2516
  • Iceman
    Na látod...ez Te vagy. Én nem adnám oda az R6-ot egy VFR-ért se. Ez a jó a motorozásban, hogy mindenki megtalálja a neki valót.
    Felesleges általánosítani, hogy aki sportgépet vesz, az mind Rossinak képzeli magát. Láttam már túragépen is vadbarmokat.
    Úgyhogy hagyhatjuk ezt a "kasztosodási" dumát...
  • Iceman
    hát igen...ezt nem kell nekem se bemutatni
    Nyögöm én is az enyémet rendesen.
  • Iceman
    Bocsi, csak most olvasom a fórumot. Csütörtök kora délután voltunk.
  • Csiaki
    Hi All!

Én is most vagyok motor vásárlás elött csak nem tudom van 1-2 dolog amitől tartok. Ugyebár 2 éves GSX-R 600ról van szó, csak nem tudom mennyire lehet szétthajtva.Nagybáttyám pedzegeti hogy ne 600ast vegyek hanem akkor már vegyek 1000. De nem szereetnék 1 250 ETZ után mindjárt 1 160kilós 170pacis dögöt.
    De hát a 600assal is úgy vagyok hogy nagyon fáj a szívem érte de nagyon hiányzik még hozzá az a cirka 20%!!Se baj, elöbb utóbb meg lesz!
    Amúgy ő lenne:

Üdv minden benzingőzön élő társamnak!
  • JGTC
    tegnap én is láttem egy gixert K4-es volt húzta neki ahogy azt kell
  • allock #870
    tegnap este jöttem hazafelé, szállingózott a hó és a faszi a Honda CBR600R-jével kint gyorsulgatott :D vannak még csodák
  • Roger6
    Teljes mértékben igazad van. De tudod, hogy milyen makacsok az emberek. Néha az észérv sem győzi meg őket, ez a baj. Én is így vagyok ezzel. Pedig nem ökörködni akarok a motorral, hanem menni szerte-széjjel az országban, látni sok dolgot, mindamellett, hogy mindenkit leelőzök, ha tehetem. SV-vel tavaly mentem, volt nálam két hónapig, nagyon meggyőző volt. Ő már bizonyított nálam. R6-tal nem mentem huzamosabb ideig, csak az utcánkban két karikát. Csak hát az volt az első motor, amire felültem még négy éve, és azóta nem hagy nyugodni ez a kis masina. Azért csak megoldom a helyzetet valahogy. Köszi a hozzászólásokat.
  • Cvd
    Túrázásra mindenféleképp az SV kell. Jó az R6 (vagy más sport) "ökörködni" fél-egy órát, de nem hiszem hogy egy normális magasságú ember háta élvezné hosszabb távon is. Az igazi az lenne ha tekernél egy órát egy sporton, sokkal könnyebb szívvel vennéd meg az SV-t. Alternatív megoldásként szóba jöhetnének a sporttúrák, ott megvan a kényelem, és majdnem elérik kissebb sportok teljesítményét. Viszont ugyanott vannak árban mint a sportmotorok. Én ugyanezzel a dilemmával álltam szemben, csak meg tudtam fizetni egy VFR-t. Az egy 600-as sportmotorral már éppen felveszi a versenyt, de egész nap lehet tekerni annyira kényelmes, mindeközben 4 liter alatt eszik százon 140-160-as utazó mellett. Cserébe az árából asszem kifuná egy R1 is, nemhogy egy R6.
    Dehát fiatal fejjel sokkal nehezebb dönteni, mindenki Rossinak képzeli magát és venné a közútra már teljesen feleslegesen erős sportokat, miközben jó részük soha nem fog tudni teljesen kihasználni egy túramotort se.
  • Roger6
    Köszi Iceman, most nagyon sokat segítettél...

