Metal Gear Solid 2 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Na reméljük jó gae lesz, bár engem a 7.6 giga hely elrettentett ui a 6.4es vinyomra nem igen fog felférni /kéretik nem röhögni, ekkora van, hát mindig mire összejön a lóvé hát nem pont akkora szorul vagy a proci vagy a vidkari cserére a vinyó valahogy mindíg kimarad/

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CSOCSO
de végülis nem ettõl lesz jobb a game...
csakhát a ps2 4 mega ramja miatt írtam ...meghát kicsit fura hogy egy ilyen gamez ilyen régi mégis milyen szép .... nah mindegy...
az hogy meg a Hardwireden milyen fos pc-s képek vannak arrol nem tehetek...szvsz jopár effektõl ritkítva lesünk😞((((((((((
CSOCSO
énsem kötekedés képpen de én is nyomtam a Splintert.. és jopár videot láttam az MGS2 bõl...ugy kb fél orányit!!!!! és az mgs sokkal de sokkal részletesebb!!az emberi testnél kezdve MINDEN..
mozgások stb sokkal emberibbek azhem ezt nem is kell vitatni..nézz meg egy mgs2 videot.. sokkal jobb a motion capture..
emberi test részletesebb..haj meg minden sokkal jobb az arc is...nem beszélve akár az ujjakrol.. ahol az mgs2 ben 5 van.. mig Splinterben össze van gyurva 2-3...
stb...
nézd meg a repcsiket az SCben az olajkútnál..meg az mgs ben..hát mgs ben sokkal szebb.. és mindennel igyvan..
Shep
a fene egy kis malõr történt na mindegy nem töltöm ezzel az idõt a www.hardwired.hun mindenki talál képet dögivel

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Csocso, te arrol a SC rõl beszélsz amivel én játszok, mér ne haragudj meg, de az egy igen csak részletes game és a MGS2 részletessége elbújhat mellett, nem kötekedésképpen mondom, ezt szeretém leszögezni de hogy az igazamat bizonyítsam itt van két kép mindekttõbõl aki nem hiszi járjon izé nézzen utánna. A fény-árnyék hatást pedig nem is említem.

SC
MGS
Shep
Mi a game hivatalos oldala ahol a gépigény stb vannak leírva?

Piftuka
Azért elfogulatlanságtól mentesen jegyezzük meg, hogy a Splinter Cell grafikája "állejtõs", de nagyon !
CSOCSO
😊)))))))))
Davidus
Ha 16 giga lenne akkor is leszedném. Majd biztos megvárom amig méltóztatnak kiadni itt is😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Most 8 giga vagy csak annyi lesz a telepítés után? Bár nemtom hogy lenne 3.8 ból 8 giga😊 Lehet hogy 2 DVD-n jön ki?

V9ykn8_TZL0

Iori
asszem ezt a 8 gigás cuccot nem fogom letölteni,inkább megveszem...

I love this game!

CSOCSO
mittom én lényegtelen...
azért az a 2 éves MGS2 még mindíg jobban néz ki mint a Splinter Cell...nem texturailag.. de részletesebb az egy szent...
GT3 minõségû autos gamma még mindíg sehol pc re...
aabyssx
"nem felel meg 4 mb pc videokártyának"
Azért írtam video cache-t és nem memóriát.

"a ps2 memoja 2500 vagy hány"

Hát, azér' ez nem egészen OK így, de nem rossz az átvitel. 😉

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
lehet, csakhogy azért az a 4 mb nem felel meg 4 mb pc videokártyának....
9700 memoja 256bites mig a ps2 memoja 2500 vagy hány
Piftuka
Petyus te itt ??? Csak nem ?
toMpEr
A hirben az van,hogy a heten jonnek...

toMpEr
Hogyha nem hasznaljak ki az xbox videokartyajanak extra kepessegeit, akkor egy kozepkategorias pc is elveri teljesitmenyben...

aabyssx
Az XBox-os verzió is tökéletesen ugyanaz, mint a PS2-es. (Csak az X-es verzió belassul egy kettõ helyen.)

www.youtube.com/aabyssx

toMpEr
Lehet,hogy nagyobb texturak vannak, nem?

aabyssx
"64 MB 3D Video Card"

A PS2-nek 4 MB Video cache-je van és összesen nincs benne annyi memória, mint a PC-n szükséges video kártyában.

