2083
Szal...
  • cypher
    Nem 'tom,volt-e már ilyen kérdés,de nem volt kedvem 1191 hozzászólást elolvasni..
    Ghost-al mennyivel másabb a történet,mint Niobe-val??
    Érdemes nekiállni Vele is???
    Thx.
  • neo-78
    Olvass vissza a fórumban, ott a válasz.
  • ujedith
    SZIASZTOK!!!
    Egy kis segitseg kene:
    A jatek egesz jol ment, amig a "THE TRUCK" nevu kuldeteshez erkeztem es ott mindket szereplovel egyszeruen kiugrik a windowsba, masnal is tortent ilyen, tudtok valami megoldast? PLIZ HELP!!!
    ELORE IS KOSZI,PUSZI!
  • klastrom
    Eisenhower! DE hogyan mert én állandóan a kurva gépben találom magam.Kinyitom a gép hátulját kirugdalom de végül mindig visszarugdalja magát meg egy darabig lehet csak kigyepálni?!
  • Ferro_TwL
    Hosszu lenni leirni mi jo mi rossz a jatekban ,de akik nagyon vartak nagyot csalodnak, akik meg csak egy kis matrixos gamet akarnak erre ez pont jo...de azert szomoru mi mindent ki lehetett volna hozni ebbol a gamebol...Ja es a jatek garfikaja nem jo , nem szep. Amilyen jatekok mostanaban megjelenek (es megfognak) azokhoz kepest kifejezetten gagyi, de a hangulat az jo, es vegul is egy jatek nem csak a garfikarol szol (bar az iranyitas es a kamerakezeles se egy mestermunka)
  • Strahd_
    Lifneak igaza van...

Bár a szögletes kerekeket el lehet kerülni ha kikapcsolod a force object loadingot....

