2083
Szal...
  • Kis Szabó [PT]
    Rohadt bill.
    trining=training
    romba=roomba
    mausz=manusz
    meállnak=megállnak
  • Kis Szabó [PT]
    A trining romba ogy jutok el? Mert van egy "lőtér" ahol megnyomom a villogó gombot, aztán jön két mausz meállnak és vége. Pls help vki.
  • Kis Szabó [PT]
    Bakker ez csak a fixed
  • Shogun
    daemon cloncdprogival csinálod?
    mert ha igen akkor be kell először raknod a pprogiba a 2. cdt és utána rámenni az okra
  • Kis Szabó [PT]
    Gmecopyworld.com, belépsz elsőbe, enter, lejebb lapozol Enter the matriw 1.52 fixed exe, katt.
  • Shogun
    azzal a patchel mennie kell
    nekem is kilépett de utána felraktam majd restart és ment is
  • Atika :o)
    Hahhooo nekem is valaszolhatna valaki nagyon megkoszonnem.
  • neo-78
    honnan tudnám beszerválni valyon???
  • neo-78
    hi nem tudom neten kívül máshonnan megszerezni a geme-t? (bolt kizárva:) ) ???
    Emberek nekem lenne egy olyan problemam hogy nem tudom beinstalalni mert a masodik cd-nel egyszeruen megall es nem tudom,hogy mi lehet a gond nem tudtok segiteni veletlenul???Elore is koszi
  • Shogun
    nah kb 15 sec alatt kirugdostam
  • Shogun
    jah thnx
    remélem sikerül:)
  • spikesite
    Mindenkinek: az ügynököt kell kirugdosni a gépbő, nem neked kell kiugrani. 2 perc alatt ki lehet hajítani. :)
  • Shogun
    hali mondenkinek!
    Örünék ha vaaki elmondaná vagy adna egy oldalcímet ahol van játékleírás(magyar) mert elekadtam ott mikor a repülövel repülök és axel gyerek már kiugrott a gépből de én kicsit verekedtem az ügynökkel majd nem enged kiugrani
    mit kell csinálni?
    hogy lehet külön felvenni az ejtőernyőt?
    előre is thnx mndnet:)
  • M.A.D.
    jaja. szerintem a sok tizenéves el sem olvassa a topicot.
  • Stotoo
    NA ide is ---> MEGNÉZTEM A MATRIX 2-t! ---> Kit érdekel? Sztem mar eleg sok ember latta :D. Amugy itt a játékról van szó és nem a filmrol.
  • Csacsi
    Ebben a játékban két jó dolog van. Az egyik, hogy a videok valamennyire kiegészítik a matrix 2 "történetét", a másik pedig az a pár olyan rész, ahol tényleg komolyabban kellett verekedni. Pl trinity ellen, meg a vámpíroknál. A többi nem ér semmit.

Egyébként, mind a 2 választottal ugyanazok a pályák vannak? Mert Én Ghostal nyomtam végig, majd elkezdtem Niobe-val, és szinte tök ugyanaz volt. Egész addig nyomtam, míg be nem dobták a füstgránátot. Aztán rájöttem, hogy kár végignyomni mégegyszer, mert a videók ugyanazok, szal semmi értelme.

Szóval, egyszer érdemes, de hogy nem veszem elő többet, az biztos.

Emberek nekem lenne egy olyan problemam hogy nem tudom beinstalalni mert a masodik cd-nel egyszeruen megall es nem tudom,hogy mi lehet a gond nem tudtok segiteni veletlenul???Elore is koszi
  • neo-78
    hi. nem tudjátok, hogy a pecsa-ba lehet-e kapni a gamet?
  • Lantee
    NA ide is ---> MEGNÉZTEM A MATRIX 2-t!

Talán neki is kezdek, de nem lövök le semmilyen poént.

Szóval...

Azzal kezdeném, hogy a látvány NAGYON-NAGYON OTT VAN!! Pörgős, akciódús, látványos film. Ez tény. Az is tény, hogy az első résszel emberek agyát fordították ki, és joggal volt várható, hogy majd most megint tekernek egyet rajta. Hát nem!
    Próbálkoztak-próbálkoztak, de valahogy nem állt össze a kép. Sok szereplő jelenléte kérdéses, sőt, talán teljesen felesleges is. Néha az volt az érzésem, hogy egy tipikus hollywood-i tucatmovie-t nézek. Persze aztán mindig jött egy-egy jelenet, beszélgetés, szb, ami azért MÁTRIX-os volt. Szóval...kötelező darab, de csak azért, hogy értsd a harmadik részt!

Mellesleg ott baszták el, hogy a MATRIX 2 önálló filmként nem állja meg a helyét. Kell hozzá az első rész (és némi ANIMATRIX) ismerete, és nagyon-nagyon kell majd hozzá a harmadik rész!
    Szerintem csak azért csinálták meg így, mert 1. Pénz 2. Hosszú lett volna egybe lenyomni a sztorit 3. Pénz 4. Pénz!!! Sajnos.

Bár még elég sok dolgot meg kell emésztenem, át kell rágnom, amitől remélem a véleményem javulni fog (mellesleg tényleg nem volt rossz film), de azért csodát senki ne várjon!

