2516
-
#675 " A kicsi "
-
#674 Melyik a tiéd Főnök? -
#673 Íme:
-
#672 Mindjárt szórok fel a vasamról képet.. -
#671 no komment...
sok motornak elharapná a torkát! nem hiszem hogy ha lesz is belőle valami akkor M.O-ra hozatna valaki:( -
#670 LINKEKET NEMTUDTOK AHOL VIDEÓS FELVÉTELEK VANNAK UTCAI MOTOROZÁSRÓL (gyorsulásról)? -
#669 Hát ez cinkes:
http://www.superbike.hu/fileadmin/superbike/letoltes/boysandtheirtoys.wmv -
#668 A motorrevűben olvastam, hogy lesz belőle pár utcára is....
a garázs szervíz útvonalat rekord idő alatt tenné meg :P -
Cvd #667 Soha. A szériagyártott Ducatik is éppen elég szervízigényesek, a Desmo élete nagy részét a garázs - szervíz útvonalon élné le.:) -
#666 -
#665 DUCATI Rulez!! Desmoseidici-t mikor dobják ki utcára??? -
#664 -
#663 -
#662 A király:
-
#661 -
#660 -
#659 A nagy böhöm Hayabusa:
-
#658 -
#657 -
#656 még nincs,de tavaszra szeretnék 1gyet
-
#655 Lesz Horneted LIPTON?? Vagy már van is?? -
#654 és tényleg jó ebben is:) -
#653 De azért remélem hozzácsapsz majd a mocid hoz egy LeoVince dobot! -
#652 Nekem meg éppen az tetszik az SV-ben, hogy olyan vékony a V2-es miatt, kényelmesen lehet rajta ülni. Persze ízlések, és pofonok. Egyébként én Yamaha R6-ot veszek, mert szeretem, ha pörög alattam a motor... :) Csak először gondolkodtam SV-ben, de már letettem róla. Pedig nyáron nagyon sokat mentem vele, nagyon bejött. De a vérem nem hagy nyugodni... És az álmaim.. :) -
#651 Ez így ilyen állapotban "kompresszoros" is? -
#650 Most talán felújították az idomait, tudtommal! A fejidom nagyon franyó lett, de képet nemtok mutatni mert csak a Superbike-ban láttam -
Cvd #649 Nekem egyedül a külseje nem tetszik, de az nagyon nem. Egyrészt a V2 miatt nem olyan vaskos mint egy átlagos motor, de ami igazán elborzaszt az az előre a "semmibe" kilógó hengerfej. Nem tudom miért, de a hideg kiráz tőle. Akármilyen szép és jó lehet egyébként a motor, soha nem vennék ilyet. Ez nem csak az SV ellen szól, pl. a Monsteren is szörnyen néz ki szvsz. Mondjuk az idomos Ducati-knál már nem zavar, ha nem kell látnom.:) -
#648 Ja és még ő sem kutya!
-
-
#646 Nálam a két favorit!!!
-
#645 Nem tudom, nekem bejön az SV 650-es. Itt éppen egy rockfest-en ülök rajta, és sört nyamizok. Szerintem aki túrázni akar, annak tökéletes ez. Meg szép is (nekem). És nagyon tetszik a menetdinamikája is. A magyar utakra tökéletes... Ez az én véleményem. -
#644 -
#643 linkeljetek be vagy rakjatok be nekem motokrosszos képeket :D freestyleost :D
vagy kawasaki KXról meg yamaha dtről -
#642 a háccsója kurva jól megvan csinálva -
Petya83 #641 Sziasztok!
Íme az én motorom: Gilera RRT
Igaz csak 125 ccm és 21 le, de nem egy tucat motor.
-
#640 igen -
#639 Ez egy fazer? -
#638 jah, sztem is -
#637 ez már kicsit ütősebb
-
#636 Ezek inkább ilyen látványmotorok