3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
#1015 A lenyeg az hogy jelenleg 4 gep tolti nekem szal csak lejon valamikor :)))
De remelem nem fogok csalodni benne... azta meg majd felirom cd az archivakat sorba :) -
#1013 OOPSZ:) -
#1011 !!!!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az a rész mennyire szaggatott mikor Ocelot elcsórta a metal geart?:) -
#1009 Egyébként hol jársz a gémben? -
#1008 Lehet hogy jo lesz nemtom. De fogadjunk hogy nem cseréltél drivert meg nem huztad fel a kártyát azóta se:) -
#1006 Pakolj uj drivert hátha segít. Vagy ha radeonod van ablakban inditsd:) -
#1005 Akinek 1200-as cerkája meg gef3ti200-a van az beírhatná hogy mennyire szaggat:) Csak gef4-en láttam ott királyul ment de érzem hogy nálam szar lesz:) -
#1004 Nekem a menüből nem lép tovább bármit nyomok elkezd tölteni és visszadob a főmenübe. -
#1003 Nekem is tegnap jött le de máig nem tudtam összerakni mert hibás volt. Sikerült elinditani a játékot??????? -
#1002 ott vagyok
-
#1001 nalam jo, perdig meg tegnap szedtem le azokat -
#1000 Nem tudom ki honnan szedi nálam a 37 és 71 pakk hibás volt és azt csak délután cserélték ki a jóra. -
#999 bocs, CSOCSO :) -
#998 csosco: ha feljosz irc-re tudok adni esetleg ftp-t -
#997 8GB a vége és még 4-et telepit fel. -
#996 Bazzeg leszedtem és nem indul el valakinek lent van már???? -
#995 Egy radeon 9500-on filóztam de ugy nézem geforceFX5600 lesz belöle ha nem adnak ki radeon patchet:) -
#994 Konamiék elég szépen megszopatták a radeon tulajokat. Csak ablakban fut normálisan ATI-val a game. Különben kilép meg szaraxik össze vissza. -
#993 nah mivan, ugye hogy üti az SC-t grafx ban?:) -
#992 LOLOLOL most kértem én is és csak 150 ft van ezen is...BAAAZZZ:..nég várhatok 2-3 napot mig elkezdthetem leszedni..vagy valaki dobjon meg egy pass al emailbe:) kösziii:))) -
#991 Milyen géped van?:) -
#990 nab azz, jon mint a vegezet, este 8 kor mar gamelek!!!!!!!!!!!!!
YEah baby:))) -
#989 ftp://ftp.freenet.de/pub/4players/mgs2/mgs2-trailer3.zip Bazze ez nem is az a video amire gondoltam. Ez én se láttam eddig:) Aki nem tudja mi is ez a game vagy kételkedik benne hogy mindent megbüntet az töltse le azonnal:) -
Ramza #988 Oké, igazad van, most néztem az nforce-on, hogy dvd9 formátum. -
#987 Szerinted kinek van magyarországon DVD9 írója? -
#985 De véresen. -
#984 A BIN nagyobb:) -
Hoz_Hun #983 Na jó de ez 5 gigás! -
Ramza #982 Ezt ugye nem gondoltad komolyan? -
Hoz_Hun #981 Na most érdeklődtem utána. Május elejéig majdnem biztos, hogy nem jelenik meg nálunk. Egyenlőre még kiadója sincs (nálunk).
Akkor nincs mese letöltés... -
#980 Ja a rippelt verziot. Ezt egy warez guru se írja ki. -
#978 Hú de jó hogy nem a 20 gigás vinyót vettem meg inkább. -
#977 Aztán mikor jön a számla csak les hogy mitöl ennyi:) Mond neki hogy szavaztál a VV2-ben hogy kiessen Zsoltika:) -
Hoz_Hun #976 Nem a pén számít. Ha lehetne megvenném eredetiben. Az letöltési időt sajnálom. -
#975 Van hozzá egyébként no-cd (vagyis no-dvd), de gamecopyworld-ön, megagames-en nincs fenn. Nincs meg valakinek? :) -
Hoz_Hun #974 Nem nem nem nem neeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......nem bírom...brühühühü -
#973 óóóó a picsába már lejárt a regema djcomon megint el kell hogy kérjem anyám telefonját :))) -
#972 http://www.darkdimensionbase.com/ddb_music/mp3/mgs2-mp3/mg2_mp3.html Innen meg lekaphatsz pár zenét:) -
#970 Nézd meg a videot:) -
Hoz_Hun #969 Eldöntöttem! Ha az én warezemre is felkerül szépen nyugisan letöltöm. Addig meg van mivel játszani(csak ide ne nézzek be addig).