2083
Szal...
  • JustIce
    cj: Full screen mode not available.
    Ezt irja ki? Mert ha igen, akkor driver-t kell frissitened. Milyen video kartyad van? s a driver milyen??
  • JustIce
    Nalam is volt ilyen poen a telepitesnel, amikor vegig ert hiba, s le az egeszet.. de ez a videokartya driver miatt volt.. de ez insert disc 0.. Csak arra tudok gondolni, hogy hibas a cd.. Szerintem telepitsd fel image-rol.. legalabbis a 4sd cd-t ne ird ki. ha ez sem jo... ilyet nem lattam sehol.. pedig par forumot vegigneztem:) Nemet es angol nyelvut egyarant, de sehol:(
    sorry cj..
  • [HUN]PAStheLoD
    nálam ennél is LOLabb... szal telepítm mint az őrült és amikor VÉGEz(ne) akkkor valami hiba a kernelben és kilép és pff 3 gigát le is töröl.
  • JustIce
    driver nekem befolyasolta a telepitest.. annyiban, hogy nem ment fel rendesen..
  • JustIce
    cj:
    jo mind a 4 cd? nem crc-s? amugy milyen directx-ed van, vga-d? hozza driver milyen?
  • Marcus_
    Szia Justice!

Nagyon köszönöm a linket:-))))))
  • Coco
    én nem tok...
  • Shogun
    hali
    valaki mondjon már egy oldalt ahol lehet lesezdni matrix demot
    márha van ilyen
  • Coco
    jó ok azé' köszi
  • Bucser
    Az megtalan azert szar mert rip és szarul ripőpelték le (nem hiába 4 cd-s a progi.... )
  • Bucser
    BAsszus miért nem lehet visszaolvasni??????

Ugyanaz a kérdés lassan 70 hozzaszolasban. A The Truck pályán való kifagyas ellen kell az 1.51-es patch. Az 1.52 meg IMO nem létfontossagu szal ha tudsz jatszani anélkül akkor jatsz azzal nem lesz alacsonyabb az élményed... HA nem tudod megkeresnbi mert lama vagy legalabb arra vedd a fáradtságot, hogy beírod a google-be vagy a gamecopyworld-ön megnézed és ha ott nincs akkor varsz egy két napo... (nem kell minden patchet felrakni azonnal mert utanna jön a nyavajgás , hogy nem megy a patchel. miért???? Vedd meg a játékot és nem lesz gond a patchel. MAsreszt szerintem próbáld a játékot hardon végignyomni ugy nem 2,5 ora lesz...
  • Coco
    Hi!

Lehet hogy irtak vagy vmi,de naon fontos lenne:
    Leszedtem innen http://dwerkz.6x.to ,és minden ok,kicsomagolom minent elinditok...
    De:Amikor elakarom inditani,egy csomo dll-t nem talál.Egypárat leszedtem innen http://dll-files.com ,de amikor egy KERNEL32.dll-t sem talál(amit leszedtem és beraktam),azt irja ki hogy vmi utat nem talál a dll-ben.
    Ha vki tudna segiteni megköszönném....

köszi
  • Whir
    nem hinném... lehet, hogy a crackfix patchelése csinált valami zűrt. asszem letöltöm újra a 4-es cd-t, és megpróbálom a deviances változatot felinstalláni és a már felinstallált programra rakni a javított exe-t...
  • JustIce
    Whir: disc 0?? hm... nem volt semmi hiba telepiteskor? vagy: rendben van a play disced? letoltese rendben volt? nem volt crc-s?
  • JustIce
    davids: minden crack melle rak fel a csapat egy nfo-t.. ez igy szokas:)
    Amugy semmire.. benne van minden.. csapatrol, mi is az a crack file, mire jo, hogyan kell hasznalni..
  • Whir
    persze, tudom... elkezdem az első discről installálni, adom neki szépen sorban a másodikat és a harmadikat; legvégül kéri a play discet is, azt is odaadom neki és ekkor kér valami disc 0-t...
  • JustIce
    a play disc a 4edik.. rakd be az elsot.
  • JustIce
    Whir: nem a play discrol kell installni...
  • Whir
    basszus... nem bírom feltelepíteni.

miután berakom neki installkor a Play Discet, valami Disc 0-t kér

van valakinek valami ötlete, hogy ez mi lehet?
  • orban99
    Plíz segíts
    no 1104
  • Strahd_
    A Katana a legjobb fegyver a jatekban :)
  • [HUN]PAStheLoD
    kösz
  • orban99
    SEGÍTENE VALAKI ???
    NEM TUD SENKI SEMMIT A TÖBBI BÓNUSZ DOLOG AKTIVÁLÁSÁRÓL ??? (A bónuszpálya kivételével)
  • JustIce
    pl innen http://gcw.newcastleone.net/games/files/dev-em52.rar
  • [HUN]PAStheLoD
    nah plz help
  • Marcus_

Sziasztok!

Llégyszives vki ehhez értő rakja ide fel: a 1.52-es hez a crack-ot!Gondolom így megszünne ez a kunyizás:-))
    Köszönettel előre is!

• orban99
    fogalmam nincs ha annyit tudok hogy van benne valami érelmes ha valailyen commanderből megnézed.
  • [HUN]PAStheLoD
    honnan lehet leszedni az 1.52-es cRACKeT! ??!
  • orban99
    Valaki meg tudná nekem mondani hogyam lehet a többi bónusz dolgot is aktiválni ?
  • [HUN]PAStheLoD
    honnan lehet lerántani??
  • Zorken
    Elkadtam, amikor a repülö kerekét kell kilöni, mert nincs távcsöves puska nálam, mint ahogy az átvezetö videón látszik. Csak egy géppityum meg egy shotgun-om van. Hogyan kell kilöni a repülö elsö kerekét?

Valaki segitsen!
  • JustIce
    vegre van crack.exe az 1.52-es pecs-hez jee!!
  • JustIce
    mtubi: akkor mas is tudna:P
  • mtubi
    Sziasztok!!
    Ha valaki megtudná mondani,hogy melyik filét kellene megnyitni(és mivel),hogy magyaritani lehessen,akkor pls segitsetek,mert lehet hogy megtudnám csinálni!!!!!
  • JustIce
    ja: gamecopyworld-on nem talalom
  • JustIce
    nahm vki megirja honnan lehet jo cracket leszedni? a legujabb pecs nem megy a deviance-el..
  • mukika
    Megvan!!! Köszi srácok sikerült örök hálám!!!
  • mukika
    A gamecopyn nem igazán találtam semmit...
  • mukika
    Köszi. De a Fairlight cracket honann szerezhetem be????????
  • Zoidberg
    Én nem patch-eltem.
    A Deviance crackje rossz, ezért lecseréltem a Fairlight-ra, de maradtam az 1.0-nál.
    Leszedheted a Gamecopy-ról.