Talán nem erõltették meg magukat a port-ban? 😉

www.youtube.com/aabyssx

toMpEr
New World Order egyszer mar kijott, nem?

Davidus
Abban reménykedek hogy ez régen lett frissítve és azóta már márc 18 a dátum😊Ez is a konami oldalán van és itt 18 a megjelenés😊 http://www.konami.com/usa/press/substance030403.html

V9ykn8_TZL0

Davidus
http://www.konami.com/usa/schedule.shtml Beszoptuk a banttufaszt. Március 25 az uj dátum....

V9ykn8_TZL0

Davidus
7.6 giga

V9ykn8_TZL0

Davidus
Recommended:
Processor: Pentium 1.2 GHz or Higher
Video Card: 64 MB 3D Video Card
Hard Drive: 7.6 GB HD
CD-ROM: 16x or Faster
RAM: 256 MB RAM

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ezek jelennek meg a héten? Vagy már megjelentek?

V9ykn8_TZL0

http://www.voodooextreme.com/
Mar csak orak kerdese lehet.
Iori
vinyo az kell ugy tünik 😊))

I love this game!

CSOCSO
barom😊)))))))))))))))))))))))))
CSOCSO
😊))))))))))))))))))))
Davidus
Mtal Gear Solid 2 Substance System Requirements:
DVD-ROM drive, Windows 98/Me/2000/XP, Intel Pentium III or AMD Processor 800 MHz or higher, 128 MB RAM, 3.8 GB free hard drive space, DirectX 8.1 compatible sound card, Keyboard or gamepad

Tök jo nem kell hozzá videokártya😊

V9ykn8_TZL0

Petyus_
Jó hogy szólsz be is állítom az nforce PC game isos-t kezdõlapnak. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

CSOCSO
2nap????....ÁÁÁRGHHHH
CSOCSO
arcom az nincs akkora mint te gondolod.. én vicceltem...amugy meg több mint neked lehetne...
Iori
remélem a warezos fiuknak mar sikerult megszerezni a progit 😊))

I love this game!

De nagy arcod van ..És hány ertelmes beszolasod volt 21000-bol ? 😊
Davidus
Még 4 nap😊

V9ykn8_TZL0

CSOCSO
LOL oké... SG team.. amugy kéne csinálni ilyen klánt minden gamezbõl..de csak az SG sek lehetnek benne és csak az aki 1000 hozzászolás felett van..bocs fiuk.. én vagyok a leader lassan 21ezres hozzászolásommal😊)))))))))))))))))))
Davidus
Bármit ha ettõl elöbb megjelenik😊

V9ykn8_TZL0

Iori
nem csinálunk egy Warez-teamet ? 😄DD

I love this game!

Davidus
Ne aggódjatok megbíztam a topsecret embereim hogy lopják ki a goldot.

V9ykn8_TZL0

CSOCSO
6 nap mire megjelenik még egy mire felrakják..
CSOCSO
😊))))))))9
Davidus
Ja meg még 1 nap a letöltés(ADSL)

V9ykn8_TZL0

Davidus
Mit írjunk? Még nem jelent meg😊 Már csak 6 nap

V9ykn8_TZL0

Piftuka
Na mi van skacok ?

Süllyed a topic !!!
CSOCSO
hát erre full nem emlékeztem😊mindent probáltam pedig.. stingerrel levadásztam a kamcsikat.. de chaff al is simán kiiktattam õket.. megprobáltam kiuszni , felrobbantani az ajtot de semmi😊)
Davidus
Már csak 7 nap!😊

V9ykn8_TZL0

Sephi
Dehat Csocso ilyen feledekeny vagy ?

😊))))))))))))))))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
amugy kösz