3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
  • Davidus
    Melyik drivert használod?
  • Davidus
    Milyen kártyesz ti200?
  • Davidus
    Múvit biztos nem szednek ki. Ha már rip akkor a VR cuccokat szedik szerintem.
  • toMpEr
    Es mit ripeltek belole?
  • toMpEr
    Arnyekok vannak, vagy tenyleg voltak akkora seggek,hogy kivettek a pc-s verziobol?
  • toMpEr
    Es mekkora?
  • Iori
    és melyik változat van meg?
  • Iori
    honnan szedted le?
  • gergou
    Xsak mi vagyunk ilyen benak vazze, hogy a fraszba nem tudjuk meg nyomni bazze:(?
  • Iori
    de sztem fake...hogy lehet már egy DVD-s gamát 2 CD-re tömöriteni???
  • Davidus
    Az kell a halálnak.
  • Iori
    egy kis kedvcsináló :)))

• Iori
    amugy tényleg a fél világ nyomja már :)))
    de állitolag vmi 2 cd-s változat is kijött...
  • Davidus
    Van a neten egy csomó végigjátszás. Mi nem tudunk segíteni mivel ugy tünik te vagy az elsö akinek megvan:)
  • Iori
    nagy póén volt
  • Iori
    a 5 cd-s változathoz 10 GB helyet csinálj a DVD-s hez meg 16 GB :)))
    Evvel a programmal lehet leszedni állitolag:
    BitTorrent--->vmi p2p progi de nem tudom használni
    VKi esetleg ismeri ezt a progit???
  • gergou
    Csinaljal 4 particiot, 1- a tomoritett imagenek, 2- a kitomoritett imagenek, 3-az installnak, 4- a saveknek...:)
  • Davidus
    :))
  • Petyus_
    Gondolom MGS3 hard disken fog megjelenni!
  • Petyus_
    Most akkor szerintetek csináljak egy partíciót az isonak egyet meg az installnak? :D
  • Davidus
    A fél világ nyomja. Már csak mi nem tudunk linket:)
  • Iori
    SUPPLIER: TEAM DATE RELEASE: 03.22.03 Cracker : N/A Protection: don't konw Language: english Packed by: TEAM TLF Game Type: ACT GAME SIZE: DVD
    1) Unrar with WinRAR.
    2) Simiulate with Daemon.
    3) Install the game.
    4) And then play

Note:
    This dvdimg make from d9 dvd,it's 7.8gb size.and u need another 8 gb to install.make sure u have enough hdd space.we don't have test if this dvdimg can burn(for no dvd-rw).but we have test with daemon mount,play,no problem.so if it waste ur dvd-r disc,don't blame us.that's why internal.and me suggest dl cfb 5cd version,it's much safe and small.we release this one for ppl want to play with dvd(this excellent game deserve),and dvd-rw owner,good luck...

• Davidus
    Metal.Gear.Solid.2.Substance.D9.DVD.Internal-TLF
    105*50mb
  • Sephi
    eloszor is a flt -nak meg nincs meg a gem mert mind szalitjak nekik azota is :(

a dev -nel nem ismerek senkit nem tudom ...

Sajnos ahogyan ismerosom mondta nem sok esej van arra hogy valami is lesz belole ami mindekinek jom ert a Konami alitolag mar DVD agya ki es CD-en nem. Ha lesz is MSG2 ISO az tuti vagy kurva nagy lesz meretben vagy esetleg valaki tomoriti mint allat ozt kisz... majd kiderul mi lesz.
  • Davidus
    Május?:)
  • Piftuka
    Én a magyar megjelenésre vagyok kíváncsi ! Mikor lehet majd kapni ?
  • toMpEr
    szerintem nincs meg senkinek...ha mar meg lenne valakinek, akkor kint lenne az nforce-on.
  • Davidus
    Van 99999999999999 DC hub ki tudja melyiken van meg valakinek?:)
  • CSOCSO
    dc-n semmi nincs még...
  • Davidus
    Na van valami infó? Tűkön ülök:)
  • Davidus
    Uj win nekem is felugrott. Már csak a cuccnak kéne jönni:)
  • Davidus
    Nemtom honnan van ez az infó de én mindenhol március 25-öt látok hivatalos amcsi megjelenésnek.
  • Iori
    DC-n próbálkozzatok.
    A 21.e állitolag nem csak Japan hanem egész világon...
  • toMpEr
    Na jo...felrakok egy uj wint. unalombol.
  • toMpEr
    szoismetles rlz, (bocs kozbe meccset neztem :)
  • toMpEr
    Nemhiszem,hogy ez gondot okozna nekik... Szerintem siman kiadnak dvdimageben, ha mar meg lenne nekik. Esetleg csinalnanak tobb cd-s telepitot, de az nemhiszem,hogy gondot okozna nekik, mert azt meg enis megcsinalom 10 perc alatt.
  • gergou
    jaja, de az us ben meg nem jelent meg a game, akarmit mondtok, az eb gamesen tovabbra is 25. a megjelenesi datum....Egyebkent az flt/dev csak dvd imageteket adhatna max ki, azt meg ugye nem fog, mert nem lehet kiirni a 7.6 gigas imaget egy dvdre.... szal sztem ok se tudjak mit csinaljanak, mert a game mar meg van nekik....
  • Davidus
    Nem hát:)
  • toMpEr
    Amugy nemtudomminek izgultok...most az az 1 het mar nemmindegy?
  • toMpEr
    Szerintem az lehet,hogy japanban elobb ki fog jonni a game, ezert az ottani supplier-ek korabban hozzajutottak.