2516
  • JGTC
    csak is azt
  • Roger6
    És az eladott vasból lehetne venni pár simson-t...
  • JGTC
    én meg azt
    vinném is a vastelepre jó súlya lehet
  • Rettenthető
    Nos, ha eladni (...szétszedni stb.) nem lehetne, csak kizárólagos használatra adnák, akkor a Simson S51B vagy-e közül inkább a Simsont választanám...
  • Roger6
    Parasztvakítás, hülyeség, felesleges pénzkidobás ez a motor. Szerintem ennyire ronda motort nem láttam még. És utálom is a krómot a motoron... Na mindegy, ez egy szar "valami"!
  • Cvd
    Tényleg, hülyeséget írtam a motorral kapcsolatban.
  • I.C.ram
    Ja v10-es
  • Rettenthető
    Dodge Viper motor van benne tudtommal, de végülis ez a lényegen - hogy végtelenül ocsmány - semmit nem változtat.
  • Cvd
    Valamennyire lehet, de az is érdekesen van megoldva. A kerekek maradnak függőlegesen, és csak a közepe dől be. Biztosan nem lehet annyira dönteni mint egy normális motort, meg elég hülyén is néz ki ilyenkor, de a célnak valamennyire megfelel.
  • allock #786
    hehe :D hát nemtom bedönteni kanyarban mennyire lehet, szted??? borulás lene a vége
  • Cvd
    Hivatalosan azért nem motor mert amikor elvitték megmutatni a szervnek hogy ebből csinálnának párat közútra akkor azzal kezdték hogy mivel 4 kereke van, ez személyautó és nem motorkerékpár. És mivel személyautó ezért kérték hogy mutassák meg a biztonsági övet és hasonló, autóban teljesen átlagos felszerelésekeket. Erre úgy döntöttek hogy akkor mégse akarják piacra dobni.:)
  • Cvd
    Úgy tudom hogy filmnek nem volt köze az ötlethez, csak úgy eszükbe jutott hogy csinálnak egy motornak látszó valamit egy Corvette motor köré. A végsebesség adat is számított, nem volt még annyira őrült ember aki meg merte volna huzatni rendesen.:)
  • allock #783
    hivatalosan nemlehet motornak mondani mert csak 1 darab van belőle és az is ronda :D
  • Cvd
    Nem tűnt fel a szmájli, vagy talán nem igaz amit írtam?:)
  • allock #781
    jajj ezt tom meik :D ezt egy film kedvéért építették tudtommal és 600km/h-val bír menni, asszem
  • Haamtahk
  • Cvd
    Hivatalosan nem is motor, úgyhogy semmi keresnivalója a topicban.:))))
  • Haamtahk

• Haamtahk
    Suzuki VS1400
    Harley Davidson
    Honda CBR 1100
    Honda VFR ABS model 2002
    Ducati 996S
    Honda VTX
    Suzuki Hayabusa
    Ducati 900
  • L3ct3R
    MotoCross, EnduroCross, Enduro képek FÓRUM, videók, a www.lecter.atw.hu
  • JGTC
    Nem erre írtam...
    Elég volna mondjuk a külsőt mondjuk csak 5 évente változtattni míg a műszaki megoldások terén 2 évente újjal kijönni.

Mert a jelenlegi R1 formája nem változott csak a technika alatta...

R6 full új lett!!!
  • allock #774
    nem az R6-osra gondolsz? Azzal a full MotoGp-s farával
  • JGTC
    végül is a mostani R1-el valami hasonló történt
  • Cvd
    Szvsz a Kawa 2006-os családja szép. Habár éppen azért mert visszatér a szép gömbölyű idomokhoz.
  • Petya83
    Az nagy. Felvetek egy témát. Szerintem az utobbi 2-3 évben egyre inkább kezdenek csúnyulni a sportmotorok. Lehet azér mert 2 évente megújúlnak és ezért a forma tervezők nem tudnak semmi jót kitalálni. Elég volna mondjuk a külsőt mondjuk csak 5 évente változtattni míg a műszaki megoldások terén 2 évente újjal kijönni.
  • allock #770
    hm, nagy a pangás :(
  • Rettenthető
    Nézegetem én itt (sajnos csak képen) a Buell Firebolt XB12R-t, de nem látom hol a hiba a farával.
  • Shogun
    jah kinek a pap kinek a paplan

szal errol telleg felesleges vitazni:)
    nekem spec bejonnek a buellek mert egyedi mocik es szte jol neznek ki:)
    egy bajuk van hogy nem soros4esek:D
  • allock #767
    nekem a Buellnek a farájával van a bajom, nem a motorral!
  • Rettenthető
    Asszem akkor erről ennyit.
    Ízlésről vitázni sztm a világ legnagyobb baromságai közé tartozik, nade mind1.
    Meg olyan nincs, hogy ronda motor, legfeljebb neked nem tetszik.
    Akkor nekem az e fajta motorok tetszenek, nektek meg nem.
    Jó volt veletek beszélgetni.
    Majd talán amikor tavaszodik, akkor lesz miről beszélni, addig meg... heh... én izlésbeli vitába nem kezdek.
  • allock #765
    hiába
  • JGTC
    annak a tárcsája krva jó
  • allock #763
    Ennek még hosszú is, láttál már Buell-t??? Na az ritkaronda!
  • JGTC
    pont az benne a jó! :) olyan mint a Raptornak
  • Rettenthető
    Az elejével semmi baj nincs, csak olyan rövid a fara.
  • JGTC
    nekem igen :P
  • JGTC
    Nekem is tetszik. Ép a multkor volt egy teszt a motorrevűben hogy mi a gyorsabb egy szakaszon a Supermoto, Sportmotor, vagy Naked bike, és ez elég jól szerepelt...

• Rettenthető
    A Triple-t gyártják, de nem ezt a modellt/dizájnt.
    Nekem az új nem tetszik.
  • allock #757
    A Triumph Speed Triple-t mióta nem gyártják????
  • CybearBoy
    Nézem a képet, és arra gondoltam, ez Rettenthető kedvenc mocija is. Aztán nézem ki írta, és lám. :)
    (alias balpet)