Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Kicsi laptopot szeretnék, igazán főleg netezni használnám.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
AVIRA - \"More than security.\"
Utoljára szerkesztette: Mydgard, 2015.03.16. 15:40:07
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Laptopot vennék és gondban vagyok kissé. 110-140 közé szeretném belőni, olyan kellene ami az árkategórián belül jó vidikártyával és procival rendelkezik (pár alacsonyabb gépigényű játék futtatását tervezem rajta).
Az egyik problémám, hogy nem tudom eldönteni, 15 vagy 17 colos legyen. Egyrészt jó lenne a nagyobb képernyő, szebb kép, de ahogy észrevettem kisebb a választék és ugyanannyiért rosszabb teljesítmény várható a 17 colosok között. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Sokat ront a játékélményen egy 15 colos képernyő a 17eshez képest?
Árban szeretnék mindenképp 200 000 alatt maradni. Nem kifejezetten gamer laptop-ot akarok, nem célom az új játékok futtatása magas grafikán, egyetlen játék van amivel játszok és a közeljövőben játszani is fogok az pedig a "Smite", ezért mindenképp szeretnék bele dedikált videókártyát. Az nvidia 840m-nél erősebb kártyával felszerelt laptop-ok jócskán 200 ezer felett kezdődnek, ezért ezt a VGA-t néztem ki. Ha ebben az árkategóriában van jobb, akkor senki se tartsa vissza.
Felmerült bennem néhány kérdés. Ez a laptop full hd, de a kártya valószínűleg nem lesz elég erős ahhoz, hogy natív felbontáson tudjak játszani megfelelő FPS melett, ezért valószínűleg vissza kell vennem 1360x768-ra. Mennyire lesz homyálos és gáz a kép ha lejjebb veszem a felbontást? Nincs esetleg valahol, erre valami összehasonlítás?
Összegezve: 200 000 Ft alatt keresek laptopot, amivel a napi használat mellett (böngészés, filmnézés) akár játszani is lehetne ezzel a játékkal. Várom a véleményeket, ötleteket. Köszönöm.
AVIRA - \"More than security.\"
http://www.radium.hu/legjobb-ajanlatok/msi-gp60-proi545fd-0016gh-sku12.html
Milyen laptopot ajánlanátok játékra és zeneszerkesztéshez?
Keret: 320 ezer Ft
Nagyon szépen köszönöm 😊
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
lenne egy problémám, adott egy dell_xps_15_-_l501x_i7-820qm típusú notebook, ami bekapcsoláskor folyamatosan 3 hosszút sípol, de újraindítás után ha közben nyomogatom az fn és a wifi gombot akkor abbamarad a riasztás és megy a gép stabilan a következő kikapcsolásig....a fedlap jobb oldalsó 3 érintőgombja nem működik, a többi gomb hibátlan
öntesztnél ezt a hibaüzenetet írja ki, a memóriateszt lefut utána hibátlanul
előre is köszi ha tud vki érdemleges segítséggel szolgálni 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Esetleg tudnál(tok) véleményt mondani erről a gépről?
HP ProBook 455 G2 (AMD A8, 4GB RAM, 500GB HDD, 5+1 év gari) = 150e Ft. Esetleg még bele plusz 4GB RAM, és esetleg SSD combo??
Ár/érték arányban jónak mondható? És a leírt igényeimre megfelelhet?
Köszönöm
És az SSD (vagy kombó) az én esetemben is megérné, vagy nem nagyon lenne észrevehető különbség?
Köszönöm
Nem tudom, hogy hova lett a korábbi hozzászólásom, de akkor ismét segítséget kérnék:
Laptopot keresek elsősorban filmnézésre/letöltésre (FullHD videók is), és l, és internetezésre (millió lap megnyitva egyszerre), és megőrülök attól, hogy lassú a gépem, és akadoznak a filmek.
Tehát, elsősorban legyen nagyon gyors, valamint megbízható és ár/érték arányban jó.
Tudnátok ilyet ajánlani, légyszi?!
Köszönöm
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Biosba belementem ott meg nem lehet dvdre állítan a bootot csak hdd-t engedi, nincs választási lehetőség.
200-220e között nézegettem laptopokat, találtam egy ilyen acer gépet, de csak 4 gb ram van benne. Ha már új laptopot veszek, akkor azért az újabb játékokat is kipróbálnám, és ahhoz, meg egyébként is kéne a 8gb ram. Nem is értem miért csak 4 van benne ehhez a videokártyához és processzorhoz. Nem tudjátok hol tudnám ezt úgy beszerezni, hogy még a boltban beletesznek +4gb ramot, vagy ilyen árkategóriában tudnátok nekem jobbat javasolni?
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1
Utoljára szerkesztette: Anonymuser, 2015.02.12. 15:43:18
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1
Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.02.12. 15:23:29
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
I7-3640QM
8 GB Ram
1Tb HDD
Nvidia GT 640m
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
linuxon biosba belépek és nem enged kiválasztani másik bootolási opciót csak a hdd írja ki, de módosítani se engeedi. vmi tipp van rá ?
TOSHIBA Satellite S50-B-133
LENOVO G510 59-417211
HP Pavilion 15-p001sh
ASUS X552LDV-SX1030H
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.02.01. 00:04:01
[merlinw.org]
Lakótársam szeretne magának új laptopot, a limit 200 ezer. Csak netezésre meg alkalmankénti sorozatnézésre kell, semmi játék, Photoshop, stb. SSD, DVD-meghajtó nem fontos, az egyetlen lényegi szempont az időtállóság. Előre telepített Win előny. Preferált márkák: Asus, Lenovo, Toshiba, de lehet más is. Dellek annyira nem jönnek be neki külsőre (ja igen, lányról van szó... 😊). Legyen legalább 15.6"-os, vagy nagyobb. Tudnátok erre tippet adni? Köszi előre is.