2516
  • LiPTON
    az a fontos, neked nem lett bajod.... nekem is volt január végén 1 kis incidensem 1 villanykaróval
  • efti
    Sajnos nem keszult rolam tegnap kep a Margit hidon amint hatvannal elkapom egy Zafira oldalat... pedig tanulsagos lenne. Akkor se nyomjatok ilyen tempoban villamossinen, ha akarcsak en egesz evben megvan a kb100km/nap (nem lett meg a 36500km, csak 31000).. Na mindegy, a motor kb gazdasagi totalkaros, de hala istennek a meg a protektoroknak megusztam varhatoan par nap bicegessel, tetanusz oltassal, meg egy gipszel a jobb karomon.

szal mindezek helyett itt van ez:

• allock #833
    jaj de szépek!!!!

• allock #832
    Kezdő motornak ti mit ajánlottok? Én egy 250es Kawa Ninjára gondoltam
  • allock #831
    MCN pályateszt győztes

A ZX-10R megnyerte az MCN pályatesztet: a leggyorsabb volt Valenciában

Folytatva elődje sikereit, az új Kawasaki ZX-10R uralta a köridőket a legújabb pályateszten Spanyolországban. Az új ZX-10R a leggyorsabb egyliteres superbike akar lenni a pályán - és úgy tűnik sikerült betartania ezt a vakmerő ígéretet. 2006 első pályatesztjét a lime zöld gép uralta, hihetetlen egy másodperccel jobb időt hozva, mint a legközelebbi riválisa.
    A Brit heti magazin február 1.-jei számában leközölt 1000 cm3-es Valencia pályateszt, az alábbiakban mutatja be a ZX-10R-t a japán ellenfeleivel szemben: "Úgy képzeld el a ZX-10R-t, mint egy pályamotort, amelyre felaggatták a vizsgához szükséges cuccokat - lámpa index, stb. - és már előtted is áll."

Akár az irányváltoztatásról, akár a kormányon keresztüli irányíthatóságról, vagy a váltóműről, esetleg a gázreakcióról van szó, a pozitív véleményeknek a listája szinte végtelen. Az MCN csapatát nagyon meggyőzte a futómű és a váz felől kapott visszajelzések, és az agilitás új dimenziója: "Pontosan tudod mi történik - minden időben, minden kanyarban."
    A kiváló fékek által kapott visszajelzések hozzájárulnak a vezető bizalmához, hogy még keményebben hajtsa a ZX-10R-t. Ennek eredménye messze a leggyorsabb kör a konkurenciához képest: "Teljesítmény tekintetében a ZX-10R-é a győzelem."

Végeredmény

1. Kawasaki Ninja ZX-10R 1:44.56
    2. Honda Fireblade 1:45.11
    3. Yamaha YZF-R1 1:45.14
    4. Suzuki GSX-R1000 1:45.45

A ZX-10R már Magyarországra is megérkezett. Február elejétől megtekinthető és rendelhető a hivatalos Kawasaki Márkakereskedésekben.

Azért nemsemmi h a Suzukit megverte
  • LiPTON
    nekem mondod... úgy utállom már, h tavaly egész nyáron + ősszel az ő gépeiket nyúztuk.. bár csak nekik van rendes motor a társaságunkban(mindenkinek simson van v robogo), de ott 2 is! faterom lenne ilyen motor-őrült, mint az övé..
  • Cvd
    Én még várok pár napot, nagyon riogatnak a hideghullámmal. Meg aztán nincs szívem kivinni ezekre a retkes utakra.:)
  • allock #828
    hehe :D jó már nekik, én meg csak hallgathatom őket
  • JGTC
    én tegnap akartam kigurulni kicsit, de nem lett semmi belőle, gondoltam naívan majd holnap
  • LiPTON
    felénk is nyomultak már: viszem anyámat vásárolni, 1x csak elhúz mellettünk v 180nal egy vadállat(vgyis 2en voltak 1 gépen)... meg is jegyezte anyám, mennyi b*rom van az utakon... este kiderült, haver volt a faterjával
  • allock #825
    Egyeseknek tegnap már annyira jó idő volt h kimentek mocizni. De nemis akármikkel....kté GSXR huzogatta a gázt az utcánkban, egy 2550ös 750es új Gixer
    meg egy régebbi 2001 régi tompa háromszög alakú lámpás brutl hanggal! :D
    zene volt füleimnek :)
  • allock #824
    reklámfogás :D
  • Cvd
    Csúnyán beégett a Yamaha. Úgy néz ki hogy a mesebeli 17500-as maximális fordulatszám amivel el akarták adni az új R6-ot, nem egészen annyi.:)
    Info.
  • JGTC
    Nekem ez ek közül ez kéne, vagy a kis gixer. nagyobb nem kéne.
  • allock #821
    majdnem azt mondanám rá h CBR! de nemaz

