Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Arra bőven jó. Asusok jók, megbízhatóak. Ha tetszik, vedd meg, nagy meglepetés sztem nem érhet.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Erről Van valakinek valamilyen tapasztalata? (ASUS EeeBook X205TA)
Kicsi laptopot szeretnék, igazán főleg netezni használnám.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Utolsó mondatod a leglényegesebb. Ha a zinterneten találok kismillió negatív véleményt, mifaszér kockáztassak?
slime001
A Radium-ról nem tudok nyilatkozni, de a másik ugyanolyan rossz hírű "csaló boltról" a Digi Prime-ról igen. Mindenhol olvastam, hogy átvernek, szlovák billentyűs laptop-ot kapok, meg késik a megrendelés hazudoznak stb. Ennek ellenére még is ott vettem meg a laptop-om, amit sehol máshol nem kaptam volna meg, főleg nem ennyiért és lám oda telefonáltam, elraktak 1-et a nevemre, másnap bementem érte, odahozták, megvettem. Se szlovák billentyűzet, se átbaszás és 2 éves gyári Asus garancia van rá. Nem fűz semmilyen érdek ahhoz a bolthoz, csak idegesítő, hogy mindenhol csak a negatív kritika megy. Én nagyon örülök, hogy ott vásároltam és ezt a laptop-ot vettem meg. Nem mondom, hogy minden esetben biztos nagyon korrektek és rendesek, lehet másokat átvertek, de nekem pozitív tapasztalatom volt velük. Körültekintőnek kell lenni.

AVIRA - \"More than security.\"

Vegyed nyugodtan, engem nem izgat, de ha nem tudod gariztatni, vagy szlovákban fog csücsülni a géped 2 hónapot mire megtákolják, ne sírj. Hálistennek nincs közöm bolthoz.
Mydgard
Miert is? (neha olyan erzesem van mintha a konkurencia fikazna allandoan)
Utoljára szerkesztette: Mydgard, 2015.03.16. 15:40:07

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Mydgard
15" boven jo, en ha uj gepet fogok venni, akkor is maradok ennel egyreszt mert megszoktam, jobban atlatom, emiatt nekem zavaro lenne a nagyobb kepernyo.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

kakaoskalacs
Srácok hol érdemes laptopot eladásra hirdetni hardverapron kivül?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Lacee86
Ha ennyiért akarsz játékra laptopot venni, akkor ott a játékélményen nem a kijelző mérete fog rontani. 😊 Egyébként eleve hülyeség ehhez igazítani, mert külső monitort ugyanúgy rá tudsz kötni bármilyen laptopra. Persze a monitor felbontása már olyan szempontból nem mindegy, hogy mit bír el a vas. Nem tudom mit értesz kisebb gépigényű játékokon, de ez az ár tényleg nem ez a szint sajnos.

Nagyobb, jobban látható.
SzirmosSzisza
17 colon miért lenne szebb a kép? Legalábbis 140k körül nem hiszem, hogy járna felbontás növekedéssel.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nem oszt nem szoroz. Annyit ersz el vele, hogy nehezebb hordozni. Igazabol ebben az arban 17coll csak a dellnek van.
Sziasztok!

Laptopot vennék és gondban vagyok kissé. 110-140 közé szeretném belőni, olyan kellene ami az árkategórián belül jó vidikártyával és procival rendelkezik (pár alacsonyabb gépigényű játék futtatását tervezem rajta).
Az egyik problémám, hogy nem tudom eldönteni, 15 vagy 17 colos legyen. Egyrészt jó lenne a nagyobb képernyő, szebb kép, de ahogy észrevettem kisebb a választék és ugyanannyiért rosszabb teljesítmény várható a 17 colosok között. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Sokat ront a játékélményen egy 15 colos képernyő a 17eshez képest?
whiskeyman
Üdv!

Ki, melyiket ajánlaná? Vagy ezeken kívül, max 200k-s kategóriában, eredeti Windows fontos.

első
második

thx

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Most egy Y50-ről írok. Első benyomás, a kijelzője kritikán aluli, hangja pedig üresben is kb. mint az N550-m BF4 alatt.
slime001
Sziasztok. Kinéztem egy Acer laptop-ot és kíváncsi vagyok a véleményetekre. Acer Aspire E5-572G
Árban szeretnék mindenképp 200 000 alatt maradni. Nem kifejezetten gamer laptop-ot akarok, nem célom az új játékok futtatása magas grafikán, egyetlen játék van amivel játszok és a közeljövőben játszani is fogok az pedig a "Smite", ezért mindenképp szeretnék bele dedikált videókártyát. Az nvidia 840m-nél erősebb kártyával felszerelt laptop-ok jócskán 200 ezer felett kezdődnek, ezért ezt a VGA-t néztem ki. Ha ebben az árkategóriában van jobb, akkor senki se tartsa vissza.

