3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
  • Hoz_Hun
    A francba!! Nem kéne ezt a fórumot olvasnom, de az ujjam mindig ide kattint, a szemem meg autómatikusan dekódolja a betüket.

Végén még én is letöltöm. Végül is a 60 gigás winyón elfér (nem beszélve a kivehető 40 gigásról amin még tárolni is tudnám). ADSL talán jönne is, de ez a 30 akárhány óra! Ráadásul én nem is egyszere tölteném le, hát nem tudom, nagy dilemma.
  • Davidus
    ftp://ftp.freenet.de/pub/4players/mgs2/mgs2-trailer3.zip egy kis kedvcsináló
  • Davidus
    onnan
  • G. Joe
    ez az 5-6 Gb, hány ora játékidöt takar vajon? :P
  • Davidus
    Nekem szedi őket.
  • MerlinW
    50Kval kb 32óra míg lejön...:) de ugye nem mindig jön 50K mert mér is jönne, szal legyen 35óra... arggh... nem kellett volna kiszámlni... csak belőni a managerbe...:)))) Önostorzás, rulez!..:))
  • Davidus
    Rátaláltam a 2001 decemberi 576 konzolra. Elolvastam az MGS2 cikket... Bár ne tettem volna:) Most aztán tényleg nem birok várni:)
  • MerlinW
    Köszi szépen:)
  • toMpEr
    nekem is 50-el jon, pedig lehetne tobb is
    (vegulis nemgaz, mert az sms-web kiltolti a tobbi savszelesseget)
  • Davidus
    Nekem most 49.7k val jön onnan. Gondolom jönne többel is de nem tud mert adsl:)
  • Mr. Perfect
    Djcomm: az SMSwebes részen van-e sebességkorlátozás? Már csak azért mert 20k-val tutira nem fogok nekiállni letölteni :-(((((
  • Coco
    na ze télleg kijot :)) nforcon is kinn van
  • djcom
    "itt a kicsike"
  • Petyus_
    Ja de az rip.
  • Petyus_
    Hát nem tom.. átlag PC-s játk max 3 esetleg 4 CD, gondolom nem érné meg nekik hobbiból double layer DVD-n kiadni.. meg úgyis rippelnék. Úgyis bemountolod.

Szerintem ettől nem kell félni.

De mondom, nekem meggyőződésem hogy MGS3 hard disken fog kijönni, csak figyeljétek! :D
  • TheZsenyka
    kijött valami DVDR verzió is az NFORCE szerint.
  • TheZsenyka
    Elkezdtem letölteni, hát nem gyenge... 102x50MB :DDD Egy nap alatt le is jön...
  • G. Joe
    15 ezer alatt biztos hogy nem lesz szerintem...
  • Petyus_
    Forrest: MGS szuper sztorival, gyönyörű grafikával, eszméletlen zenével, hanghatásokkal rendelkező teljesn moziszerű játék. Ebben a részében ver mindent.

Játékmenet olyan lopakodós, Splinter szerű.. de nem igazán lehet összehasonlítani őket, mivel MGS-ben rögzített a kamera. Ezt meg kell szokni az tény.
  • Davidus
    Az írányítás olyan mint az 1-nek. Amig nem szokod meg addig sux:) Utána no problemo. Ha pontozni kell a hangok meg a zene 10 pont:) A grafikát nem dicsérem mert azt nem kell. Ha van erős géped egyik ámulatból a másikba fogsz esni:) Ha nincs akkor is csak erös szaggatások közepette:)
  • krisz073
  • krisz073
    Szerintem az a 6 rongy egy kicsit kevés lessz,ahogy a Magyar Game árakat elnézem.De ha esetleg fél év mulva akarod mehgvenni akkor lehet,hogy kijön belole.
  • Petyus_
    Ez Metal Gear stílus. A Hitman egy fostalicska MGS-hoz képest. :)
  • krisz073
    Szerintem inkább Hitmen
  • Deajka
    "Akkora feelingje van ennek a gémnek hogy elmondani nem lehet"
    Csak annyiszor kapnék egy ezrest ahányszor ezt mondták... De: ha igaz akkor méginkább meg kell venni.
    Én 6 rongyot látatlanban rááldozok. Többet nem.
    Ja,majd elfelejtetteM: irányítás , graf, hangok, gameplay, extrák ? Valamit nyomjál már!
  • Davidus
    Na megjöttem:) Eléggé megbüntetett amit láttam... Akkora feelingje van ennek a gémnek hogy elmondani nem lehet:) A gépigényröl: Haver gépén(2000xp+gef4ti4200)annyira jol megy mint ps2-n. Aki látta azon az tudja hogy ez jot jelen:) Aki csodálkozik hogy miért ilyen nagy a gépigény az elöbb nézzen meg egy ingame muvit. Asszem felhuzom a procit meg a kártyát is:)
  • Forrest Tomee
    Köszi skacok , már körvonalazódik. Szóval egy sexjáték ahol autóval lövöldözni is lehet :o)

Komolyan, arra lennék kíváncsi, hogy Hitman stílus vagy R6 vagy..?
  • Hoz_Hun
    Eh, mind tévedtek! Ez a LULA Sex Empire folytatása...
  • krisz073
    nem is igaz sakk progi.:-))
  • Davidus
    Na spanomnak leért átugrok megnézem mit mutat:)
  • toMpEr
    Lovoldozos Akcio/Kaland
  • radical@work
    Olyan mint a Creatures csak kicsit szarabb a grafikája.
  • radical@work
    DVD9-es írható lemezek nem léteznek. Csak 5-ösök. Úgyhogy semmivel se tudsz 9 gigás DVD-t írni.
  • Davidus
    Nem rockopera szimulátor?
  • Forrest Tomee
    Valaki elmondaná mi ez a játék? ( milyen típus, mihez hasonlít) A screenek alapján nem jöttem rá.
    Köszi
  • Hoz_Hun
    Ööööö 5-6 gb akartam írni. 56 gb azért durva lenne (még).
  • Hoz_Hun
    Én az első részét is megvettem. Nem tökölök itt a 56 gb-tal. Megveszem eredetiben. addig meg jó a Raven Shield. :)
  • Deajka
    ja, én is ezt akartam mondani , ah tényleg olyan jó akkor nem kell tökölni, go and buy.

Én megvárom a végét a bulinak. (mindig akkor lehet a legjobb csajokat is felszedni)
    Konamiék okos fiúk ! Gratula.
  • mohus
    egyáltalán lehet olyat kapni? kereskedelmi forgalomban?...értsd PC-be valót
  • mohus
    ez a beszéd