• allock #820
  • allock #819
  • allock #818
  • allock #817
  • allock #816
    Az új GSXR600

Adatok:
    Motor típusa: négyütemű, vízhűtéses, DOHC, négyhengeres
    Furat x löket: 67,0 x 42,5 mm
    Hengerűrtartalom: 599 köbcentiméter
    Sűrítési arány: 12,5 : 1
    Keverékképzés: üzemanyag-befecskendezéses, 40 mm-es szívótorok átmérő
    Olajmennyiség: 3,2 liter
    Gyújtás: Digitális (tranzisztoros)
    Indító rendszer: elektromos
    Kenés: Nedves olajteknő
    Erőátvitel: hatsebességes
    Primer áttétel: 1,974
    Végáttétel: 2,687
    Váz típusa: alumíniumöntvény hídváz
    Villaszög / utánfutás: 23,8 fok / 97 mm
    Felfüggesztés elöl: teleszkópos, tekercs-rugós, teljesen állítható rugó-előfeszítés és lengéscsillapítás (húzó-nyomó)
    Felfüggesztés hátul: központi rugóstag, hidraulikus lengéscsillapító, tekercsrugó, teljesen állítható rugó-előfeszítés és lengéscsillapítás (húzó)
    Kerékabroncs elöl: 17M/C x MT3,5, öntött alumínium-ötvözet
    Kerékabroncs hátul: 17M/C x MT5,5, öntött alumínium-ötvözet
    Fékek elöl: radiális, négydugattyús féknyergek, 310 mm-es dupla tárcsával
    Fékek hátul: kétdugattyús 220 mm-es tárcsával
    Gumiabroncs elöl: 120/70 ZR17 M/C (58W)
    Gumiabroncs hátul: 180/55 ZR17 M/C (73W)
    Üzemanyagtartály: 16,5 liter
    Hosszúság: 2040 mm
    Szélesség: 715 mm
    Magasság: 1125 mm
    Tengelytáv: 1400 mm
    Szabad magasság: 130 mm
    Ülés magasság: 810 mm
    Önsúly: 161 kg

• Haamtahk
    Már nekem sincs, csak az emlékek.
  • allock #814
    igazi ereklye nekem még ilyen sincs
  • Haamtahk
    Az én első motorom...
  • JGTC
    én sem próbálnám ki szívesen, de sajnos volt már nekem is hogy előrerepültem és lehet segített volna valamicskét...
  • Rettenthető
    Háát nem tudom...
    Kicsit amolyan hamis biztoságérzetet kölcsönöz nekem, de persze biztos kiválóan működik a Honda mérnökeinek köszönhetően.
    Ugyanakkor ha a kocsikban sem lenne, akkor lehet az autósok is óvatosabban vezetnének, nem pedig a "van benne 28 légzsák, az megvéd, ezért mehetek 200-zal" elven...
  • JGTC
    a kormány a lábadat törheti el ha átrepülsz

de a légzsák nem arra van, hogy nehogy lefejeld a kormányt hanem arra ha oldalról telibekapsz egy járgányt akkor ne repülj neki az autónak, vagy be annak fülkéjébe
  • Roger6
    Ez a légzsák az egész felsőtested védi. Mondjuk nem sok értelmét látom...
  • Rettenthető
    Én még olyan (motor)balesetet szenvedett motorost nem láttam, aki a benzintankot vagy a kormányt fejelte volna le (és attól volna sérült meg)...
    Ellenben olyat, aki elszállt, mint a győzelmi zászló, vagy kisodródott kanyarba... ...az ellen nem véd.
  • JGTC
    Monster Cafe Racer
  • RaST
    Uh vaze faszák ezek a lámpák .. Kéne ilyen a mienkbe is :P
  • Verseghy
    Ne is mondd:D
  • allock #804
    na de azt hogy? majdnem a lábad között van a légzsák
  • Verseghy
    Mivan ha autopályán eltalál egy madarat és kinyilik?:DD
  • allock #802
    igen! Jóllátod légzsák
  • allock #801
    nekem nagyon bejön a festést is eltalálták!
    asszem ez a 7millás változat
  • Haamtahk

• Roger6
    Akkor ezek szerint élőben tényleg szép lehet... Még nem láttam soha. Majd eccer. :)
  • JGTC
    Élőben amikor láttam LEESETT AZ ÁLLAM!!!!
    Még a TNT tetszett ennyire élőben.
  • Roger6
    Erről mi a véleményetek? Ez az egyik legdrágább széria sportmotor, amit lehet kapni. Én megmonodom őszintén, nekem annyira azért nem tetszik.
  • Roger6