Nagyon jó játék és élvezhető kevés olyan játék van manapság amivel az embere napokig éjjel nappal eljátszadozik mert annyira magával ragadja...
    Az ilyen istencsászár játékosonak akik végigrohannak rajta 4 h óra alatt (spikesite)
    Igen ez az. Igaz hogy minden kombot kihasználtál a verekdéskor? Katanásharckor? Vagy csak végiglövöldözted?
  • neo-78
    Ja még valami, a PECSA-ban meg lehet kapni v.ki szerint a programot???
  • neo-78
    Jut eszembe, zene van játék közben?
  • neo-78
    Hi LifeForce. Én most akarom megszerezni/megvenni a játékot, (attól függ hogy állok anyagilag) de a fórumon írtak majdnem elvették a kedvem tőle. A te kis írásod viszont erőt adott újra, most már véglegesen kedvet csináltál hozzá. MATRIX RULEZ !!!!!
  • Coco
    igaz
    Ua. helyzet VC-nél is....
  • JustIce
    felmesz liftel a 2ik emeletre, felveszed az utolso szekrenybol a csomagot, majd kinyirod a zsarukat, lemesz az elsore, s egyenesen ki a fobejaraton..
    amugy meg van egy kis 3d-s nyilad a fejed folott.. ha azt koveted, mindig megtalalod az utat..
  • JustIce
    a lenyeg: lovoldozz utkozben mint az orult.. loj szet minel tobb kocsit menet kozben.. nekem igy sikerult atjutnom.. ha nem lottem kello intenzitassal, beszorultam:)
  • spikesite
    Ennyi volt a nagy mátrix? Normál módban 4h alatt végignyomtam. ö....
  • Lifeforce
    Nos elmondanám én is a véleményemet.
    Egy kicsit bosszant a sok szaki baléfék hozzászólása.
    Ott kezdeném, hogy ez nem egy megszokott játék.Tehát a játék lényege nem az, hogy milyen ügyes vagy, vagy éppen milyen jól tudsz lőni.
    Ez egy látvány játék és a "filmet" játszhatod végig.
    Lássuk a grafikát.Itt jön képben a sok szaki nagytudásu okoska aki jobb lett volna ha csöndben marad.Természetesen nem azt akarom mondoni, hogy a játék grafikája tökéletes de mindennek megvan az oka.
    Sokan ócsárolták a részletességet.Azoknak azt tanácsolom, hogy próbálják megtanulni a gépük (VGA) bekonfigolását. (Szűrők, élsimítások...stb)
    Tehát lássuk ezt a szar nem részletes grafikát.
    Bemegyek egy egy lekövezett terembe és a padlon a tükröződésben látom a menyezetet.A szobrok, az ellenség és még a kristálycsillár is gyönyörűen ki van dolgozva.
    Valóban némi kivánnivalót hagy maga után az autók kerekei, bár ez nálam nem volt nagyon észrevehető (Azért anyira nem kockás mint itt valakinek a screenshotján.)
    A saját ember grafikája valóban nem valami részletes de ennek az az indoka, hogy a teret körülötte forgatják ezérte nem ez volt a lényeg és nem is kell, hogy a szemedet a tér helyett a saját embered kidolgozotsága vigye el.
    Itt az alattamszólónak mondanám, hogy az ilyan buta beszólásaidért beültetnélek egy kocsiba és az amerikai autópályán ahol a megengedett sebesség 180 a kerekedet kilőjék és kiváncsi lennék te hogyan tartanád egyenesben az autót...
    A lövedékekre csak azt tudom mondani, hogy lassításba a részletesség olyan szegény, hogy néhol megcsillan a golyó a fényben valamint az a geci csík amit a golyó hagy magamögött, még a golyó forgási iránya is látható.Mellesleg tanulj egy kis fizikát, hogy mi is az a "geci" a golyó után.
    És végül az utolsó szó.:
    Természetesen mindenkinek lehet véleménye egy adott játékról.Írja le a véleményét a játék fórumában egy olyan hangnemben ami mindenkinek tetszik és esetlegesen nem veszi el egy olyan ember kedvét a játéktól aki még nem játszott vele.
    Köszönöm, hogy leírhattam és végigolvastátok a véleményem.
    Lifeforce
  • Ransom
    Inkább úgy mondanám: grafikával akadnak kisebb gondok.. Azt szövegelték előtte hogy húdebaromijó léesz erre dx7-es effektek, semmi álleejtő.(pl mikor NOLF2-ben a kis ninjacsaj felnézett aszittem berosálok). Mikor a csaj vezetett néztem részeg-e szegény mert én egy kispolszkival nagyobb tempót tudnék diktálni kevesebb csúszkálással aztán mikor repcsit kellett üldözni rájöttem miért ment úgy neki... Kameranézetek szarok, FPS nézet irányíthatatlan. Ellenfelek látótávon belül jelennek meg a semmiből LOL. A közelharc egész pofás de jó mozdulatok már Indiana Jonesban is voltak meg filmes fíling, lassítás meg a Max payne-ben.
    Ja és még valami.
    OKÁDNIVALÓ AZ A SOK SPERMA AMI A LÖVEDÉKEK MÖGÖTT ÚSZKÁL! Ha jól emlékszem 3dmark 2001-ben volt egy lobby jelenet, ahol görbült a tér meg minden és az a teszt még gef2-őn is 100 fps körül nyomott. Miért kell akkor 2003-ban golyók után úszkáló sűrű gecit néznem???
    Csak azért játszom végig mert a szemetek a videók mellé(gondolom azért hogy legyne aki végigjátssza) nem tudták az aviba tenni a hangot meg mert azért a történet akkor teljes... Szóval megint egy "a film miatt tök jó, meg mert a programozók Ferrarit(aki Mclarent szeret az azt gondoljon ide:))) vehetnek egy szar program bevételéből is" típusú játék... Csak nem Lucastól tanulnak?
    Bocsi akinek tetszik de ne mondja senki hogy nincs(ha csak egy kicsit is) igazam! Mikor már félórája mászkálsz a csatornákban mert "a többi hajó legénysége akkora balfaszokból áll, hogy maguktól ki sem tudnak jutni".. na elég:))
  • zaki
    mennyi idő alatt vitted végig?
  • JustIce
    Szerintem eleg jo a jatek.. lehetne jobb is persze:)
    Pl a kor alakkal vannak kisebb gondok.. pl a kocsi kerekehez hasonloan Sephard napszemuvege se semmi:))
    Na meg elegge hasonlit a filmhez.. csak Ghost csinalja a dolgokat, amit a filmben Neo:)
    De amikor a ket kamion osszeutkozik(kis video a gameban), az a filmben egy az egyben benne van.. na szal tetszik azert:) na meg a bunyok tok jok! Vegigjatszas utan is talalok uj kombokat..
  • JustIce
    De ha angolul is jo akkor nezd meg ezt: http://www.neoseeker.com/Games/cheats/Xbox/matrix.html
    De elotte probalj magadtol rajonni, mert qrva ecceru.. 10 perc alatt megcsinaltam az egeszet magamtol.. neked lehet meg annyi sem lesz...
  • JustIce
    Hackeles: nezd vissza a forumot, irtam errol eleg sokat. ill minden benne van.. ja egy nincs.. ha vegigjatszod csak eri meg hackelni, mert igy megkapod a sword.dsk file-t, amit a training ram:\prog\sword.dsk -val hasznalsz.. szal utana kardozhatsz a gameban.. tok joo!
  • zaki
    ha nem a mátrix-ról szólna a játék akkor biztosan nem tölteném le
  • I.C.ram
    Nem éri meg. :(
  • zaki
    hát én erősen gondolkodom rajta hogy le töltsem-e a játékot, nem tudom megéri-e
  • I.C.ram
    Katasztrófa ez a game! :( Grafikája egy 3-4 éves játékéval vetekszik. Hihetetlen szar kameranézet/irányítás. Unalmas pályák. El se hiszem, hogy kb 6-8 órát elbasztam a letöltésére. :( Egyedül a bunyó tetszett benne, de még azon is lehetne csiszolni, nem is keveset.

