2516
  • LiPTON
    én a 900zasra szavazok:P

• Cvd
    Akkor a nagyrésze kiesik, de a VTR is V2-es, ráadásul igazi V motor, nem L. Elképesztően rusnya az SV-n az az előrelógó henger.
  • kesenyi
    ja, majd ha lesz fizetésem! :D
  • JGTC
    de akarsz venni nem???
  • kesenyi
    És milyen a márkája?
  • kesenyi
    Nekem meg motorom sincs! NA ehez mit szólsz?? :D
  • JGTC
    nekem is V2-sem van és a hanghatás tényleg nem marad el!! pedig csak 250es
  • JGTC
    Matt kék Hornet 600 Rulez, és többet rá sem néznék más motorra!!

Ma volt valami motoros műsor a Discoveryn néztétek??? Csak részleteket hallottam belőle..
  • kesenyi
    Lehet, de az Sv nagyon szépen duruzsol ezért tetszik nekem, de nem a kedvencem!
    Akkor már inkább a Kawasaki Z750! :D
  • Cvd
    Sose értettem miért annyira népszerű az ocsmány SV, mikor alig drágább egy VTR1000F vagy egy CB900, de hogy közelebbit mondjak, a 600-as CB, CBF-ek töbszázezerrel olcsóbbak, mindegyik sokkal szebb, és legalább ugyanannyira tartósak is.:)
  • kesenyi
    pl én szívesen vennék 250-est! :D De az legyen új és elérhető legyen az ára.-
    mert egy 125-ért 1.200.000FT kurva sok! Akkor inkább várok 2 évet és veszek egy SV650S-t 1.900.000FT-ért
  • JGTC
    ne is mond nekem is japán belpiacos van és hát az árak tényleg húzósak
    egy index drágább rá a bontóban mint az autónkra az új :)lál
  • Cvd
    Persze hogy majdnem mindent be lehet szerezni itt is, elvégre használtan csorognak befelé az országba (én is japán belpiacoson tanultam), csak újjat nem forgalmaznak. Sőt ha kell akkor rendelésre is hoznak be konkrét típust erre szakosodott cégek viszonylag jó áron. Csak aztán ha alkatrész kell hozzá akkor a gatyád rámegy, meg nem árt őszre időzíteni a lerohadást, akkor tavaszra talán megjön a cucc.:)
  • JGTC
    én egyaltam régebben pont egy ilyen RGV-n de nem lett semmi belőle mert az még hagyján, hogy 2ütemű de folyton szétmegy a nagy fordulattól lassan meg nem lehet vele motorozni.....
  • JGTC
    Ezt az RGV-t azért be lehet szerezni nálunk is, én pl hasznaltmotor.hu oldalan találtam. (Ez a fehér attól is néz ki jól hogy elég durvára sikerült az idom gondolok leginkább a farrészre.)
    Nem hallottam még erről a dologról de elég érdekesen hangzik, és így elég logikusnak is tűnik, hogy miért csak Japánból lehet beszerezni egy pár 250es, 400-ast pl Hornet
    Az nem lehet semmi amikor az ürge nyomatja a köröket hogy meglegyen a limit aztán esik eggyet. se motor se jogsi lol:D
  • Cvd
    Az lehet az oka hogy pár éve már Japán belpiacon árulják csak (ugyanúgy ahogy a 400-asokat is főleg). Európában pl. nagyon kicsi a kereslet irántuk, nem nagyon vesz senki 250-est 1,5-1,8 milláért (durván ennyi lenne az új áruk) mikor 600-ast kap 2,2-2,5 körül. Japánban is csak az tartja még életben ezeket a kategóriákat hogy 400 köbcenti felett van valami nagyon durva megkötés, asszem nem mehetnek vele közútra (vagy valami hasonló), sőt jogosítványt is csak úgy lehet nagyobbra szerezni (vagy venni lehet így, nem vagyok benne biztos) hogy a tulajdonosnak ki kell menni a géppel pályára és menni egy meghatározott (és elég kemény) köridőt.
  • kesenyi
    Ez is szép, de sosem találok ilyen 250-es sportgépeket egyik motorkereskedő oldalán sem
  • JGTC
    Suzuki RGV 250

Csak, hogy teljes legyen a kép
    Át van idomozva versenyre, és ez elég régi már. Szerintem az egyik legjobb és nálunk is beszerezhető!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • JGTC
    ez egy régi kép, láttam a motor revű-ben
    a K5ös ezerszer szebb (szerintem)
  • JGTC
    Szerintem nem hoztak belőle ide. Viszont ez kétütemű.
    Ha van cashed akkor tuti lehetne behozni...
  • kesenyi
  • kesenyi
    Európában forgalmazzák "még" vagy forgalmazták egyáltalán?
  • kesenyi
    Ez is odab*sz!
  • kesenyi
    a rohad*k :D
  • JGTC
    try again:)
  • JGTC
    Na és ez???

Honda NSR 250 /2003

ez is k**************rva jóóóóóóóóóóóóóó
  • kesenyi
  • JGTC

[egy zöld smile témába vágóbb lett volna]
  • JGTC
    hája azért néz ki jól
  • JGTC
    nem láttam róla semmit
    én itt szoktam kolbászolni motor ügyben itt szinte bármit megtalálsz
  • kesenyi
    A régi Zx636-osra hasonlít
  • kesenyi
    ez 250-es??Ku*va jól néz ki Adatok vannak?
  • kesenyi
    muta-muta meg....légyszííí :)
  • JGTC
    Kawa ZXR250 /2005

250es sportban ezzel elég magasra tették a mércét úgy nézem
  • JGTC
    Azt vágjátok, hogy van új Ninja 250ben??? Nemrég láttam róla egy képet elég ütős!!!!
  • JGTC
    Szerintem ez is nagyon jól sikerült a Tuonon kívül
  • kesenyi
    nembiztos
  • Verseghy
    Igen.. De most gondolj már bele, mondok egy Pl-t ha lesz új Aerox 100as miértne újitanák fel az 50est is? Ugyanez, van az rsnél is..
  • kesenyi
    átdolgozták? :D
  • kesenyi
    Az 50-est is átdogozták???