2516
-
#755 Látom vannak itt páran, akik szintén felegyenesedtek négy kerékről két kerékre :-)
A jelenlévők közül - akik motoroznak - azok rendesen túráznak, ahogy a csövön kifér? Ha igen, akkor merre? Motoros talik, vagy inkább barátokkal körbe az országon?
De hogy ne legyek offtopic.
Egyik kedvenc motorom, amit sajnos már nem gyártanak:
-
#754 jah korlatozott jogsim van , bar junius vegen lett meg es a jogsi csak augusztus kozepen:\ szar volt kibirni hogy ne menjek vele. de azert mindennap korozgettem kicsit itt a kertvarosba:DD
a bandit.hu-rol adta el nekem az egyik srac akivel ossze is haverkodtam szal tenyleg nem bantam meg
annyi kis bibije volt hogy a faridom meg van fakulva az egyik oldalon meg hatul valamint az elso sarvedo:) De majd tavasszal korrigaltatom:) -
#753 annyiért nagyon megérte
nyáron én is néztem mocikat de nem láttam ebből ennyire jó vételt -
#752 de A.korl-al vezeted? -
#751 97? az egész jó -
#750 nyaron vettem 520 ezer volt
97es es 24 ezer kmel:)
a dob meg ra 41ezer volt -
#749 baszki, kurva jó hangja van!! mennyiért vetted, és hány éves??? -
#748 jah lattam mar par videt 400 vifferol:) franko -
#747 olyan 140 korul mentem
optikai csalodas:)
eleg láma volt aki felvette remegett ossze vissza a keze meg gondolom azert nem latszik a sebesseg mert kovette zoomal is a mocit
amugy nekem is feltunt hogy lassabban megy videon mnit elobe:D -
#746 A hangja tényleg nem rossz de nekem az egész videón az a fura hogy olyan mintha lassan menne a motor ahhoz képest, hogy már ötödikbe váltassz. -
Cvd #745 Nem, VFR-em. Mondjuk nem túl hangos dobbal, de majd meglátom mit mond rá a telefon (valszeg azzal veszem fel a hangját). -
#744 eloszor azthittem az enyemre irtad de kicsit atgondolva rajottem hogy nem:D
neked is kisbandid van? -
Cvd #743 Először is utólag mindenkinek boldog új évet!
A lenti 250-es Banditnál érzésem szerint "csaltak" egy kicsit, nekem úgy hangzik mintha szinte benyomták volna a mikrofont a dobba. Onnan izmosabbnak/hangosabbnak hallatszik mint amilyen normális távolságból lenne. Márcsak azért is valószínű mert egy átlagos mikrofon egy igazán hangos és mélyhangú (nagyobb köbcentis motoron lévő) dob esetén már nem képes venni a hangot, csak mély szaggatott búgás hallatszana a felvételen ilyen távolságból. De majd letesztelem az enyémen, úgyis esedékes a havi járatás, megaztán kell csengőhangnak.:) -
#742 nem kell oda rendszer eleg egy jokis raptor dob:D
tettem fel az en kis 250esmrol egy videot, sztem van olyan hangja mint a hanganyagbelinek sőőt , bar lehet elfogult vagyok:D
Bandit video -
Petya83 #741 Szerintem inkább egy 400-as moci mint 250-es, árban nem sok különbség van köztük. De gondolom akinek A korl jogsija van az vesz 250-est. Nekem a 400-as bandit nagyon tettszik. -
#740 Hangban nálam ami elől van azok az endúrók ááááááááááá krva jóóóóók
na és a Ducati !!!! -
#739 tényleg nem az átlag kis zümmögős bandit hang de ez egy jobb rendszerrel elérhető könnyen -
#738 nekem még egy 125ös is elég lenne most -
#737 én ezért szeretnék vmi 250es gépet 125ös helyett -
#736 ez 250es bandit?!?! (ténylge kva jó!) -
Petya83 #735 Cső!
Állat hangja van ennek a 250-es Bandit-nek.Bandit -nek. -
#734 sztem azér csöppet fílinges lehet egy olyannal küldeni -
#733 B.Ú.É.K
-
#732 hasonlóakat Mindenkinek -
Petya83 #731 Egészségben, boldogságban, motorozásban gazdag boldog új évet. -
#730 Neektek is! Balesetmentes boldog karácsinyi ünnepeket kívánok! -
#729 viszont Mindenkinek -
#728 Hát mostmár mindent elmondtatok amit akartam #727 726
Azért boldog karit mindenkinek és sok kétkerekű brümmögő ajándékot!!! -
#727 Igen-igen, mindenkinek nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok én is, és motorozásban gazdag, perecelésmentes boldog új évet! :) -
Petya83 #726 Kellemes karácsonyi ünnepeket minden motorizált biciklisnek. -
#725 Photo of the Day
-
Petya83 #724 Sziasztok!
Itt az Adrenalincrew nevű motoros bandának van pár videója. -
#723 van köztök jó is :) . Kis túrás :D Ilyen kellett nekem....THX -
#722 nekem is nyugi az oldal szaraxik valszínű
én már nem elöször néztem meg azokat a videókat -
#721 nemértem. tegnap még mind1ik videó xar volt! most meg mind jó... -
#720 Akkor egy kis segítség:
Itten vannak a múvík! :)
Választasz egy kategóriát. (Accidents, advertisements,burnouts...). Utána bejönnek a videók képei. Utána rákattintasz arra a videóra, amit le szeretnél tölteni. Ekkor megnyitja egy új ablakban, ahol némi infót ad a filmről. Namost. A képen (a videóból egy kép) jobb egérgomb, és mentés másként (vagy angolul save tartget as...). És hipp-hopp, már jön is le a vidi! Eccer?, nem? -
#719 a videók nem jönnek be -
#718 zupá -
Petya83 #717 Szia!
Hogy értve? Nem jön be az oldal? -
#716 nemjók a vidiók! :(