Enter The Matrix
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bin-t pecselni?:)
Ugyanugy fel kell raknod a pecset.. aztan copy a crack.exe-t.. a 4es cd-n rajta van ugy tudom:)
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
Tehat: ez a 4CD-s ez teljes verzio? Vagy lesz 6CD-s is belole? Vagy nem?
Es meg kell a bin-t peccselni? Nekem Deviance-fele !CD-s verziom van.
Koszi a valaszokat!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
na most nem a hackelesrol van szo??
Az meg tok mindegy tort e a progi vagy nem..
KB a felénél
olvasd vegig.. ha vegigjatszottad, akkor onnan tovabb tudsz jutni.. hogy hogyan azt meg nem tudom, eloszor vegigjatszom, ha lesz ra idom, s megirom ide:)
#842 -es hozzaszolas..
legalabbis ameddig nekem ment.
(ja a gep config: 1700+ xp, 768MRAM, 9700 Radeon)
Azután addig kell gyepálni Smith-t, ameddig ki nem esik a nyitott ajtón!
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Ebben szvsz az is közre játszott, hogy nem voltak különösebb elvárásaim a játék irányába, mivel csak az utolsó másfél hétben hallottam róla...
Kétszer végig lehet játszani.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Amúgy végigvittem a játékot, majd utána kedztem el hackelni. Így nekem elsõre megadta...
Valahonnan Trinitytõl töltöttem le.
Ide talán passzol a hír:)
985 hozászólás
http://www.gamershell.com/download_2169.shtml
The World is Yours
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
amugy ja: TRAINING RAM:\PROG\SWORD.DSK
Aki felrakta már a patchet az tapasztalt ilyen jelenséget? az eredetiben ilyen problémám nem volt.
és el vileg igy megy.. apropó hogy szerezted meg?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nagyon durva kocka..
http://www.gamershell.com/download_2169.shtml itt megtalálható
nektek be van kapcsolva a shadow?
The World is Yours
Ez valami uj dolog mert akkor ki kene probalni mas jatekoknal is :))))))))))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Csak azert egy kicsit meg akadozik amikor Bulet-Time-ba megyek at. Nem tudod valaki arra gyogyirt?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
akkor en nalam van a baj vagy mi? Hogy alitsam be hogy menyen???
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elkezdtem jaccani es el is jutottam a helikopterig de meghaltam.
Mondjak sokat hogy egy jatekot nem a grafikaja miatt kell elemezni de azert agyon valamit magara egy 4cd-es jatek vazz. Ez egyszeruen fortelmes! Mondjuk amig az autos uldozesik eljutottam meg element volna de az... baszus...
Aztan meg meg ne emlitsem hogy mindent minimumra alitottam es ugy szaggat hogy az valami remes alig lehet jaccani. Maga a verekedes jol megvancsinalva de rohadt keves mozdulatot veltem eddig felfedezni es hameg bullettime-ba megyek at megint ugy szaggat hogy asse tudom merre utok.
Azert az atvezeto reszek jok. Azert jaccom es majd elvalik mennyire jo....
De akkor is nem erre szamitottam.
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Tehát: a training-et hogy lehet használni?
A prog könyvtárban már megvan a sword.dsk! Ezután hogyan tovább?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
May the force serve you well!
Akkor gyorsan megcsinalom a veget, s ha megvan, hogy kell tovabb menni nem szolok:PP
Na jo majd igen, de addigra rajossz:)

Hogy csinaltad?? Hogy lett meg a sword.dsk???
Ird meg pliiz!!
A prog könyvtárban már megvan a sword.dsk! Ezután hogyan tovább?