittem h rég megbuktam, majd a tolatásnál nem hátranézve tolattam hanem tükörbõl nagyrészt... szal a végén mondta a vizsgabisztos hogy ne izguljak, mert forgalmi vizsgán 50 percet kell vezetni... aztán elmondta a hibákat, de ezekér nem jár bukás, mert teljesítettem a feladatokat, csak volt egykét szépséghiba...😄😄

Sanyix
Rutintól nefossál, azon át szoktak engedni, a forgalmitól fossál, persze csak akkor ha budapesti autósiskolánál csinálod...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

tigeroo
mennyit tanultál rá?😄

mennyire jegyezted meg a dolgokat, remekeltél?😄 mesélj énmeg itt fosok, szerdán lesz rutin vizsga
Garcia
Nah átmentem, nincs több vizsga... holnap bemegyek az okmányirodába és jövõhéten remélem meglesz a jogsi 😄D

én úgy voltam vele, hogy nembaj ha néhányan mennyenek be elöttem aztán meglátjuk mi lesz... szal ma már mikor bementem volt bukás is...

a forgalmivizsgán voltam a leg "lazább", mert úgygondolam az elsõn úgy is megbukom, szal csak megnézem mire számíthatok, de aztán mégis átmentem...😄

scania
Igen B kategória.
oké.köszi!

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

tigeroo
B kategória? asszem vontatásra vonatkozó + lakókocsi van csak
scania
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy friss jogositványra vannak korlátozások?

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

Tarajos Sül
én ugy voltam vele,hogy inkább én akarok legelsõnek bemenni,mert legalább tulleszek rajta!
és ez sokkal könnyebb mint pl a forgalmi!

ott ha egy "lépést" elhibázok,és 100%-ra tudom,hogy nem enged át a v.biztos,utána addig ottan égek,még be nem érünk az irodába,ott legalább az égészségügyin ki lehet magyarázni magad! 😊))
Garcia
thx! ma 1kor vizsgázom... úgyérzem felkészültem, csak a parától nehogy elfelejtsek mindent😄

Tarajos Sül
Sok Sikert!
Garcia
már minden vizsgán átmentem, kivéve az EÜ-t, mert a végére hagytam, csütörtökön lesz a vizsga....

Tarajos Sül
én nemtom,nekem az autoisi vezetõje szervezett be,és az õ alkalmazottja is vitt el minket!
tigeroo
😄 kösz

de végül átmentél?😄
Garcia
én felhívás után másfél héttel kaptam idõpontot... és tényleg még olvasni is nehéz...😄D

tigeroo
én azt szeretném megkérdezni hogyha most felhívnám a megyei vöröskeresztet mikorra adnának idõpontot (tanulgatom a könyvet..), de még olvasni is nehéz, nemhogy emlékezni rá huvazz!!! mindegy, vaalhogy meglesz
Sanyix
Engem elõször egy vadbarom állat vizsgáztatott, olyanokat kérdezett amiket nem is kellene tudni, és megbuktatott... másodszorra, egy tökrendes vizsgáztató volt, másik vizsgázóval voltam benn, õ mindegyik kérdésre rosszul válaszolt, de átengedte, ahogy engem is, bár én tudtam is valamit, de volt egy kis pontatlanságom 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

HiPPoNaX
Ez sajnos a vizsgaztatotol fugg, a mienk pl. mindenbe belekerdezett, ami benne volt a konyvben, ahhoz mindig hozzatett meg valamit. Viszont atengedte meg azt is, aki szerint az egeszseges felnott ember percenkenti legzesszama 80...

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Garcia
hi.. csütörtökön EÜ vizsga... mitgondoltok mennyire nehé és szivatós??

