Enter The Matrix

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JustIce
pedig a felbontas annyi ami a kep aljan van:)

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

örülök, hogy van egy ilyen segítõkész ember!!!!! légyszíves írj le 1-2 ilyen címet, mert sajna nem tudom õket (a kezem meg már nagyon viszket a billentyûzeten, ha a játékra gondolok:) ) köszi a segítséget!!!
Hi ATA nem tudom olvasod-e? ,amit adtál címet: (ftp://u10079:[email protected]) arról mikor lehet letölteni, ugyanis hétfõn faszán ment a dolog (csak 2 naponta férek a nethez) ma meg az istenért nem akar tölteni semmit róla a gépem. mikor elérhetõ a szerver, vagy v.mi más a gond. please segíts, mert még 3 cd hiányzik, azt már nagyon nyomatnám a gammát.
elõre is köszi ....
Kocsó
Leybold:

láma vagyok tudom , de ezeket a cheat-eket hova kell beirni?

Enter the hacking system in the game. Then, enter the
command "cheat".
Enter one of the following codes:

Code Effect

0034AFFF Maximum firepower
1DDF2556 Unlimited ammunition
69E5D9E4 Unlimited focus
FFF0020A Fast focus restore
7F4DF451 Unlimited health
13D2C77F Bonus test level
13D2C77F Sparks' construct in training mode
4516DF45 Enemies cannot hear you
FFFFFFF1 Enemies cannot see you
FF00001A Turbo mode
D5C55D1E Multi player fighting
BB013FFF Low gravity
7867F443 Faster logos
312MF451 Taxi driving

Kocsó
CarajoEsp:

Frap 1.9 progira keress rá. Az kiirja. 57k az egész progi...

Kocsó
ShaiHulud:

a SWAT beugrálósról van szó

Autos uldozesnel ,amikor az a feher csunya ember uldoz,hogy kell megolni?

Knox
najo nem birom ki: a kamera kis helyeken össze vissza mutat mindent, azt sem tudom mit csinálok, de mindenkinek beütök jol! Éljenek a rondán texturázott gumimaciautok! miért pattognak mint kecskeszar a deszkán? FASZOOM! O.K. LEÁLLTAM:DDD

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Knox
Azé az az undoríto hogy itt egy tökjó alap (matrix) mindenki bírja, kibaszott jol meg lehetne csinálni, erre meg tiszta bug az egész és csunya! idegesít, hogy sokkal-sokkal jobb lehetett volna ez a game! Ghost rendszeresen leugrik a mélybe mer meg akar rugni egy kommandost! szegény nem vágja ezt az egyensuly dolgot, meg biztos depis is kicsit! és ez az autos üldözés: az üldözött auto, benne egy jogsi nélküli ügynökkel rendszeresen nekimegy a falnak, vagy ami az utjába kerül éppen, énmeg (akinek az a feladata, hogy beérje) meg kell hogy várjam, mig irányba áll és elindul mig el nem érünk igy együtt egy pontot aholis jon a muvi! JESUS! A másik jo volt a repülõ, amin nincs textura mer gyorsan ment és elhagyta (helikopter detto)! és még sajnos sorolhatnám, de nem fogom! a mozgások yok! DE A BUGOK! MEGHOGY CSUNYA (mostani elvárásokhoz képest)! kurva életbe, hogy az a fontos hogy készen legyen idõre, nemaz hogy igényes legyen!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Col. Rommel
Telleg ti megneztetek azokat a weboldalakat amiket az egyik .txt ben lehet megtalalni???

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

Col. Rommel
Ott van folul ket haver azokat kell megvedeni ugy hogy a kozelukben levo forgo szar talapzatan van 3 ilyen pánt vagy a fasz tuggya minek mondjam es azok melle kell dobni a robbanoszert es akkor utan a kinyilt szellozon mehetsz tovabb.

