Motoros képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JGTC
jó ez városban teljesen elég, úgy mint túrára.... a V2pedig királyság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Roger6
Bocs a nagy képért, elfelejtettem lekicsinyíteni... 😞

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Nekem egyébként bejönnek ezek a 650-es kéthengeres túragépek is, mint a Suzuki SV 650-es. Kénylemesek is, nem kell embriópózban ülnöd a helyeden, és nem csuklódon van az egész tested súlya. Csak hát a teljesítmény... Bár elég lehet az 70-80 LE is túrázásra, és ennek a gépnek az lenne a lényege. Márciusig még ráérek eldönteni, asszem. 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

CBR 600 F 1.998.000.- +(125.000.-)regadó AKCIÓS!!!!! 110 LE
CBR 600 RR 2.398.000.- +(125.000.-)regadó 117 LE
ha többet akarsz tudni a két vasró hívj vagy ha venni szeretnél akkor is hívj
amiben tudok segítek Tel: 06-20-475-43-61
A 600 RR inkább Pályára és egy személyes motorozásra. a 600F pedig hosszú és rövid távokra is nagyon jó.
Roger6
Megnéztétek a gyorsulásos videót? Kb. 12 másodperc alatt van 200 km/h-n. Ez bôven elég a magyar utakra, többet nem is tudsz használni. Nekem elég a 600-as bôven!

Roger6
Ja, mert ott mindenki nagyokosnak kézeli magát...

JGTC
ez így van elég a 600-as bõven bõven <#hehe>
azzal az oldallal az a gondom, hogy senki nem tud válaszolni a fórumon ha valamit kérdezek <#gunyos1>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Roger6
2005-ös Honda CBR600RR gyorsulás

Ez csak egy tesztmotor, amit széthajtottak már, azért nem megy "annyira". Az egyedi darabok sokkal jobban bírják, ha rendesen be vannak járatva. A tesztmotorok nem errôl híresek...

2006
De ezekre a szar utakra bõven elegendõ e 600-as.
még nem de megnézem
Köszi a tippet. Még de mad megnézem.
Roger6
Jah, szép lett az új 1000-es RR. Csak nem merek felülni rá. Én az R1-re is csak félve nézek. Nem kell nekem ezres gép, teljesen felesleges. Jah, Finci. Legközelebb egymás után szúrd be a képeket, nem kell mindegyiket új hozzászólásba. Egyszer?bb, kényelmesebb, és nem utolsó sorban sokkal gyorsabb. Láttad a kistesó gyorsulását a sportmotor.hu-n? Egész jól muzsikál, ahhoz képest, hogy tesztmotor... 😊

EZ a zigazi.
Roger6
Ja, és ha lehet, akkor szerintem vedd le a képek felbontását, mielõtt beszúrod õket, mert a modemesek nem nagyon szeretik az ilyen nagy képeket. Egyébként meg peace van, csak az a motor nem tetszett. 😊

Roger6
Én nem akarok kötekedni, mem minden, de nagyon csúnya. Annyira utálom ezket a hipermoderni valamiket, hogy hihetetlen! Esztétikailag egy nagy nulla ez a motor. Az elején az mi? Azzal megy permetezni a szõlõsbe, vagy most az mi?

Én maradok a Yamaha R6-nál, asszem. Tessék:

Vagy a 2006-os R6:

JGTC
bimota ?

na ez motor

hello!

JGTC
egész pofás de ha kicsi akkor inkábba 125 ös

És erröl m a véleményetek? Aprilia Tuono 50?
JGTC

JGTC
lol 😄

Magnumrolcsi
Ez milyen? Tegnap láttam.

Kaszi46
wow 😄

*Posse*T.W.D*

Shogun
kicsit eltévesztetted a hazszamot...

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Valakinek megvan a Naszty fiú esete Toth Marival?ha igen erre a címre várom:szivemvagy @freemail.hu
😄DDDDDDDDDDDDD
JGTC
köszi.... látom figyeltél <#kacsint>

Negyedmillió dollárba kerül, egy Bell helikopter gázturbinája hajtja. Asszem 2 sebességes. Az elve az hogy egy égéstérbe folyamatosan üzemanyagot fecskendeznek, ami ez elégése folyamán gázformában kitágul, hasonlóan az Otto-motorhoz, csak itt nem szakaszosan hanem folyamatosan távozik az égéstérbõl egy keskenyebb csövön keresztül, miközben megforgatja a csõ közepén futó, nagyon sok apró lapáttal ellátott "fõtengelyt". Ettõl a tengelytõl aztán a megszokott módon jut az erõ a kerékre, a kipufogógáz meg a kétoldali szörnyûséges kiömlõkön távozik. Elméletileg lelassulva, de azért Jay Leno (neki is van egy ilyen motorja) említette hogy egyszer menet közben közelhúzódott hozzá valami autó nézelõdni, mire azt vette észre hogy az autó elsõ (mûanyag) spoilere össze-vissza hajlik/gyûrõdik a kipufogógáz erejétõl.😊 Elõnye az ilyen gázturbináknak hogy kis hangolás után bármilyen üzemanyaggal mûködnek, viszont nagyon zabálnak. Valami 350 ló, és 450km/h körül van a végsebessége, ha jól emlékszem. 2-3 éve láttam utoljára, azóta picit változtattak rajta. pl. más a hátsó villa, a farokidom hegyesebb, nem volt még idom a kiömlõn, és a mûszerfal is sokat feljõdött. Akkoriban még csak nagyon gagyi analóg fordulatszámmérõ és sebességmérõbõl állt, nyoma sem volt annak a látványos digitális panelnak amit a mostani mûsorban láttam. Mondjuk akkor is érdekes volt a 80ezerig (vagy 100, már nem emlékszem pontosan) skálázott fordulatszámmérõ.😊 A Vas (Torgue) címû motoros mesefilmben is szerepelt egy példány, de egyébként is lehet róla videót találni bõséggel.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

JGTC
Y2K

ha netán valaki tegnap este látta a Discoveryn a Lagjobb c. mûsort, akkor mondja már el mit lehetett megtudni errõl az állatról....

50esre van jogsim. Tudtok ajánlani olyan 50es motrot, ami nagyon megérné, nagytestû, váltos? Pénz fogjuk rá nem számit.
Ésszel járva a Vifferem is beéri annyival.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.