2516
  • kesenyi
    Ez meg mi? :D
  • LiPTON
    nekem nem nagyon tetszenek, de vkinek hátha bejönnek
  • LiPTON
  • LiPTON
  • LiPTON
  • kesenyi
    De nekem a Kawákról egyből az a szép zöldes szín jut eszembe :P
  • Cvd
    Kawán se mindig.:) A telizöld vagy a mostani zöld/fekete szép, de pl. haverom 2001-es zöld/fehér/fekete ninja-ja meglehetősen rusnya.:)
  • kesenyi
    A zöld a Kawák színe!!!! :) Más motornak nem is áll jól a zöld szín
  • Kaszi46
    kb így:)
  • JGTC

zöldben nekem nem jön be de a feketét még meglesném!!!
  • Kaszi46
    tudom hogy a ducatti színe a piros, de hát nincs mese, ez a moci más szinekben is gyönyörű!

(klikk a képekre az 1024es méretért)
  • Kaszi46
    igen én is háttérnek:)

gyors hozzáigazítottam az xp-t is, igy teljes a kép

• LiPTON
    használtan szeretnénk, ha találunk vmi jót, de nem kizárt, hogy újat... még ez nincs kitalálva
  • kesenyi
    de te most használtan veszed???
  • JGTC
    Hornet, FZ6 - ezekről csak jót hallottam, olvastam stb...
  • JGTC
    Te is ki akarod rakni háttérnek ??? DUCATI.COM kattitnt a Hypermotard képére:)
  • Cvd
    Olyan szerelőt keress akit ismersz és megbízol benne. Egyébként hajlamosak olyat ajánani amivel ők járnak jól és nem te. Engem pl. a szerelő ismerősöm mindenáron le akart beszélni a VFR-ről azzal hogy bonyolult szerelni, és Kawát akart vetetni velem. Ami tőle érthető is, merthogy azt szerel legtöbbet, ahhoz tud olcsón alkatrészt, meg azzal van a legtöbb baj. Azonnal el is döntöttem hogy nem hallgatok rá. Az mondjuk igaz hogy a V4-est bonyolultabb szerelni, csak épp elmegy kétszerannyit mielőtt hozzá kellene nyúlni. Én mint tulaj l*szarom hogy hogyan szerelhető, nem az én dolgom, vagy vállalja vagy viszem máshová és kész. Megaztán ha annyira király a Kawa ahogy ajánlgatja, akkor neki miért GSX-R-e van? Szóval olyan motort akart vetetni velem ami neki lett volna jó, és erre hajlamosak általában is a szervizekben, főleg ha idegenként mész be.
  • LiPTON
    beviszem szervízbe, mielőtt megkötnék bármit, akkor márka v inkább márka független szervíz? ugye, ha beviszek 1 használt hondát a szervízbe, nézzenek rá, milyen állapotban van, mert + akarom venni, akkor nem fogja maga alatt vágni a fát a szerelő, mert rávágja, inkább 1 újjal jobban járok, mert alig van árkülönbség is ennyi idős gépeknél, mintha 1 újat vennék(persze rosszat is úgy mondhat a mociról, hogy honda, és akkor a hondákat írja le...)
  • LiPTON
    nekem bejönnek a hornettek nagyon, nem csak tudásra, hanem kinézetre is
    mi inkább naked bike-ban gondolkodunk
  • Cvd
    A Honda biztosan nem rosz választás. Legendásan megbízható és tartós motorokat gyártanak, a hiedelem szerint minden más márkánál tartósabbak (persze ezt így erős kijelenteni minden típusra, de nem alap nélkül alakult ki ez a kép), árban is nagyon jók, cserébe alkatrészáraknál drágák. A Kawasakinál az alkatrészbeszerzésnél lehet kis gond (minden van csak esetleg többet kell rá várni mint másnál), plusz a Kawák hajlamosak arra hogyha egyszer elkezd rakoncátlankodni akkor az életben nem lesz már rendben, folyton bütykölgetni kell. A Yamaha olyan átlagos márka, se jót se rosszat nem mondanak róla. Általánosságban én is Hondát javasolnék, persze nem árt nagyon megnézni hogy milyen állapotban van.
  • Kaszi46
    nincsen belőle véletlenül 1024*es(vagy nagyobb:)) felbontás?
  • Kaszi46
    egyszerüen nem tudok vele betelni!!! bjúúútiful de nagyon + amikor még a köbcentit is mgláttam
  • kesenyi
    CBR600F-??? Az se rossz sportos-túramoci. Ha motort veszel akkor olyat vegyél ami teccik is neked! Ne azért vedd meg mert nyomatékosabb vagy mert erősebb
  • LiPTON
    fatert főzöm már nyár óta, játszunk meg 1 mocit, és most kezd hajlani már felé..
    ti milyen gépeket ajánlotok?? mi 600-750ccm körülire gondoltunk, használtam, 2-3 éves...max. 2000ig. legyen naked, erős, nyomatékos, és az sem lenne rossz, ha nem kérnének érte sokat. a lista élén a honda gépei vannak, főleg a hornet
    faternak is bejön, de nem nagyon ismerjük a modelleket a hondától, hogy mennyire megbízhatók, stb... 'szal nincs tapasztalatunk felőlük
    ugyanez elmondtahó a többi gépre is, amikkel szemezgetünk: yamaha fazer, kawa z750. érdekelne a véleményetek, tapasztalataitok
    tHx
  • kesenyi
    Ja és tegnap 22.34 körül valami hülye motorozott, és k*rva hideg volt kinn!
  • Verseghy
    Thx. Itt csak a 125ös van:( Beszarok, ha 50esböl nem csinálnak újat.
  • kesenyi
    Az a nem semmi!
  • LiPTON
    már nem to, azt hiszem innen
  • Cvd
    Elég meglepő, de ezres, 100 lovas. Én se tippelném csak a felének.:)
  • JGTC
    nem tudom DUCATI.COM
    V2-es ez tuti
  • kesenyi
    Hány cm3-es??? Gyanítom 650, de meglepődnék ha egy 125-ös lenne :D
  • JGTC
    DUCATI Hypermotard

Egyszerűen gyönyörű!!!!!!!!!!!!
  • JGTC
    ilyet nem hiszem hogy lehet kapni nálunk (ez már az RC211V replikája kicsiben)
    szerintem ez is belpiacos lehetett

ha jól tom a CBR125 van már helyette az NSR-ekkel leállt a gyár teljesen
  • JGTC
    ugyanolyan szép mint a többi Hornet:)
    ja és amit ezekben birók hogy gátlástalanul ráteszik az olyan kereket/gomit mint ami a fireblede-en van :DDD
  • Cvd
    Én még nem láttam eladót, nem sok lehet belőle magyarországon. Azokat is valszeg pályázni hozták, forgalomba már nem nagyon mehetnének. 125-ösből van egy halom, 200ezertől felfelé kor/állapot függvényében.
  • Verseghy
    Csáo, kérdeztem töled, hogy honnan szedted az új RS képét, megmondod lécci?:)
  • LiPTON
    mennyiér van ilyen Mo.-gon?
  • LiPTON
    osztály társaméké... ezekkel feszigetjük a helyiek idegeit
  • Cvd
    A CB900 is hallgat a Hornet névre, nemcsak a CB600.
  • kesenyi
    ez 900-as? Ez a Hornet