3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
#685 Melyik drivert használod? -
#683 Milyen kártyesz ti200? -
#681 Múvit biztos nem szednek ki. Ha már rip akkor a VR cuccokat szedik szerintem. -
#678 Es mit ripeltek belole? -
#676 Arnyekok vannak, vagy tenyleg voltak akkora seggek,hogy kivettek a pc-s verziobol? -
#674 Es mekkora? -
#672 és melyik változat van meg? -
#671 honnan szedted le? -
#670 Xsak mi vagyunk ilyen benak vazze, hogy a fraszba nem tudjuk meg nyomni bazze:(? -
#668 de sztem fake...hogy lehet már egy DVD-s gamát 2 CD-re tömöriteni??? -
#667 Az kell a halálnak. -
#666 egy kis kedvcsináló :)))
-
#665 amugy tényleg a fél világ nyomja már :)))
de állitolag vmi 2 cd-s változat is kijött... -
#664 Van a neten egy csomó végigjátszás. Mi nem tudunk segíteni mivel ugy tünik te vagy az elsö akinek megvan:) -
#663 nagy póén volt -
#662 a 5 cd-s változathoz 10 GB helyet csinálj a DVD-s hez meg 16 GB :)))
Evvel a programmal lehet leszedni állitolag:
BitTorrent--->vmi p2p progi de nem tudom használni
VKi esetleg ismeri ezt a progit??? -
#660 Csinaljal 4 particiot, 1- a tomoritett imagenek, 2- a kitomoritett imagenek, 3-az installnak, 4- a saveknek...:) -
#659 :)) -
#658 Gondolom MGS3 hard disken fog megjelenni! -
#657 Most akkor szerintetek csináljak egy partíciót az isonak egyet meg az installnak? :D -
#656 A fél világ nyomja. Már csak mi nem tudunk linket:) -
#655 SUPPLIER: TEAM DATE RELEASE: 03.22.03 Cracker : N/A Protection: don't konw Language: english Packed by: TEAM TLF Game Type: ACT GAME SIZE: DVD
1) Unrar with WinRAR.
2) Simiulate with Daemon.
3) Install the game.
4) And then play
Note:
This dvdimg make from d9 dvd,it's 7.8gb size.and u need another 8 gb to install.make sure u have enough hdd space.we don't have test if this dvdimg can burn(for no dvd-rw).but we have test with daemon mount,play,no problem.so if it waste ur dvd-r disc,don't blame us.that's why internal.and me suggest dl cfb 5cd version,it's much safe and small.we release this one for ppl want to play with dvd(this excellent game deserve),and dvd-rw owner,good luck...
-
#654 Metal.Gear.Solid.2.Substance.D9.DVD.Internal-TLF
105*50mb -
#653 eloszor is a flt -nak meg nincs meg a gem mert mind szalitjak nekik azota is :(
a dev -nel nem ismerek senkit nem tudom ...
Sajnos ahogyan ismerosom mondta nem sok esej van arra hogy valami is lesz belole ami mindekinek jom ert a Konami alitolag mar DVD agya ki es CD-en nem. Ha lesz is MSG2 ISO az tuti vagy kurva nagy lesz meretben vagy esetleg valaki tomoriti mint allat ozt kisz... majd kiderul mi lesz. -
#652 Május?:) -
#651 Én a magyar megjelenésre vagyok kíváncsi ! Mikor lehet majd kapni ? -
#650 szerintem nincs meg senkinek...ha mar meg lenne valakinek, akkor kint lenne az nforce-on. -
#649 Van 99999999999999 DC hub ki tudja melyiken van meg valakinek?:) -
#648 dc-n semmi nincs még... -
#647 Na van valami infó? Tűkön ülök:) -
#646 Uj win nekem is felugrott. Már csak a cuccnak kéne jönni:) -
#645 Nemtom honnan van ez az infó de én mindenhol március 25-öt látok hivatalos amcsi megjelenésnek. -
#644 DC-n próbálkozzatok.
A 21.e állitolag nem csak Japan hanem egész világon... -
#643 Na jo...felrakok egy uj wint. unalombol. -
#642 szoismetles rlz, (bocs kozbe meccset neztem :) -
#641 Nemhiszem,hogy ez gondot okozna nekik... Szerintem siman kiadnak dvdimageben, ha mar meg lenne nekik. Esetleg csinalnanak tobb cd-s telepitot, de az nemhiszem,hogy gondot okozna nekik, mert azt meg enis megcsinalom 10 perc alatt. -
#640 jaja, de az us ben meg nem jelent meg a game, akarmit mondtok, az eb gamesen tovabbra is 25. a megjelenesi datum....Egyebkent az flt/dev csak dvd imageteket adhatna max ki, azt meg ugye nem fog, mert nem lehet kiirni a 7.6 gigas imaget egy dvdre.... szal sztem ok se tudjak mit csinaljanak, mert a game mar meg van nekik....
-
#639 Nem hát:) -
#638 Amugy nemtudomminek izgultok...most az az 1 het mar nemmindegy? -
#637 Szerintem az lehet,hogy japanban elobb ki fog jonni a game, ezert az ottani supplier-ek korabban hozzajutottak.