3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
És íme
-
Partition Magic 8-cal nem lehet elkúrni a konvertálást, én sem tudtam, hogy hogy működik, mégis megcsináltam és ráadásul egy 10-15 percnél nem is szarozott sokkal többet. -
A technika ördöge tréfálkozik de nem adom fel. -
Na szoval a szöveg ua:)
-
rossz kép:) -
MGS2 Snake kivégzi szegény MGS1 Snake-et.
-
Ahm miert nem lehet egy NTSF particiorol 8 gias filet atmasolni egy fat 32 sre?
ugyertem en at akartam masolni de asozngya disk full... de van a fat 32 szabad hely mint atom! -
Benne van a Baldur's Gate 3 is. -
ennyi volt csak? Kiderült mitöl 8 Gb? Nem fikázásbol, egyszerüen érdekel. Mitöl 8 Gb?
Lehet hogy tartalmazza a ps2 ,és az xbox verziokat is? MEg talán az elsö részt is? :P -
Kurva jo meg lehet nézni menüböl pár videot. De a legjobb hogy ki lehet cserélni a szereplőket!:) Akár MGS1-es szereplőkre is. Full jól néz ki az 500 poligonos Ocelot ahogy akciózik:) -
ja ok
-
csak egy vinyód van? nem tudod lementeni máshova az adatokat és leformatálni az egyik partíciót? azt nem lehet elcseszni -
Jezusom leszedulok a szekrol... eskuszom... van ithon kolcsonkert hardom es az NTSF particios... ekkora makom nem lehet... remelem nem kiabalom el... nah csomagolom kifele. -
Jöhetnek az eredmények. Bár az enyém szar mert minden video elött mentettem:)

-
Rohadt eletbe !!! Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!!Rohadt eletbe !!! -
VÉGIGNYOMTAM:) -
elszalok menten megorulok letoltok 5 gigat es nem tudom kicsomagolni megorulok!!!!!!!!
Mas mod nincs??? nem valtozthathatom Fat rol NTSF re mert mutkor elbasztam es megegyszer nem merem -
Es most itt mindeki aki jaccotta NTSF particioja volt??? Baazzz -
nem a FAT32 nem tamogat 4giganal nagyobb file meretet.
Ja ugye csak NT alapu oprendszeren tudod begre hajtani. -
Jajaj :(((
Az nekem nincs!!! Most tejesen valtoztasam meg??? Mashogy nem lehet? -
hat nem velettlenul irta:)) ntfs particio kell neki -
gyerekek mivel csomagojjam ki a gamet??? Megvan a 102 tomorittet file de a win rar aszongya a fele kozben de nem akarja kicsomagolni mert a felenel kb azt irja ki hogy csak NTSF particio birja a 4 giganal nagyobb filokat!!
HELP!!! -
koszi varom:)) -
A szülinapodra kapsz tőlem 64 mega textúrát:) -
ja csak megint eltuntek a texturak ez valami bug????:))))))) -
csak azt a 8G-t tudnam feledni! megterhelo a vinyomnak:-))) -
jóhogy:) -
mi a baj ezzel a grafesszal? sztem nagyon hangulatos:-) -
oksa meglesem, meg nem azzal probaltam, hanem a 29.32-essel:-)))) ezzel megy a tv kimenetem no:-))) -
Bazdmeg ilyen szar grafikát szégyen kiadni 2003-ban. Ennél még a Pirates! is szebb C64-en.

-
Szaggatnia nem kéne még akkor se ha kminden max ezen a gépen. Néz meg háta be van véletlenül kapcsolva az AA driverben:) És tedd fel a 4345-ös detonatort avval fasza. -
ööö...ize...bizti volt rola szo, de nbem nagyon szeretnek ennyit keresgelni...nalam AMD1800 GF4Ti4200 512MB es szaggat, olyasmi effekt mint a gta3-ban, de itt nem tudom hol lehet ezt kikapcsolni...vagy nem lenne neki eleg ez a konfig? -
Egy reszt: Egyet ertek veled, a game nagyon szep, es a splinter cell elbujhat mogotte..., ilyen latvanyos atvezeto animokat en gamben meg nem lattam... Az viszont nem igaz, hogy a metal gear 2 konzolon szebb... Volt szerencsem ps 2 on jatszani vele, es az en pc-m altal krealt latvany agyon veri a ps2 est... Szal ne kepzeljunk ilyen fura dolgokat, hogy reszletesebb texturakokkal meg se mozdulna pcn... Egyebkent sem a texturakkal van a gondd, hanem a motion blur effekt lassitja sok konfigon... Na, nekem fullos a latvany, es elvezem:) -
na latod:) -
Kou #1780 viszont az eredeti game 2001es a substance csak ki egészítés olyan mint egy mission diszk csak mellé rakták még a Sons Of Libertyt -
Hagyd csinálják nyugodtan. Az SG bohócainak is kell valahol gyakorolni:) -
Látom a név kötelez! Depresszios! Itt a 2003 márciusában kiadott játékrol van szo, és sneki nem veri a nyálát, csupán érveket ütköztetünk, ami még vitának sem nevezhetö.

-
Kou #1777 Itt az msg2ről van szó, az meg hogy is mondjam 2001es game, majdnem két éves game, nem a legszebb grafikájú ami igaz, mégis szép, de nektek nem elég, nektek csak az a jó ha itt veritek a nyálatokat -
az UT-ben pl.nincsenek Metal Gearek:)
-
:)