Motoros képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CybearBoy
Úgy értem, a kategóriája nem jön be. Elhiszem, hogy nem rossz sportmoci, sõt, tudom is. Meg végül is tetszik is, csak magamnak nem igen vennék ilyesféle mocit. Meg amúgy már vettem másmilyet. 😊 Én inkább a chopper, cruiser, és túramotorokat szívlelem jobban.

Kaszi46
#161--->"(kissebb nagyobb nódosításokkal)"

*Posse*T.W.D*

Nightrun
De ez nem ugyanaz a gép. Ennek a hátulja ivelt, elöl a keréknél sem stimmel valami. Az oldalidom itt teljes, az alsónál vágott.És a légbeömlö sem ugyanolyan. De mindegyik szép!!!!

Kaszi46
pedig a jelenben használják(kissebb nagyobb nódosításokkal)<#eplus2><#awink>

*Posse*T.W.D*

Nightrun
Elég futurisztikus a kinézete, de egész jó! Én is elfogadnám magam alá.

Kaszi46
igen én vagyok<#vigyor3> valóban rossira utal a 46. Ne beszéljünk róla multidõben!<#rolleyes><#smile> az högy õ gyorsasági motoros én meg bár rajongok magáért a sportágért, rossiért, nameg csak ugy a motorozás iránt is, egyenlõre csak ezt a kis pegasot engedhetem meg magamnak.
amugy még igazából el sem döntöttem mit szeretnék igazából ha lesz megfelelõ emnnyiségû gempám, egy jó kross mocit vagy egy gyorsasági paripát. persze legjobb lenne mind2-t birtokolni😊

ez meg ide is tartozik emg nem is. szal iylen adesktopom már jo ideje, nadon szeletem😄

*Posse*T.W.D*

Nightrun
Ez marha jó kép!!!<#vigyor>
Te vagy rajta? Na már csak azért, mert ahogy látom, ott a logódon a 46-os szám, ami ugye mindenkit Rossi-ra emlékeztet, de õ meg nem crossos volt. Nem érdekes, csak hangosan gondolkoztam. <#idiota>

Kaszi46
icc mí<#hehe>

*Posse*T.W.D*

Nightrun

Ez meg egy 04' Yamha YZF R1-es.

Nightrun
Azért tettem be ilyen szép piciben a képet, hogy aki kételkedne a motor szépségében, az most nézze meg egy kicsit közelebbrõl. 126 LE (2005-ös modell), 15.500-nál kezdödik a piros határ. 3,2 alatt 100 km/h. És nem jön be? Akkor vegyél mást. Nekem elég lesz ez is...

Nightrun

A tavalyi Yamaha YZF R6

CybearBoy
Rakj be te. Nekem spec nem annyira gyerebe. 😛

Nightrun
Mi az, hogy ennyi motorkedvelõ van?
2 év alatt érkezett 150 üzenet, ez még túlzással sem nevezhetõ soknak, vagy egyszerûbben mondva ez kevés.

Ja igen. Miért nincs Yamaha YZF R6, vagy R1 kép? Nagyon szép kis vasak, meg jók is. Na ennyi voltam

Recs
végre motoros topic!
ennyi motorkedvelõ van?????

CSOCSO
CSOCSO
errol nem tudna valaki valamit?
antgecc
Itt meg egy kép az én mocimról, persze velem együtt:

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

CSOCSO
AHOY ALL.. mondjatok nekem fasza chopperos oldalakat!!! ja .. es tudna valaki arrol a mocirol belinkelni kepet.. aszem chopper volt.. aminek a kerekenek nincs kulloji.. tehat csak a kerekenek egy korszeletet fogtak a villak es az egesz kerek ful ures!! PLS PLS!! nah byez
CybearBoy
Oké. Amúgy jó volt? Csak nem motorral voltál? 😊

The Garrett
Tokajba volt Black Dragon -IX míting 😊

kepek vannak papíron ... 😊 waitin for mani to elõhívni + scannert venni 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

CybearBoy
Várjuk. Amúgy hol lesz?

The Garrett
Na holnap megyek motoros talalkozora majd csinalok par kepet ha olyan allapotba leszek

CybearBoy

efti
Ha A1-ed van akkor Yamaha SX, Suzuki GS125, Honda CG125
Ha Akorl-t szereztel akkor Honda CB250, Yamaha TT250R
HA A-t szereztel akkor kezdj egy Suzuki GS500-al ujonan, vagy használtan, vagy Kawasaki ZZR400 ha olyan vagy, esetleg egy Honda NX4 vagy CBF500.

Igazandibol azt javaslom, hogy 50LE fole ne add kezdesnek, hasznald egy evig (vagz ~10000Km) majd johetnek a 80-100LE koruliek, es csak utanna vagj bele valami igazan erosbe.

WWFSMD?

CybearBoy
A korlátlan, nagy A-ra gondolsz? Akkor szerintem mindenképp valami 4-500 ccm-es motort érdemes venni, elsõnek valami jobb állapotú használt mocit, valami elterjedt típust, aminek jó az alkatrészellátása. Hogy milyen fajta legyen, az már egyéni ízléstõl függ.

Hali szerintetek milyen "nagymotorral" érdemes kezdeni ha megszerzem az A kategoriás jogsit? Vmilyen kisebb motorra gondoltam, 125 cc-s Suzukira vagy Apriliára.

War. War never changes.

CybearBoy
Itt egy kép az én mocimról.

efti

WWFSMD?

ranGer2
Aki szereti a salakmotort az irhatna a topicba!!!!!!!!!
Salakmotor topic

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

CybearBoy
Triumph Rocket III
2300cc
200Nm@2500RPM (180Nm@1800RPM)

Galy
nem néztem végig a topikot, de sztem ez a legjobb kép 😊

Manta
Átvetted?
efti

WWFSMD?

efti
Jovo csutortokon vagy penteken vehetem at... 😊))

WWFSMD?

CSOCSO
Arghh😞 sajna ez rövid volt..mindegy anyit modnott a csávesz hogy nagyon jo motor.. fognak a fékek mint atom.. nagyon agresszív a gáz adásra, jo vele motorozni akárhol..kicsit nagy a fordulása de ettõl függetlenül nagyon jo és csak halado motorosoknak ajánlja a sportossága miatt
Jano
Ó, kösz!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

CSOCSO
CBR TESZT MOST A VIASATON!VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
efti
750-es temaban a legszebb sztm..:

WWFSMD?

CybearBoy
Pár kép egy Honda VT 750-esrõl:
1
2
3
4
5

Pilu OBI
Neki 750-es van. Nekem van 600-as 😄D

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

The Garrett
játékosok fóruma=>SOF2 topic GSXR-t keresd. 😊

BADE
Én egy Suzuki GSXR600-ról szeretnék infokat esetleg képet,ha van ilyen.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Tikal
öö, pcg600-rol nincs véletlenül képetek? 😊)))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

The Garrett

NA mégegyszer.

The Garrett
Apám és a yamaha Dragstarja XVS650

Jano
Az utcai speed gépek közül nekem mai napig a '92-ben készült Honda NR 750 tetszik legjobban:

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

efti
Ilyet veszek 😊

WWFSMD?

efti

WWFSMD?