2516
  • allock #955
    engem nem zavar! :)
    és milyen lesz helyette?
  • examinee
    Igen! Szeretném:D Bocsi hogy ide betettem utána láttam a másik topicot!
  • allock #953
    ezt adod el?
  • examinee
  • JGTC
    jó azt már láttam én, az fújta át a gixerét is
  • allock #950
    a száma is benne van vmelyik Superbike-os újságban, de most megnemmondom neked h melyikben :)
  • allock #949
    aha
  • JGTC
    Az csinálta a Dodor motorját is nem?
  • JGTC
    nem az enyém most találtam a neten, az enyémről is van kép csak az a motor vásárlás topikban...
  • allock #946
    szép! saját? Mo-n is van egy ilyen csávó aki ilyen festésekkel foglalkozik, bármiilyet megcsinál
  • JGTC
  • JGTC
    ált bünti jár érte
  • fb2
    Szeretnem megkerdezni toletek hogy: Itt a forumon az legalis hogy hirdetsem az en uzletemet es termekeinket ami motorsportal kapcholatos? Koszonom elore, ZL
  • allock #942
    jah yo :D
  • RaST
    Díszburkolat ;]
  • allock #940
    hűtött tárcsafék?
  • RaST
    Ezt tegnap csináltam menetelés előtt ;]

• allock #938
    aham
  • JGTC
    nem a BNV-n
  • allock #936
    Miskolcon?
  • JGTC
    húú rátehettem a seggem a kiállításon és hát nem is nagyon lehet szavakat találni, pedig nem is mentem vele sehova :)))))
  • Cvd
    Ez a ZZR-1400 nálam magasan a nyerő külső alapján az idei kínálatból. Az elejéről folyton egy birodalmi kutaszdroid, meg a mátrixos polipok jutnak eszembe.:)
  • allock #933
  • allock #932
    azta

kép
  • allock #931
    ez tetszik!

• allock #930
  • allock #929
  • allock #928
    Kawasaki Reveals New Ninja 650R
    -erről a modellről még semmitsem tudok

• allock #927
  • allock #926
  • allock #925
  • allock #924
    ilyen kawát láttam tegnapelőtt:

kép
  • Seten

Az ETZ után még a 600-ast sem ajánlanám. Elhiszem, hogy megtanultál motorozni de nagyvashoz ez kevés.
    Próbálkozz jóval 100 LE alatt!

• Roger6
    Akiknek szar a gépük, azok nem tuningolnak, hanem eladnak. Egy jó gépet látod lehet tuningolni. De mindegy...
  • GTuning
    Hali, a mocikhoz van jó tuning leírása, érdemes megnézni! Ezt az oldalt főleg ojan embereknek ajánlom akiknek szar a gépük, és szeretnék azt feltuningolni.
    GTuning
  • LiPTON
    megyünk túrázni:!D
    összeállítás: Swalbi, s50(ezzel megyek), 1 lepukkant honda dio és 1 szintén ramaty állapotban levő piaggo... már most félek.. egerbe megyünk Jberényből... megpusztulnak majd a gépek 40 km után, de már várom! azért 1ik haver jön a '25 CBR-jével, majd elhúz mindket

nem tud vki vmi jó túra-útvonalat nyárra? (hátha összejön már vmi normális gép, ami nem hal meg 1 esben 1 dombra felmenet)
  • iszakos
  • JGTC
    ehh...
  • allock #917
  • allock #916