16455
-
#16174 Valamelyik fn + gomb nem tudja ezt? -
#16173 Üdv!
Bocs ha Off. Dell laptopomom van. Ezeknél már nem lehet kikapcsolni a touchpadot. Szoftveresen meg lehet oldani valahogy? -
#16172 hello,
250-300 000 Ft környékén keresek egy olyan laptopot amit legalább 3-5 évig kiszolgál. Általános használatra, néha Photoshophoz kellene.
A következő praméterek érdekelnének: I7 vagy ezzel megegező amd processzor, 8GB ram, 1TB hdd+SSd beépítési lehetőség (optikai meghajtó nem szükséges), legalább 2GB-os nvidia vagy ati vga kártya, Windows 8.1. Köszi a segítséget!
-
#16171 MacBook Pro alternatíva? (Atom)stabil, megbízható, jó kijelzős Windows-os laptopot keresek, kb. MacBook Pro minőségben.
Van ilyen?
Ez nem tűnik annyira rossznak, de annyira jónak sem... látszik a spórolás, sajnos.
Csillivilli gamer gép nem érdekel... -
#16170 miért ? szerinted ők nem kínában gyártatják le a termékeiket ? -
#16169 Akkor ne vegyél pl. semmilyen LG (dél-koreai) vagy Samsung (szintén) cuccot se... OMG.
-
GaborST #16168 Asus,Acer,Lenvo kiesnek lévén ázsiai cégek azokba nem nagyon bízok max. a japán márkába de ha lehet akkor inkább amcsi legyen -
#16167 én mondjuk a Dell-ről is hallottam rosszakat.. persze egy Acerhez képest mindkettő megbízhatóbb..
megbízhatóság terén az Asus-t szokták emlegetni, de az többnyire nem olcsó..
ár - megbízhatóság arányban a Lenovo jól szokott teljesíteni, esetleg elgondolkodhatnál azon is
persze a legjobb gyártóknál is előfordulhat, hogy kifogsz egy hibás típust és a legrosszabbak közt is lehet olyan, ami kivételesen hibátlan.. -
GaborST #16166 Hát néztem de ebben az árban nem kapok Dell-t! De leírhatnád hogy mik azok a komoly gondok ami miatt sz..r a HP! -
Titi28 #16165 Én biztos, hogy nem vennék HP-t a helyedben. Sajnos a családban több HP is volt és jelenleg is van, de mindig csak a baj van vele. Ha úgyis csak május 10 után szeretnéd megvenni, szerintem érdemes lenne körülnézned a media marktban, én hasonló áron vettem ott Dellt. (A céges HP-met cseréltem le erre.) Ha megbízható gépet akarsz, akkor a Dellt tudom neked ajánlani. -
GaborST #16164 Oksa köszi! -
#16163 Sztem igen. -
GaborST #16162 Értem de akkor a kitűzött célnak megfelel nem? -
#16161 Én a proci órajelét kicsit soványnak érzem. Más bajom alapvetően nincs vele. -
GaborST #16160 Sziasztok!
Kellene egy kis véleményezés erről a notiról videózásra,nettezésre, játékra (pl.: Space Engineers;Medieval Engineers; Star trek online; stb ) néhány programra (Hexagon 2;Photoshop) használatára lenne!
A kérdés elbirkózik-e ezekkel és hogy mennyire strapabíró és megbízható ez a márka?
Május tizedike utánra tervezem a vételt de szeretném kicsit kikérni olyan véleményét aki ebben a témában jobban benne van!
A válaszokat előre is köszi!
-
gotchaaa #16159 Személyes tapasztalatom nincs, de prohardveren nagyon ajánlgatják, ebben az árkategóriában állítólag az egyik legjobb vétel. Itt találsz róla egy tesztet.
Utoljára szerkesztette: gotchaaa, 2015.03.23. 21:09:59 -
red13 #16158 Vélemények? -
TomBond #16157 Egy kicsit elbizonytalanodtam, nem járnék e jobban ezzel (X200MA).
Másik kérdés az lenne, hogy melyik a "jobb" processzor a Intel ATOM Z3735F 1.33GHz, vagy a Intel Celeron N2840 2.16GHz. -
#16156 Arra bőven jó. Asusok jók, megbízhatóak. Ha tetszik, vedd meg, nagy meglepetés sztem nem érhet. -
TomBond #16155 Erről Van valakinek valamilyen tapasztalata? (ASUS EeeBook X205TA)
Kicsi laptopot szeretnék, igazán főleg netezni használnám. -
Dobronski #16154 Utolsó mondatod a leglényegesebb. Ha a zinterneten találok kismillió negatív véleményt, mifaszér kockáztassak? -
#16153 A Radium-ról nem tudok nyilatkozni, de a másik ugyanolyan rossz hírű "csaló boltról" a Digi Prime-ról igen. Mindenhol olvastam, hogy átvernek, szlovák billentyűs laptop-ot kapok, meg késik a megrendelés hazudoznak stb. Ennek ellenére még is ott vettem meg a laptop-om, amit sehol máshol nem kaptam volna meg, főleg nem ennyiért és lám oda telefonáltam, elraktak 1-et a nevemre, másnap bementem érte, odahozták, megvettem. Se szlovák billentyűzet, se átbaszás és 2 éves gyári Asus garancia van rá. Nem fűz semmilyen érdek ahhoz a bolthoz, csak idegesítő, hogy mindenhol csak a negatív kritika megy. Én nagyon örülök, hogy ott vásároltam és ezt a laptop-ot vettem meg. Nem mondom, hogy minden esetben biztos nagyon korrektek és rendesek, lehet másokat átvertek, de nekem pozitív tapasztalatom volt velük. Körültekintőnek kell lenni. -
Dobronski #16152 Vegyed nyugodtan, engem nem izgat, de ha nem tudod gariztatni, vagy szlovákban fog csücsülni a géped 2 hónapot mire megtákolják, ne sírj. Hálistennek nincs közöm bolthoz. -
#16151 Miert is? (neha olyan erzesem van mintha a konkurencia fikazna allandoan)
Utoljára szerkesztette: Mydgard, 2015.03.16. 15:40:07 -
#16150 15" boven jo, en ha uj gepet fogok venni, akkor is maradok ennel egyreszt mert megszoktam, jobban atlatom, emiatt nekem zavaro lenne a nagyobb kepernyo. -
#16149 Srácok hol érdemes laptopot eladásra hirdetni hardverapron kivül?
