2516
-
#795 csak is azt -
#794 És az eladott vasból lehetne venni pár simson-t... -
#793 én meg azt
vinném is a vastelepre jó súlya lehet -
#792 Nos, ha eladni (...szétszedni stb.) nem lehetne, csak kizárólagos használatra adnák, akkor a Simson S51B vagy-e közül inkább a Simsont választanám... -
#791 Parasztvakítás, hülyeség, felesleges pénzkidobás ez a motor. Szerintem ennyire ronda motort nem láttam még. És utálom is a krómot a motoron... Na mindegy, ez egy szar "valami"! -
Cvd #790 Tényleg, hülyeséget írtam a motorral kapcsolatban. -
#789 Ja v10-es -
#788 Dodge Viper motor van benne tudtommal, de végülis ez a lényegen - hogy végtelenül ocsmány - semmit nem változtat. -
Cvd #787 Valamennyire lehet, de az is érdekesen van megoldva. A kerekek maradnak függőlegesen, és csak a közepe dől be. Biztosan nem lehet annyira dönteni mint egy normális motort, meg elég hülyén is néz ki ilyenkor, de a célnak valamennyire megfelel. -
#786 hehe :D hát nemtom bedönteni kanyarban mennyire lehet, szted??? borulás lene a vége -
Cvd #785 Hivatalosan azért nem motor mert amikor elvitték megmutatni a szervnek hogy ebből csinálnának párat közútra akkor azzal kezdték hogy mivel 4 kereke van, ez személyautó és nem motorkerékpár. És mivel személyautó ezért kérték hogy mutassák meg a biztonsági övet és hasonló, autóban teljesen átlagos felszerelésekeket. Erre úgy döntöttek hogy akkor mégse akarják piacra dobni.:) -
Cvd #784 Úgy tudom hogy filmnek nem volt köze az ötlethez, csak úgy eszükbe jutott hogy csinálnak egy motornak látszó valamit egy Corvette motor köré. A végsebesség adat is számított, nem volt még annyira őrült ember aki meg merte volna huzatni rendesen.:) -
#783 hivatalosan nemlehet motornak mondani mert csak 1 darab van belőle és az is ronda :D -
Cvd #782 Nem tűnt fel a szmájli, vagy talán nem igaz amit írtam?:) -
#781 jajj ezt tom meik :D ezt egy film kedvéért építették tudtommal és 600km/h-val bír menni, asszem -
#780 -
Cvd #779 Hivatalosan nem is motor, úgyhogy semmi keresnivalója a topicban.:)))) -
-
#777 Suzuki VS1400
Harley Davidson
Honda CBR 1100
Honda VFR ABS model 2002
Ducati 996S
Honda VTX
Suzuki Hayabusa
Ducati 900 -
L3ct3R #776 MotoCross, EnduroCross, Enduro képek FÓRUM, videók, a www.lecter.atw.hu -
#775 Nem erre írtam...
Elég volna mondjuk a külsőt mondjuk csak 5 évente változtattni míg a műszaki megoldások terén 2 évente újjal kijönni.
Mert a jelenlegi R1 formája nem változott csak a technika alatta...
R6 full új lett!!! -
#774 nem az R6-osra gondolsz? Azzal a full MotoGp-s farával -
#773 végül is a mostani R1-el valami hasonló történt
-
Cvd #772 Szvsz a Kawa 2006-os családja szép. Habár éppen azért mert visszatér a szép gömbölyű idomokhoz. -
Petya83 #771 Az nagy. Felvetek egy témát. Szerintem az utobbi 2-3 évben egyre inkább kezdenek csúnyulni a sportmotorok. Lehet azér mert 2 évente megújúlnak és ezért a forma tervezők nem tudnak semmi jót kitalálni. Elég volna mondjuk a külsőt mondjuk csak 5 évente változtattni míg a műszaki megoldások terén 2 évente újjal kijönni. -
#770 hm, nagy a pangás :( -
#769 Nézegetem én itt (sajnos csak képen) a Buell Firebolt XB12R-t, de nem látom hol a hiba a farával. -
#768 jah kinek a pap kinek a paplan
szal errol telleg felesleges vitazni:)
nekem spec bejonnek a buellek mert egyedi mocik es szte jol neznek ki:)
egy bajuk van hogy nem soros4esek:D -
#767 nekem a Buellnek a farájával van a bajom, nem a motorral! -
#766 Asszem akkor erről ennyit.
Ízlésről vitázni sztm a világ legnagyobb baromságai közé tartozik, nade mind1.
Meg olyan nincs, hogy ronda motor, legfeljebb neked nem tetszik.
Akkor nekem az e fajta motorok tetszenek, nektek meg nem.
Jó volt veletek beszélgetni.
Majd talán amikor tavaszodik, akkor lesz miről beszélni, addig meg... heh... én izlésbeli vitába nem kezdek. -
#765 hiába -
#764 annak a tárcsája krva jó -
#763 Ennek még hosszú is, láttál már Buell-t??? Na az ritkaronda! -
#762 pont az benne a jó! :) olyan mint a Raptornak -
#761 Az elejével semmi baj nincs, csak olyan rövid a fara. -
#760 nekem igen :P -
#759 Nekem is tetszik. Ép a multkor volt egy teszt a motorrevűben hogy mi a gyorsabb egy szakaszon a Supermoto, Sportmotor, vagy Naked bike, és ez elég jól szerepelt...
-
#758 A Triple-t gyártják, de nem ezt a modellt/dizájnt.
Nekem az új nem tetszik. -
#757 A Triumph Speed Triple-t mióta nem gyártják???? -
#756 Nézem a képet, és arra gondoltam, ez Rettenthető kedvenc mocija is. Aztán nézem ki írta, és lám. :)
(alias balpet)