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

Shep
forog körben vmi henger, az oldalán van 3 akármi amin van 3 fehér folt, na azokra pekoldd rá a C4 et vagy mi van ebben felrobban és mehetsz utadra

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CarajoEsp
Tök fura 1280*1024-ben ugyan annyit nyom fps-bõl elsõ pályán mint Safe módban:D

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

az a screenshot kisfelbontasu annak ellenere hogy mi van az aljan irva...abbol gondolom hogy ksi felbontasu mert nekem a HUD (fegyver,health,focus,stb..) sokkal kisebb...1024x768 on.

40, elírtam... Ebbõl is láccik hova süllyedtek...
Lehet majd hardon kezdem nyomni, ha télleg ilyen könnyûûûûûû......... Hejj de hol vannak azok az idõk, mikor még az elõzetesekben min. 04 órás játékidõt ígértek.....
Hú bakker, az egész játéknak ilyen szar a grafikája??????????? Mert nekem jelen pillanatban 3 CD van lent.... Ha igen akkor átmegyek a 2,4 Ghz, 512 MB RAM, 128 MB videó-s gépre (a tesómé)... Azon biztos jobban fut majd mind az én szerény másfél gigahercemen..
CarajoEsp
Köszi

deh van pl Fraps...keress ra googlen.

JustIce
Nekem is gef2mx-em van, s driverem is az volt volt.. nekem a telepites vegen szallt el, a driver miatt.. felraktam 43.45-os drivert, azutan fel is ment szepen.
jahm:

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

Hali!Estleg nincs valakinek öttlete az elõzõ kérdésemre??Thank you!

CarajoEsp
Van olyan progi ami minden játéknál kioírja az fps-t?

Shogun
hi all

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Hali!1 kérdésem lenne! Nekem telepítésnél a 3-as cd-nél kiakad a töltés és valami hiba üzit ír ki!Volt már valakinek hasonló esete??
Conf:1.6amd,xp,gef2mx,41.**driver,dx9

Enter the hacking system in the game. Then, enter the
command "cheat".
Enter one of the following codes:

Code Effect

0034AFFF Maximum firepower
1DDF2556 Unlimited ammunition
69E5D9E4 Unlimited focus
FFF0020A Fast focus restore
7F4DF451 Unlimited health
13D2C77F Bonus test level
13D2C77F Sparks' construct in training mode
4516DF45 Enemies cannot hear you
FFFFFFF1 Enemies cannot see you
FF00001A Turbo mode
D5C55D1E Multi player fighting
BB013FFF Low gravity
7867F443 Faster logos
312MF451 Taxi driving
Hali

Az elsõ autós jelenetnél mit kell pontosan csínálni? Megyek amerre a nyíl mutat, de egy helyen út sorompóval lezárva, kismillió zsaru akik hamar szétkapnak.

Thx

Shep
nincsen a kombókról vhol leírás? mit hogy kell elõcsalni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Srácok, a népek bedobták a füstöt és ki kéne másznom vmi nyíláson, de nem tudok odamenni, lehet magasra ugrani vagy vmi? Egyébként nem akarom ezt mondani, de hát ez van a MaxPayne grafikailag veri ezt a gamet, és a kung-fu moddal meg aztán fõleg /a mozgások miatt/

egyebkent meg tuti vannak eldugott dolgok ... telefonszamok..portszamok...meg decodet sem tudtam mire hasznalni...

utana szerintem ennyi...en sem tudom mit lehetne meg csinalni...

baszki...a matrix.exe t a crackfixeset ...a ppf es cucc meg a apllyppf.exe az a imagefile ban csereli ki a cracket...de most neked csak a matrix.exe kell

csak masold be az exet a megfelelo helyre...

