Motoros képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
*Posse*T.W.D*
__|__ ________(*)________
gondoltam berakok róla én is 1-2képet
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
WWFSMD?
Még nem volt motorom, majd jövõre szeretnék 1 et mivel jövõre már letehetem a 125 ösre a jogsit. Szerintetek melyik a legjobb?
A Gpr 125, a CBR 125, az RS125m, a Cagiva Mito, vagy a Sachs XTC 125 4T???
Nekem Sachs XTC 125 tetszik a legjobban küldõre aztán a GPR125, de sajnos az Sachs XTC-t nem lehet kapni... Szerintetek melyi ka legjobb?
A Fehérek Harcba Küldik A Feketéket A Sárgák Ellen, Azért A Földért Amit A Vörösöktől Vettek El! EGYENES SZEMET A KÍNAIAKNAK!!!
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Hogyér' adod egyébként? Vagy nem publikus?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

WWFSMD?

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
nekem (csak) egy ilyen van ... #240
__|__ ________(*)________