-
#16148 Ha ennyiért akarsz játékra laptopot venni, akkor ott a játékélményen nem a kijelző mérete fog rontani. :) Egyébként eleve hülyeség ehhez igazítani, mert külső monitort ugyanúgy rá tudsz kötni bármilyen laptopra. Persze a monitor felbontása már olyan szempontból nem mindegy, hogy mit bír el a vas. Nem tudom mit értesz kisebb gépigényű játékokon, de ez az ár tényleg nem ez a szint sajnos. -
Mirk #16147 Nagyobb, jobban látható. -
#16146 17 colon miért lenne szebb a kép? Legalábbis 140k körül nem hiszem, hogy járna felbontás növekedéssel. -
Dobronski #16145 Nem oszt nem szoroz. Annyit ersz el vele, hogy nehezebb hordozni. Igazabol ebben az arban 17coll csak a dellnek van. -
Mirk #16144 Sziasztok!
Laptopot vennék és gondban vagyok kissé. 110-140 közé szeretném belőni, olyan kellene ami az árkategórián belül jó vidikártyával és procival rendelkezik (pár alacsonyabb gépigényű játék futtatását tervezem rajta).
Az egyik problémám, hogy nem tudom eldönteni, 15 vagy 17 colos legyen. Egyrészt jó lenne a nagyobb képernyő, szebb kép, de ahogy észrevettem kisebb a választék és ugyanannyiért rosszabb teljesítmény várható a 17 colosok között. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Sokat ront a játékélményen egy 15 colos képernyő a 17eshez képest? -
#16143 Üdv!
Ki, melyiket ajánlaná? Vagy ezeken kívül, max 200k-s kategóriában, eredeti Windows fontos.
első
második
thx -
Dobronski #16142 Most egy Y50-ről írok. Első benyomás, a kijelzője kritikán aluli, hangja pedig üresben is kb. mint az N550-m BF4 alatt. -
#16141 Sziasztok. Kinéztem egy Acer laptop-ot és kíváncsi vagyok a véleményetekre. Acer Aspire E5-572G
Árban szeretnék mindenképp 200 000 alatt maradni. Nem kifejezetten gamer laptop-ot akarok, nem célom az új játékok futtatása magas grafikán, egyetlen játék van amivel játszok és a közeljövőben játszani is fogok az pedig a "Smite", ezért mindenképp szeretnék bele dedikált videókártyát. Az nvidia 840m-nél erősebb kártyával felszerelt laptop-ok jócskán 200 ezer felett kezdődnek, ezért ezt a VGA-t néztem ki. Ha ebben az árkategóriában van jobb, akkor senki se tartsa vissza.
Felmerült bennem néhány kérdés. Ez a laptop full hd, de a kártya valószínűleg nem lesz elég erős ahhoz, hogy natív felbontáson tudjak játszani megfelelő FPS melett, ezért valószínűleg vissza kell vennem 1360x768-ra. Mennyire lesz homyálos és gáz a kép ha lejjebb veszem a felbontást? Nincs esetleg valahol, erre valami összehasonlítás?
Összegezve: 200 000 Ft alatt keresek laptopot, amivel a napi használat mellett (böngészés, filmnézés) akár játszani is lehetne ezzel a játékkal. Várom a véleményeket, ötleteket. Köszönöm. -
Dobronski #16140 Csalóbolt. -
#16139 Errol mi a velemenyetek, best buy?
http://www.radium.hu/legjobb-ajanlatok/msi-gp60-proi545fd-0016gh-sku12.html -
Succor #16138 Sziasztok.
Milyen laptopot ajánlanátok játékra és zeneszerkesztéshez?
Keret: 320 ezer Ft
Nagyon szépen köszönöm :) -
gotchaaa #16137 Sziasztok, melyek azok a magyar webshopok, ahol érdemes nézelődni illetve azok amelyeket mindenképpen el kell kerülni? -
#16136 Sziasztok! nem találtam megfelőbb topik, szóval hátha :)
lenne egy problémám, adott egy dell_xps_15_-_l501x_i7-820qm típusú notebook, ami bekapcsoláskor folyamatosan 3 hosszút sípol, de újraindítás után ha közben nyomogatom az fn és a wifi gombot akkor abbamarad a riasztás és megy a gép stabilan a következő kikapcsolásig....a fedlap jobb oldalsó 3 érintőgombja nem működik, a többi gomb hibátlan
öntesztnél ezt a hibaüzenetet írja ki, a memóriateszt lefut utána hibátlanul
előre is köszi ha tud vki érdemleges segítséggel szolgálni :) -
szaban #16135 Köszönöm.
Esetleg tudnál(tok) véleményt mondani erről a gépről?
HP ProBook 455 G2 (AMD A8, 4GB RAM, 500GB HDD, 5+1 év gari) = 150e Ft. Esetleg még bele plusz 4GB RAM, és esetleg SSD combo??
Ár/érték arányban jónak mondható? És a leírt igényeimre megfelelhet?
Köszönöm