2083
Szal...
-
orban99 #1074 küldjek egyet? -
#1073 aha!! Nagyjábol végigolvastam mindent!! Szóval a Patchet kell felraknom és nem fog kivágni??? Letöktöttem, de nekem is kéne crack!! Most mit csináljak?? VALAKI!!!! -
#1071 Hali!! Látom másnak is az a gondja ami nekem. The Truck pályarész elején hip-hop kiugrik a windowsba!!!!!!! Mit tegyek???? Valaki válaszoljon PLEASE!!!!! -
#1070 Bulletproof Monk milyen(a film)??
Csak hogy letoltsem e.. -
#1068 Bulletproof Monk -
#1067 Ennek a játéknak mi a neve? -
#1066 keress rá a gamecopyworld.com-on -
#1064 +még1
-
#1063 Itt az Enter the Matrix ellenfele. Bár grafikailag a képek szerint már lealázta azt...
-
Zoidberg #1062 Ha ott vagy ahol gondolom, akkor egy gránátot kell odadobnod... -
#1060 a csőre kell ráugrani, azon van egy lyuk, azon meg bemászni! ;) -
orban99 #1058 hülyeségből -
ShaiHulud #1057 miert easyn nyomtad bakker!?! -
ShaiHulud #1056 mondom kellett a space !! a FREE SPACE !! szabadhely...erted!?:) mivel 3.2 gigat felrak :) amugy jo jatek , illetve hangualtos,de lehetne sokkal..sokkal..sokkal jobb!! elkapkodtak az az erzesem...:( -
Zoidberg #1055 Lecseréltem a Deviance-féle exe-t a Fairlightra...így már megy.
köszi
-
orban99 #1054 Hellósztok! Végigvittétek már a játékot ? Ha nem az sem baj
a hack code 13d2c77f legalábbis nekem több elmentésben is műlödött
-
#1053 Tegyétek fel a crackfixet! -
Nyiri #1052 Hela
Vegigvittem, es total ledobbentem a vegen. CSAK ENNYI????
az egesz nem tartott tovabb 2-2.5 oranal.
Ekkora egy szar jatekot.
Legalabb a vege lett volna jo, de nem hanem a polipokat kellett lovoldozni.
KURVA SZAR -
dzseni #1051 Davids: igen kell hozzá crack mert igy kéri a cd-rom-ot :P (perszen nem fogadja el)
Reméljük órák kérdése és lesz hozzá crackelt exe -
#1049 hello valaki meg tudná mondani hogy mért irja ki a patch inditásakor a gép hogy:"Cannotlocate enter the matrix, any version , on your computer" mikor fönt van a játék -
Zoidberg #1048 Hali
Ugyanaz a problémám mint Yula-nak, a The Truck pálya kiugrik a Windowsba a belöltés után.
Légyszi valaki rakjon fel egy save-t amin átugorhatnám ezt a pályát.Kellene Niobe és Ghost is.
Köszi előre is -
#1046 nálastok mi a játék verzio száma??
-
Nyiri #1045 figy, amikor a valo vilagban vagyunk egy a hajoval menekulunk a polipok elol azt hogy lehet megcsinalni?
Az elso mentesig siman eljutok de utana kinyirnak.. -
ShaiHulud #1043 gondolom kell crackis hozza de pasz en mar uninstallaltam :) kellett a space :) -
ShaiHulud #1042 a bint nem patchelni lehet hanem kcisereltetni a cracket benne mert az meg fos sal ott vana crackfixnel az applyppf meg a ppf file es azzal lehet "patchelni" hogy a jo crack legyen az image fileban is es akkor igy tudod kiirni.. -
#1040 köszi... ;) -
#1036 Duck :)
Miert nem olvassa el senki a forumot a kezdetektol mielott hozzaszol?? :P -
Duck #1035 Bocs most hogy igy beleolvastam lenteb asszem megvan a megoldás bocsi
-
Duck #1034 Emberek segítség!!!!!!!!!!
Letöltöttem felraktam aztán kiirja inditásnál hogy Device not created 2 na ez miért van pls help mer má játszanék vele de nagyon szóval heeeelp!!!!!!!!! -
#1033 Miért lenne 6 cd-s verzió? A Dev 4 cd-s és nem kell a Binen semmit peccselni (hogy ezt honnan vetted). Az új pöcsöt még nem néztem az egyes patch biztos javitotta a Truck cimű missionnál az elakadast. Masreszt Soma a Vertigo cimű missiont hogy csinaltad meg? (amikor az alvanyokon rohangalsz és jön sok kicsi agent smith ("I am the alpha of your omega:)))") -
#1032 :) 4-et akartal irni ! helyett?:)
A bin-t pecselni?:)
Ugyanugy fel kell raknod a pecset.. aztan copy a crack.exe-t.. a 4es cd-n rajta van ugy tudom:) -
#1031 Na, egy kerdesem lenne. Biztos sokat volt mar tema, de nem talaltam meg a valaszt.
Tehat: ez a 4CD-s ez teljes verzio? Vagy lesz 6CD-s is belole? Vagy nem?
Es meg kell a bin-t peccselni? Nekem Deviance-fele !CD-s verziom van.
Koszi a valaszokat! -
#1030 A patch nalatok is csak letoltesvezerlovel jon le?? -
orban99 #1028 Igazad Van -
#1027 orban99:
na most nem a hackelesrol van szo??
Az meg tok mindegy tort e a progi vagy nem.. -
orban99 #1026 Hol Jársz esetleg segíthetek? van elmentésem!
KB a felénél -
orban99 #1025 Attól függ mekyik típus van meg pl.: Nekem a feltört mind a 4 cd t kérte a telepítéskor aztán egy crack és a cédét elfelejtheted -
#1024 orban99:
olvasd vegig.. ha vegigjatszottad, akkor onnan tovabb tudsz jutni.. hogy hogyan azt meg nem tudom, eloszor vegigjatszom, ha lesz ra idom, s megirom ide:) -
orban99 #1023 Miért Meddig Ment ? -
#1022 orban99:
#842 -es hozzaszolas..
legalabbis ameddig nekem ment.