Felmerült bennem néhány kérdés. Ez a laptop full hd, de a kártya valószínűleg nem lesz elég erős ahhoz, hogy natív felbontáson tudjak játszani megfelelő FPS melett, ezért valószínűleg vissza kell vennem 1360x768-ra. Mennyire lesz homyálos és gáz a kép ha lejjebb veszem a felbontást? Nincs esetleg valahol, erre valami összehasonlítás?

Összegezve: 200 000 Ft alatt keresek laptopot, amivel a napi használat mellett (böngészés, filmnézés) akár játszani is lehetne ezzel a játékkal. Várom a véleményeket, ötleteket. Köszönöm.

AVIRA - \"More than security.\"

Csalóbolt.
Mydgard
Errol mi a velemenyetek, best buy?

http://www.radium.hu/legjobb-ajanlatok/msi-gp60-proi545fd-0016gh-sku12.html

Sziasztok.
Milyen laptopot ajánlanátok játékra és zeneszerkesztéshez?
Keret: 320 ezer Ft
Nagyon szépen köszönöm 😊
Sziasztok, melyek azok a magyar webshopok, ahol érdemes nézelődni illetve azok amelyeket mindenképpen el kell kerülni?

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

MR ME
Sziasztok! nem találtam megfelőbb topik, szóval hátha 😊

lenne egy problémám, adott egy dell_xps_15_-_l501x_i7-820qm típusú notebook, ami bekapcsoláskor folyamatosan 3 hosszút sípol, de újraindítás után ha közben nyomogatom az fn és a wifi gombot akkor abbamarad a riasztás és megy a gép stabilan a következő kikapcsolásig....a fedlap jobb oldalsó 3 érintőgombja nem működik, a többi gomb hibátlan

öntesztnél ezt a hibaüzenetet írja ki, a memóriateszt lefut utána hibátlanul

előre is köszi ha tud vki érdemleges segítséggel szolgálni 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Köszönöm.
Esetleg tudnál(tok) véleményt mondani erről a gépről?
HP ProBook 455 G2 (AMD A8, 4GB RAM, 500GB HDD, 5+1 év gari) = 150e Ft. Esetleg még bele plusz 4GB RAM, és esetleg SSD combo??
Ár/érték arányban jónak mondható? És a leírt igényeimre megfelelhet?

Köszönöm
Lacee86
Teljesen jó. SSD-t nyugodtan vehetsz, de arra számíts, h a legtöbb gépben csak 1 hely van, úgyh HDD-t max a DVD író helyére tudsz tenni. SSHD hibrid megoldás is játszhat persze, az is gyorsabb, mint egy sima HDD.

Akkor egy Intel Core i3-as processzor-os gép, 4 GB memóriával első körben már elég lehet?
És az SSD (vagy kombó) az én esetemben is megérné, vagy nem nagyon lenne észrevehető különbség?

Köszönöm
Lacee86
Mi az, h nem Intel videokártya? Ha játszani nem akar, akkor miért kellene egyáltalán plusz GPU bele, mire nem elég egy HD4000 vagy 4400? 1080p youtube videót erőlködés nélkül viszi. 4 GB memória általános célra teljesen elég, még 4 GB RAM-ot pedig bármikor bele tud tenni hozzá, ha később mégis kevés lenne.

És mi számít sok memóriának? A 8GB már jó? És milyen proci kellene? A hibrid is elég jó, nem kell feltétlenül csak SSD?
Ha játszani nem akarsz, akkor szerintem kb bármilyen nem intel videokártya jó lesz neked. Meg sok memoárt vegyél bele, ha nem szeretsz becsukni füleket a böngészőben. Valami ssd, vagy hibrid meghajtón is gondolkozhatsz, sokat dob a tempón.

persze, ezért sem értem a problémát...
Sziasztok!

Nem tudom, hogy hova lett a korábbi hozzászólásom, de akkor ismét segítséget kérnék:
Laptopot keresek elsősorban filmnézésre/letöltésre (FullHD videók is), és l, és internetezésre (millió lap megnyitva egyszerre), és megőrülök attól, hogy lassú a gépem, és akadoznak a filmek.
Tehát, elsősorban legyen nagyon gyors, valamint megbízható és ár/érték arányban jó.
Tudnátok ilyet ajánlani, légyszi?!

Köszönöm
Kerüld.
SzirmosSzisza
Linux alól látszik a DVD meghajtó?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

az a problémám hogy mikor beteszem a lemezt a gépbe nem bootol a lemezről, nem tudom elindítani a telepítést. Alapjáraton egy linux van a gépen de kéne mellé egy win7 is
Biosba belementem ott meg nem lehet dvdre állítan a bootot csak hdd-t engedi, nincs választási lehetőség.
Lacee86
Nem hinném. Enyémen semmilyen matrica nem volt, amit át kellett volna szabni a hátlap levételéhez. Ha meg ne adj ég gariztatni kellene, kiveszed a plusz RAM-ot, biztos ami biztos alapon, aztán kész. 😊

Lacee86
A 840M gyengébb keresztmetszet lesz játékoknál, mint a 4 GB RAM.

