Metal Gear Solid 2 PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metal Gear 2 máricusban!
Január végén jelentettük, hogy lesz PC-re is Metal Gear Solid 2. Nos, azóta a hír nem csak megerõsödött, de a CVG-nek sikerült megtudnia a kiadási dátumot is, ami midjárt itt van! Mi ennek tökre örülünk, és ti? Na mindegy, folytatnám: A játék elviekben március 7-én érkezik meg Európába PC-re és Xbox-ra. HC Gamer
JIPÍÍÍÍÍÍJÁÉÉÉÉÉ
Január végén jelentettük, hogy lesz PC-re is Metal Gear Solid 2. Nos, azóta a hír nem csak megerõsödött, de a CVG-nek sikerült megtudnia a kiadási dátumot is, ami midjárt itt van! Mi ennek tökre örülünk, és ti? Na mindegy, folytatnám: A játék elviekben március 7-én érkezik meg Európába PC-re és Xbox-ra. HC Gamer
JIPÍÍÍÍÍÍJÁÉÉÉÉÉ
V9ykn8_TZL0
Shadow of Memories mar reg van PC-re...
Shadow of Destini cimmel...
Shadow of Destini cimmel...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Na utánaéztem😊 2003 márciust irnak. Jön még a Shadow of Memories is PC-re. Jó cég ez a Konami😊
V9ykn8_TZL0
"Metal Gear Solid 2: Substance" will see its first release on the Microsoft system this November. PS2 and PC versions should follow thereafter.
V9ykn8_TZL0
Ne! Tenyleg lesz? en ugy halottam hogy csak mendemonda!
Az elso resz kotelezo darab nekem a kedvencem volt tobb honapig 😊
Az elso resz kotelezo darab nekem a kedvencem volt tobb honapig 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"