2516
-
#835 az a fontos, neked nem lett bajod.... nekem is volt január végén 1 kis incidensem 1 villanykaróval -
#834 Sajnos nem keszult rolam tegnap kep a Margit hidon amint hatvannal elkapom egy Zafira oldalat... pedig tanulsagos lenne. Akkor se nyomjatok ilyen tempoban villamossinen, ha akarcsak en egesz evben megvan a kb100km/nap (nem lett meg a 36500km, csak 31000).. Na mindegy, a motor kb gazdasagi totalkaros, de hala istennek a meg a protektoroknak megusztam varhatoan par nap bicegessel, tetanusz oltassal, meg egy gipszel a jobb karomon.
szal mindezek helyett itt van ez:
-
#833 jaj de szépek!!!!
-
#832 Kezdő motornak ti mit ajánlottok? Én egy 250es Kawa Ninjára gondoltam -
#831 MCN pályateszt győztes
A ZX-10R megnyerte az MCN pályatesztet: a leggyorsabb volt Valenciában
Folytatva elődje sikereit, az új Kawasaki ZX-10R uralta a köridőket a legújabb pályateszten Spanyolországban. Az új ZX-10R a leggyorsabb egyliteres superbike akar lenni a pályán - és úgy tűnik sikerült betartania ezt a vakmerő ígéretet. 2006 első pályatesztjét a lime zöld gép uralta, hihetetlen egy másodperccel jobb időt hozva, mint a legközelebbi riválisa.
A Brit heti magazin február 1.-jei számában leközölt 1000 cm3-es Valencia pályateszt, az alábbiakban mutatja be a ZX-10R-t a japán ellenfeleivel szemben: "Úgy képzeld el a ZX-10R-t, mint egy pályamotort, amelyre felaggatták a vizsgához szükséges cuccokat - lámpa index, stb. - és már előtted is áll."
Akár az irányváltoztatásról, akár a kormányon keresztüli irányíthatóságról, vagy a váltóműről, esetleg a gázreakcióról van szó, a pozitív véleményeknek a listája szinte végtelen. Az MCN csapatát nagyon meggyőzte a futómű és a váz felől kapott visszajelzések, és az agilitás új dimenziója: "Pontosan tudod mi történik - minden időben, minden kanyarban."
A kiváló fékek által kapott visszajelzések hozzájárulnak a vezető bizalmához, hogy még keményebben hajtsa a ZX-10R-t. Ennek eredménye messze a leggyorsabb kör a konkurenciához képest: "Teljesítmény tekintetében a ZX-10R-é a győzelem."
Végeredmény
1. Kawasaki Ninja ZX-10R 1:44.56
2. Honda Fireblade 1:45.11
3. Yamaha YZF-R1 1:45.14
4. Suzuki GSX-R1000 1:45.45
A ZX-10R már Magyarországra is megérkezett. Február elejétől megtekinthető és rendelhető a hivatalos Kawasaki Márkakereskedésekben.
Azért nemsemmi h a Suzukit megverte -
#830 nekem mondod... úgy utállom már, h tavaly egész nyáron + ősszel az ő gépeiket nyúztuk.. bár csak nekik van rendes motor a társaságunkban(mindenkinek simson van v robogo), de ott 2 is! faterom lenne ilyen motor-őrült, mint az övé.. -
Cvd #829 Én még várok pár napot, nagyon riogatnak a hideghullámmal. Meg aztán nincs szívem kivinni ezekre a retkes utakra.:) -
#828 hehe :D jó már nekik, én meg csak hallgathatom őket -
#827 én tegnap akartam kigurulni kicsit, de nem lett semmi belőle, gondoltam naívan majd holnap -
#826 felénk is nyomultak már: viszem anyámat vásárolni, 1x csak elhúz mellettünk v 180nal egy vadállat(vgyis 2en voltak 1 gépen)... meg is jegyezte anyám, mennyi b*rom van az utakon... este kiderült, haver volt a faterjával -
#825 Egyeseknek tegnap már annyira jó idő volt h kimentek mocizni. De nemis akármikkel....kté GSXR huzogatta a gázt az utcánkban, egy 2550ös 750es új Gixer
meg egy régebbi 2001 régi tompa háromszög alakú lámpás brutl hanggal! :D
zene volt füleimnek :)
-
#824 reklámfogás :D -
