3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
Hoz_Hun #968 A francba!! Nem kéne ezt a fórumot olvasnom, de az ujjam mindig ide kattint, a szemem meg autómatikusan dekódolja a betüket.
Végén még én is letöltöm. Végül is a 60 gigás winyón elfér (nem beszélve a kivehető 40 gigásról amin még tárolni is tudnám). ADSL talán jönne is, de ez a 30 akárhány óra! Ráadásul én nem is egyszere tölteném le, hát nem tudom, nagy dilemma. -
#967 ftp://ftp.freenet.de/pub/4players/mgs2/mgs2-trailer3.zip egy kis kedvcsináló -
#964 onnan -
#962 ez az 5-6 Gb, hány ora játékidöt takar vajon? :P -
#961 Nekem szedi őket. -
#959 50Kval kb 32óra míg lejön...:) de ugye nem mindig jön 50K mert mér is jönne, szal legyen 35óra... arggh... nem kellett volna kiszámlni... csak belőni a managerbe...:)))) Önostorzás, rulez!..:)) -
#958 Rátaláltam a 2001 decemberi 576 konzolra. Elolvastam az MGS2 cikket... Bár ne tettem volna:) Most aztán tényleg nem birok várni:) -
#957 Köszi szépen:) -
#956 nekem is 50-el jon, pedig lehetne tobb is
(vegulis nemgaz, mert az sms-web kiltolti a tobbi savszelesseget) -
#955 Nekem most 49.7k val jön onnan. Gondolom jönne többel is de nem tud mert adsl:) -
Mr. Perfect #954 Djcomm: az SMSwebes részen van-e sebességkorlátozás? Már csak azért mert 20k-val tutira nem fogok nekiállni letölteni :-((((( -
Coco #953 na ze télleg kijot :)) nforcon is kinn van -
djcom #952 "itt a kicsike" -
#949 Ja de az rip. -
#948 Hát nem tom.. átlag PC-s játk max 3 esetleg 4 CD, gondolom nem érné meg nekik hobbiból double layer DVD-n kiadni.. meg úgyis rippelnék. Úgyis bemountolod.
Szerintem ettől nem kell félni.
De mondom, nekem meggyőződésem hogy MGS3 hard disken fog kijönni, csak figyeljétek! :D -
TheZsenyka #947 kijött valami DVDR verzió is az NFORCE szerint. -
TheZsenyka #945 Elkezdtem letölteni, hát nem gyenge... 102x50MB :DDD Egy nap alatt le is jön... -
#944 15 ezer alatt biztos hogy nem lesz szerintem... -
#943 Forrest: MGS szuper sztorival, gyönyörű grafikával, eszméletlen zenével, hanghatásokkal rendelkező teljesn moziszerű játék. Ebben a részében ver mindent.
Játékmenet olyan lopakodós, Splinter szerű.. de nem igazán lehet összehasonlítani őket, mivel MGS-ben rögzített a kamera. Ezt meg kell szokni az tény. -
#942 Az írányítás olyan mint az 1-nek. Amig nem szokod meg addig sux:) Utána no problemo. Ha pontozni kell a hangok meg a zene 10 pont:) A grafikát nem dicsérem mert azt nem kell. Ha van erős géped egyik ámulatból a másikba fogsz esni:) Ha nincs akkor is csak erös szaggatások közepette:) -
krisz073 #941 -
krisz073 #940 Szerintem az a 6 rongy egy kicsit kevés lessz,ahogy a Magyar Game árakat elnézem.De ha esetleg fél év mulva akarod mehgvenni akkor lehet,hogy kijön belole. -
#939 Ez Metal Gear stílus. A Hitman egy fostalicska MGS-hoz képest. :) -
krisz073 #938 Szerintem inkább Hitmen -
Deajka #937 "Akkora feelingje van ennek a gémnek hogy elmondani nem lehet"
Csak annyiszor kapnék egy ezrest ahányszor ezt mondták... De: ha igaz akkor méginkább meg kell venni.
Én 6 rongyot látatlanban rááldozok. Többet nem.
Ja,majd elfelejtetteM: irányítás , graf, hangok, gameplay, extrák ? Valamit nyomjál már! -
#936 Na megjöttem:) Eléggé megbüntetett amit láttam... Akkora feelingje van ennek a gémnek hogy elmondani nem lehet:) A gépigényröl: Haver gépén(2000xp+gef4ti4200)annyira jol megy mint ps2-n. Aki látta azon az tudja hogy ez jot jelen:) Aki csodálkozik hogy miért ilyen nagy a gépigény az elöbb nézzen meg egy ingame muvit. Asszem felhuzom a procit meg a kártyát is:) -
#935 Köszi skacok , már körvonalazódik. Szóval egy sexjáték ahol autóval lövöldözni is lehet :o)
Komolyan, arra lennék kíváncsi, hogy Hitman stílus vagy R6 vagy..?
-
Hoz_Hun #934 Eh, mind tévedtek! Ez a LULA Sex Empire folytatása... -
krisz073 #933 nem is igaz sakk progi.:-)) -
#931 Na spanomnak leért átugrok megnézem mit mutat:) -
#930 Lovoldozos Akcio/Kaland -
radical@work #929 Olyan mint a Creatures csak kicsit szarabb a grafikája. -
radical@work #928 DVD9-es írható lemezek nem léteznek. Csak 5-ösök. Úgyhogy semmivel se tudsz 9 gigás DVD-t írni. -
#927 Nem rockopera szimulátor? -
#925 Valaki elmondaná mi ez a játék? ( milyen típus, mihez hasonlít) A screenek alapján nem jöttem rá.
Köszi -
Hoz_Hun #924 Ööööö 5-6 gb akartam írni. 56 gb azért durva lenne (még). -
Hoz_Hun #923 Én az első részét is megvettem. Nem tökölök itt a 56 gb-tal. Megveszem eredetiben. addig meg jó a Raven Shield. :) -
Deajka #922 ja, én is ezt akartam mondani , ah tényleg olyan jó akkor nem kell tökölni, go and buy.
Én megvárom a végét a bulinak. (mindig akkor lehet a legjobb csajokat is felszedni)
Konamiék okos fiúk ! Gratula. -
#921 egyáltalán lehet olyat kapni? kereskedelmi forgalomban?...értsd PC-be valót -
#920 ez a beszéd