3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
#1868 idiota barom gyerek.. a smile amiket raksz nem csak poénoskodás lehet..amugy meg elég beteg vagy ha viccből fikázod ezt a gammát..a ki osztott laposra nem reagálnék..neked kéne ezt a kérdést feltenni -
#1867 nem nem 3000 forintos gamepadet földhöz is lehet baszni:) -
#1866 hat tudod ha veszek valamit a gephez akkor igenyes dolgot, 3000ft gamepad az arra jo hogy megnezed es utanna ott hever az asztal alatt:) -
#1865 igy van:D -
#1864 Okostojás , neked ki osztott lapot? Talán feltünt volna, ha kicsit jobban odafigyelsz, hogy már rég poénbol nyomjuk fikázást, és nem komolybol. Akkor nem lennének smiley-k a mondat végén, és nem ilyen "barátságos" hangnemben irogatnánk. Azért csak nyugodtan hergeld magad! :) -
#1863 ATI-d van nem? Ha 256 szinben menne csak én is fikáznám. De nem a játékot max a Konamit. -
#1861 kimondta hogy nem probaltam ki akkor nem fikaznam:)))
Aha veszek majd az MSG2-ert egy gamepadot lolP:) -
#1858 Én végig nyomtam EUROPEAN EXTREME-en is (egy rövid ideig az enyém volt a legjobb idő a Son's of Liberty rekord listán, állatira büszke is voltam rá, de mára már lemostak), de a főellenségeket nem tudtam nem megölni (ez így 3 kill). De így is vért izzadtam.
Extreme alatt (szerényen nekem) könnyen megoldható észrevétel nélkül, ölés nélkül. Fölötte viszont tényleg extrém. ;) -
#1857 Full nem érdekli a game csak fikázni jön. -
#1855 Erre ujra csak azt tudom mondani hogy ha nem játszottál vele honnan tudod hogy szar az irányitás? Ja hogy a lámák nem boldogulnak vele és sírnak? Én annyit tudok hogy tök könnyü irányítani. -
#1852 Csocso le is irta a valaszomat:) -
#1851 ja te mar a DOOMIII-at nyomod:))))))))) -
#1850 Miért is szar? Nem is nyomtad fejezd már be a hülyeséged. -
#1849 mé szar? szar a grafika? szar az irányítás? én mgs1 et is nagyobb élménnyem nyomtam pár hete a gépemen mint a doom 3 at vagy akármit... -
#1848 Gondolom ez nekem szolt:) Azért raktam be a képet hogy aki végigviszi tudja mire számitson. Nem azért hogy menőzzek. Ezzel az eredménnyel nem is lehet:) -
#1847 Csocso csak aert megy a fikazas mert ezt mindenki tudja amit mondasz :)csak mit kell isteniteni amikor a PC verzio rettento szar!! -
#1846 nagyon fárasztó vagy...menjél és verd a nyálad a csilivili unreal 2 re vagy akármire..csak az a baj hogy negyed annyira jo gamma mint az mgs széria...
hja és ez a buzi játék 2 éves..az hogy te eddig nemtudtál rola azt sajnálom.. -
#1844 Melyik muvi? Ami a Konami logo után van? -
krisz073 #1843 Nálam simán megy:-)) -
#1842 Az nekem is. Nyomd el a picsába:) -
#1841 Kerem most meg elinditom a gamat es az eslo muvi akadozik mint attom :(
Ez miert van? -
krisz073 #1840 :-)) -
#1839 ujabb valasz a 8gigas kerdesre a hosszu jatekido miatt annyi:) -
#1838 Nem tudod atmasolni, mert Fat32-n nem lehet 4 giganal nagyobb file.
Telepitsd fel, aztan szedd le innen a nodvd patchet:
http://mgs2.tx.hu -
#1837 Amugy a 14 ora jatekidot elegge keveslem -
#1836 Teny,hogy nem a pc-n megszokott az mgs2 megjelenitese, olyan mintha alacsonyabb felbontasba renderelne, mint ami a valos felbontas, csak szethuzza. Nehol kifejezetten jol mutat, mashol meg kevesbe. -
#1835 Figy én nem értek hozzá majd egy okos megmagyarázza. Addig is nézz meg egy másik gémet 1024-ben és ha nem látsz recét fizetek. -
#1833 Mondjuk ennél nagyobb hülyeséget ki se találhattál volna. Ez PC játsz 1600x1200-ban ott nincs "rece" -
#1832 De van : meg kell szokni:) -
#1829 Ez az én gépemen ilyen csak. Én nem maxon nyomom 1200-as celeronnal:) -
#1826 így van...ilyen filmesen beállított gamma nem sok van, de ami van az mind egy kicsit több és más, mint a tucatjátékok...
ilyenek pl a The Getaway, Final Fantasy X és a Kingdom Hearts
-
#1825 te mostanában mivel játszol PC-n, ami márciusban jelent meg? -
#1824 Szemész látott? -
#1823 Ügyes huzás! :P Nem sok különbség van a 2 rész között, csak az elsö kicsit szögletesebb. :) -
#1822 Ügyes vagy! :) -
#1821 en nem szoltam semmit dicserjetek meg:))) -
#1819 Megsúgom hogy ez Snake az mgs1-ből. Ott még igy nézett ki szegény:) -
#1818 hát, ezeke elég gagyi képek! :) De hát mit várhattunk volna? :) 8Gb nem elég normalis grafra. -
#1817 Ígérem nem lesz több kép:) Kívánjatok jóéjt. -
#1816 Szétcsesztem a topicot. Na mindegy:)