Számomra csalódás volt. :(
  • Joke
    Tudnátok segíteni. Felakarom rakni az 1.52 -es patch-et,de olyan hibaüzenetet ír ki, hogy : "Neither command line parameter specified is an exiting directory". Próbáltam az eredeti, a deviancos, és a fairlight féle exe-vel, de semmi változás, mindíg ez a válasz. Valakinek van ötlete?
  • Cvd
    Kézigránátot használj ott, a szöveg is azt mondja, hogy ki tudod robbantani magad onnan.
  • Mr. Perfect
    Gyerekek, a játék elején ahol autóval kell menni és Ghost-al lőni, hát az valami iszonyatosan ocsmány. Össze-vissza megy a kocsi, mindennek nekimegy, a többi autó pattog az úton, egy csomószor beregad helyekre. Egyszóval hihetetlen sz@r.Én ilyet még játékban nem láttam pedig nem ma kezdtem a témával foglalkozni. Ez mindenkinél ilyen? Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ilyet kiadtak. Elnézést a hangvételért de fel vagyok háborodva. Még jó , hogy nem adtam pénzt ezért...
    Ettől a résztől eltekintve nem lenne roszz a játék, jó a bullet time, meg a verekdés is csak ezt az autós jelenetet tudnám feledni :((((
  • Eisenhower
    hm a faszival elakadtam kicsit airport részen vagyok. Hát nem is tom bent vagyok egy kis szobában üdito automata majd ha tovább megyek mási kszoba van 3 ör azokat kinyirtam de sehova nem tudok tovább menni ablakot nem rugja ki és idönként ezt irja ki: YOU COULD PROBABLY BLOW YOUR WAY OUT OF THERE Vmi 5let?
  • Eisenhower
    klastrom ki kell rugdosni^.^
  • klastrom
    Hogy kell hidegre tenni az Agent-et a repülőn? Tudom-tudom jó gyorsan ...
  • KeKKSZike
    Sztem nagyon jó! A Vice city-nél sokkal jobb! :)
  • JustIce
    nm:)most nezem nem irtam le tul helyesen;)
    Szal a legujabb driverrel nem, tehat azt ne is toltsd le, amig jatszol(asszem 44.xx -es a legujabb:)
  • Marcus_
    Köszönöm Justice a válaszod
  • JustIce
    directx9 kell, s 43.45-os driverrel megy, regebbivel nem, s a legujabb driverrel sem megy, szal azt le toltsd amig jatszol vele..
  • Marcus_
    Hi All!

Vki tudja h megy e a gamma directx 8.1-alatt v csak a 9-essel?Driverként a Nvidia 43.45 müxik?Geforce 4-es Mx 440 videokártyám van.

Válaszokat elöre is köszönöm!
  • Eisenhower
    Hí oll. Lenne egy kis problémám illetve nem nekem egyik ismerösömnek. Állitolag nincs hang játék közben neki csak az átvezetö video-knál. Ha vki esetleg tudna vmi tanácsot adni akkor irja már le THNX Esetleg dx9 lehet? Nálam mondjuk fasza végig is nyomtam most a faszival nyomom nekem teccik^.^
  • JustIce
    cj: jaja keress ujat!
    Sephi: engem csak az csinal ki, amikor a tobbieket kell vedenem.. rohadt hamar kihalnak.. s ilyenkor...grrrr
  • Sephi
    En ott tartok hogy mar feleve valami csatornakban megyek de oszinten ez kezd nagyon faraszto lenni. Mindig ugyanazt kell csinalni de legalabb lenne mas ellenfel is nemcsak a hulye katonak. Borzasztoan elbasztak ezt a jatekot. Es hiaba tegadnatok innen 90% az embereknek csakis azert jaccak mert latni akarjak az film reszleteket belole. En is ezert teszem.
  • JustIce
    tolts le a kartyahoz ujabb drivert.. de 4.12-es a drivered?? tuti?
  • JustIce
    cj: XP-d van fenn? vagy mas?
  • JustIce
    Majus 15-en jelent meg asszem(filmel egyutt:).. talan nalunk is:)