Metal Gear Solid 2 PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Gamecube Splinter lesz az igazi, egy GBA-t hozzákötve az lesz Sam Palmja. 😄
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
na apontozásra én is kiváncsi leszek...
van már valahol valami info?

Scell láttam boxon...és szívem szerint ott játszanám vagy PC-n, de boxom nincs PC-m gyenge a tökéleteshez és így ez kimarad az életembõl. Valszínû a PS2 port nem fogja megütni az X vagy PC színvonalát..így hát ennyi kimarad a rövidke életembõl😊nem esem kétségbe és nem kezdem fejleszteni a gépemet és gigákat lenyomni a netrõl😊
bemész a boltba...berakatod a palival egy gépbe és kipróbálod, ha szar nem kell megvenni...sõt TILOS megvenni és a kiadó majd elgondolkodik...legközelebb mit akar
konzolon is ez van...én sosem veszem meg "láttatlanban" a játékot
a TV vásárláskor vagy amikor kaját veszel...
Ezt a gammát én PS2-n ajánlom mindenkinek. Ott a SCell PC-re tessék bûvölni azt😊
Természetesen Billy boy van a dolgok hátterében!

Azt mindenesetre már leszögezhetjük, egy szarul megoldott kozolátiratrol van szó, és nem egy pc-s játékrol. Eléggé szegénységi bizonyiték a Konami részéröl, hogy ennyit ne mtdunak meogldani, hogy hozzá igazitsák ahhoz a platforhoz a játékukat ahova meg akaják jelentetni. Ha csak ps2-re irták meg, akkor mi a fenének eröltetik a pc-s piacot? Sajnos a koznolra fejlesztö céget már többször mutattak ilyen szegénységi bizonyitványt. Amikor egy pc-n nem lehet egeret hasznalni, vagy billentyükkel beirni a nevedet, és az Enter nem csinál semmit, sem az esc, hanem tabbal, meg küllönbözõ ritkán használt gombokkal tudod a menüt vezérelni az elég szánalmas. Mohus idézetébööl sajon egyértelmüen kideül, hogy nem én vagyok vak, és a grafika tényleg nem üti meg a pc-s szinvonalat. A grafikára orientárodo pc-s piacon egyik legnagyobb alpkövetelmény egy uj játéknál hogy grafikailag jol nézzen ki, és használja azokat technikai lehetöségeket amelyeket a csucskategoriás VGA-k kinálnak. Az meg hogy nem megy Radeonnal normálisan, csak ablakban, az több mint röhejes. Azoknak a leirásoknak a fényében joggal lehet megkérdezn iszerintem, hogy mi a fenének kellett ezt a pc-s piacra beprobálni? A válasz egyszerü: pénz. Mindenesetre kiváncsi vagyok, vajon komoly teszterek, ujságok on-line lapok hogy fogják pontozni a játékot. 😊
http://deathfellows.hu/
Egyébként kb. 3 játékstílus van, amihez gamepad az igazi.
- az ilyen kaladjátékok
- sport
- bunyó
Autóshoz kormány, repcsishez joy, minden máshoz bill/egér az ideális.
Megnézem hogy milyen faszán fogsz te célozni a PS2-es Splinter Cellben a thumbstickeddel.

V9ykn8_TZL0
WASD a mozgás. Q a use, E a lopakodás. TAB az eszköz, Space a weapons menü. Bal egérgomb lövés, jobb ütés. Középsõ egérgombbal belép first personba, ott bal gomb lõ, jobb gomb célra tart, Q és E a sidestep, görgõ le a leguggolás.
Tudom, hogy közel sem tökéletes, de a mostaninál jobb szerintem.
-DVD technológia
-gamepadról való irányítás
elvileg ez a kettõ is adott...csak be kell menni a boltba megvenni
Ennek a joypadnak az ára 30 angol font. Valami ilyesmivel talán lenne esély...
Thrustmaster's Firestorm gamepad is a pleasure to behold. With 13 programmable buttons and both analogue & digital modes, this gaming device is a little gem. The Firestorm is very easy to install, boasting USB interface, the simple plug & play formula works a treat, within minutes of opening the box you can be experiencing enhanced gameplay, whether it be sports games, shoot-em ups or driving sims. This gamepad is hugely capable.
The Firestorm features 13 programmable buttons, 8 way D-pad and 2 analogue controllers (just like what you see on Playstation pads) The analogue controllers are particularly useful, especially in football games when the bog standard D-pad becomes inferior. It is worth mentioning though that Firestorm's D-pad is one of the best I've used, especially for driving games, coping with TOCA 2 admirably. The 4 action buttons on the front of the pad are well positioned, these are complimented with 4 shoulder buttons and 2 buttons underneath, again these are well situated although people with small hands may find the ergonomics cumbersome. The force feedback effect is bearable, personally I prefer this left to joysticks and wheels, surprisingly batteries are not needed and you can turn it off when necessary.
A black and silver theme dominates the gamepads design. The metal surround for the main buttons, D-pad and analogue controllers looks particularly attractive. The pad is well weighted and although it is not as comfortable as a Nintendo 64 controller, it does fit well in your hands and as I've mentioned, all the controls are easy to locate in the spur of the moment. Finished in a rubber-texture effect, this baby isn't going to slip from your grasp during a sweaty shoot-em up battle.
There are no free games included with the package, but a three year warranty should suffice and the price is no cause for concern. Simple to install, easy to configure, looks the business and feels great, for both beginners and gaming experts, the Firestorm is an excellent all rounder, its not perfect but then again what is, terrific!
Overall 90%
én mindig is azt mondtam, hogy erre a PC-s kavalkádra a legnehezebb programozni...itt semmi sem fix...sem az alkatrészek, sem az oprendszerek😊
Meg az idegesítõ, hogy nem lehet visszalépni a menübe, a PS2 kontroller alapján konfigoljam be az irányítást (...), meg ilyenek. Silent Hill 2 után jobbat vártam.
ha rontasz a "hangon", több képkocka pereg le a szemed elõtt😊
V9ykn8_TZL0
Plusz az iranyitas ha valaki arra azt mondja hogy jo liszopom magam!
Van game pad ket analog karos de nem erdekel ki a akar gamepaddal jatszani a fifan kivul PC????
Megnezhetnek a Splinter iranyitasat@
De a garfika es az iranyitas az szanalmas.......

A Konami meg benyalhat csontig ha pl. a fényképezés irányítását komolyan gondolta.
(gy.k. a numerikus keyboarddal irányítod mit nézel.. közben meg az egérrel jobbra balra scrollozod a már elkészült képeket LOL)
A Konami nem egy PC-s játéokot adott ki, hanem egy viszonylag jó PS2 emulátort annak minden korlátjával (bugos - nekem is csontrafagyott már pedig ilyen kb. egyszer fordult elõ a gépemen amióta XP van, szar az irányítás, stb.).