3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
#1909 miért, akkor kevesebb helyet foglal??
ha azt akarják, hogy vegyem meg, akkor legyenek szívesek dolgozni, ne csak átírni és úgyhagyni az összes halálos betegségével együtt -
#1908 vagy csak annyit akarnak, hogy VEDD MEG a játékot. -
#1907 grafikában egyértelműen a Morrowind viszi a pálmát, egy CD-re ráfért egy akkora világ mint egész szicília (túlzok azért), és nem kicsit szépek a textúrák, plusz nincs két egyforma város... ez az mgs2 mizéria gagyi amatőr "elefánt a porcelánboltban" stílus
minek szenvedni a helyspórolással, majd megoldja a hülye user
vagy szerződésben állnak egy vinyó gyártóval :D -
#1906 Konzolon mindent lehet!
-
#1905 biztos konzolon nem lehet jól videót tömöríteni és úgy felejtették :D -
8 giga ez a fos? -
K.András #1903 Két ponton van kritizálva a játék ,és ez a két pont a játékosok nagytöbbsége szerint jogos kritika:
1:grafika
2:irányitás
nem beszéltünk még arrol hogy mi lehet vajon a nyolc gigában, mert egy oprendszert meg két-három tuti game elfér annyi helyen, ez biztos... -
#1902 "Ennek a jateknak a grafikaja veri a Splinter Cell es a Hitmanet is bazd meg"
Áááááááááááááááááááááá, azért ez kemény volt, Sephi koma :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1901 FREAK nem tudom elhinni mit irsz ember.
Rohejesek vagytok mind!!!
Hogy lehet ilyet mondani hogy tipikus konzol grafika????
Ennek a jateknak a grafikaja veri a Splinter Cell es a Hitmanet is bazd meg. Jaccad mar egy kicsit tobbet es meglatod mirol beszelek. En el vagyok amulva tole.
Az iranyitassal meg csak ott szenvedek kicsit amikor first personba kell loni de egyebkent en meg vagyok teljesen elegedve vele.
El nem tudom hinni hogy ekkora boromsagokat irtok
Ez melto utodja az elozo resznek! Es ezt nem lehet mondani mas jatekokra. A Hitman 2 egyenesen katasztrofa volt!
De el nem tudom hinni mijaz hogy szar grafika? Nekem az elejen lemenetelo animon kivul minden megy csodalatosan!!! Egyetlen egy bugot se talatam benne!!! Amikor bejosz az esobol a hajoba lehet latni a foldon a tocsat es meg kod efekt is van es az emberrol csorog le a viz ember! Amikor ruhat valtasz olyan arnyokod is lesz es minden szepen ki van dolgozva. Az ellenfelt megolheted haturol kigancsolhatod sot meg meg is agya magat a hulye ha feleje tartod a psiztojt! Es micsoda efektek vannak ember. Azok a kidolgozott arcok es az hogy soha se hallod ugyanazd a Codec-en hanem mindig mast!!
A Story ultra brutal!
Akinek ez a jatek nem teccik elmehet a busba. Nekem nem mutat senki eddigi megjelent jatekokbol olyat hogy csak kicsit is utolerje ezt!! -
#1900 van egy olyan mondás, hogy "csak a legjobb elég jó"
attól, hogy LEHET irányítani, még nem biztos, hogy nem lehetne még jobban
ez alá adni meg simán igénytelenség (amikor semmibe nem kerülne rendesen megcsinálni) -
#1899 Egyet ertek, nem ertem mi az a nagy problem, en is fullosan tudom iranyitani, es a graf , meg a story is tetszik..., kell ennel tobb?? :) -
#1898 Az irányításban iagazad van. Bár nekem nem gond de azért többen sirnak miatta mint mondjuk a splinter iránytása miatt. De attól még nem rossz az irányítás csak ezt is meg kell szokni. Ha eddig ez lett volna a divat most mindenki az egér+bill miatt sírna hogy nem lehet irányítani.
Ha követős lenne a kamera az már nem MGS lenne. Ez hozzá tartozik ehhez a játékhoz. Én nem tudom máshogy elképzelni. A garfikát meg nem dicsérem mert nincs rászorulva. -
#1897 már bocs, de ha az irányítás bárkinek is nehézkes, akkor az egyetlen láma az a fejlesztő, aki belerakta a játékba
soha nem fogom megérteni miért jó a fix kamerás szenvedés, ha technikailag ugyanannyi lenne megoldani egy játszató 1st vagy 3rd person nézetet, és akkor talán az átélés is nagyobb lenne, nem csak "biztonsági kamerás" filmet néznél....
