Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus vagy Acer?
Igazából 2 is kellene, olyan 150 ezer lenne egyre kb.
Nem játszásra, videónézésre, vágásra kellene leginkább.
Esetleg ilyen árban mit tudtok ajánlani?
Ami fontos lenne a proci, ram, meg olyan 250-300 GB körüli vinyó ( videókártya nem muszáj, hogy valami brutál legyen szerintem, mert mivel mondtam nem játék lesz az elsõdleges funkció. ) / Ja, és tudom, hogy múltkor voltam itt, most ez nem magamnak kell, csak megkértek, hogy érdeklõdje gyorsan, mert valami pályázati cucc, aztán a héten le kell tudni 😊 /
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Alienware m14x
Glory Man United Go Kimi Go
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Nem tudom hova fordulhatnék. Megvettem a gépet, amit ti is ajánlottatok. Az Acer 5750G-t. Tök jól megy minden, de sajna a touchpadon a "scroll" nem mûködik. Olvasgattam fórumokat, sokaknak van ilyen gondjuk. Felraktam a legújabb Synaptics drivert, így se megy és nem tudom mit kezdjek.
Laptopot szeretnék venni és ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Fontos szempont:megbízhatóság, numerikus billentyûzet,lehetõleg legyen cseppálló bill, körülbelül 70%munka -30%játék arányban használnám. Szóval elsõdlegesen munkára kellene. 100k-150k a keret amit erre szánnék.(+5k még beleférne ha úgy van)
Elsõ körben ezt néztem: ez
Az ilyen processzor,vga meg ilyen dolgokhoz nem nagyon értek.
Köszi a segítséget elõre is.
Saor Alba
Laptop Acer Aspire AS5738ZG-453G50Mnbb :
-Dual-Core T4500 2.30GHz
-3GB
-500GB
-ATI Radeon 4650 1GB
Ár: 130.000 ft
Érdemes megvenni? vagy ilyen árban kapok értelmesebbet !?
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
"A Radeon HD 6990M a vállalat szerint 10-25%-kal gyorsabb a pünkösdi királyságot megélt Geforce GTX 580M-nél."
Saor Alba
A Sandy Bridge-s alaplappal rendelkezö laptopok vásárlása jobban megéri? gondolok itt arra hogy Intel Core i3, 2310M, al többet ki lehet hozni Turbo Boostal mint egy core i380 al ami kicsit erösebb és nem sandy-s...vagy ez hülyeség ?😊 vagy csak i5-nél müködik???
net, office, film, es esetleg egy 2-2,5ora uzemido, es ehhez hozzatettem h full HD filmet birjon 😊 igazabol a lenyeg h megbizhato legyen 😊
szimpla netezésre, munka jó lehet egy G565 is 90 körül
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Saor Alba
Vagy tudok ezzel valamit csinálni? Várom a tippeket! 😊 köszi!
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
engem az érdekelne hogy ez a gép megér 45.000ftot?
LInk
Tehát a proci érdekelne, hoyg ez a turion olyan mint az intelnél a Celeron? az órajel az Kb. megfelelõ
2gb ram van benne, de az nem lényeg mert van itthon elfekvõben még pár giga és azt ugyis belepakolom,
Ami még zavar az a Vga.
ugyanis nem dedikált, így a közös memóriából eszik, volt szerencsém már ilyen típusú lapikhoz, éshát nemigazán nyerte el a teszésem,
ez a Vga is kb az itt megszokott szintet hozza vagy vmivel használhatóbb már akár egy két 10 évvel ezelõtti játék indításáara is ?
Vélemény?
Szóval én várnék még lehet,
Saor Alba
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
mindenkinek más az olcsó... 😊
tudnatok nekem egy laptopot ajanlani? 15"os, amire kellene: net, office, film, es esetleg egy 2-2,5ora uzemido. de ez annyira nem fontos. persze jobb lenne minnel olcsobban 😊
elore is koszi!!
Én a CPU-t kicseréltem neki egy T5550-re, most W7 van rajta és vígan muzsikál vele igaz VGA-hoz nem az igazi a driver.
Párom nagyon szereti a notit és vigyázz is rá, nem bántuk meg a vételét, bár a HD videot elfelejtheted 720p felbontás eléggé szaggat, ahhoz kevés az X1100.
http://9gag.com/gag/5135249
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h