Metal Gear Solid 2 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah lejott az 1es cd es feltelepitettem enm kerte a 2es cdt.Daemon toolst hasznaltam.Crackeltem es mikor new gametnyomok aztirja tegyem be az 1es cdt.Ez azt jelenti hogy daeon toolsal nem megy?

toMpEr
Miert is?

Iori
BIZTOS HOGY NEM LESZ DVD!!!

I love this game!

toMpEr
Amugy mi van akkor, ha DVD iso-t adnak ki, es nagyobb lesz a merete, mint 4gb? (Fat32-nel ennyi a max)

igen!20-as korlát van
Az normalis maugy hogy csak 20kval tok tolteni?Vagy 1szeruen korlatozva van?

Mikori a mgs 1 amugy?2000es kesobbi?

Koszonet meg1szer mind a 2 remek fickonak😉

Fennn a 2-es is😊
Jó reggelt!
Sephi
Ember FTP-en me nem rakot fel? Rakjad ma fel 😊)))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mar jon lefele este mar lehet kitom probalni😊
Ez az elso resz mikor jelent meg?

CSOCSO
7 re felkerûl az egész délre csak felkel djcoma...aztán azt s felteszi...
CSOCSO
kircsi
Joke
Mire leírtam, változott a helyzet, már bejön!

Joke
Nekem sem, ne aggódj😊

CSOCSO
http://sector.warez.hu/
elvileg ez a cím ugye,😊 nekem semmi nem jön le?= full fehér az oldal
CSOCSO
ÉLJEN... 😊
Na...mégis megvártam...😊
1-es CD kb 5 perc múlva tölthetõ a sectorwarez-rõl!
A 2-es csak holnap....
CSOCSO
többiek kedvéért..beszéltem djcomával és lefexik aludni..ez van😊 majd holnaptol szedhetitek..
544 mega kész az elsõ?
CSOCSO
akkor elvileg éjfél után kicsivel már lehet is huzni,,,
Amint fenn az elsõ kiteszem a sector publik részébe!
CSOCSO
78% nál vagyok..amugymeg holnap lesz kitéve.. ne idegeskedjetek... vasárnap már ezzel nyomhatjátok😊))nem megy gyorsabban ennek kell örülni😊
Sok van meg hatra csocso az 1es cdbol? jo lenne mar ma elkezdeni szedni.

És ezt ki állítja?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Sephi
Alitolag elobb jelenik meg a GTA: Vice City minta MSG2 ... ebbol ki mit hallott?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
....
Már miért lenne a 300 VR mission plusz egy CD? Abban aztán tényleg igen kevés a textúra. Magukat a pályákat letárolni, meg nem kell sok hely. Sok hely a textúráknak, a hangoknak, és a videóknak kell...

CSOCSO
bocs.. most olvasom megint mit írtál😊szal nem másolják csak hülyén olvastam...
CSOCSO
mgs2 ben is van kínzás??most akkopr full másolják az elsõ részt vagy mivan???

amugy ha jol tom 300 VR mission van.. ez már minimum 1 cdnyi anyag szvsz...
amugy grafikailag nemsok hely??...szvsz jobban néz ki mint a splinter....oké nem olyan szépek a texturák mindenhol .. de részletesebb minden...
A MGS2 mikorra várható? Az MGS anno nagyon jó volt. Két féle vége van. Ha jót akarsz Snake-nek, kibírod a kínzást, ha magadnak akkor add fel annál a résznél (bár a kibírás szerintem jobb, de a másik véggel hasznosabb cuccost kapsz, amivel újranyomhatod a gamet). Ha meg harmadszor is végigviszed úgy hogy megvolt mind a két elõzõ vég (mindig ad egy mentést), akkor szmokingban nyomja a srác.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Na mindegy, elõbb-utóbb csak megtudjuk, hogy mi lesz, remélem inkább elõbb :-))))

Na ja, ez meg a másik, ha a játék engine-jével készült filmbetétek vannak benne akkor még kevésbé indokolt a DVD ...

toMpEr
Prerendelt videok vannak benne, vagy a jatek grafikajaval keszulnek?

Én nem nagyon tudom elképzelni, hogy mi a fene lehet más 2 DVD-n, ha nem nagyfelbontású filmek. Egyébként a PC-s játékok körében mint tudjuk egyenlõre nem igazán szokás DVD-n kiadni a játékokat. Mindenesetre a grafika az tuti, hogy nem indokolja a DVD-t, pláne nem kettõt....

CSOCSO
tyjah
CSOCSO
50%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
toMpEr
Amugy a Substance az ugyanaz mint a sima MGS2, csak nehany plusz extraval?

CSOCSO
legjobb esetben is 3 cd...de lehet hogy több lesz..vagy 1 dvd...vagy 2😊))))))))))))))))NEKEM HALÁL MINDEGY CSAL ITT LEgYEN MÁÁÁ
toMpEr
Az XBOX-os valtozat 2 DVD-s volt...szerinted ennyivel kisebb lenne PC-n?

Amúgy szerintem, szinte teljesen kizárt, hogy DVD-n jelenjen meg a game. Ilyenre szerintem még a legnagyobb játékoknál sem volt példa. Maximum annyi lehet, hogy DVD-n is kiadjk esetleg több és jobb minõségû film betétekkel, de maga a játék nem hinném, hogy több lenne 3 vag max 4 CD-nél.

Iori
Honnan veszitek hogy DVD-s lesz a játék???
http://www.amazon.com/exec/obidos/search-handle-url/index=videogames&field-keywords=Metal%20Gear%20Solid%202&search-type=ss&bq=1/102-1677361-2307368

itt van hogy CD-ROM

I love this game!

CSOCSO
mindegy.. nekem igy is szar.. lehet hogy EZT MINDENKÉPPEN MEGVÁROM amig valaki összedob gyorsan hunosítást hozzá..meg amugyis ati 9500prora várok.. hogy lejebb menjen az ára.csak a haver most röhögött ki hogy a p3 alaplapomon nem is fog menni az ati9500
Ja, és a gamespot-on is ez a dátum van :-(((((

CSOCSO
arghh most nyomom le a raven-t...ehhh... simán meg lehet ölni valamivel..nem mondom el mivel😊 mindenki szenvedjen meg vele😊 amugy van itt valaki aki nem nyomta még az MGS-t de le fogja tölteni a sectorrol?? amugy 47% az elsõ cd
A www.tothegame.com oldalon ezt írják:
EU RELEASE: 28-Mar-2003 | US RELEASE: 18-Mar-2003
Ez szerintem teljesen reálisnak tûnik...

CSOCSO
😊)))))))))))))))))
Szivizomgorcs ha 99%nal leall es nem lehet folytatni.

Davidus
Holnap mennék DVD írót venni😊 Még ha a kutya szájától is kell elvennem az étket😊

V9ykn8_TZL0

CSOCSO
geheheh.még hjo hogy deamonnal lehet dvd-t is emulálni..