Motoros képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JGTC
DUCATI Rulez!! Desmoseidici-t mikor dobják ki utcára???

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

kesenyi

...:::kesenyi:::...

kesenyi

kesenyi
A király:

kesenyi

kesenyi

kesenyi
A nagy böhöm Hayabusa:

kesenyi

kesenyi

LiPTON
még nincs,de tavaszra szeretnék 1gyet<#circling>

JGTC
Lesz Horneted LIPTON?? Vagy már van is??

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
és tényleg jó ebben is😊

kesenyi
De azért remélem hozzácsapsz majd a mocid hoz egy LeoVince dobot! <#vigyor>

Roger6
Nekem meg éppen az tetszik az SV-ben, hogy olyan vékony a V2-es miatt, kényelmesen lehet rajta ülni. Persze ízlések, és pofonok. Egyébként én Yamaha R6-ot veszek, mert szeretem, ha pörög alattam a motor... 😊 Csak elôször gondolkodtam SV-ben, de már letettem róla. Pedig nyáron nagyon sokat mentem vele, nagyon bejött. De a vérem nem hagy nyugodni... És az álmaim.. 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

kesenyi
Ez így ilyen állapotban "kompresszoros" is?

kesenyi
Most talán felújították az idomait, tudtommal! A fejidom nagyon franyó lett, de képet nemtok mutatni mert csak a Superbike-ban láttam

Nekem egyedül a külseje nem tetszik, de az nagyon nem. Egyrészt a V2 miatt nem olyan vaskos mint egy átlagos motor, de ami igazán elborzaszt az az elõre a "semmibe" kilógó hengerfej. Nem tudom miért, de a hideg kiráz tõle. Akármilyen szép és jó lehet egyébként a motor, soha nem vennék ilyet. Ez nem csak az SV ellen szól, pl. a Monsteren is szörnyen néz ki szvsz. Mondjuk az idomos Ducati-knál már nem zavar, ha nem kell látnom.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Csiaki
Ja és még õ sem kutya!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Csiaki

Csiaki
Nálam a két favorit!!!<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Roger6
Nem tudom, nekem bejön az SV 650-es. Itt éppen egy rockfest-en ülök rajta, és sört nyamizok. Szerintem aki túrázni akar, annak tökéletes ez. Meg szép is (nekem). És nagyon tetszik a menetdinamikája is. A magyar utakra tökéletes... Ez az én véleményem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6

Captain Sparrow
linkeljetek be vagy rakjatok be nekem motokrosszos képeket 😄 freestyleost 😄
vagy kawasaki KXról meg yamaha dtrõl

Captain Sparrow
a háccsója kurva jól megvan csinálva

Sziasztok!

Íme az én motorom: Gilera RRT
Igaz csak 125 ccm és 21 le, de nem egy tucat motor.
LiPTON
igen

kesenyi
Ez egy fazer?

LiPTON
jah, sztem is

LiPTON
ez már kicsit ütõsebb

kesenyi
Ezek inkább ilyen látványmotorok <#alien2><#alien>

kesenyi
Ez meg mi? 😄

LiPTON
nekem nem nagyon tetszenek, de vkinek hátha bejönnek<#buck>

LiPTON

LiPTON

LiPTON

kesenyi
De nekem a Kawákról egybõl az a szép zöldes szín jut eszembe 😛

Kawán se mindig.😊 A telizöld vagy a mostani zöld/fekete szép, de pl. haverom 2001-es zöld/fehér/fekete ninja-ja meglehetõsen rusnya.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

kesenyi
A zöld a Kawák színe!!!! 😊 Más motornak nem is áll jól a zöld szín

Kaszi46
kb így😊

*Posse*T.W.D*

JGTC
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow2><#wow2>

zöldben nekem nem jön be de a feketét még meglesném!!!

Kaszi46
tudom hogy a ducatti színe a piros, de hát nincs mese, ez a moci más szinekben is gyönyörû!

(klikk a képekre az 1024es méretért)

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
igen én is háttérnek😊

gyors hozzáigazítottam az xp-t is, igy teljes a kép<#buck>

*Posse*T.W.D*

LiPTON
használtan szeretnénk, ha találunk vmi jót, de nem kizárt, hogy újat... még ez nincs kitalálva

kesenyi
de te most használtan veszed???

JGTC
Hornet, FZ6 - ezekrõl csak jót hallottam, olvastam stb...

JGTC
Te is ki akarod rakni háttérnek ??? DUCATI.COM kattitnt a Hypermotard képére😊

Olyan szerelõt keress akit ismersz és megbízol benne. Egyébként hajlamosak olyat ajánani amivel õk járnak jól és nem te. Engem pl. a szerelõ ismerõsöm mindenáron le akart beszélni a VFR-rõl azzal hogy bonyolult szerelni, és Kawát akart vetetni velem. Ami tõle érthetõ is, merthogy azt szerel legtöbbet, ahhoz tud olcsón alkatrészt, meg azzal van a legtöbb baj. Azonnal el is döntöttem hogy nem hallgatok rá. Az mondjuk igaz hogy a V4-est bonyolultabb szerelni, csak épp elmegy kétszerannyit mielõtt hozzá kellene nyúlni. Én mint tulaj l*szarom hogy hogyan szerelhetõ, nem az én dolgom, vagy vállalja vagy viszem máshová és kész. Megaztán ha annyira király a Kawa ahogy ajánlgatja, akkor neki miért GSX-R-e van? Szóval olyan motort akart vetetni velem ami neki lett volna jó, és erre hajlamosak általában is a szervizekben, fõleg ha idegenként mész be.

LiPTON
beviszem szervízbe, mielõtt megkötnék bármit, akkor márka v inkább márka független szervíz? ugye, ha beviszek 1 használt hondát a szervízbe, nézzenek rá, milyen állapotban van, mert + akarom venni, akkor nem fogja maga alatt vágni a fát a szerelõ, mert rávágja, inkább 1 újjal jobban járok, mert alig van árkülönbség is ennyi idõs gépeknél, mintha 1 újat vennék(persze rosszat is úgy mondhat a mociról, hogy honda, és akkor a hondákat írja le...)

LiPTON
nekem bejönnek a hornettek nagyon, nem csak tudásra, hanem kinézetre is
mi inkább naked bike-ban gondolkodunk

A Honda biztosan nem rosz választás. Legendásan megbízható és tartós motorokat gyártanak, a hiedelem szerint minden más márkánál tartósabbak (persze ezt így erõs kijelenteni minden típusra, de nem alap nélkül alakult ki ez a kép), árban is nagyon jók, cserébe alkatrészáraknál drágák. A Kawasakinál az alkatrészbeszerzésnél lehet kis gond (minden van csak esetleg többet kell rá várni mint másnál), plusz a Kawák hajlamosak arra hogyha egyszer elkezd rakoncátlankodni akkor az életben nem lesz már rendben, folyton bütykölgetni kell. A Yamaha olyan átlagos márka, se jót se rosszat nem mondanak róla. Általánosságban én is Hondát javasolnék, persze nem árt nagyon megnézni hogy milyen állapotban van.