2516
-
Cvd #915 Jobb oldalon lábnál van ha jól tippelek, az első képen szépen látszik kar, meg alatta a rudazat. Mondjuk ennyiből akár kuplung is leh de akkor nincs tippem a fék helyéről. Elöl nincs fék szvsz, de nem is lenne sok értelme. Pár napja volt szerencsém elkapni a filmet a készítéséről, de arról nem volt szó hogy sorozatgyártásba is menne. -
#914 holvan ezen a fék? :D -
#913 Exile Cycles-TRIKE
-
#912 húúú ne is mond :] -
Cvd #911 Na mégegy büntetőt:
-
iszakos #910 -
iszakos #909 extrém -
iszakos #908 -
#907 Szép is az az R6! -
#906 connecting people -
#905 és a csajnak még mű izéje is van :o -
#904 -
#903 ezek a mattok nekem is bejönnek
bár ez nem teljesen matt
sport gépeknél meg R6 nálam az abszolút NO1
Egyszerű és szép jól eltalált a festése
-
#902 Akkor legyen milka lila, hogy észrevegyenek az autósok... -
#901 Végül is a szin az nekem mind1, mind tetszik. -
#900 Az lesz! Nem akarok megdögleni! -
#899 Abszolút igazad van, hogy tucat motor de nekem ez tetszik, na meg én sem vagyok Dagobert Bácsi pénzügyben. Remélem érthető? -
#898 én tom, nálunk a városban van egy ilyen színű :)
jah és ő is motorozott januárban mikor sütött a nap, full protektoros ruciban -
#897 Aham, fincsi gép! -
Cvd #896 De hogy olyat is mondjak ami szerintem szép, egy példa. Ennél a szemcsés, matt de mégis finoman csillogó feketénél nincs szebb. Szolid, elegáns, gyilkos.:)
-
Cvd #895 A tigriscsíkoson a feketével szép volt, de csontsárga nekem se kellene. Még ha jól is nézne ki, kegyetlenül hivalkodó. -
#894 Jaja, elég unalmas a kék-fehér... Viszont a csont sárga sem tetszik igazán. -
Cvd #893 Még a jobbik eset.:) Sajna sokan ragaszkosnak az alap kék-fehérhez, pedig annál asszem minden más szebb, még ha a kék-fehér is az Gixxer alapszín. Bár az is szebb lett amióta több és sötétebb a kék, a régebbi fehér alapon kis kantakék az abszolút mélypont.:) -
#892 Tudod, hogy mennyire konkrét élőben bronz-fekete összeállításban? Hú.... Nagyon...
-
Cvd #891 Ezért írtam hogy többek között azért ésszerű választás mert árban jó.:) Egyébként még nem is a teljes képet írtad le, pl. az új ára ugyanannyi szokott lenni mint egy R6 vagy egy ZX6-R, csak már alapból szoktak passzolni mellé egy sport kipufogórendszert meg bőrruhát. Az alkatrészárakat említettem, ott olyan különbségek vannak hogy egyes alkatrészek harmadannyiba kerülnek Suzukira mint egy Hondára. Mondjuk Hondára meg nem kell alkatrész mert nem romlik el.:)
De a lényeg az hogy eszméletlenül el van terjedve, már oda se nézek ha valami kék-fehéret látok a szemem sarkából. -
#890 Cvd:
A Gixer azért tucatmotor, mert egy csomó helyen el lehet vinni 0%-tól, és használtan sem kell kicsengetni érte a 20%-ot (mint mindenhol máshol), hanem elég 5-10%. Nem reklám, de pl. amargo motor. Ott használtan 2 éves korig 5-10% kicsenget, aztán alattad is a gép. A hitelek meg lehetnek akár 84 hónaposak is. Hát ezért van olyan sok belőlük, szerintem. -
#889 hát nem tom, valszínű több lesz telefonnal csináltuk (K750i) lehet nem lesz olyan minőség -
#888 ok, valószínű a csajokról több kép lesz :D -
#887 haver kattintgatott felel fele arányban csajok mocik nem tom hogy sikerült ha meg lesz felteszem -
#886 600as elég abból -
#885 képek lesznek? :D -
#884 Én is most jöttem haza onnan. Hmmm.....
szóval R6,MV,Új ZX na meg a csjok ezek voltak a legjobbak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Ez utóbbi felhozatal sztem jobb volt mint valaha) :)
Ja és az Aprilia supermotója, meg az MT 03 nagyon ütött még :DD -
#883 sziasztok.lenne egy olyan kérdésem aki tud r6-tot eladot olyatami be van rakva képnek roger6-nak olyat aki tud eladot az feltétlen keressen meg!!fontos előre is köszi.0630/5092942 nagyon fontos -
#882 én ezért szeretem a Kawát :D -
#881 -
Cvd #880 Abszolút nem akarlak lebeszélni róla vagy lefikázni a Gixxert, de személy szerint semmi pénzért nem vennék. Ésszerű mert árban jó (az alkatrész meg főleg), nincs vele gond, de szegénykém iszonyatosan tucatmotor. Minden második sportmotor Gixxer (vagy legalábbis úgy tűnik), nem érezném mögötte az egyéniséget ha azon ülnék. De ez szigorúan szobjektív vélemény. -
Cvd #879 Nem akartam skatulyázni, de az tény hogy a fiatalok inkább divatból választanak motort (általában sportot), és nem annyira észérvek vagy a tényleges igényeik alapján. Pl. aki egyáltalán nem pályázik, annak egy ezres sport teljességgel felesleges, bőven sok egy 600-as sport is. Mégis ha megnézzük a fiatal (25 alatt mondjuk) korosztályt szinte mindenki ezek közül választ. Az idősebbekre jellemző csak hogy a ténylegesen hozzájuk passzoló motort vennék. De a Rossi-s példát (meg ezt az egészet) nem fikázásnak szántam, és is halál ugyanilyen voltam 20 éves korom körül.:))) -
#878 Én is ezt mondtam neki!
Abszolút olyant viszek majd magam mellé aki ért hozzá és van már tapasztalata. -
#877 Túrázni ne vegyél R6-ot. -
#876 Nagybátyádnak gratulálok a bölcs tanácsért...
Motorvásárláshoz pedig vigyél magaddal olyan embert, aki ismeri a típus jellegzetességeit és hogy mikre kell figyelni.