Sanyix
Rendes vizsgabiztost 😊 ha nem BP-n vizsgázol akkor nagy esélyed van rá.

lamase
ugy vezess ahogy tanitották, szépen higgadtan, nem lesz nehéz

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Tarajos Sül
de sokat
bertino
sikert ^^

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ehh... ma 14.00 forgalmi vizsga mit tanácsoltok hozzáállás szempontjából? 😊
mindennek van hátránya de igazából azért olyannyira nem veszélyes ez se
nem mondhatom, hogy motoros család vagyunk de engem jobban vonz
a veszélyeit meg vállalom, és esõben még mindíg ott a bkv...
szóval kb ugyanannyiba kerül - köszke

violence can be used for good - JUSTICE

Csiaki
Én 2 jogsit csináltam 1xe. Autó+AK ez kerûlt 150rugóba 4 éve. Kresz,rutin,vezetés külön orvosi alkalmassági,elsõsegély pedig egyben volt.Tavaly meg megcsináltama korlátlan jogsit motorra, mivel már volt 3 éve jogism motorra és nem csattantam vele ezért az "A" jogsi nekem addig tartott hogy 17e a motorbérlet, 15e a vizsga, 1óra rutin 10 perc vizsga,5 óra vezetés városban meg fél óra vizsga.Ez 1 éve megvan!<#buck><#ravasz1>

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

bertino
és motorral sokkal könnyebb bukni, mint 4kerekûvel...
míg 4kerekût esõben is használhatsz, kétkerekût kissé veszélyes... jussanak eszedbe a hátrányai is... ne éld bele annyira magad, mert csak rosszabb lesz

akkor lehet hogy csak motorra rakom le<#vigyor2>
úgy sincs jármû itthon<#hehe>
a motorozás meg jobban izgat és télen úgyis bkv-t használok
mellesleg olcsóbb is picivel minden szempontból<#vigyor4> a veszély meg a középsõ nevem<#hehe><#eplus2><#violent><#vigyor3><#vigyor2><#nevetes1>

Tarajos Sül
nemtom! 😊

vhogy ez lett a nyári szüneti elfoglaltságom
csm
ok! de miért írsz mindent felkiáltójellel!? <#hehe>!

BMW 325 iX Rallye Car :)

bertino
persze, hogy külön kell...

Tarajos Sül
több mint 130 ezer!
az bizti,mert kocsira van 100 környékén + még nagymocira is!
De sztem nagymocira,és kocsira is külön le kell rakni!
Kismocit elvileg már ugyis tudsz vezetni,hogy csak kocsira van jogsid!
thx elõre is

tud valaki tájékoztatni arról, hogy ha nagymotorra és autóra is egyszerre szeretném letenni akkor az kb mennyi HUF egy átlagos vizsgaközpontban?

Tarajos Sül
mindenkivel elõfordul!
Nézd meg a klaviaturád!
A "T" és a "G" betû közel van egymáshoz!
shad0w
"légfontosságú" <#kuss>

don't give a fuck

Tarajos Sül
uhha

Nekem is ilyen van,de ha tudnám,hogy hol van...
az se biztos,hogy nálam,mert több mint 1 éve tettem le a jogsit!
De ugy nagyjábol azota is vágom!
Nem nagy ügy sztem!
Csak az van leirva,hogy a motor légfontosságú "kezelõ" szerveit,hogy kell átnézni,hogy minden rendben van-e!

De sajna nem tudok segiteni!
tigeroo
sziasztok!! egy kérésem lenne számotokra: a rutinpályán kaptam az oktatótól egy lapocskat (biztonsági ellenõrzési viszgafeladatok), le volt írva hogy a gumi milyen állapotban legyen, fékek stb...nah elhagytam azt a lapot 😞
megtudna valaki dobni egy linkkel? (most fogok rákeresni a googlén) M kategória, ma kell felmondanom neki :l
Sland
köszi!

ezért fosok jogsi nélkül menni, mert a rendõrnek furcsa az ilyen motor rendszám nélkül...

akyyy
te vagy ideges, nem én , pff

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;