Motoros képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lol. Rakjunk két kereket meg egy kormányt a Viper motorjára aztán nevezzük el motorbiciklinek 😄D
Aki ugy igazan akar motorozni annak ajanlatos ellatogatnia a Hungaroring motorsportiskolaba ahol ilyen kis remek gsxr600-ason megtanulhatja a dolgot

WWFSMD?
Dodge Tomahawk
8.3 V10
500 ló (bizi Viper motorblokk)
0-100km/h: 2.5sec
becsült vmax=400 mph
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Es ime a Dakar rali vezeto markaja..az elso tiz mind KTM-es es gyanitom, hogy a tobbi kozt is eleg jol all...

WWFSMD?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egy motor amilyet akkor sem veszek, ha lenne ra penzem...Nem er le rola a labam, nagyon hulye erzes..

WWFSMD?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Pannonia P20. Tudtommal alapjat nagyapam diplomamunkaja adta, aki akkor meg a CSepeli motorkerekpargyar alkalmazottja volt 😊
Kar hogy nem talaltam nagyobb kepet
Kar hogy nem talaltam nagyobb kepet
WWFSMD?
Nem vagyok otthonos a motorokban,de nekem a lentebb belinkelt Aprilia,Honda CBR900 és a Kawasaki Ninja nagyon tetszik!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
a gilera mé lenne nem ismert?ha jol tudom robogokat csinál... legalábbis pl itthon sok gilera robogo van