a POW belső nézetei is fix kamerások voltak, de konzolon ez még elmegy, PC-n viszont SOHA nem vált be, nem tudom, minek erőltetik
a játék méretéhez képest meg szarul néz ki, ennyi, vehetnének leckéket pl. a Bethesda-tól vagy a Bioware-től.... -
Mr. Perfect #1896 Remélem hamar kiadják már ezt az TI patch-et (in the near future), addig befejezem a Splinter Cell-t :-)))))) -
#1895 Nem is játszanak vele csak fikázzák:) Vagy ha játszottak vele ATI kártyájuk van és nem képesek felfogni hogy amig nem jön a patch csak 256 szinben megy a game. -
Mr. Perfect #1894 Egyébként az előzőekhez hozzászólva, ez egy tipikus konzoljáték, és mi PC-sek csak örülhetünk, hogy kiadták PC-re is, Úgyhogy akinek nem tetszik az irányítás, vagy a grafika az egyszerűen ne játtszon vee és kész.... -
#1893 Akkor neki se állj. Innen tudod majd leszedni a peccset: http://www.konami.com/usa/support.shtml
Utána remélhetőleg jó lesz ATI-n is. -
#1892 :( -
Mr. Perfect #1891 Hát igen a kártya az ATI (radeon8500), de a tab-ra sem reagál, csak megy tovább a hang...
Próbáltam már ablakban is indítani... -
#1890 tab az enter,,, azt nyomkodd -
#1889 Ha nyomsz TAB-ot tovább megy. ATI kártyád van? -
Mr. Perfect #1888 Gyerekek elég az anyázásból, inkább mondja meg valaki, hogy milyen kodek kell ahhoz, hogy az elején látni lehessen a bevezető anim-ot?
Hang van de kép egy szál se, és tovább se tudom nyomni csak kilépni lehet az ESC-el... -
#1887 Egyes lámáknak valóban nehézkes az irányítás. A garfikás dumád meg a nap vicce pedig ma már hallottam pár jó viccet. -
#1886 "Mi van ebben a jatekban amit gyengenek lehet nevezni???"
Az irányításnak nevezett kabarén és a látványnak nevezett ízetlen tréfán kívül semmi..... -
#1885 ez gyenge volt:) -
#1884 •
• •
• •
• •
• •
• ÍV -
fucko #1883 Mingya kapom az ivet;) -
fucko #1882 A jatek tenyleg szep,de az igazi erossege a tortenete sztem,amiben tenyleg nem rosszak a japok:)A konzolos kollegak abbol amit olvastam meg sztem mindossze elfogultsagbol tesznek hasonlo kijelenteseket,es neha annyira eroltetik az ilyen velemenyeket hogy mar maguk is elhiszik azt.A valosag a tudatalattiban keresendo :D -
fucko #1881 "Ennek a grafikaja is veri akarmelyik masikat!!"
Ez azer nem kis tulzas. -
#1880 hjolva dzsíájdzsó barátunk... -
#1879 Csak nem az emilem kerested, te csökkent képességű??
-
#1878 Nekem 1200 cel meg gef3ti200 210/440-re huzva 1024x768x16 többi default. A hang butitva(bár nem örülök neki:) Így 25-30 fps játék közben muvik alatt megy lejjebb is:) Eben a hónbapban fejlesztek gépet addig nem kezdem ujra:) -
#1877 Jo megprobalom :))) -
#1876 Milyen géped van? Ha szaggatósdit játszik vedd le 11 khz-re a hangot az SE meg a 3D quality-t. +5 fps és alig észrevehető a hangminőség romlás:) -
#1875 erről van szó..sok vak meg hülyézett hogy nem így van!:) -
#1874 hjolvan freestartos kis fing...te kinek anyukázol? kis nulla...bujjá el ..nem kellesz senkinek -
#1873 És miket fogsz még látni:) -
#1872 De ember!!! Kit erdekel a textura? Vagy mirol beszelenek? Ennek a grafikaja is veri akarmelyik masikat!! Ha ne oritsenek meg! Mi van ebben a jatekban amit gyengenek lehet nevezni???
Egyebkent annak aki jacott mar vele... van az a resz amikor el kell jutni MG-ig hogy lefenykepezd. Az elso szobaban ahol a katonak vannak ha a csatornat hasznajuk hogy a masik vegeben jusunk a szobanak akkor amikor kojottunk a lukbol nezzunk a katonak fele es az egyik katona alsogatyaban van loool :))) -
#1870 Jo hat en kijelentem hogy mehet a picsba az Ubi soft a Splinter Celjevel meg a Eidos a Hitmanjevel mert egyik jatek se fogja soha legyozni a Msg 2 -ot. Most jacottam 4 orat non stop es ennel nagyobb elvezetet meg az elozoleg megemilitett egyik jatek se adta.
Szal aki nem ert velem egyet tehet egy sziveseget nekem.
Emberek ebredjetek mar fol!
Meg hogy szar grafika? Ha amiko bementem kintrol ahol essett az eso es meglatam hogy milyen kod efeket van bent es tocsa az ajto elott es a foszereplorol csorog a viz meg meg nyomok is maradnak aszitem leforulok a szekrol!
Ez mint grafikailag es jatekmenetileg is megeloz akarmilyen ilyen stilusu gamat. -
#1869 Te kedves majomarcú ürülékrakás, a jó édes anyukádat barmozzad le otthon, vagy vagy az óvónénidet, az oviban. Ahhoz van jogod kb ha eltürik.