Üdv!
  • zaki
    szerztem=szereztem
  • zaki
    +szerztem a játékot, nem semmi hogy 3.5 gigát kell felinstallálni a gépre...
  • JustIce
    no es pontosan hol vagy? ird meg lecci a palya nevet minimum..
  • JustIce
    fene lassu a net..agyamra megy
  • JustIce
    ha felmesz a letran s mindenkit kinyirsz, akkor tovabb lep a jatek automatikusan.. ennyi csak a feladat..
  • JustIce
    ha felmesz a letran s mindenkit kinyirsz, akkor tovabb lep a jatek automatikusan.. ennyi csak a feladat..
  • PhantomW
    a csatornába vagyok felrobbant valami cuc és gáz jön ki belőle és azon át meg nem lehet menni nem tudja valaki hogy merre kell menni?
    lehet hogy már leirta valaki de pls irja le valaki még1x
  • CarajoEsp
    Ha van Joyod be kell kalibrállni. Nekem is ez volt.
  • CarajoEsp
    Jó a Clone cd-s 4.cd? Jó rajta a PATCH?
  • schoma
    Tedd fel a crack fixet.

Visszaolvasás RULEZ!
  • wapee
    Hi! Egy kis segítség, ha még valaki nem vette volna észre: Ha nem sb audigy hangkártyád van és szagatt a játék mint állat, akkor köv. a teendő: vezérlőpult->hangk->hardware acceleration level csökkentés. Egyébként a játék nagyon jó, a hibái ellenére is mindenkinek ajánlom!
  • JustIce
    A grafika telleg jo, nekem tetszik! Volt hogy azzal szorakoztam, szetlottem minden szobaban amit csak lehetett:))
    Nagyon allat amikor az oltozoszekrenyeket apritottam vmelyik palyan az elejen:)
    Qrva jol ki van dolgozva..Sok targyat lehet benne lerugni, esatobbi.. az autos resz meg szerintem direkt lett igy megcsinalva:) probaljon vki celozni, amikor osszevissza megy az auto:) sokkal egyszerubb lett volna azt megcsinalni, hogy tok egyenesen megy a kocsi..
    A vampiros resz hangulata meg mindene a legjobb, legszebb a jatekban(szerintem:)
    Tovabb is elidoztem volna a szobakban, ha nincs az a sok vampir:)
  • JustIce
    davids te semmit nem tudsz?:)))
    pecsnel nem tudom mi lehet a gond..
    talan az , hogy nincs feltelepitve a gepedre?;)
  • JustIce
    vagy mar a vegen tartasz?:) ott nem tudom mi a feladat mert nem haltam meg ott... csak lovoldoztem, amikor mar a szemem golyozott akkor is:)
  • JustIce
    Na meg nem mondom neked:) most nem fogom ujra jatszani hozza:)
    De: nezd a nyilat! akkortuti megtalalod a kiutat!!!
    Az a baj hogy nem emlekszem pontosan melyik reszen vagy.. Van olyan hely is ahol ki kell ugrani az ablakon s az alvanyokon kell szalaldgalni.. a lenyeg: nyilat kovesd s probalkozz:)
  • cypher
    Köszönöm.
  • Lifeforce
    Egyszerűen nem értem mi baj lenne a grafikávaval az autos részeken kívül.
    Merthogy ezt még senki nem irta, hogy mi a baja a grafikával az autós üldözésen kívül.Annyi, hogy nem elég részletes.De mi nem elég részletes?
    Az,hogy az ellenségen 100méterről látod a tetoválás alakját?Vagy a járólapon visszatükröződő mennyezet és falak és emberek?Vagy netán az ember árnyéka?De az is lehet, hogy nem tetszik valakinek a napszemüvegen megcsillanó fény?
    Merthogy ha ez nem részlet akkor nemtudom mi legyek.
    Mint lejebb említettem az autós jeleneteken kívül mert az tényleg hagy némi kívánni valót magaután.
  • Methos from GH
    Hali! Kéne egy kis segítség... Felpakoltam a game-t + crack majd amikor rámegyek a play-re ezzela hibaüzenettel leáll: FULL SCREEN NOT FOUND. Na vajon mit nem talál a teljes képernyőnél...? :) Ha vki tud segíteni akkor plíz!
  • mukika
    A THE TRUCKOS pályánal csak annyi a baj, hogy rosz cracket használsz. A DEVIANCE féle SZAR!!! A gamecopyworld.com oldalán tölds le a FAIRLIGHT féle cracket...
  • mukika
    Szevasztok! Én is csatlakoznék a többiekhez. Grafikailag nem mondható valamilyen mesteri munkának..., ami annál SOKKAL SZOMORÚBBBBB az az hogy nagyon hamar végigjátszható!!!! Egyébként király a történet meg minden... Azért 4cd-től , és a pc-s ujságok istenítésétöl (amiket én olvastam) SOKKKAL DE SOKKKAL többet vártam!!!!!!!!!!!! Az autós rész mag egyszerűen pocsék, a végét is elkapkodták... Nálam olyan 75-80%... Játszottam már sokkal jobb játékkal is. SZOMORÚ!!!!