Cvd #823 Csúnyán beégett a Yamaha. Úgy néz ki hogy a mesebeli 17500-as maximális fordulatszám amivel el akarták adni az új R6-ot, nem egészen annyi.:)
Info. -
#822 Nekem ez ek közül ez kéne, vagy a kis gixer. nagyobb nem kéne. -
#821 majdnem azt mondanám rá h CBR! de nemaz
-
#820 -
#819 -
#818 -
#817 -
#816 Az új GSXR600
Adatok:
Motor típusa: négyütemű, vízhűtéses, DOHC, négyhengeres
Furat x löket: 67,0 x 42,5 mm
Hengerűrtartalom: 599 köbcentiméter
Sűrítési arány: 12,5 : 1
Keverékképzés: üzemanyag-befecskendezéses, 40 mm-es szívótorok átmérő
Olajmennyiség: 3,2 liter
Gyújtás: Digitális (tranzisztoros)
Indító rendszer: elektromos
Kenés: Nedves olajteknő
Erőátvitel: hatsebességes
Primer áttétel: 1,974
Végáttétel: 2,687
Váz típusa: alumíniumöntvény hídváz
Villaszög / utánfutás: 23,8 fok / 97 mm
Felfüggesztés elöl: teleszkópos, tekercs-rugós, teljesen állítható rugó-előfeszítés és lengéscsillapítás (húzó-nyomó)
Felfüggesztés hátul: központi rugóstag, hidraulikus lengéscsillapító, tekercsrugó, teljesen állítható rugó-előfeszítés és lengéscsillapítás (húzó)
Kerékabroncs elöl: 17M/C x MT3,5, öntött alumínium-ötvözet
Kerékabroncs hátul: 17M/C x MT5,5, öntött alumínium-ötvözet
Fékek elöl: radiális, négydugattyús féknyergek, 310 mm-es dupla tárcsával
Fékek hátul: kétdugattyús 220 mm-es tárcsával
Gumiabroncs elöl: 120/70 ZR17 M/C (58W)
Gumiabroncs hátul: 180/55 ZR17 M/C (73W)
Üzemanyagtartály: 16,5 liter
Hosszúság: 2040 mm
Szélesség: 715 mm
Magasság: 1125 mm
Tengelytáv: 1400 mm
Szabad magasság: 130 mm
Ülés magasság: 810 mm
Önsúly: 161 kg
-
#815 Már nekem sincs, csak az emlékek. -
#814 igazi ereklye nekem még ilyen sincs -
#813 Az én első motorom...
-
#812 én sem próbálnám ki szívesen, de sajnos volt már nekem is hogy előrerepültem és lehet segített volna valamicskét... -
#811 Háát nem tudom...
Kicsit amolyan hamis biztoságérzetet kölcsönöz nekem, de persze biztos kiválóan működik a Honda mérnökeinek köszönhetően.
Ugyanakkor ha a kocsikban sem lenne, akkor lehet az autósok is óvatosabban vezetnének, nem pedig a "van benne 28 légzsák, az megvéd, ezért mehetek 200-zal" elven... -
#810 a kormány a lábadat törheti el ha átrepülsz
de a légzsák nem arra van, hogy nehogy lefejeld a kormányt hanem arra ha oldalról telibekapsz egy járgányt akkor ne repülj neki az autónak, vagy be annak fülkéjébe -
#809 Ez a légzsák az egész felsőtested védi. Mondjuk nem sok értelmét látom... -
#808 Én még olyan (motor)balesetet szenvedett motorost nem láttam, aki a benzintankot vagy a kormányt fejelte volna le (és attól volna sérült meg)...
Ellenben olyat, aki elszállt, mint a győzelmi zászló, vagy kisodródott kanyarba... ...az ellen nem véd. -
#807 Monster Cafe Racer
-
#806 Uh vaze faszák ezek a lámpák .. Kéne ilyen a mienkbe is :P -
Verseghy #805 Ne is mondd:D -
#804 na de azt hogy? majdnem a lábad között van a légzsák -
Verseghy #803 Mivan ha autopályán eltalál egy madarat és kinyilik?:DD -
#802 igen! Jóllátod légzsák -
#801 nekem nagyon bejön a festést is eltalálták!
asszem ez a 7millás változat -
-
#799 Akkor ezek szerint élőben tényleg szép lehet... Még nem láttam soha. Majd eccer. :) -
#798 Élőben amikor láttam LEESETT AZ ÁLLAM!!!!
Még a TNT tetszett ennyire élőben. -
#797 Erről mi a véleményetek? Ez az egyik legdrágább széria sportmotor, amit lehet kapni. Én megmonodom őszintén, nekem annyira azért nem tetszik. -