2083
Szal...
-
#1140 cj: Full screen mode not available.
Ezt irja ki? Mert ha igen, akkor driver-t kell frissitened. Milyen video kartyad van? s a driver milyen?? -
#1138 Nalam is volt ilyen poen a telepitesnel, amikor vegig ert hiba, s le az egeszet.. de ez a videokartya driver miatt volt.. de ez insert disc 0.. Csak arra tudok gondolni, hogy hibas a cd.. Szerintem telepitsd fel image-rol.. legalabbis a 4sd cd-t ne ird ki. ha ez sem jo... ilyet nem lattam sehol.. pedig par forumot vegigneztem:) Nemet es angol nyelvut egyarant, de sehol:(
sorry cj.. -
#1136 nálam ennél is LOLabb... szal telepítm mint az őrült és amikor VÉGEz(ne) akkkor valami hiba a kernelben és kilép és pff 3 gigát le is töröl. -
#1129 driver nekem befolyasolta a telepitest.. annyiban, hogy nem ment fel rendesen.. -
#1126 cj:
jo mind a 4 cd? nem crc-s? amugy milyen directx-ed van, vga-d? hozza driver milyen? -
Marcus_ #1124 Szia Justice!
Nagyon köszönöm a linket:-))))))
-
Coco #1120 én nem tok... -
#1119 hali
valaki mondjon már egy oldalt ahol lehet lesezdni matrix demot
márha van ilyen -
Coco #1118 jó ok azé' köszi -
#1117 Az megtalan azert szar mert rip és szarul ripőpelték le (nem hiába 4 cd-s a progi.... ) -
#1116 BAsszus miért nem lehet visszaolvasni??????
Ugyanaz a kérdés lassan 70 hozzaszolasban. A The Truck pályán való kifagyas ellen kell az 1.51-es patch. Az 1.52 meg IMO nem létfontossagu szal ha tudsz jatszani anélkül akkor jatsz azzal nem lesz alacsonyabb az élményed... HA nem tudod megkeresnbi mert lama vagy legalabb arra vedd a fáradtságot, hogy beírod a google-be vagy a gamecopyworld-ön megnézed és ha ott nincs akkor varsz egy két napo... (nem kell minden patchet felrakni azonnal mert utanna jön a nyavajgás , hogy nem megy a patchel. miért???? Vedd meg a játékot és nem lesz gond a patchel. MAsreszt szerintem próbáld a játékot hardon végignyomni ugy nem 2,5 ora lesz... -
Coco #1115 Hi!
Lehet hogy irtak vagy vmi,de naon fontos lenne:
Leszedtem innen http://dwerkz.6x.to ,és minden ok,kicsomagolom minent elinditok...
De:Amikor elakarom inditani,egy csomo dll-t nem talál.Egypárat leszedtem innen http://dll-files.com ,de amikor egy KERNEL32.dll-t sem talál(amit leszedtem és beraktam),azt irja ki hogy vmi utat nem talál a dll-ben.
Ha vki tudna segiteni megköszönném....
köszi -
Whir #1114 nem hinném... lehet, hogy a crackfix patchelése csinált valami zűrt. asszem letöltöm újra a 4-es cd-t, és megpróbálom a deviances változatot felinstalláni és a már felinstallált programra rakni a javított exe-t... -
#1113 Whir: disc 0?? hm... nem volt semmi hiba telepiteskor? vagy: rendben van a play disced? letoltese rendben volt? nem volt crc-s? -
#1112 davids: minden crack melle rak fel a csapat egy nfo-t.. ez igy szokas:)
Amugy semmire.. benne van minden.. csapatrol, mi is az a crack file, mire jo, hogyan kell hasznalni.. -
Whir #1111 persze, tudom... elkezdem az első discről installálni, adom neki szépen sorban a másodikat és a harmadikat; legvégül kéri a play discet is, azt is odaadom neki és ekkor kér valami disc 0-t... -
#1110 a play disc a 4edik.. rakd be az elsot. -
#1109 Whir: nem a play discrol kell installni... -
Whir #1108 basszus... nem bírom feltelepíteni.
miután berakom neki installkor a Play Discet, valami Disc 0-t kér
van valakinek valami ötlete, hogy ez mi lehet? -
orban99 #1107 Plíz segíts
no 1104 -
#1106 A Katana a legjobb fegyver a jatekban :) -
#1105 kösz -
orban99 #1104 SEGÍTENE VALAKI ???
NEM TUD SENKI SEMMIT A TÖBBI BÓNUSZ DOLOG AKTIVÁLÁSÁRÓL ??? (A bónuszpálya kivételével) -
#1103 pl innen http://gcw.newcastleone.net/games/files/dev-em52.rar -
#1102 nah plz help -
Marcus_ #1101
Sziasztok!
Llégyszives vki ehhez értő rakja ide fel: a 1.52-es hez a crack-ot!Gondolom így megszünne ez a kunyizás:-))
Köszönettel előre is!
Pá -
orban99 #1100 fogalmam nincs ha annyit tudok hogy van benne valami érelmes ha valailyen commanderből megnézed. -
#1099 honnan lehet leszedni az 1.52-es cRACKeT! ??! -
orban99 #1097 Valaki meg tudná nekem mondani hogyam lehet a többi bónusz dolgot is aktiválni ? -
#1092 honnan lehet lerántani?? -
Zorken #1091 Elkadtam, amikor a repülö kerekét kell kilöni, mert nincs távcsöves puska nálam, mint ahogy az átvezetö videón látszik. Csak egy géppityum meg egy shotgun-om van. Hogyan kell kilöni a repülö elsö kerekét?
Valaki segitsen! -
#1090 vegre van crack.exe az 1.52-es pecs-hez jee!! -
#1089 mtubi: akkor mas is tudna:P -
mtubi #1088 Sziasztok!!
Ha valaki megtudná mondani,hogy melyik filét kellene megnyitni(és mivel),hogy magyaritani lehessen,akkor pls segitsetek,mert lehet hogy megtudnám csinálni!!!!! -
#1083 ja: gamecopyworld-on nem talalom -
#1082 nahm vki megirja honnan lehet jo cracket leszedni? a legujabb pecs nem megy a deviance-el.. -
#1080 Megvan!!! Köszi srácok sikerült örök hálám!!! -
#1079 A gamecopyn nem igazán találtam semmit... -
#1078 Köszi. De a Fairlight cracket honann szerezhetem be???????? -
Zoidberg #1076 Én nem patch-eltem.
A Deviance crackje rossz, ezért lecseréltem a Fairlight-ra, de maradtam az 1.0-nál.
Leszedheted a Gamecopy-ról.