3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
Kou #740 Honnan van meg? -
csak,hogy ne legyen csend :) -
#738 gyönyörűűű -
#736 na, sikerult elbasznom a forumot, hurra :) -
#735 -
#734 Ezt mar lattam valahol. (mondjuk nforce forum) -
#732 nekem van MS gamepadom de a d pad valami eszméletlen FOS!!
van hogy jobbra nyomom de elmegy sréhen lefelé is...szal elég gagyi pedig nem 5 éert vettem hanem 20 ezeré!!!!!!!!!hjo oké érzi mere döntöd az legalább cool:) -
#731 Én gamnepaddel nyomtam úgy fasza.
Azért jó lesz ha Microsofték csinálnak egy "szabvány" PC gamepadet. Nem rossz bizonyos játékokat azzal nyomni. :) -
#730 Valóban az, bár az irányításon én még finomítottam volna ! -
#729 Ha meglenne annyi képet raknák be hogy holnap déig se jönne be az oldal:) -
#728 képet rakjatok fel ha már megvan.vagy talán nincs?:) -
#727 Silent Hill 2 nagyon jó PCs port.. szerintem MGS2-nek is annak kell lennie ha egyszer kidobják PC-re. -
#726 -
#725 ez mit csinál?
megmondta a katonának hogy harapja le a végét? :D -
#724 Igen, ez nem a hardware hibája. Ilyen az, amikor az engine nem megfelelően optimalizált.
Az viszont akkor megint negatívum a fejlesztőknek -amennyiben valóban így van-, hogy nem dolgozták át a grafikus motort, tanulva az X-BOX-os hibákból. -
#723 mondjuk engemt :))) -
#722 kit erdekel a menu? -
#721 nyomj már fel egy két képet:))) nagyon éhesek vagyunk már...Vmi jo jelenetet vagy a menüböl... -
#720 Kérdés hogy milyen gépen szaggat. Itt nincs fix hardware. -
#719 Sajnos Xbox-on is szaggatott, varhato volt,hogy pc-n is fog -
#718 Mondom hogy cserélj drivert:) -
#716 Ha szar a grafika, akkor legalabb az fps legyen jo -
#715 Ja, engem se izgatna a gyenge grafika, ha nem szaggatna -
#714 Legalább nem kell letöltened és nem foglalod a sávszélt. -
#713 De hidd el, EZZEL a grafikával nem is fog szaggatni !
Amúgy, ahogyna írtam, engem nem zavar, ha csúnyácska a grafika, de ha a fejlesztők beleestek a "konzolos átiratok szokásos betegségébe", miszerint totál igénytelen az átírás (pl. Resident Evil 2.), akkor lesz nemulass ! -
#712 Hol olvastad ? Melyik GAMER site írta ? -
#711 olyan lowpoly,hogy jaj
-
#710 Halál a ripekre. -
#709 Hát baromi izgalmas lehet ! A játékot legalább benne hagyták ?
Soha nem értettem, hogy ilyennel miért kell játszani !
Ahogyan azokat sem, akik a legújabb "múvit" -ami még senkinek nincs ám meg- képesek egy moziból felvett, videóra 10X átvett, 100X60- as felbontású AVI-ban megnézni ! Ez kb. ugyanaz a szitu IMHO. -
#708 Bazze nem igaz hogy nincs link:) -
#707 LOOOOLLLL !!! :D :D :D
Metal Fuck Solid ? -
#704 En most olvastam,hogy eleg szar lett a pc-s valtozat, sok helyen beszaggat meg a texturak se alljak meg a helyuket. 83%-ot adtak ra. -
#701 na bazz, en azt mondom, pofatlansag, hogy a fel vilag nyomja, csak mi nem:( -
#700 print screen gomb játék közbe aztán paintbrush beillesztés -
#699 :) -
#696 nyomj fel egy két screen mondjuk a menüböl. -
#694 ha rippelt akkor nem lehet DVD-s hanem 5 CD-s verzio... -
#691 honnan van meg? -
#689 Úgy értem video drivert. Mert ha a gyárit amit a kártyához adtak azt gyorsan cseréld le detonatorra:30.82. Meg adj egy kis kakaot is neki. Töltsd le ezt:nvhardpage -
#688 mondom nekem mindegy a gef2 mmel:)))) igy sem fogok játszani egy ideig vele:)))