Tudod, a pénz nagy úr ám, ez itt a gond! Az SV újan egy kibaszott millióval olcsóbb, vaze... Hidd el, én is R6-ot venném, ha tehetném.
  • JGTC
    Pontosan, ha jókor mész nem csak láthatod! Ti mikor mentek ki??
  • Iceman
    Ha most kimész a kiállításra, láthatsz egyet.
  • Iceman
    Csak hogy segítselek a döntésben...én nem adnám oda az R6-omat egy SV-ért
  • Roger6
    SV lesz R6 helyett, így fest a dolog. Úgy is túrázásra használom a mocit, abban meg az SV sokkal kényelmesebb, meg alacsony fordulaton nyomatékos, nem kell pörgetni, így a fogyasztás is kevesebb. (Most csak nyugtatgatom magam, hogy nem követek el hibát azzal, hogy nem R6-ot veszek... )
  • JGTC
    Ez nekem is feltűnt, hogy a Honda elverte a gixert, R1-et. A Kawasakin meg sem lepődtem, mert már az is nyert egy két Master Bikeot.
  • allock #861
    v az R6 helyett veszel azt?
  • allock #860
    és az SV-t nemszámítják be?
  • Roger6
    Ő a szívem választottja, de a 20% kezdőt nem tudom összehozni nyárra. A motor egy éves, így csak 20%-tól vihető... Újat meg nem akarok, az még drága nekem. Úgy néz ki, hogy marad az SV 650 S. Az sem rossz azért... Már csak két hónap, és alattam a gép! :)
  • allock #858
    szép! és van is v csak lesz ilyened?
  • Cvd
    Elírtam, nem fél percet, fél másodpercet.
  • Cvd
    Most nézem hogy erre nem is reagáltam. Az még elmegy hogy a Kawa elverte a Suzuki-t, még a Yamaha is belefér, de hogy a CBR is rávert az elég gáz a Suzukira nézve. A CBR mindig is a legtatásabb volt ebben a kategóriában. Régebben a kisebb motor miatt is, de akkor is megmaradt ez mikor áttértek az 1000-es motorra. Most meg fél percet ver egy GSX-R-re. Viszont nem tudom miért hívják még mindig Fireblade-nek, úgy volt hogy a név a 900-as (bezárólag a 954-essel) sajátja, és vele együtt eltemetik. Most meg újra visszalopták a kis cselesek.:)
  • Roger6
    Ez az én cerelmem...

• lilgame
    hát mind a kettő tetszik. csak a suzuki 1 kicsit jobban.
    csak a suzuki 750 ezer. a honda meg "csak" 550ezer. ezért nem tudok dönteni
  • allock #853
    aham, figyelj amelyik tetszik csak olyat vegyél
  • lilgame
    nem, a honda cg 125 az naked, a suzuki meg enduro nak van írva.
    amugy most 1 rs 50 esem van. csak időközben rájöttem hogy nem kell nekem sportmotor városba.
  • allock #851
    gyanítom h ezek krosszok...ugye?
  • allock #850
  • lilgame
    csá
    ti biztos többet tudtok a motorokról mint én ezért a segítségetek kérem
    most lettem 16 éves és szeretnék 125cc ből vizsgázni de nem akarok sportmotort
    kinéztem 2 őt
    egy suzuki rv 125 vagy egy honda cg 125.
    kinek mi a véleménye róluk? nekem a suzuki 1 kicsit jobban tetszik.

csá
  • allock #848
    aham, nekem egyáltalán nemtetszik
  • JGTC
    Honda NAS Concept Bike
  • allock #846
    sajna nem :(
  • allock #845
    miakar ez lenni? :D
  • JGTC
    Tegnap volt a WSBK 2006-os első két futama. Valaki látta?? (Euro Sport2-n volt)
  • JGTC
  • JGTC
    mehlepő, a motoros részét meg már én is tapasztaltam
  • allock #841
    jah, értem
  • efti
    Az autos teljesen rendes higgadt es kulturalt volt. Viszont a magyar motoros tarsadalomnak van meg hova fejlodnie, mert egyet sem erdekelt az arra jaro motorosok kozul a dolog es mind tovabb ment.

Sajnos amugy nem a motor korai elovetele a hiba, hanem, hogy el se raktam...
  • LiPTON
    mondjuk úgy, meg akartuk mászni a nyavalyást... csak elfelejtettünk kiszállni a kocsiból
  • JGTC
    kötöszködött??
  • JGTC
    Persze gondolom az autós nem jött oda hogy van e valami bajod?!
  • allock #836
    lehet h még korai lenne motorozni?

a könyökének annyi