Gondolom ha külön vennék hozzá +4gb ramot és itthon beleraknám elveszne a gari...

Üdv
200-220e között nézegettem laptopokat, találtam egy ilyen acer gépet, de csak 4 gb ram van benne. Ha már új laptopot veszek, akkor azért az újabb játékokat is kipróbálnám, és ahhoz, meg egyébként is kéne a 8gb ram. Nem is értem miért csak 4 van benne ehhez a videokártyához és processzorhoz. Nem tudjátok hol tudnám ezt úgy beszerezni, hogy még a boltban beletesznek +4gb ramot, vagy ilyen árkategóriában tudnátok nekem jobbat javasolni?

Anonymuser
Megoldva...

HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1

Anonymuser
Sziasztok! Remélem nem gond, ha picit offról lenne szó. Szóval adva van egy vadi új Asus S552CL laptop. Fel szeretném rá tenni a win 8.1-et de nem engedi a particionálásnál a merevlemezt particionálni és az oprendszert telepíteni sem. Indításnál a BIOS jön be, nézegettem Googleban a megoldásokat erre, de ott rendre UEFI-vel csinálják. Hogy lehetne UEFI-re frissíteni, operációs rendszer nélkül? Vagy egyáltalán létezik más megoldás?
Utoljára szerkesztette: Anonymuser, 2015.02.12. 15:43:18

HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1

Szerintem EZZEL a laptoppal járnál a legjobban a 279.990.- Ft-os változatára gondoltam. Erősebb mind 3 laptopnál amit linkeltél.
Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.02.12. 15:23:29

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Falabu
Sziasztok. Körülbelül mennyi most egy Acer Aspire v3-571g piaci értéke?

I7-3640QM
8 GB Ram
1Tb HDD
Nvidia GT 640m

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Légyszíves valaki segítsen...
http://www.laptop.hu/termek/toshiba-satellite-p50-b-10v-silver-w81-3y-0 esetleg ez?
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni, hogy milyen laptopot vegyek kb. 300.000Ft-ig. Általános felhasználásra kellene+ nagyon sok képet tárolnék rajta+szerkesztőprogramok. Sok cikket olvastam és a Lenovo vagy Dell kombóra jutottam. De már semmiben sem vagyok biztos. Kellene windows mindenképp+office. Erre a 2 gépre jutottam: http://www.laptop.hu/termek/lenovo-g510-i7-black-59-432569-w81-8gb és http://www.digiprime.hu/laptop/dell-inspiron-3542-19050-elado Szerintetek? És hol érdemes vásárolni? Megbízhatóság stb. Köszönöm.
Lacee86
HDD-re telepíted mind2-t, szóval itt magát az op.rendszert kell kiválasztani boot-oláskor. Értelemszerűen 2 külön partícióra kerüljön a kettő.

SzirmosSzisza
BIOS-nak semmi köze az operációs rendszerhez. Nem igazán értem, hogy állsz most, meg hol akadsz el. Vagy van már Linux de nem tudsz OS-t választani?

bocsi tudom nem a témába vág de most vett bnőm egy laptopot és a linux melél win 7et akarok feltenni. azt már vágom,hogy előbb kell win7 és aztán a linux de
linuxon biosba belépek és nem enged kiválasztani másik bootolási opciót csak a hdd írja ki, de módosítani se engeedi. vmi tipp van rá ?
Köszönöm!
MerlinW
Árban csökkenő sorrendben:

TOSHIBA Satellite S50-B-133
LENOVO G510 59-417211
HP Pavilion 15-p001sh
ASUS X552LDV-SX1030H

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.02.01. 00:04:01

[merlinw.org]

Sziasztok!
Lakótársam szeretne magának új laptopot, a limit 200 ezer. Csak netezésre meg alkalmankénti sorozatnézésre kell, semmi játék, Photoshop, stb. SSD, DVD-meghajtó nem fontos, az egyetlen lényegi szempont az időtállóság. Előre telepített Win előny. Preferált márkák: Asus, Lenovo, Toshiba, de lehet más is. Dellek annyira nem jönnek be neki külsőre (ja igen, lányról van szó... 😊). Legyen legalább 15.6"-os, vagy nagyobb. Tudnátok erre tippet adni? Köszi előre is.
MerlinW
Én sem sokat, de valamiért mégis a világ harmadik legnagyobb gyártója. A felső kategóriája lehet hogy jó,de a az alsó, közép valóban nem tuti.

[merlinw.org]