Shep
ok köszi, közben láttam hogy van vmi crack fix, az mihez kell? mit csinál?

focust nyomva tartva lassitod az idot:) probald atteni egy masik billr hatha akkor nem lep ki desktopra...focus hasznalataval lehet falon futni...falorl elugrani...egykezen atpordulni...elore fele ugrani es kozben loni...hatrafele vetodni es kozben lonni...valamint kitero manovereket csinalni golyok ellen:) (f gomb+focus)... Throw pedig ugy kell hogy megnyomod a kick meg punch gombot egyszerre vagyis mouse 1 + mouse 2 es kulonbozo dobasok vannak attol foggoen hogy merre nyomod melle a billentyut.

Shep
Ha jól értelmeztem a dolgokat akkor a focus alatt nyomatja a speckókat a karakter, de nyomva kell tartani vagy hogy van ey, mert én ha lenyomom a desktop villan be a focus 100% ról lecsökken mondjuk 95-re de semmi nem történik, valamint jönnek a tippek állandóan pl: wall push az mi, meg throw/ekkor a karaktert dobja el,? mert ilyet már csinál de csak úgy randomra/ . A kombókat tehát randomra nyomatja vagy vmit nekem kell hozzá ügyködni? Elõre is kösz a segítséget.

nekem nem pattog

KeKKSZike
Sengítsetek Nekem! Mit és hogyan kell csinálni? Szóval felrakom a játékot és utána a crackfix-el mit kell csinálnom? Két exe is van... (applyppf.exe és a matrix.exe) Mit/hogyan csináljak? SEGÍTSÉG!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

hat akkor bizony bena vagy :)) amugy melyik helikopteres ? a swat beugralos vagy a iranyitotornyos?

Kocsó
Hi All!

Na én ügyes voltam és végigolvastam ezt a 8 oldalas FÓRUMot. Viszont pontos választ akkor sem találtam a kérdésemre: a helikopteres résznél akadtam el és az istenért nem tudom lelõni a heli-t. Normal módban játszom.

Más:
akinek akad az nézzen szét lejjebb, egy csomó megoldási lehetõséget találtam.
Aki meg kételkedik hogy jó-e vagy nem jó a game annak azt ajánlom szedje le, kérje el, irassa meg és próbálja ki maga...
Akadni pedig még nekem sem akad pedig Gef2 Ti-m van, AMD 1700+ -al, nVidia 43.85 (asszem) Detonátor és 9es DX.

Vélemény: nekem bejött a game, pláne a valsó szereplös filmes betétek és a trükkök...
Csak ennyi lett volna, aki tud HELP ME PLEASE !!!!

THX,

KocsoGorilla

see.aakogh
aha, 56k-s modemmel lehet :P ADSLes vagyok 8 ora alatt lejott mind a 4 CD

cypher
Köszi mindenkinek,csépelem,terelem...
jah akkor te a csajjal vagy ?:) en Ghosttal nyomtam vegig..ott nem kell kiloklni senkit:)

Csépeld folyamatosan, és közben próbáld a nyitott ajtó felé terelgetni. Egy idõ után ki fog esni ha a szélén tudod tartani.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

cypher
Azt magyarázza,lökjem ki a repülõbõl.
A gyerek már kiugrott,adtam neki ejtõernyõt.
huh az az agent amelyik az ajtoto neked csapja? mert azelol menekulni kell. ha a masik agent, akkor azt meg neki kell lokni a szikrazo terminalnak..

cypher
Miután megmentem a gyereket,akit felcipeltek,(Alex,asszem..)jön egy kis bunyó egy Agent-el,aki a repülõt vezette...
Nnna ez hülyére ver állandóan.
nem nekem nem ugrik ki :)

repulobol ? sniperrel? mer akkro a kereket lodd ki a repcsinek

cypher
Hogy a rákban nyomjam ki a repülõbõl azt a gyík Agent-et???
Telleg nagyon rémes... És lenne 1 kérdésem: mindenkinek kiugrik amikor Morph-hoz köll menni kocsival? Menet közbe lehet menteni, de utána kiugrik a win-be. Ha ujratöltom ugyanez.